MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Εγώ πάντως το μόνο που είδα να έχει η LS και να μην έχει η Mahdi ήταν το ότι μπορούσα να ανοίξω floating window με επιλογές πάνω πάνω όπως ελαχιστοποίηση, κλείσιμο κλπ κάνοντας swipe προς τα αριστερά στα recents και στις ειδοποιήσεις. Βέβαια τώρα που η Mahdi έχει slim heads up και floating window δεν έχω πρόβλημα. Συν ότι της LS οι ρυθμίσεις ήταν λίγο μπάχαλο. Επειδή έκανα φύλλο και φτερό όλες τις ρυθμίσεις της, το μόνο bug που βρήκα είναι ότι στο μενού των ρυθμίσεων των recents, απ' τη στιγμή που το άλλαξα από stock σε slim recents τρώω fc όποτε μπαίνω εκεί. Πιθανώς να έφτιαξε με το χθεσινό update το οποίο θα περάσω dirty σε λίγο. Τακτοποίησαν και όλες τις ρυθμίσεις τους μαζί με τις stock ρυθμίσεις και δεν υπάρχει πλέον μενού "Παραμετροποιήσεις". Πιθανώς το ότι δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η LS του Kener ευθύνεται στο ότι δεν είναι φτιαγμένη με SaberMod GCC 4.10 και λοιπά κόλπα. Ίσως βρεθεί ένας καλός Σαμαρείτης να αρχίσει να φτιάχνει τα build. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Οι πρώτες μου εντυπώσεις με Ls by kener KAI linear kernel είναι εξαιρετικές.. Βέβαια με τις μέρες θα έχω καλύτερη εικόνα αλλά νομίζω ότι υπάρχει πολύ εμφανή διάφορα με τον Uber ειδικά σε συνθήκες 3g. Τελικά μόλις φόρεσα και εγώ τον code blue.. Ο linear έδειχνε τρομερή βελτίωση της μπαταρίας αλλά τώρα που πήγα να τσεκάρω ένα δύο livestreaming μέσω bet365 μου δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα μιας και οι browser μου κόλαγαν τρελά. Πάμε με code blue και βλέπουμε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Code Blue και από εδώ, μια χαρά σε θέμα μπαταρίας. R209 χωρίς ρύθμιση. Καλύτερος από Elementalx με την ίδια χρήση. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έχει κανείς πείρα με την miui της xiaomi; Έβαλα σήμερα την 4.4.2 / 4.7.18 και μου αρέσει από όλες τις υπόλοιπες ρομ που έχω δοκιμάσει.Πραγματικά όμορφη και μέχρι στιγμής απροβλημάτιστη.Έχει δικό της 'σύννεφο'αποθήκευσης, πάρα μα πάρα πολύ ωραία, είμαι ενθουσιασμένος.Όσο για μπαταρία κλπ δεν έχω γνώμη ακόμα.Είχα την omni rom με Franco kernel η οποία ήταν η ρομ που μου άρεσε μέχρι που έβαλα την miui. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έβαλα κι εγώ code blue κατευθείαν με το που πέρασα το τελευταίο update Mahdi μιας και ήταν εύκαιρο το link σε παραπάνω post. Πολύ καλός φαίνεται. Stock ρυθμίσεις όλα εκτός από τα χρώματα που αλλάζω πάντα. Μια που ανέφερε ο sikuonas την Omni, τι παίζει με αυτή; Γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα εδώ γι' αυτή; Δεν έκανε "επιτυχία"; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ...Η mahdi μου αρεσαι αρκετα ... απλα σφαιρα σαν την LS δεν ειναι :D ... Πιθανώς το ότι δεν είναι τόσο γρήγορη όσο η LS του Kener ευθύνεται στο ότι δεν είναι φτιαγμένη με SaberMod GCC 4.10 και λοιπά κόλπα. Ίσως βρεθεί ένας καλός Σαμαρείτης να αρχίσει να φτιάχνει τα build. Έχει βρεθεί ο καλός Σαμαρείτης :) Για ρίχτε μια ματιά στα build του τύπου εδώ. Και Linaro και λίαν εσχάτως και SaberMod έκδοση. Και με dirty πάνω στην official οκ είστε λογικά αφού δεν αλλάζει τίποτα παρά μόνο το compilation. Αν προχωρήσει και σε Linaro ή Saber build για Purity θα είναι ακόμα καλύτερος Σαμαρείτης :p Έβαλα κι εγώ code blue κατευθείαν με το που πέρασα το τελευταίο update Mahdi μιας και ήταν εύκαιρο το link σε παραπάνω post. Πολύ καλός φαίνεται. Stock ρυθμίσεις όλα εκτός από τα χρώματα που αλλάζω πάντα. Το default χρωματικό προφίλ του Code Blue το δοκίμασες ? Επειδή δεν χρησιμοποιεί το στοκ αλλά το Piereligio True RGB 6.6 το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έβαλα κι εγώ code blue κατευθείαν με το που πέρασα το τελευταίο update Mahdi μιας και ήταν εύκαιρο το link σε παραπάνω post. Πολύ καλός φαίνεται. Stock ρυθμίσεις όλα εκτός από τα χρώματα που αλλάζω πάντα. Μια που ανέφερε ο sikuonas την Omni, τι παίζει με αυτή; Γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτα εδώ γι' αυτή; Δεν έκανε "επιτυχία"; Την θεωρώ την πιο όμορφη την πιο σταθερή ,αλαγκάριστη και ολοκληρωμένη ρομ αλλά αυτά είναι γούστα φυσικά.Πιο όμορφη, όχι από την miui αλλά από τις υπόλοιπες που είχα δοκιμάσει,Carbon,slim,dirty unicorns,ose, cataclysm, cyanogen, και άλλες που μου διαφεύγουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Έχει βρεθεί ο καλός Σαμαρείτης :) Για ρίχτε μια ματιά στα build του τύπου εδώ. Το default χρωματικό προφίλ του Code Blue το δοκίμασες ? Επειδή δεν χρησιμοποιεί το στοκ αλλά το Piereligio True RGB 6.6 το αναφέρω. Θα του ρίξω αύριο μια ματιά γιατί τώρα είμαι για ύπνο. Πάντως είδα ότι η mahdi του συγκεκριμένα είναι sabermod 4.8 κι όχι 4.91 ή 4.10 που είναι πιθανώς πιο πρόσφατα. Δεν ξερω βέβαια και τίποτα σχετικά με όλα αυτά οπότε απλά τα λέω έτσι. Ναι το άφησα λίγο. Καλό ήταν. Αλλά εδώ και μήνες έχω συνηθίσει να βάζω πάντα το perfect 2.2. Την θεωρώ την πιο όμορφη την πιο σταθερή ,αλαγκάριστη και ολοκληρωμένη ρομ αλλά αυτά είναι γούστα φυσικά.Πιο όμορφη, όχι από την miui αλλά από τις υπόλοιπες που είχα δοκιμάσει,Carbon,slim,dirty unicorns,ose, cataclysm, cyanogen, και άλλες που μου διαφεύγουν. Ακούγεσαι αρκετά ενθουσιασμένος. Για να το λες με τόση σιγουριά, θα κάνω μια δοκιμή κάποια στιγμή. Σχετικά με τη MIUI, έχω να δοκιμάσω από το 2010 νομίζω που είχα στο Motorola Milestone για αρκετό καιρό και μου άρεσε πολύ. Μάλλον ο λόγος που δεν την προτιμάει ο κόσμος είναι ότι δεν έχει stock look, θυμίζει λίγο iPhone και δεν διαφημίζεται αρκετά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έβαλα και εγώ τον code_blue από εχθές, αλλά δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις που λέτε για τα χρώματα κτλ. Όυτε κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε καμία επιλογή. Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έβαλα και εγώ τον code_blue από εχθές, αλλά δεν βρίσκω τις ρυθμίσεις που λέτε για τα χρώματα κτλ. Όυτε κατά την εγκατάσταση μου έβγαλε καμία επιλογή. Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Μπορείς να χρησιμοποιείς το trickster για ρυθμίσεις του κερνελ. Θα το βρεις στο playstore. Για χρώματα ο συγκεκριμένο δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση κατά την άποψή μου γιατί ήδη τα έχει φτιαγμένα όπως αναφέρθηκε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 τελικα η miui δεν εχει καλη διαχειριση μπαταριας.Σε μια ωρα και ενα τεταρτο εφτασε απο 100% στο 64%!!Κριμα παμε για αλλα δυστηχως. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Code Blue και από εδώ, μια χαρά σε θέμα μπαταρίας. R209 χωρίς ρύθμιση. Καλύτερος από Elementalx με την ίδια χρήση. R209; Εγώ στον 198 είμαι. code_blue πάντα χωρίς ρύθμιση, είναι άψογος out of the box. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να χρησιμοποιείς το trickster για ρυθμίσεις του κερνελ. Θα το βρεις στο playstore. Για χρώματα ο συγκεκριμένο δεν χρειάζεται καμία ρύθμιση κατά την άποψή μου γιατί ήδη τα έχει φτιαγμένα όπως αναφέρθηκε. Εγώ τα ρύθμισα με το display control. Επίτηδες δεν έβαλα trickster ή άλλο kernel app, για να μην τον πειράξει σε άλλο επίπεδο. Τα default χρώματά του πάντως είναι λίγο ψυχρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 μάγκες να είστε καλά.Αν και πίστευα ότι ο elementalx kernel ήταν ο καλύτερος σε θέμα sot,από τότε που είδα το ατελείωτο spam εδώ για τον code_blue,και τον δοκίμασα έπαθα πλάκα.5,5 ώρες sot καθημερινά,και χάνει -1 άντε -2 , σε 12ωρα idle.Εάν είχα καλό σήμα , δε μπορώ να φανταστώ που θα έφτανε...(1 γραμμή σήμα cosmote,και 1-2 γραμμές wifi). Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο εκτως απο codeblue + purity είμαι πολύ ευχαριστημένος με μέση χρηση που κάνω 2 ώρες οθόνη έχω 50+ ώρες αφορτιστο το τηλέφωνο Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ότι κερνελ και να βάλω με τη δική μου χρήση βγάζω περί τις 3 με 3.5 ώρες. Χωρίς πειράγματα βέβαια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) μάγκες να είστε καλά.Αν και πίστευα ότι ο elementalx kernel ήταν ο καλύτερος σε θέμα sot,από τότε που είδα το ατελείωτο spam εδώ για τον code_blue,και τον δοκίμασα έπαθα πλάκα.5,5 ώρες sot καθημερινά,και χάνει -1 άντε -2 , σε 12ωρα idle.Εάν είχα καλό σήμα , δε μπορώ να φανταστώ που θα έφτανε...(1 γραμμή σήμα cosmote,και 1-2 γραμμές wifi). Ευχαριστώ πολύ! Εγώ δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο εκτως απο codeblue + purity είμαι πολύ ευχαριστημένος με μέση χρηση που κάνω 2 ώρες οθόνη έχω 50+ ώρες αφορτιστο το τηλέφωνο Εγώ χρησιμοποιούσα Code Blue σε Purity επισης. Όμως η SlimKat τελικά είναι όντως πιο γρήγορη και με ElementalX ακομα πιο καλή μπαταρία νομίζω. Ο Code Blue στην Purity δεν έδινε τοσο smooth αίσθηση έχω την εντύπωση, αλλά σίγουρα καλή μπαταρία. Edited July 24, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τελικά ποιός συνδυασμός kernel/ROM δίνει την απόλυτη αυτονομία; Δεν με πειράζει να φάει και λίγο underclocking/disable cores αν χρειαστεί... έτσι κι αλλιώς είναι ήδη πολύ δυνατά τα σημερινά SoC. Επίσης, τα updates σε custom ROM/kernel μπορούν να γίνονται αυτόματα (π.χ. με OTA -προφανώς δεν εννοώ της Google-) ή θέλει χειροκίνητα μέσω PC; π.χ. μπορεί κάποιος να είναι διακοπές και να μην έχει PC, αλλά ίσως να μπορεί να βρει κάπου WiFi. Τέλος, οι ρυθμίσεις χάνονται με κάθε update της custom ROM ή είναι όπως με τα stock OTA updates που κρατάει όλα τα settings κανονικά; Σόρρυ για τις n00bικες ερωτήσεις, αλλά ακόμα μαθαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Franco. Είτε τον original είτε τον linaro του LaboDJ. Με underclock <=1.7 και λίγο undervolt. Με την εφαρμογή Franco Kernel Updater θα έχεις ota update και ναι, οι ρυθμίσεις παραμένουν. Είναι σαν να κάνεις dirty flash μια ROM. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ο Franco είναι καλύτερος και από τον Code Blue; Γιατί τον τελευταίο βλέπω τον προτείνουν πολλοί για μέγιστο SOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Μέχρι τώρα με stock 4.4.4, root + xposed πιο καλή απόδοση είδα στον Code_Blue r209. Ο ElementalX με ίδια ακριβώς χρήση κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία σε WiFi κ ειδικά με εφαρμογές που κάνουν χρήση GPS (στο runtastic η μπαταρία μου κατέβαινε -30% τουλάχιστον στα 50 λεπτά χωρίς χρήση data), με Franco είδα αυξημένη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια browsing. [ATTACH]47760[/ATTACH][ATTACH]47761[/ATTACH][ATTACH]47762[/ATTACH] Edited July 24, 2014 by DaRk_dOg Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μέχρι τώρα με stock 4.4.4, root + xposed πιο καλή απόδοση είδα στον Code_Blue r209. Ο ElementalX με ίδια ακριβώς χρήση κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία σε WiFi κ ειδικά με εφαρμογές που κάνουν χρήση GPS (στο runtastic η μπαταρία μου κατέβαινε -30% τουλάχιστον στα 50 λεπτά χωρίς χρήση data), με Franco είδα αυξημένη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια browsing. [ATTACH]47760[/ATTACH][ATTACH]47761[/ATTACH][ATTACH]47762[/ATTACH] Ναι αλλα τωρα μίλησες μόνο για αποδοση μπαταρίας. Στις επιδόσεις δεν είδες καλύτερο τον ElementalX; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ναι αλλα τωρα μίλησες μόνο για αποδοση μπαταρίας. Στις επιδόσεις δεν είδες καλύτερο τον ElementalX; Δεν παίζω παιχνίδια Σπύρο αλλά δεν είδα διαφορά στο smoothness κ την ταχύτητα ανάμεσα στα 2. Δεν γνωρίζω αν εκεί υπερτερεί ο ElementalX αλλά σε all around χρήση δεν είδα κάτι διαφορετικό. ΥΓ: ο ElementalX σε browsing (feeds, Instagram, twitter κλπ) μου έδειξε ~64° πράγμα που με ανησύχησε για να πω την αλήθεια. Υπόψιν και οι δύο με στοκ ρυθμίσεις. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Είμαι με slim rom και μόλις πέρασα τον code blue, η οθόνη σαν να πήρε ενα ελαφρύ μπλε προς μωβ χρωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Είμαι με slim rom και μόλις πέρασα τον code blue, η οθόνη σαν να πήρε ενα ελαφρύ μπλε προς μωβ χρωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχει άλλη χρωματική παλέτα. Στην αρχή φαίνεται κάπως. Δώσε λίγες ώρες χρόνο στο μάτι σου. Κι εγώ το απόγευμα τον πέρασα. Δεν είναι αργός. Ο elemental είναι λίγο πιο σβέλτος, αλλά κι εγώ είχα αυξημένη θερμοκρασία και δεν τον κράτησα. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει τον τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Είμαι με slim rom και μόλις πέρασα τον code blue, η οθόνη σαν να πήρε ενα ελαφρύ μπλε προς μωβ χρωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχει άλλη χρωματική παλέτα. Στην αρχή φαίνεται κάπως. Δώσε λίγες ώρες χρόνο στο μάτι σου. Εγώ δεν το συνήθισα ποτέ το ελαφρύ μπλε το code blue, και έβαλα το display control από το play store που έχει δεκάδες color profiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts