Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα τελικά δεν μου έκατσε καθόλου καλά ο code blue.

Δέχομαι ότι είναι πιο αργός για χάρη της μπαταρίας. Αλλά έχει θέμα με το scrolling κι αυτό με ενοχλεί.

Το χειρότερο είναι ότι μόλις τελείωσα μια κλήση μαύρισε η οθόνη, δεν είχα ανταπόκριση στο touch κι από εκεί και πέρα τον έβγαλα.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα με τον Code Blue. Πάντως είναι πιο ισορροπημένος. Δεν είναι τόσο καλός στην μπαταρία όπως ο franco ούτε τόσο γρήγορος όσο ο elementalx. Κάτι ενδιάμεσο είναι. Βέβαια, να πω ότι μόνο αυτούς έχω δοκιμάσει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εμένα τελικά δεν μου έκατσε καθόλου καλά ο code blue.

Δέχομαι ότι είναι πιο αργός για χάρη της μπαταρίας. Αλλά έχει θέμα με το scrolling κι αυτό με ενοχλεί.

Το χειρότερο είναι ότι μόλις τελείωσα μια κλήση μαύρισε η οθόνη, δεν είχα ανταπόκριση στο touch κι από εκεί και πέρα τον έβγαλα.

Όλα αυτά σε ποια rom?

Και ποια έκδοση του Code Blue?

Επίσης πως ακριβώς έκανες εγκατάσταση?

( Πες μου ότι δεν τον φλάσαρες αμέσως πάνω από τον προηγούμενο custom ...? )

Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτό με την κλήση δεν έχει αναφερθεί ποτέ και πουθενά

( και δεν είμαι και σίγουρος ότι σχετίζεται άμεσα με τον kernel γιατί αν είναι θέμα proximity sensor δεν επηρεάζει καν ο Code Blue ως tunable στοιχείο )

Edited by CaptainMorgan

Όχι. Κανονικά φλάσαρα όπως έπρεπε. Την τελευταία stable aosp. 209 αν θυμάμαι καλά. Με paranoid είμαι. Όντως είναι περίεργο αυτό που συνέβει με την κλήση και δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί. Ούτε στο N5 ούτε στο N4, που είχα πριν.

Δεν έχω ούτε xposed ούτε κάποιο περίεργο mod που θα μπορούσε να δημιουργήσει το θέμα. Ίσως να έτυχε. Ίσως να μην έκατσε καλά.

Από την άλλη δεν έχω σκοπό να το ψάξω περαιτέρω διότι, όπως είπα, δεν μου άρεσε στο scrolling ο code blue. Χρησιμοποιώ πολύ Twitter apps, G+ κλπ κι έχει σημασία για μένα.

Είμαι με elemental τώρα κι όλα είναι μια χαρά, γρήγορα και βγάζει κι αυτός 5 ώρες οθόνη άνετα.

Όχι. Κανονικά φλάσαρα όπως έπρεπε. Την τελευταία stable aosp. 209 αν θυμάμαι καλά. Με paranoid είμαι. Όντως είναι περίεργο αυτό που συνέβει με την κλήση και δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί. Ούτε στο N5 ούτε στο N4, που είχα πριν.

Δεν έχω ούτε xposed ούτε κάποιο περίεργο mod που θα μπορούσε να δημιουργήσει το θέμα. Ίσως να έτυχε. Ίσως να μην έκατσε καλά.

Από την άλλη δεν έχω σκοπό να το ψάξω περαιτέρω διότι, όπως είπα, δεν μου άρεσε στο scrolling ο code blue. Χρησιμοποιώ πολύ Twitter apps, G+ κλπ κι έχει σημασία για μένα.

Είμαι με elemental τώρα κι όλα είναι μια χαρά, γρήγορα και βγάζει κι αυτός 5 ώρες οθόνη άνετα.

Σαφως ειναι ειναι πιο smooth ο ElementalX,αλλα το οτι σου κανει lag στο scrolling ο codeblue δεν ειναι λογικο,απο την αλλη δεν υπαρχει λογος να ψαχνεσαι απο την στιγμη που ο ElementalX σε ικανοποιει...:)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Είναι λίγο πιο αργός ο blue η αλήθεια είναι.. Όχι πολύ αλλά κι εμένα έτσι μου φαίνεται. Προς το παρόν τον κράτησα εγώ μια που είναι πιο φιλικός με τη μπαταρία.

Το ότι έγραψα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική εμπειρία.

Το γεγονός ότι εγώ θεωρώ ότι υπάρχει lag στο scrolling δεν σημαίνει κάτι. Είναι ελάχιστο και γίνεται αντιληπτό μόνο σε εφαρμογές που κάνεις γρήγορο scrolling πάνω κάτω. Όπως το talon for Android πχ. Εκεί ο code blue είναι κατώτερος και του στοκ.

Πάλι μπορεί να μην έκατσε καλά στη δική μου συσκευή, διότι και το θέμα με την μη ανταπόκριση της οθόνης, που είχα, ήταν όντως περίεργο, αν όχι σπάνιο.

Όπως και να έχει απλώς κουβέντα να γίνεται.

...

Καλά κουβέντα να γίνεται δεν το συζητάμε :p

Από πλευράς σταθερότητας πάντως ο Code Blue είναι υπόδειγμα, για αυτό μου έκανε εντύπωση.

Δε ξέρω για την απλή PA, με το Saber build πάντως του Minux που τον είχα δοκιμάσει παλιότερα 2-3 φορές

ήταν απόλυτα smooth, τώρα πολλές φορές είναι όντως και πώς θα σου κάτσει.

Πάω να φλασάρω τώρα την καινούργια έκδοση...:lol:

Το γεγονός ότι εγώ θεωρώ ότι υπάρχει lag στο scrolling δεν σημαίνει κάτι. Είναι ελάχιστο και γίνεται αντιληπτό μόνο σε εφαρμογές που κάνεις γρήγορο scrolling πάνω κάτω. Όπως το talon for Android πχ. Εκεί ο code blue είναι κατώτερος και του στοκ.

Πάλι μπορεί να μην έκατσε καλά στη δική μου συσκευή, διότι και το θέμα με την μη ανταπόκριση της οθόνης, που είχα, ήταν όντως περίεργο, αν όχι σπάνιο.

Δοκίμασε και την καινούρια εκδοση code blue , βελτιώθηκε.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλά κουβέντα να γίνεται δεν το συζητάμε :p

Από πλευράς σταθερότητας πάντως ο Code Blue είναι υπόδειγμα, για αυτό μου έκανε εντύπωση.

Δε ξέρω για την απλή PA, με το Saber build πάντως του Minux που τον είχα δοκιμάσει παλιότερα 2-3 φορές

ήταν απόλυτα smooth, τώρα πολλές φορές είναι όντως και πώς θα σου κάτσει.

Πάω να φλασάρω τώρα την καινούργια έκδοση...:lol:

CaptainMorgan Καλημερα. Θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι ο σωσρος τροπος φλας ενος κερνελ, και πως αν θελουμε επιστρεφουμε στον στοκ. Μπορουμε καπου να βρουμε τον στοκ κερνελ?

Ευχαριστω πολυ.

CaptainMorgan Καλημερα. Θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι ο σωσρος τροπος φλας ενος κερνελ, και πως αν θελουμε επιστρεφουμε στον στοκ. Μπορουμε καπου να βρουμε τον στοκ κερνελ?

Ευχαριστω πολυ.

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις :

1. Είσαι στοκ

Σε αυτή την περίπτωση φλασαρεις απλά το zip του Kernel και Reboot. Αν θέλεις να επιστρέψεις στοκ φλασαρεις το system.img και boot.img από fastboot ή με flashable zips και μετά αν θες βάζεις άλλον.

2. Έχεις custom rom

Σε αυτή την περίπτωση πάλι φλασαρεις το zip απευθείας και αν θες να αλλάξεις φλασαρεις το zip της rom και καπάκι το zip του νέου Kernel.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Είδα ότι βγήκε Slim weekly 6.8 και στο chagelog λέει SlimActions: add new actions. Ποιο καλό παιδί θα μου πει αν πρόσθεσαν κάποιο από τα wifi, data, network, sync, rotation;

spacer.png

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις :

1. Είσαι στοκ

Σε αυτή την περίπτωση φλασαρεις απλά το zip του Kernel και Reboot. Αν θέλεις να επιστρέψεις στοκ φλασαρεις το system.img και boot.img από fastboot ή με flashable zips και μετά αν θες βάζεις άλλον.

Η απλά φλασαρισμα μόνο του στοκ κερνελ μέσω recovery και μετά wipe davlik και cache...

Το έγραψες στην αρχή λάθος μου..

Είδα ότι βγήκε Slim weekly 6.8 και στο chagelog λέει SlimActions: add new actions. Ποιο καλό παιδί θα μου πει αν πρόσθεσαν κάποιο από τα wifi, data, network, sync, rotation;

Μόλις βγει minuxbuild την περνάω.. Λογικα αύριο μεθαύριο θα ναι έτοιμη :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις :

1. Είσαι στοκ

2. Έχεις custom rom

Σε αυτή την περίπτωση πάλι φλασαρεις το zip απευθείας και αν θες να αλλάξεις φλασαρεις το zip της rom και καπάκι το zip του νέου Kernel.

Φιλε σε ευχαριστω πολυ !!

Δοκίμασε και την καινούρια εκδοση code blue , βελτιώθηκε.

Μόλις τον έβαλα. Από περιέργεια κυρίως, διότι πραγματικά μου φαίνεται περίεργο να λέτε όλοι τα καλύτερα κι εμένα να μην μου "κάθεται.

Εκ πρώτης όψεως όντως έχει διαφορά, προς το καλύτερο. Θα τον αφήσω 2-3 μέρες και βλέπουμε.

Για να περάσω την καινούρια έκδοση του Code Blue από την 209 που είμαι τι κάνω; Φλασάρω απλά το ζιπ;

Ναι για τον ίδιο μόνο το Zip της νέας έκδοσης, για άλλο κερνελ ή στοκ φλασάρουμε τα system.img boot.img

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις :

1. Είσαι στοκ

Η απλά φλασαρισμα μόνο του στοκ κερνελ μέσω recovery και μετά wipe davlik και cache...

Το έγραψες στην αρχή λάθος μου..

Φλασαρισμα μόνο στοκ κερνελ δεν μας κάνει στοκ γιατί κάποιοι αλλάζουν και αρχεία στο System. Οπότε θέλει και το system.img.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Πέρασα κι εγώ τον code blue r224 πάνω στον 209. Σαν να είναι λίγο πιο "γρήγορος". Εκτός αν μου φαίνεται.

spacer.png

Όντως η νέα έκδοση του Code Blue με νέο governor μετά από καιρό, είναι εμφανώς πιο γρήγορη, αν και αρκετοί χρήστες ανέφεραν διάφορα προβλήματα.

( Πρώτη φορά διάβασα τόσα,λολ )

Προσωπικά με 4.9.1 δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Καλό είναι να αναφέρουμε και ποια έκδοση χρησιμοποιούμε ( 4.9.1 ή 4.10 ) καθώς πλέον είναι φουλ Linaro, έτσι για να κάνουμε

ψιλοσυγκρίσεις.

Να αναφέρω πάντως άλλη μια για όσους θέλουν απλά και έτοιμα out of the box πράγματα τον Linear, που εκτός από καλές επιδόσεις,

διαθέτει πλέον και ένα configuration file για τις βασικές ρυθμίσεις μέχρι και χρωματικά προφίλ, ούτε καν τρίτη εφαρμογή για διαχείριση kernel δε χρειάζεται να βάλει κάποιος αν δε θέλει πολλά πολλά από tweaking.

Και τέλος για όποιον ενδιαφέρεται νέο build της Purity από CL3Kener, διατηρώντας αυτή τη φορά το Holo Blue και τα default settings.

Νεος κατοχος nexus 5 και πρωην g2 και θελω πρωτον να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση δεν υπαρχει επιλογη για ενδειξη του ποσοστου της μπαταριας?και αν ναι που ειναι? :/

Ολα μου τα κινητα τα ειχα ρουτ και καστομ ρομ.Το νεξους το οηρα για χρηση τηλεφωνων μνματω και λιγο browsing.

Θα ηθελα να μου πειτς αν αξιζει να του αλλαξω ρομ η να κρατισω στοκ απλα με καποιον αλλο κερνελ + greenify.επισης πως βελτιψνουμε τον ηχο γιατι μου φαινετε λιγο χαμηλος

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα

Edited by kyriasgr87

Παιδεια σημέρα παρελαβα απο service το κινητο και μου αλλαξανε πλακετα αλλα δεν μπορω να στειλω ουτε να παραλαβω με nfc ....Tι παιζει ?

Νεος κατοχος nexus 5 και πρωην g2 και θελω πρωτον να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση δεν υπαρχει επιλογη για ενδειξη του ποσοστου της μπαταριας?και αν ναι που ειναι? :/

Ολα μου τα κινητα τα ειχα ρουτ και καστομ ρομ.Το νεξους το οηρα για χρηση τηλεφωνων μνματω και λιγο browsing.

Θα ηθελα να μου πειτς αν αξιζει να του αλλαξω ρομ η να κρατισω στοκ απλα με καποιον αλλο κερνελ + greenify.επισης πως βελτιψνουμε τον ηχο γιατι μου φαινετε λιγο χαμηλος

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα

καποιος ρε παιδια? περιμενω τις αποψεις σας για να προχωρησω σε ρουτ και αλλαγη ρομ η κερνελ αναλογα οτι μου πειτε

καποιος ρε παιδια? περιμενω τις αποψεις σας για να προχωρησω σε ρουτ και αλλαγη ρομ η κερνελ αναλογα οτι μου πειτε

Για αρχή κάνε Root και πέρνα xposed - gravity box. Απο θέμα παραμετροποιησης θα είσαι κομπλέ . Από κει και πέρα αν θέλεις λίγο καλύτερη μπαταρία, ταχύτητα ή θέλεις να πειραματιστεις με ρομ, θα σου προτείνουμε! Άστο για λίγο καιρό έτσι και βλέπεις :)

Ότι θέλεις εδώ είμαστε!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)