gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ειπα και γω!επιλογες παντως..μιλουνια! καμια απο τις γνωστες καστομ ακουγεται οτι θα περασει συντομα σε L ? Φίλε αν δεν υπήρχε η Slim δεν θα υπήρχαν οι μισές rom που είναι top στο xda. Και να ξέρεις πως ότι δεν έχει η SlimKat συνήθως είναι γιατί είτε δεν είναι bugfree, είτε μειώνει την ταχύτητα. Επίσης είναι "πρωτότυπη" rom που σημαίνει πως δεν είναι φορτωμένη, δεν αντιγράφουν κάτι που δεν μπορούν να φτιάξουν με τον δικό τους τρόπο και φυσικά ακολουθούν δική τους νοοτροπία που ξενίζει όσους έχουν δοκιμάσει custom roms της "σειράς". Αυτά ισχύουν για όλες τις "πρωτότυπες" rom και όχι μόνο για την Slim. Custom rom based on Android L δεν πρόκειται να δούμε αν η Google δεν κάνει διαθέσιμα τα sources. To μόνο που θα δούμε είναι επιμέρους features που θα αναπτυχθούν για KitKat και θα μπορούν να ενσωματωθούν και στην L αργότερα. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ για μία επαλήθευση για να βάλω τους νέους adreno drivers... Κατεβάζω το https://www.dropbox.com/s/0zpqgjv9cyh7og9/UPDATE-adreno-drivers-n5-jun-24.zip και στη συνέχεια κάνω boot in recovery και απλά φλασάρω το zip και μετά reboot? Θέλει τίποτα wipes? Κάνε και κανένα wipe cache & dalvik αν και είναι περιττά. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παρακαλώ για μία επαλήθευση για να βάλω τους νέους adreno drivers... Κατεβάζω το https://www.dropbox.com/s/0zpqgjv9cyh7og9/UPDATE-adreno-drivers-n5-jun-24.zip και στη συνέχεια κάνω boot in recovery και απλά φλασάρω το zip και μετά reboot? Θέλει τίποτα wipes? Κάνε και κανένα wipe cache & dalvik αν και είναι περιττά. Με τα παραπάνω wipes....δεν χάνω δεδομένα κτλ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με τα παραπάνω wipes....δεν χάνω δεδομένα κτλ...? Όχι δε χάνεις. Με wipe data χάνεις δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με τα παραπάνω wipes....δεν χάνω δεδομένα κτλ...? Φιλικά το λέω και όχι σε εσένα προσωπικά, αν δεν ξέρετε ας πούμε τι κάνει το wipe cache & wipe dalvik καλύτερα να μην μπαίνετε σε διαδικασίες φλασαρίσματος Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ok φίλοι... ευχαριστώ για τις συμβουλές...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στην LS built by Kener αναφέρομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν πας να διαγράψεις "core gapps" τότε να κατεβάζεις τις εφαρμογές, να βρεις τα libs τους και να τα βάλεις πάλι μόνο αυτά μέσα στον φάκελο για να μην έχεις θέματα. Γενικώς καλύτερα να βάζετε gapps που σας καλύπτουν οριακά και αν θέλετε 1-2 extra να τα κατεβάζετε μετά. Stock ROM εχει ,πως θα βάλει gapps.....:p Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Stock ROM εχει ,πως θα βάλει gapps.....:p Αυτό μου διέφυγε γιατί βλέπω και την Γερμανία.:D Δεν μπαίνει η μπάλα σήμερα.:p Edited June 30, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Φίλε αν δεν υπήρχε η Slim δεν θα υπήρχαν οι μισές rom που είναι top στο xda. Και να ξέρεις πως ότι δεν έχει η SlimKat συνήθως είναι γιατί είτε δεν είναι bugfree, είτε μειώνει την ταχύτητα. Επίσης είναι "πρωτότυπη" rom που σημαίνει πως δεν είναι φορτωμένη, δεν αντιγράφουν κάτι που δεν μπορούν να φτιάξουν με τον δικό τους τρόπο και φυσικά ακολουθούν δική τους νοοτροπία που ξενίζει όσους έχουν δοκιμάσει custom roms της "σειράς". Αυτά ισχύουν για όλες τις "πρωτότυπες" rom και όχι μόνο για την Slim. Custom rom based on Android L δεν πρόκειται να δούμε αν η Google δεν κάνει διαθέσιμα τα sources. To μόνο που θα δούμε είναι επιμέρους features που θα αναπτυχθούν για KitKat και θα μπορούν να ενσωματωθούν και στην L αργότερα. Συμφωνώ σε κάθε λέξη που είπες. Σαν να διάβαζα τις σκέψεις μου ήταν. By the way, μόλις είδα ότι βγήκε SlimKat stable build 6.0. Ξεκινάω δουλειά αύριο. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Συμφωνώ σε κάθε λέξη που είπες. Σαν να διάβαζα τις σκέψεις μου ήταν. By the way, μόλις είδα ότι βγήκε SlimKat stable build 6.0. Ξεκινάω δουλειά αύριο. Already flashed.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Συμφωνώ σε κάθε λέξη που είπες. Σαν να διάβαζα τις σκέψεις μου ήταν. By the way, μόλις είδα ότι βγήκε SlimKat stable build 6.0. Ξεκινάω δουλειά αύριο. Ψήθηκα κι εγώ. Ερώτηση: εγώ που είμαι σε Purity, αν κάνω recover user apps data μόνο στη SlimKat (εννοείται όχι system apps data) υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα; Edited July 1, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το wipe dalvik cache και γιατί πρεπει να το κανουμε Δεν έχω κανει ποτε Edited July 1, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδιά πως μπορώ να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές της Google όπως google search, google+; Με titanium; Υπάρχει κάποιος οδηγός ποιές μπορούν να απεγκατασταθούν άφοβα; Ευχαριστώ. Εκτός από αυτά που είπαν τα παιδιά μπορείς να κάνεις μέσα από το app info απλά disable. Αυτό έχει το ατού ότι σε επόμενη αναβάθμιση λογισμικού δεν θα τις ψάχνεις να τις βάλεις, ούτε και θα χρειάζεται να φλασαρεις system.img Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το wipe dalvik cache και γιατί πρεπει να το κανουμε Δεν έχω κανει ποτε Το dalvik cashe είναι μια περιοχή της μνήμης cashe των προγραμματων.Το dalvik βασίζεται σε java εικονική μηχανή που είναι η βαση για την εκτέλεση των προγραμμάτων, κάνοντας wipe καθαρίζουν όλα τα δεδομένα που έχει κρατήσει στην cashe μνήμη για την εκτέλεση των προγραμμάτων και των ρυθμισεων. Υ.Γ με το wipe/dalvik/cashe δεν διαγράφονται ρυθμίσεις και δεδομένα,απλα καθαρίζει την μνήμη cashe! Edited July 1, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το dpi σε στοκ το αλλάζουμε με εφαρμογή;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ρε παιδια μαλλον στραβωθηκα. που στο καλο ειναι στο XDA το thread της liquidsmooth 4.4.4 ??μονο 4.4.2 βρισκω. καποιος εκανε ποστ το λινκ της liquidsmooth 4.4.4 αλλα δεν μπορω να βρω το THREAD να διαβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το dpi σε στοκ το αλλάζουμε με εφαρμογή;; Με build.prop μέσω es explorer. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με build.prop μέσω es explorer. Αυτό (ro.sf.LCD_density ) αλλάζω ;; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) η LS kenner build γιατι εχει 2 versions? το BLOOD τι ειναι? επισησ θα χρειαστω και GAPPS σωστα? να παρω της PA 4.4.4 ?? Edited July 1, 2014 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ερωτήσεις προς τους ειδήμονες: 1. Πριν κάνω οτιδήποτε, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο unofficial build της Slim; για παράδειγμα φτιαγμένο με sabermod κλπ; 2. Όσον αφορά τα gapps, γιατί δεν έχει AIO με aroma installer για 4.4.4 και ποια η διαφορά slim, full και normal gapps; Καλό θα ήταν να εξηγούσαν λίγο στο επίσημο site... 3. Θέλω μετά το πρώτο boot να το γυρίσω κατευθείαν σε ART. Τώρα είμαι stock με dalvik. Αν κάνω backup με Titanium τις user apps, και επιλέξω restore πάνω στη Slim με ART θα γίνει καμιά έκρηξη ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Αυτό (ro.sf.LCD_density ) αλλάζω ;; :) Ναι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) η LS kenner build γιατι εχει 2 versions? το BLOOD τι ειναι? επισησ θα χρειαστω και GAPPS σωστα? να παρω της PA 4.4.4 ?? Η blood έχει κάποια εικονίδια σε κοκκινο χρωμα έχει γενικά ενα ελαφρύ red theme...Τα PA gapps θεωρούνται είναι απο τα δημοφιλή, αυτά είναι γούστα του καθενός... Ερωτήσεις προς τους ειδήμονες: 1. Πριν κάνω οτιδήποτε, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο unofficial build της Slim; για παράδειγμα φτιαγμένο με sabermod κλπ; 2. Όσον αφορά τα gapps, γιατί δεν έχει AIO με aroma installer για 4.4.4 και ποια η διαφορά slim, full και normal gapps; Καλό θα ήταν να εξηγούσαν λίγο στο επίσημο site... 3. Θέλω μετά το πρώτο boot να το γυρίσω κατευθείαν σε ART. Τώρα είμαι stock με dalvik. Αν κάνω backup με Titanium τις user apps, και επιλέξω restore πάνω στη Slim με ART θα γίνει καμιά έκρηξη ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ναι. Slim minux build GCC 4.10,απίστευτα γρήγορη και με lock screen notification http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358553007 full gapps = περισσότερα google apps - normal gapps = λιγότερα gapps - slim gapps = αυτά που θεωρεί η slim απαραίτητα... Edited July 1, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Η blood έχει κάποια εικονίδια σε κοκκινο χρωμα έχει γενικά ενα ελαφρύ red theme...Τα PA gapps θεωρούνται είναι απο τα δημοφιλή, αυτά είναι γούστα του καθενός... δηλαδη εσυ ποια GAPPS μου προτινεισ να βαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Η blood έχει κάποια εικονίδια σε κοκκινο χρωμα έχει γενικά ενα ελαφρύ red theme...Τα PA gapps θεωρούνται είναι απο τα δημοφιλή, αυτά είναι γούστα του καθενός... δηλαδη εσυ ποια GAPPS μου προτινεισ να βαλω?? Εγώ βάζω τα banks gapps,κατα την γνώμη μου είναι τα καλυτερα,έχει τα απαραίτητα και αν θέλω περισσότερα τα κατέβαζω απο το playstore,διότι κάποια δεν τα θέλω να είναι system gapps και έτσι δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω greenify χωρίς xposed module!!!http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/standard-minimal-gapps-t2012857 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δοκιμασα με build prop, βάζω 370 την τιμή και δεν αλλάζει το dpi μετα απο restart.. Τι άλλο πρεπει να κάνω; :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δοκιμασα με build prop, βάζω 370 την τιμή και δεν αλλάζει το dpi μετα απο restart.. Τι άλλο πρεπει να κάνω; :P Σε ποια rom? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ερωτήσεις προς τους ειδήμονες: 1. Πριν κάνω οτιδήποτε, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο unofficial build της Slim; για παράδειγμα φτιαγμένο με sabermod κλπ; 2. Όσον αφορά τα gapps, γιατί δεν έχει AIO με aroma installer για 4.4.4 και ποια η διαφορά slim, full και normal gapps; Καλό θα ήταν να εξηγούσαν λίγο στο επίσημο site... 3. Θέλω μετά το πρώτο boot να το γυρίσω κατευθείαν σε ART. Τώρα είμαι stock με dalvik. Αν κάνω backup με Titanium τις user apps, και επιλέξω restore πάνω στη Slim με ART θα γίνει καμιά έκρηξη ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ναι. 1. Η πρόταση του Souliar είναι η καλύτερη. 2. Δες εδώ το topic του dankoman. Aroma installer δεν έχει από όταν ξεκίνησε η SlimKat. 3. Όποτε θες γύρνα σε ART, δεν εχει σημασία. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 @gtcsiamp, σε stock 4.4.4 ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts