gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 η LS kenner build γιατι εχει 2 versions? το BLOOD τι ειναι? επισησ θα χρειαστω και GAPPS σωστα? να παρω της PA 4.4.4 ?? Αν θες να έχεις TRDS σε διάφορα gapps τότε να βάλεις τα slim gapps. Αλλιώς και εγώ προτιμώ πλέον τα banks σε σχέση με τα PA. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @gtcsiamp, σε stock 4.4.4 ! Σε stock έπρεπε να σου αλλάζει. Είσαι σίγουρος πως κάνει σωστά save το build.prop? Έκανες πριν mount r/w το /system? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σε stock έπρεπε να σου αλλάζει. Είσαι σίγουρος πως κάνει σωστά save το build.prop? Έκανες πριν mount r/w το /system? Απλα κατέβασα την εφαρμογή και έκανα reboot μετά την επιλογή σε 370. Πως κάνω mount r/w το /system ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Απλα κατέβασα την εφαρμογή και έκανα reboot μετά την επιλογή σε 370. Πως κάνω mount r/w το /system ;; Θα ανοίξεις τον es explorer, θα πατησείς το εικονίδιο πάνω αριστερά και στην συνέχεια θα πας tools και θα κάνεις τον Root explorer ON. Θα δώσεις root δικαιώματα στον es explorer και μετά θα πατήσεις πάνω στα γράμματα "Root Explorer", κατόπιν θα ανοίξει ένα μενού και η προτελευταία νομίζω επιλογή γράφει mount. Την επιλέγεις και στο window που ακολουθεί κάνεις mount r/w το /system. Πφφφ κουράστηκα.:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ή διαφορετικά κατεβάζεις το universal int. d και καθάρισες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το dalvik cashe είναι μια περιοχή της μνήμης cashe των προγραμματων.Το dalvik βασίζεται σε java εικονική μηχανή που είναι η βαση για την εκτέλεση των προγραμμάτων, κάνοντας wipe καθαρίζουν όλα τα δεδομένα που έχει κρατήσει στην cashe μνήμη για την εκτέλεση των προγραμμάτων και των ρυθμισεων. Υ.Γ με το wipe/dalvik/cashe δεν διαγράφονται ρυθμίσεις και δεδομένα,απλα καθαρίζει την μνήμη cashe! Οποτε καλό είναι να κάνουμε wipe ώστε να κρατάμε καθαρη την cashe; Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 1. Η πρόταση του Souliar είναι η καλύτερη. 2. Δες εδώ το topic του dankoman. Aroma installer δεν έχει από όταν ξεκίνησε η SlimKat. 3. Όποτε θες γύρνα σε ART, δεν εχει σημασία. Ωραία, ευχαριστώ! Σχετικά με τα gapps, πολύ ωραίο το thread αυτό. Θυμάμαι πάντως ότι στη SlimBean είχαν aroma installer και διαλέγαμε ποια gapps θέλουμε να περάσουμε πέραν των απαραιτήτων. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Σχετικά με το 3, θα κάνω backup τις εφαρμογές που είναι optimized για dalvik, θα βάλω clean Slim με ART και μετά θα κάνω restore από το Titanium τις εφαρμογές. Και λέω μήπως υπάρχει πρόβλημα αν κάνω restore τις dalvik optimized εφαρμογές πάνω σε ART ROM. Πολύ πολύ για σιγουριά, θα κάνω πρώτα το restore και μετά θα γυρίσω σε ART. Τέλος πάντων, το βράδυ θα γίνουν αυτά γιατί τώρα έχει μπανάκι. @souliar, αυτός δεν έχει κανένα thread στο xda για να δω τι αλλαγές έχει κάνει σε σχέση με την official; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ωραία, ευχαριστώ! Σχετικά με τα gapps, πολύ ωραίο το thread αυτό. Θυμάμαι πάντως ότι στη SlimBean είχαν aroma installer και διαλέγαμε ποια gapps θέλουμε να περάσουμε πέραν των απαραιτήτων. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Σχετικά με το 3, θα κάνω backup τις εφαρμογές που είναι optimized για dalvik, θα βάλω clean Slim με ART και μετά θα κάνω restore από το Titanium τις εφαρμογές. Και λέω μήπως υπάρχει πρόβλημα αν κάνω restore τις dalvik optimized εφαρμογές πάνω σε ART ROM. Πολύ πολύ για σιγουριά, θα κάνω πρώτα το restore και μετά θα γυρίσω σε ART. Τέλος πάντων, το βράδυ θα γίνουν αυτά γιατί τώρα έχει μπανάκι. @souliar, αυτός δεν έχει κανένα thread στο xda για να δω τι αλλαγές έχει κάνει σε σχέση με την official; Όπως σου είπα, γύρνα όποτε θες σε ART. MinuxBuilds. Κάνει compile τις roms με Sabermod 4.10 από τα original sources και για την Slim έχει κάνει μόνο cherry pick τα hover & lsn. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ωραία, ευχαριστώ! Σχετικά με τα gapps, πολύ ωραίο το thread αυτό. Θυμάμαι πάντως ότι στη SlimBean είχαν aroma installer και διαλέγαμε ποια gapps θέλουμε να περάσουμε πέραν των απαραιτήτων. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Σχετικά με το 3, θα κάνω backup τις εφαρμογές που είναι optimized για dalvik, θα βάλω clean Slim με ART και μετά θα κάνω restore από το Titanium τις εφαρμογές. Και λέω μήπως υπάρχει πρόβλημα αν κάνω restore τις dalvik optimized εφαρμογές πάνω σε ART ROM. Πολύ πολύ για σιγουριά, θα κάνω πρώτα το restore και μετά θα γυρίσω σε ART. Τέλος πάντων, το βράδυ θα γίνουν αυτά γιατί τώρα έχει μπανάκι. @souliar, αυτός δεν έχει κανένα thread στο xda για να δω τι αλλαγές έχει κάνει σε σχέση με την official; Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Aπό Purity σε SlimKat και θέλω να κάνω restore user apps+data. Κάποιος στο xda μου είπε πως λογικά δεν παίζει πρόβλημα. Κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Aπό Purity σε SlimKat και θέλω να κάνω restore user apps+data. Κάποιος στο xda μου είπε πως λογικά δεν παίζει πρόβλημα. Κάποιος άλλος να το επιβεβαιώσει ; Σήμερα ή αύριο θα βγεί νέα Purity με heads up και πολλά fixes. Και σίγουρα θα κάνει build και ο Kener. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 @souliar, αυτός δεν έχει κανένα thread στο xda για να δω τι αλλαγές έχει κάνει σε σχέση με την official;http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-omni-slim-paranoid-unofficial-t2617977 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σήμερα ή αύριο θα βγεί νέα Purity με heads up και πολλά fixes. Και σίγουρα θα κάνει build και ο Kener. Ναι ε; Τώρα μπήκα και το είδα κι εγώ. Μόλις ετοιμαζόμουν για reboot και πρώτη φορά να πάω σε SlimKat. Μόνο Purity έχω χρησιμοποιήσει. Μια χαρά καλή είναι, αλλά την βαρέθηκα. Δε θέλω πολλά φρου φρου (σε αυτά με καλύπτει) αλλά αφού όλοι λένε για την ταχύτητα της SlimKat, πρέπει να τη δοκιμάσω. Kernel πλέον η SlimKat δε "χρειάζεται", σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι ε; Τώρα μπήκα και το είδα κι εγώ. Μόλις ετοιμαζόμουν για reboot και πρώτη φορά να πάω σε SlimKat. Μόνο Purity έχω χρησιμοποιήσει. Μια χαρά καλή είναι, αλλά την βαρέθηκα. Δε θέλω πολλά φρου φρου (σε αυτά με καλύπτει) αλλά αφού όλοι λένε για την ταχύτητα της SlimKat, πρέπει να τη δοκιμάσω. Kernel πλέον η SlimKat δε "χρειάζεται", σωστά; Έχεις δει rom να μπουτάρει χωρίς kernel? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχεις δει rom να μπουτάρει χωρίς kernel? Δε μπορώ και να σου τα κάνω BOLD εσένα τα ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ στο "χρειάζεται" και να σου το ξαναγράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Έχεις δει rom να μπουτάρει χωρίς kernel? Σωστά! Γιαυτό αν δεις κάποια custom στο xda και δεν περιλαμβάνει kernel, να μας το πεις ε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σωστά! Γιαυτό αν δεις κάποια custom στο xda και δεν περιλαμβάνει kernel, να μας το πεις ε; :) Σε μένα αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σε μένα αναφέρεσαι; Σε σένα έκανα quote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δε ξέρω τι λέτε για rom κλπ, Purity και τα μυαλά στα κάγκελα.... :p ( Γουστα είναι αυτά ) Και πάνω που περιμένω το update ( σε διακοπές ήταν ο άνθρωπος ) είπα να φλασάρω την χθεσινή Purity+ για να περάσει η ώρα και μέχρι να τελειώσω το setup, έβγαλε και το update o DariosF...:lol: Η Purity+ πάντως έχει αρκετή πλάκα χωρίς να είναι παραφορτωμένη. ( Ελπίζω να μην αρχίσει να ακούει τα δεκάδες request ο developer και αρχίζει να βάζει ότι του κατέβει καθενός... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δε ξέρω τι λέτε για rom κλπ, Purity και τα μυαλά στα κάγκελα.... :p ( Γουστα είναι αυτά ) Και πάνω που περιμένω το update ( σε διακοπές ήταν ο άνθρωπος ) είπα να φλασάρω την χθεσινή Purity+ για να περάσει η ώρα και μέχρι να τελειώσω το setup, έβγαλε και το update o DariosF...:lol: Η Purity+ πάντως έχει αρκετή πλάκα χωρίς να είναι παραφορτωμένη. ( Ελπίζω να μην αρχίσει να ακούει τα δεκάδες request ο developer και αρχίζει να βάζει ότι του κατέβει καθενός... ) Master σου προτείνω να τεσταρεις και τα build του Kener. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μπορώ και να σου τα κάνω BOLD εσένα τα ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ στο "χρειάζεται" και να σου το ξαναγράψω. Σωστά! Γιαυτό αν δεις κάποια custom στο xda και δεν περιλαμβάνει kernel, να μας το πεις ε; :) :wacko: Anyway, το αν "χρειάζεται" κάποιον άλλον custom kernel η Slim είναι θέμα προσωπικού γούστου. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σε σένα έκανα quote; Νόμιζα πως ήταν ειρωνικό προς εμένα προφανώς, γι' αυτό και ρώτησα για να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εγω carbon και slimkat εχω δοκιμασει και η slim kat νομιζω ειναι πιο σφαιρα...Θελω να δοκιμασω και cyanogen να δω γιατι εχει γινει τοσο γνωστη..Την ειχα βαλει στο s4 για λιγες μερες αλλα εκει οτι και να εβαζες σου φαινοταν τελειο μπροστα στον touchwiz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εγω carbon και slimkat εχω δοκιμασει και η slim kat νομιζω ειναι πιο σφαιρα...Θελω να δοκιμασω και cyanogen να δω γιατι εχει γινει τοσο γνωστη..Την ειχα βαλει στο s4 για λιγες μερες αλλα εκει οτι και να εβαζες σου φαινοταν τελειο μπροστα στον touchwiz Είχε γίνει τόσο γνωστή. Πλέον λίγοι και συγκεκριμένοι (νομίζω απ' όσα διαβάζω) την προτιμούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Είχε γίνει τόσο γνωστή. Πλέον λίγοι και συγκεκριμένοι (νομίζω απ' όσα διαβάζω) την προτιμούν. Που χανει σε σχεση με τις αλλες( slim,purity κτλπ) ? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Θα ανοίξεις τον es explorer, θα πατησείς το εικονίδιο πάνω αριστερά και στην συνέχεια θα πας tools και θα κάνεις τον Root explorer ON. Θα δώσεις root δικαιώματα στον es explorer και μετά θα πατήσεις πάνω στα γράμματα "Root Explorer", κατόπιν θα ανοίξει ένα μενού και η προτελευταία νομίζω επιλογή γράφει mount. Την επιλέγεις και στο window που ακολουθεί κάνεις mount r/w το /system. Πφφφ κουράστηκα.:lol: Χαχαχα, με συγχωρείς δεν το ήξερα.. Ευχαριστώ πολύ :) Edited July 1, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά όσοι έχετε SlimKat, τί kernel χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά όσοι έχετε SlimKat, τί kernel χρησιμοποιείτε; Εγώ έμεινα πιο ευχαροστημένος με τον stock Που είχε.. Παρ ολα αυτά , δοκίμασε uber , elementalx και code blue αν θέλεις να αποφασίσεις :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts