Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα update σήμερα την slimkat (minuxbuild) σε 6.4 όπως και τα τελευταία gapps. Όλα φαίνονται τέλεια όπως ήταν άλλωστε..

Μετά από αρκετές μέρες χρήσης της ρομ πλέον, μπορώ να πω ότι είμαι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και θα την κρατήσω σίγουρα για καιρό..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά σε cuatom roms μπορούμε να βαλουμε xposed η θα έχει κάποιο θέμα !?

Κανονικότατα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

[ATTACH]47320[/ATTACH]

[ATTACH]47321[/ATTACH]

[ATTACH]47322[/ATTACH]

KK 4.4.4/ bionik & dalvik patches / latest adreno gpu drivers / ~15 xposed modules

kernel code_blue r192

Εχεις κανει φόρτιση,φαίνεται απο το διάγραμμα.... Και αν κρίνουμε απο τις 2 μέρες διάρκεια αυτή η μικρή γραμμή είναι αρκετή βαση ποσοστού να ανεβάσει τους χρόνους τις συσκευής!!!

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φιλέ μου για την απάντηση

Ασχολιαστο......:!:

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

[ATTACH]47304[/ATTACH] πλάκα??? Χαχαχα

Δεν έχω τέτοια επιλογή ούτε εγώ. Η blood είναι νεότερη της LS 3.1 του kenner? Εκτός απο το κόκκινο theme έχει και άλλες αλλαγές?

Δεν έχω τέτοια επιλογή ούτε εγώ. Η blood είναι νεότερη της LS 3.1 του kenner? Εκτός απο το κόκκινο theme έχει και άλλες αλλαγές?

Έχει κάποια optimaziation και ενα ελαφρύ red theme στα εικονίδια....

Nexus 5 red 16GB

Το adblock το εχει και στην απλη 3.1 του kener οχι μονο στην blood , αν δεν θες να βαλεις την blood

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Ρε souliar, άσε τον κόσμο να βάζει xposed στις custom ROM. Κι αν διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα, το απενεργοποιεί. Απλά παιδιά, μόνο με dalvik δουλεύει το xposed οπότε αν είστε με art θα γυρίσει αυτόματα σε dalvik στο reboot. Σε περίπτωση κάποιας "σύγκρουσης" κάποιου module με ένα feature της ROM, απλά απενεργοποιείστε το module ή το xposed ή στην χειρότερη περίπτωση (bootloop) φλασάρετε από recovery το xposed disabler. Είναι πάντα χύμα στην sdcard.

Όσον αφορά τον ad blocker της LS, εγώ που είχα παλιότερα build του cl3kener, το είχε σαν επιλογή και δούλευε κανονικά. Πιθανώς εσείς προσπαθήσατε να βάλετε adfree κλπ και κρύφτηκε η επιλογή. Εγώ πάντως από πέρυσι περνάω αυτό για τις διαφημίσεις και δεν μπλέκω με εφαρμογές.

Κάτι άλλο, όσοι είστε μόνιμα σε ART για αρκετό καιρό, έχετε πού και πού κανένα force close σε διάφορες εφαρμογές; Από χτες το πρωί που γύρισα σε ART είχα κάποια fc κι ένα reboot ενώ με dalvik τίποτα. Κυρίως στο Chrome και στο Youtube το έχω διαπιστώσει.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εχεις κανει φόρτιση,φαίνεται απο το διάγραμμα.... Και αν κρίνουμε απο τις 2 μέρες διάρκεια αυτή η μικρή γραμμή είναι αρκετή βαση ποσοστού να ανεβάσει τους χρόνους τις συσκευής!!!

Αν παρατηρούσες καλύτερα, θα έβλεπες ότι η φόρτιση είναι τη στιγμή που τράβηξα τα screenshots. Στο τέλος δηλαδή του κύκλου χρήσης. Το κινητό είχε 1% μπαταρία και δεν ήθελα να σβήσει πριν τα πάρω.

Αλλά επειδή ήξερα ότι θα υπάρξει έστω ένα τέτοιο post, ανεβάζω και screenshots που είχα πάρει και λίγο νωρίτερα (όταν είχε ακόμα 2%)

[ATTACH]47344[/ATTACH]

[ATTACH]47345[/ATTACH]

[ATTACH]47346[/ATTACH]

Happy now? :p

Ο χρονος αυτος δεν αντιστοιχει σε ρεαλιστικες συνθηκες χρησης,φαινεται οτι το κινητο ηταν συνεχεια σε αναμονη με τη οθονη ενεργοποιημενη,χωρις να εχει γινει ιδιαιτερη και βαρια χρηση στην συσκευη...

Με βαση αυτα που παραθετεις ενισχυεται η αποψη οτι η συσκευη δεν ετυχε βαριας χρησης(υψηλα ποσοστα σε idle mode,διακοπτομενη χρηση συσκευεις,και πολυ καλο σημα κ.α)

Αν θελεις πες μας υπο ποιες συνθηκες προεκυψαν τα παραπανω αποτελεσματα!!!

Nexus 5 red 16GB

Τι χρήση έκανες μωρ αδερφακι μου; :p

Φυσιολογική για μένα χρήση, wifi σχεδόν αποκλειστικά (data on μόνο το Σάββατο το βράδυ έξω), καθόλου gaming.

Ο χρονος αυτος δεν αντιστοιχει σε ρεαλιστικες συνθηκες χρησης,φαινεται οτι το κινητο ηταν συνεχεια σε αναμονη με τη οθονη ενεργοποιημενη,χωρις να εχει γινει ιδιαιτερη και βαρια χρηση στην συσκευη...

Με βαση αυτα που παραθετεις ενισχυεται η αποψη οτι η συσκευη δεν ετυχε βαριας χρησης(υψηλα ποσοστα σε idle mode,διακοπτομενη χρηση συσκευεις,και πολυ καλο σημα κ.α)

Αν θελεις πες μας υπο ποιες συνθηκες προεκυψαν τα παραπανω αποτελεσματα!!!

Ξεκινώντας από το τέλος, καλό σήμα δεν έχω ούτε στην δουλειά ούτε στο σπίτι, και φαίνεται. Αλλά και στους δύο χώρους αυτούς παίζω με wifi και κλήσεις σε 2G.

Τα ποσοστό idle εμένα δεν μου φαίνεται υψηλό, 10% κατανάλωση μπαταρίας σε 48 ώρες μου φαίνεται λίγο για idle.

Από βαριά χρήση δεν έπαιξα καθόλου παιχνίδια επίτηδες, κυρίως browsing και texting κάνω. Κλήσεις είχα περίπου 15' μόνο.

Κατά τα άλλα, sync on με 9 λογαριασμούς και gps στο full.

Μου έκανε και μένα εντύπωση η αυτονομία, συνήθως βγάζω 6ώρες SOT σε 30-36h standby.

Να αναφέρω ότι συνήθως φορτίζω "αργά" μέσω USB, ίσως παίζει και αυτό κάποιο ρόλο.

Τι να πω έχω μείνει άφωνος είμαι heavy user του ίντερνετ.. χωρίς καθόλου παιχνίδια.. Και δεν μπορώ να δω με τίποτα πάνω από 3.5 ώρες..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Πρώτη φορά πιάνω 4.30 ώρες με Ls by kener..

Σε κατάσταση wifi πετάμε.. Με 3g χάνω πολύ.

[ATTACH]47357[/ATTACH][ATTACH]47358[/ATTACH][ATTACH]47359[/ATTACH]

''Ipad mini 2''

Νέα αναβάθμιση στην PA. Σε λίγο κάποιοι θα αρχίσουν πάλι τις αντιγραφές.

Δεν είναι κακό, απλά κουβέντα να γίνεται.

Νέα αναβάθμιση στην PA. Σε λίγο κάποιοι θα αρχίσουν πάλι τις αντιγραφές.

Δεν είναι κακό, απλά κουβέντα να γίνεται.

Έβαλε τα νέα recents της L,καλη κίνηση, εμένα μου άρεσαν παρα πολύ όταν δοκιμασα την L!!!

Nexus 5 red 16GB

Το adblock το εχει και στην απλη 3.1 του kener οχι μονο στην blood , αν δεν θες να βαλεις την blood

Δεν το έχει. Αυτήν έχω.

Δεν το έχει. Αυτήν έχω.

Οχι ρε φιλε πως δεν το εχει...αφου και γω αυτην εχω... απο δω http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36269#files η 6-7-2014

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Σημερα εκανα δοκιμες σε διαφορες rom και μια απο αυτες ηταν και η νεα PA 4.5 ALPHA 1 (δοκιμαστικη εκδοση) η οποια εχει τα recents panel απο την android L,και μαζι με ενα theme (herathon : http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/theme-herathon-t2800921) την εκανα να δειχνει αρκετα κοντα στην L...Οσο για την PA εχει τους οπαδους της,παντως τα recents απο την L μου αρεσουν αρκετα!!! Παραθετω και ενα βιντεο που δειχνει καποια απο τα features της Alpha 1..

[ATTACH]47393[/ATTACH] ομορφα notifications!!!

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Οχι ρε φιλε πως δεν το εχει...αφου και γω αυτην εχω... απο δω http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36269#files η 6-7-2014

Εγώ έχω την 27/6 ή οποία δεν το έχει. Βγήκε βλέπω official! Αυτή είναι και καλά πιο stable?

Εγώ έχω την 27/6 ή οποία δεν το έχει. Βγήκε βλέπω official! Αυτή είναι και καλά πιο stable?

Ναι official την blood εβγαλε αλλα μην νομιζεις οτι εχει κανενα θεμα τρελο..3-4 εικονιδια μονο αλλαζουν..δοκιμασε την..σημερα εβγαλε και την v3.2 θα την δοκιμασω αργοτερα

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μου αναγνωρίζει το pc το κινητό ως συσκευή αποθήκευσης ενώ κανονικά αναγνωρίζει drivers κτλ. Επίσης το έχω στην επιλογή mtp drivers στην αναγνώριση του usb.

Έβαλα drivers έβγαλα.. Το έκανα μέσω nexus toolkit που έχει οδηγό για τους drivers πάλι τίποτα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Όλα αυτά με Windows xp στη δουλειά.

Edited by puzzle21

''Ipad mini 2''

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)