Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Super επιδόσεις με LS build by Kener και την καινούργια build του uber sabermod 4.10 ,τι να πω ρε παιδια,ο Kener ειναι τεράστιος developer, εκανα τεστ με Slim,carbon,Mahdi,purity με ακριβώς τα ίδια gapps,ίδιες εφαρμογές, και απλά τους ρίχνει σκόνη η LS...σε ταχύτητα και άνοιγμα εφαρμογών αρκετά ποιο γρήγορη, το multitasking ακριβως το ίδιο με την slim,αλλά σε όλα τα αλλά σαφως γρηγορότερη η LS by Kener!!!

Respect!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Super επιδόσεις με LS build by Kener και την καινούργια build του uber sabermod 4.10 ,τι να πω ρε παιδια,ο Kener ειναι τεράστιος developer, εκανα τεστ με Slim,carbon,Mahdi,purity με ακριβώς τα ίδια gapps,ίδιες εφαρμογές, και απλά τους ρίχνει σκόνη η LS...σε ταχύτητα και άνοιγμα εφαρμογών αρκετά ποιο γρήγορη, το multitasking ακριβως το ίδιο με την slim,αλλά σε όλα τα αλλά σαφως γρηγορότερη η LS by Kener!!!

Respect!!!

Συμφωνώ. Δυστυχώς όμως έχω ενα προβλημακι. Το navigon δε δουλεύει σωστα. Έχει πολύ μικρο DPI σαν εφαρμογή σε σημείο που δυο γραμματα του να γεμίζουν την οθόνη. Επίσης νομίζω οτι οι ενδείξεις για την κατανάλωση της μπαταρίας είναι ο,τι να ναι. Καμια ιδέα;

παιδια που τη βρισκεται αυτην την LS by kener build και δεν μπορω να την βρω με τπτ να την δοκιμασω?

Αυτα ειναι τα τελευταια builds? http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36269#files

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

παιδια που τη βρισκεται αυτην την LS by kener build και δεν μπορω να την βρω με τπτ να την δοκιμασω?

Αυτα ειναι τα τελευταια builds? http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36269#files

Αυτές είναι. Ψαξε τον kener στο google +

Respect!!!

Αν και φανταζομαι την απαντηση απο αυτονομια τι λεει ο συνδυασμος;

Επισης ειδα οτι στο google plus γινεται αναφορα σε θεαματικη αυξηση αυτονομιας της preview L μαζι με uber.Ισχυει;

Edited by navouxodonosoras
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Master σου προτείνω να τεσταρεις και τα build του Kener.

Λες τώρα εσύ οτι δεν τα έχω δοκιμάσει ... :p

Παρεμπιπτόντως απο την 4.4.3 και μετα και η "σκέτη" Purity είναι εμφανώς πιο γρήγορη απο οτι παλιά και με τον τελευταιο r183exp CodeBlue...γλύκα σκέτη :p

Λες τώρα εσύ οτι δεν τα έχω δοκιμάσει ... :p

Παρεμπιπτόντως απο την 4.4.3 και μετα και η "σκέτη" Purity είναι εμφανώς πιο γρήγορη απο οτι παλιά και με τον τελευταιο r183exp CodeBlue...γλύκα σκέτη :p

Εγώ πάντως που την είχα μέχρι σήμερα -την Purity- (από την αρχή που πήρα το κινητό) κι έβαλα σήμερα SlimKat, μπορώ με σιγουριά να πω πως η δεύτερη είναι αρκετά πιο γρήγορη. Η στοκ μια εβδομάδα που την κράτησα δε μου φάνηκε καθόλου αργή-για να μη πω το ίδιο με Purity.

Edited by spdrosin

Βγήκε ο source code της L :D

Πωωω όχι πάλι... Μόλις έστησα την 4.4.4. Μη βγει καμιά SlimL και πρέπει να ξαναστήνω. :p

Πέρασα slim χτες το βράδυ. Όσον αφορά την ταχύτητα, είναι η μέρα με τη νύχτα με τη stock. Η Slim φυσάει πραγματικά. Και με dalvik και με art που έβαλα πριν 5 λεπτά. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι έχει από default τα animation στο 0.75 αντί για 1 που είναι το stock. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είτε άδεια είτε με τις 150 εφαρμογές μου bootαρε το ίδιο γρήγορα και με το που ανοίγει είναι κατευθείαν έτοιμη για χρήση.

Στα αρνητικά τώρα, νόμιζα ότι είχε theme chooser για να δοκιμάσω κάτι θέματα που ήθελα αλλά δεν πειράζει. Το καλό πράμα αργεί να γίνει. Και συνειδητοποίησα πόσο μου λείπουν διάφορες δυνατότητες του GravityBox όπως το smart radio, gravity box actions κλπ.

Δύο απορίες: HDR η stock κάμερα της Slim δεν έχει; Κι όσον αφορά τα gapps, αν κάνω τα update τους από Play θα χάσω το TRDS, σωστά;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ενω είχα slimkat με τον δικό της κερνελ , πήρα ενα τελείως στοκ Nexus 5 ενός φίλου και παρατήρησα οτι ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές.. Μπορεί να χάνει στο multiasking αλλά δεν το χρησιμοποιώ και πολύ.

Έτσι γύρισα σε stock 4.4.4 με stock kernel μαζί με gravity και Dpi 370 και νομίζω είναι πλήρες το κινητό :)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ενω είχα slimkat με τον δικό της κερνελ , πήρα ενα τελείως στοκ Nexus 5 ενός φίλου και παρατήρησα οτι ανοίγει πιο γρήγορα τις εφαρμογές.. Μπορεί να χάνει στο multiasking αλλά δεν το χρησιμοποιώ και πολύ.

Έτσι γύρισα σε stock 4.4.4 με stock kernel μαζί με gravity και Dpi 370 και νομίζω είναι πλήρες το κινητό :)

δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες....κατι δεν εχεις κανει σωστα,η Slim ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την stock.....

Nexus 5 red 16GB

δεν νομιζω να ισχυει αυτο που λες....κατι δεν εχεις κανει σωστα,η Slim ειναι πολυ πιο γρηγορη απο την stock.....

Δεν ξέρω τι να πω.. Δεν έκανα κάτι λάθος.. Facebook, instagram, tapatalk και επαφές ανοίγουν σίγουρα πιο γρήγορα και λίγο πιο smooth θα λεγα.. Η διαφορά είναι στο multiasking και στα benchmarks.

Το κινητό με στοκ και gravity για μενα είναι ολοκληρωμένο. Ταχύτατο, με καλή μπαταρία και πλήρως παραμετροποιησιμο!

Δεν ξέρω τι να πω.. Δεν έκανα κάτι λάθος.. Facebook, instagram, tapatalk και επαφές ανοίγουν σίγουρα πιο γρήγορα και λίγο πιο smooth θα λεγα.. Η διαφορά είναι στο multiasking και στα benchmarks.

Το κινητό με στοκ και gravity για μενα είναι ολοκληρωμένο. Ταχύτατο, με καλή μπαταρία και πλήρως παραμετροποιησιμο!

Μπορει για εσενα να ειναι ολοκληρωμενο συμφωνω:) αλλα αυτο σε εμενα δεν εχει τυχει ποτε.....και οχι μονο σε εμενα αλλα και στον gtctsiamp,το ανοιγμα εφαρμογων με slim ειναι πιο γρηγορο απο οτι με την stock rom,εχω κανει απειρα test,και ολα ειχαν την ιδια καταληξει!!!

Nexus 5 red 16GB

Μπορει για εσενα να ειναι ολοκληρωμενο συμφωνω:) αλλα αυτο σε εμενα δεν εχει τυχει ποτε.....και οχι μονο σε εμενα αλλα και στον gtctsiamp,το ανοιγμα εφαρμογων με slim ειναι πιο γρηγορο απο οτι με την stock rom,εχω κανει απειρα test,και ολα ειχαν την ιδια καταληξει!!!

Μιλάμε για ελάχιστη διάφορα πάντως, γιατί όπως και να χει nexus είναι :p

Τι patches μπορώ να περάσω σε 4.4.4? Του m8 έχουν βγάλει ως 4.4.3,δουλεύουν;;

Πωωω όχι πάλι... Μόλις έστησα την 4.4.4. Μη βγει καμιά SlimL και πρέπει να ξαναστήνω. :p

Πέρασα slim χτες το βράδυ. Όσον αφορά την ταχύτητα, είναι η μέρα με τη νύχτα με τη stock. Η Slim φυσάει πραγματικά. Και με dalvik και με art που έβαλα πριν 5 λεπτά. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι έχει από default τα animation στο 0.75 αντί για 1 που είναι το stock. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ότι είτε άδεια είτε με τις 150 εφαρμογές μου bootαρε το ίδιο γρήγορα και με το που ανοίγει είναι κατευθείαν έτοιμη για χρήση.

Στα αρνητικά τώρα, νόμιζα ότι είχε theme chooser για να δοκιμάσω κάτι θέματα που ήθελα αλλά δεν πειράζει. Το καλό πράμα αργεί να γίνει. Και συνειδητοποίησα πόσο μου λείπουν διάφορες δυνατότητες του GravityBox όπως το smart radio, gravity box actions κλπ.

Δύο απορίες: HDR η stock κάμερα της Slim δεν έχει; Κι όσον αφορά τα gapps, αν κάνω τα update τους από Play θα χάσω το TRDS, σωστά;

Μπορείς να βάλεις την Google Camera από το playstore ή ακόμα καλύτερα να κατεβάσεις και να φλασάρεις το PA Google Camera Addon Module που βάζει την Google Camera και ξηλώνει την παλιά.

Όσον αφορά gapps & TRDS, τις gapps να μην τις αναβαθμίζεις από το playstore γιατί θα χάσεις το TRDS, αλλά να περιμένεις τα νέα gapps από τον dankoman και να τα κάνεις dirty flash.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε δεν παίζει αυτό που λες σε καμία περίπτωση.

Ή κάτι είχες πειράξει στην Slim ή ο φίλος σου έχει ART και για αυτό σου φαινόταν κάπως ταχύτερη, αν και πάλι σε όλες τις περιπτώσεις η Slim είναι ταχύτερη από την stock παντού.

H Slim είναι μέσα στις τρείς πιο γρήγορες rom και μάλιστα οι υπόλοιπες απέχουν πολύ από αυτές τις τρεις.;)

Edited by gtctsiamp

Τι να πω, έτσι μου φαίνεται.. Ίσως ξανά περάσω slim όταν βρω χρόνο.. Για την ώρα, τα m8 patches δουλεύουν; :)

Τι να πω, έτσι μου φαίνεται.. Ίσως ξανά περάσω slim όταν βρω χρόνο.. Για την ώρα, τα m8 patches δουλεύουν; :)

Μήπως είχες κανένα xposed?

Για την ώρα, τα m8 patches δουλεύουν; :)

Δουλεύουν... γιατί να μην δουλευουν ...:cool:

Nexus 5 red 16GB

Και σε μένα η pa είναι πιο γρήγορη σε άνοιγμα εφαρμογών και πολύ πολύ λίγο πιο αργή, ίσα που το καταλαβαίνεις και όχι πάντα, στο multitasking. Φυσικά έχω τα PA Google apps , που πάνω κάτω, αυτά χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

Η τελευταία 4.41 είναι πραγματικά απίστευτη και έρχεται μια έκπληξη την επόμενη δεύτερα ή ξημέρωμα τρίτης, σύμφωνα με τους dev της rom.

Edited by cb600f

Όσον αφορά gapps & TRDS, τις gapps να μην τις αναβαθμίζεις από το playstore γιατί θα χάσεις το TRDS, αλλά να περιμένεις τα νέα gapps από τον dankoman και να τα κάνεις dirty flash.

Να βάζω δηλαδή τα latest beta gapps από το thread του;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα παίδες! Δύο ερωτήσεις έχω! Κατ'αρχάς ένα λινκ για dirty flash της stock Rom έχουμε Γιατί κατέβασα μια και μου τα έκανε μαντάρα και χρειάστηκα adb!!! :O bionic, dalvik παραμύθια έχουν βγει για την 4.4.4 ή όχι ακόμη;;Α και τέλος ήθελα να πω, δοκίμασα την εφαρμογή για root με το λ και μου φάνηκε τρομακτικά εύκολο, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

@gtctsiamp, souliar πάλι σε σκέψεις με βάλατε :P Αυτή η slim που είναι με τροποποιημένο build , που βρίσκεται;; Αν ειναι να περάσω αυτή .. Όταν βγαίνει αναβάθμιση , θα βγαίνει και σ αυτή ;;

Να βάζω δηλαδή τα latest beta gapps από το thread του;

Ναι. Τους κάνεις ένα dirty flash και τελείωσες.

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@gtctsiamp, souliar πάλι σε σκέψεις με βάλατε :P Αυτή η slim που είναι με τροποποιημένο build , που βρίσκεται;; Αν ειναι να περάσω αυτή .. Όταν βγαίνει αναβάθμιση , θα βγαίνει και σ αυτή ;;

Έχουμε βάλει link σε μία ή δύο σελίδες πριν.

Ναι βγάζει πάντα updates ο minux την ίδια μέρα με την SlimTeam, άντε μία μέρα μετά αν δεν προλαβαίνει.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα παίδες! Δύο ερωτήσεις έχω! Κατ'αρχάς ένα λινκ για dirty flash της stock Rom έχουμε Γιατί κατέβασα μια και μου τα έκανε μαντάρα και χρειάστηκα adb!!! :O bionic, dalvik παραμύθια έχουν βγει για την 4.4.4 ή όχι ακόμη;;Α και τέλος ήθελα να πω, δοκίμασα την εφαρμογή για root με το λ και μου φάνηκε τρομακτικά εύκολο, το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μπες στο Android Development section του Nexus 5 στο XDA και θα βρεις αρκετές.

Διαλέγεις και φλασάρεις.

Εκανα ενα backup την stock rom μέσω του rom manager. Αν περάσω τώρα την slimkat και μετα θελω να επιστρέψω για οποιονδήποτε λογο πίσω, το rom manager θα μου επαναφέρει το κινητό όπως το έχω αποθηκεύσει ή όχι;

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)