tsavman Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Έχει αλλάξει και ο dialer? Ναι, ομόρφυνε :p Μια χαρά η 4.4.3 με το dirty flash. Παίζουν όλα σωστά, χωρίς να ξανακάνω το στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Μόνο το xposed απενεργοποίησα πριν το flash μην φάω κανένα bootloop, αλλά παίζει καλά. Μπήκαν και τα Z2 Patches επιτυχώς, το μόνο που δεν κατάφερα είναι να περάσω τους τελευταίους (v66) adreno gpu drivers. H rom έρχεται με τους v53. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ναι, ομόρφυνε :p Μια χαρά η 4.4.3 με το dirty flash. Παίζουν όλα σωστά, χωρίς να ξανακάνω το στήσιμο της συσκευής από την αρχή. Μόνο το xposed απενεργοποίησα πριν το flash μην φάω κανένα bootloop, αλλά παίζει καλά. Μπήκαν και τα Z2 Patches επιτυχώς, το μόνο που δεν κατάφερα είναι να περάσω τους τελευταίους (v66) adreno gpu drivers. H rom έρχεται με τους v53. Εγώ πέρασα και τους adreno drivers και εβγαλα και καλό score με την 4.4.3 [ATTACH]45757[/ATTACH] :D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιδια z2 patches για την 4.4.3 απο που κατεβαζουμε?μετα φλασαρονται με cwm? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιδια z2 patches για την 4.4.3 απο που κατεβαζουμε?μετα φλασαρονται με cwm? Είναι τα ίδια patches με την 4.4.2... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Εφτιαξε 7,000+ bugs αλλα με το σφυριγμα στο ηχο δεν εχει φτιαχτει λενε http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/4-4-3-t2770794/post53114209 Οπως το βλέπω εγώ το πρόβλημα λύθηκε :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 αν σας ειναι ευκολο πειτε μου τι να κανω μπας κι αανεβει λιγο στο antutu exw 4.4.3 βγαζω 30926 .CWM εχω.αν μπορειτε βαλτε κι ενα λινκ. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 αν σας ειναι ευκολο πειτε μου τι να κανω μπας κι αανεβει λιγο στο antutu exw 4.4.3 βγαζω 30926 .CWM εχω.αν μπορειτε βαλτε κι ενα λινκ. Βάλε custom kernel,όπως π.χ uber sabermod... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/4-4-3-t2770794/post53114209 Οπως το βλέπω εγώ το πρόβλημα λύθηκε :) Ναι και εγώ το είδα αλλά αν διαβάσεις παρακατω έχει αναφερθεί οτι τελικά δεν λύθηκε !!τι να πω δεν ξέρω μακάρι γιατί όντως είναι ενοχλητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εβαλα τον uber sabermod μια πρωτη δοκιμη εφτασα 34000 καλα ειμαστε Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) 1. Ο sabermod γιατί βγάζει τόσο πολύ; Έχει άλλους χρονισμούς; Τι γίνεται; 2. Εγώ είμαι σε flashable stock + elementalX. Όταν βγει ο νεος elementalX πώς προχωράω; Δεν μπορώ να κάνω dirty flash ένα flashable zip 4.4.3? Ή να κάνω αυτό που λέει και ο Gialakias, να περάσω με fastboot μόνο system και kernel της 4.4.3 και μετά απο πάνω τον elementalX; Γενικά οτιδήποτε που κρατάει το data μου. Edited June 3, 2014 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 φτανει μεχρι 2.88 ο elemental ποσο σου βγαζει στο antutu? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι εννοείς 2.88? Στο antutu μόνο με z2 patches φτάσω 35k. Χωρίς patches αν θυμάμαι καλά 25k. Έβγαλε 0.41 έκδοση για 4.4.3 αλλα δεν την βάζω ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ΟΤΑ zip προστέθηκε στον οδηγό. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιζει κανα changelog στο περιπου με γενικες/βασικες αλλαγες στην 4.4.3? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιζει κανα changelog στο περιπου με γενικες/βασικες αλλαγες στην 4.4.3? Take your time :p Εδώ υπάρχουν οι v66 Qualcomm Adreno GPU drivers για όποιον ενδιαφέρεται. Φυσικά παίζουν άψογα στην 4.4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδια ο gtctsiamp εχει νεα............:yahoo: H πρώτη custom rom έχει βγει από εχθές το μεσημέρι και είναι από τον developer της PSX. Είναι μια πολύ light AOSP που ελάχιστα features και δεν γνωρίζω ακριβώς τι τροποποιήσεις έχει κάνει για performance. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εγω πάντως, το πρόβλημα που όταν πατάω το back, με γυρνάει για δευτερόλεπτα σε παλιές εφαρμογές αντί να με πάει στην οθόνη του launcher που ήμουν, το βλέπω να παραμένει. . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Take your time :p Εδώ υπάρχουν οι v66 Qualcomm Adreno GPU drivers για όποιον ενδιαφέρεται. Φυσικά παίζουν άψογα στην 4.4.3 Φίλε μου το δέυτερο λινκ δε δουλεύει! Επίσης , πως κάνουμε εγκατάσταση τους drivers ;; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 GPU drivers εδώ. Τους φλασάρεις από custom recovery. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 GPU drivers εδώ. Τους φλασάρεις από custom recovery. Δε με θέλει σήμερα :P Ούτε αυτό το λινκ δουλεύει ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε με θέλει σήμερα :P Ούτε αυτό το λινκ δουλεύει ! Κάτι πρόβλημα έχεις γιατί αυτό το link είναι απλά ένα post στην σελίδα 157 αυτού του topic. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Κάτι πρόβλημα έχεις γιατί αυτό το link είναι απλά ένα post στην σελίδα 157 αυτού του topic. Ναι το ξέρω , το Post της σελίδας 157 έχει ένα λινκ στο dropbox. Δεν ξέρω αν είναι δικό σου το drop ,πάντως το zip έχει διαγραφεί ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ναι το ξέρω , το Post της σελίδας 157 έχει ένα λινκ στο dropbox. Δεν ξέρω αν είναι δικό σου το drop ,πάντως το zip έχει διαγραφεί ;) Το έφτιαξα. Το dropbox ήταν από το OP στο xda topic όπου έχει πέσει για κάποιο λόγο. Έβαλα όμως το δικό μου.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Το έφτιαξα. Το dropbox ήταν από το OP στο xda topic όπου έχει πέσει για κάποιο λόγο. Έβαλα όμως το δικό μου.:) Σ ευχαριστώ, να είσαι καλά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αν έχετε multirom και θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε Firefox os έχει βγει αξιοπρεπές build εδώ: [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2601556 URL] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδια ειμαι root με Stock Rom - ElementalX 0.38 kernel - Xposed+Gravity... Εχω χασει λιγο την μπαλα τωρα με την 4.4.3 πως θα την περασω?? Πρεπει να βαλω τον stock Kernel?? Και αν ναι πως?! Δεν εχω γυρισει ποτε σε κανενα κινητο σε στοκ κατασταση και δεν ξερω τι παιζει...Το κινητο πρεπει να στηθει παλι απο την αρχη?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts