dimitrissa Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό για root και custom recovery και ειλικρινά δε καταλαβαίνω πως να κάνω τη διαδικασία. Πρώτη φορά συναντάω τόση δυσκολία σε android τηλέφωνο. Θέλω μόνο root να κάνω μέχρι στιγμής έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Κατέβασε κάποιο tool από xda και θα στο κάνει μόνο του αν δεν τα καταφέρνεις με τις εντολές! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κατέβασε κάποιο tool από xda και θα στο κάνει μόνο του αν δεν τα καταφέρνεις με τις εντολές! Οκ έκανα αυτό που μου είπες όλα πήγανε καλά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Άσε τα toolkits. Πάντα οδηγούν σε ημιμάθεια. Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό.;) Edit: Δεν σε πρόλαβα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς MIUI? Αποτι είδα στο zip έχει δικό της recovery οπότε θα δημιουργήσει πρόβλημα με το multirom σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό για root και custom recovery και ειλικρινά δε καταλαβαίνω πως να κάνω τη διαδικασία. Πρώτη φορά συναντάω τόση δυσκολία σε android τηλέφωνο. Θέλω μόνο root να κάνω μέχρι στιγμής έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Η διαδικασία είναι απλή. Το βασικότερο είναι οι drivers. Αφού εγκατασταθούν σωστά τα υπόλοιπα είναι απλές εντολές στο τερματικό. Ο οδηγός είναι όσο το δυνατό πιο trouble free και με τα λιγότερα βήματα. Ο καλύτερος είναι αυτός : http://psybill.blogspot.gr/2013/03/nexus_10.html?m=1 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αυτό εννοώ ναι...πρωτα φλασαρουμε την Ρομ κανοντας μονο wipe dalvik/cashe και μετά των kernel.Αμα θέλεις να βάλεις αλλη Ρομ κανεις wipe data/system/dalvik/Cashe φλασαρεις Ρομ και καπάκι kernel,αυτά :) Οκ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Στην LS v3.2 ποια gappa φλασαρουμε;; Γενικά που υπάρχει το τοπίκ παιδιά;; Δεν έχω βρει κάτι.. Ευχαριστώ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Στην LS v3.2 ποια gappa φλασαρουμε;; Γενικά που υπάρχει το τοπίκ παιδιά;; Δεν έχω βρει κάτι.. Ευχαριστώ Εγώ με τα τελευταία PA gapps που είμαι δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Στην LS v3.2 ποια gappa φλασαρουμε;; Γενικά που υπάρχει το τοπίκ παιδιά;; Δεν έχω βρει κάτι.. Ευχαριστώ Εγω προσωπικα τα slim gapps βαζω..οτι θες εσυ βαζεις Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδιά μην με κράξετε , αλλά σε τι διαφέρει η LS 3.2 blood απο την απλή ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Στην LS v3.2 ποια gappa φλασαρουμε;; Γενικά που υπάρχει το τοπίκ παιδιά;; Δεν έχω βρει κάτι.. Ευχαριστώ Αν θες TRDS και σε gapps καθως επίσης αν αλλάζεις το dpi τότε να επιλέξεις τα slim gapps. Παιδιά μην με κράξετε , αλλά σε τι διαφέρει η LS 3.2 blood απο την απλή ;; Η blood έχει μερικά optimizations παραπάνω από τον Kener και ένα "ελαφρύ" red theme. Θέμα γούστου είναι πιο πολύ. Blue vs Red. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά τη γνώμη έχετε για τον linaro kernel απο labo DJ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 @gtctsiamp ευχαριστώ, την πέρασα αλλα έχω κάποια θέματα! Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τα tiles στις ειδοποιήσεις;; Δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά και θέλω να τις φτιάξω λίγο γιατί είναι πολύ μεγάλα τα εικονίδια! Επίσης κολλάει λίγο στις ρυθμίσεις, σαν να δίνει δικαιώματα Root κάθε Φορά! Τέλος, art βάζουμε άφοβα, υποστηρίζετε;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 @gtctsiamp ευχαριστώ, την πέρασα αλλα έχω κάποια θέματα! Που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τα tiles στις ειδοποιήσεις;; Δεν μπορώ να τις βρώ πουθενά και θέλω να τις φτιάξω λίγο γιατί είναι πολύ μεγάλα τα εικονίδια! Επίσης κολλάει λίγο στις ρυθμίσεις, σαν να δίνει δικαιώματα Root κάθε Φορά! Τέλος, art βάζουμε άφοβα, υποστηρίζετε;; Η κλασική LS με τα κολλήματα της!!!Αν αυτή η ROM ηταν σταθερή χωρίς κάθε νέα εκδοση και νεο πρόβλημα θα ηταν κορυφαία.... Μάλλον οι devs θέλουν διακοπές...:lol::p Υ.Γ αυτό που ψαχνεις είναι στα quick settings... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Η κλασική LS με τα κολλήματα της!!!Αν αυτή η ROM ηταν σταθερή χωρίς κάθε νέα εκδοση και νεο πρόβλημα θα ηταν κορυφαία.... Μάλλον οι devs θέλουν διακοπές...:lol::p Υ.Γ αυτό που ψαχνεις είναι στα quick settings... Το πιστεύεις οτι δεν υπάρχει πουθενά ; :P Με κούρασε λίγο , στο τέλος θα ξανα επιστρέψω σε slim να χω το κεφάλι μου ήσυχο! Αν και έχει πολύ ωραίες λειτουργίες που θα ήθελα να έχω :( Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά αξίζει να αδρανοποιω το gravitybox με το greenify η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά αξίζει να αδρανοποιω το gravitybox με το greenify η όχι? δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο......! ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιστεύεις οτι δεν υπάρχει πουθενά ; :P Με κούρασε λίγο , στο τέλος θα ξανα επιστρέψω σε slim να χω το κεφάλι μου ήσυχο! Αν και έχει πολύ ωραίες λειτουργίες που θα ήθελα να έχω :( Και εγω την γουσταρω πολυ αλλα καθε λιγο και λιγακι και νεο προβλημα,και το θεμα ειναι οτι τους το λες οτι υπαρχει και δεν μπαινουν καν στο κοπο να απαντησουν,στην κοσμαρα τους ειναι γενικοτερα....:mad: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Και εγω την γουσταρω πολυ αλλα καθε λιγο και λιγακι και νεο προβλημα,και το θεμα ειναι οτι τους το λες οτι υπαρχει και δεν μπαινουν καν στο κοπο να απαντησουν,στην κοσμαρα τους ειναι γενικοτερα....:mad: Για τη ρομ που "τρέχεις" τώρα, τι έχεις να πείς ;; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο......! Επειδή είδα οτι μονο που δεν με εδειρες με την ερώτηση μου λες να ηταν και ο λογος που είδα ενα μικρο drain της μπαταρίας?λογο του οτι ανοιγοκλεινε η εφαρμογή? Υ.γ. είμαι με στον Ρομ και code blue kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Για τη ρομ που "τρέχεις" τώρα, τι έχεις να πείς ;; :) Σταθερη,γρηγορη(οχι σαν την LS) αλλα γρηγορη,με αρκετα features,και πανω απο ολα οι Devs κανουν σοβαρη δουλεια,ειναι οργανωμενοι τοσο οπου μου θυμιζουν την Slim team!!!Eγω την συνιστω σε οσους θελουν κατι παραπανω σε features απο αυτα που εχει η Σλιμ η οποια ειναι κορυφαια σε θεμα ταχυτητας ,σταθεροτητας,και ομαδας,αλλα δεν εχει δυο πραγματακια τα οποια θελω και γιαυτο των λογο δεν την εχω....:) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο......! Επειδή είδα οτι μονο που δεν με εδειρες με την ερώτηση μου λες να ηταν και ο λογος που είδα ενα μικρο drain της μπαταρίας?λογο του οτι ανοιγοκλεινε η εφαρμογή? Υ.γ. είμαι με στον Ρομ και code blue kernel οχι να σε δειρω ρε φιλε....:lol:Μπορει να οφειλετε και σε αυτο το drain,αλλα αμα κανειs greenify το Gb υπαρχει σοβαρη περιπτωση να λαγκαρη το κινητο σε καποια features που εχεις ενεργοποιημενα,λογικο δεν ειναι...:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εδω και δυο μερες εχω ενθουσιαστει με των νεο uber sabermod 4.10 (linux version 3.4.100) τοσο σε θεμα ταχυτητας οσο και σε θεμα μπαταριας,με χρηση 3g 1ωρα, wifi συνεχεια ανοιχτο με λιωσιμο,με κλησεις 1ωρα και 47 λεπτα, αναμονη 19 ωρες, και οθονη 4ωρες και 55 λεπτα,αρκετα καλα αποτελεσματα αν αναλογιστει κανεις την επιθετικοτητα του κερνελ...Βεβαια εχει κανει ορισμενες τροποποιησεις ειδικα στην gpu,αλλα οτι και να εκανε παλι πολυβολο ειναι!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου με LS by kener v3.1 (27/6/2014) και Uber sabermod 4.10 και το κινητό είναι μιλάμε πύραυλος. Ούτε ένα κόλλημα πότε ούτε ένα fc και με μπαταρία 4+ SOT. Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερα. Όσο λένε για την LS ότι έχει θέματα δοκιμάστε το συγκεκριμένο Build από εδώ http://d-h.st/users/Cl3Kener Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εδω και δυο μερες εχω ενθουσιαστει με των νεο uber sabermod 4.10 (linux version 3.4.100) τοσο σε θεμα ταχυτητας οσο και σε θεμα μπαταριας,με χρηση 3g 1ωρα, wifi συνεχεια ανοιχτο με λιωσιμο,με κλησεις 1ωρα και 47 λεπτα, αναμονη 19 ωρες, και οθονη 4ωρες και 55 λεπτα,αρκετα καλα αποτελεσματα αν αναλογιστει κανεις την επιθετικοτητα του κερνελ...Βεβαια εχει κανει ορισμενες τροποποιησεις ειδικα στην gpu,αλλα οτι και να εκανε παλι πολυβολο ειναι!!! Με τι ρομ είσαι; έχεις πειράξει τον κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Εδω και δυο μερες εχω ενθουσιαστει με των νεο uber sabermod 4.10 (linux version 3.4.100) τοσο σε θεμα ταχυτητας οσο και σε θεμα μπαταριας,με χρηση 3g 1ωρα, wifi συνεχεια ανοιχτο με λιωσιμο,με κλησεις 1ωρα και 47 λεπτα, αναμονη 19 ωρες, και οθονη 4ωρες και 55 λεπτα,αρκετα καλα αποτελεσματα αν αναλογιστει κανεις την επιθετικοτητα του κερνελ...Βεβαια εχει κανει ορισμενες τροποποιησεις ειδικα στην gpu,αλλα οτι και να εκανε παλι πολυβολο ειναι!!! Απο ότι ειδα έχει δύο α) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014 Καί β) UBER-Hammerhead-SaberMod-4.9.2-FauxSound-07-29-2014 Ποιον από τούς δύο? Η διαφορά τούς είναι στήν ενίσχυση του ήχου? Υ.Γ Πώς γίνεται 07/29/2014 έκδοση 4.9.2 Και 07/18/2014 έκδοση 4.10.0 ???? Edited August 1, 2014 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Καλημέρα, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, προσπαθώ να εγκαταστήσω custom recovery στο κινητό. Έχω ξεκλειδώσει bootloader και έκανα root μέσω toolkit. Drivers φαίνεται να έχουν εγκατασταθεί σωστά. Το θέμα μου είναι ότι στο Command Prompt φαίνεται ότι κάνει την εγκατάσταση και ολοκληρώνεται, αλλά το τηλέφωνο βγάζει το μήνυμα writing και κολλάει εκεί, και όταν εννοώ κολλάει θέλει να κρατήσω κολλημένο το power για να κλείσει. Τι πρόβλημα να υπάρχει; Έχω προσπαθήσει με TWPR και CWM και γίνεται το ίδιο. Όλα οκ τελικά άλλαξα usb θύρα και δούλεψε. Edited August 2, 2014 by honda_Vtec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts