Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άμα.φλασαρεις την εργοστασιακή, θα χάσεις root καθώς θα αλλάξει και ο kernel.Αλλά πολύ εύκολα μετά το ξανακάνεις.

Πχ περνάς μια recovery και γίνεται σχεδόν από μόνο του.

Έχω περασει την slim και παω να κανω oem lock kai na ξανακανω ροοτ και τα σχετικα αλλα adb not found μου λεει ενω το εχω ενεργοποιημενα κανονικα αλλα δεν μου το βλεπει το pc

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω περασει την slim και παω να κανω oem lock kai na ξανακανω ροοτ και τα σχετικα αλλα adb not found μου λεει ενω το εχω ενεργοποιημενα κανονικα αλλα δεν μου το βλεπει το pc

Στις προηγουμενες σελιδες o CaptainMorgan εχει αναρτησει stock 4.4.2 ετοιμη ρουταρισμενη....και ειναι και σε zip φλασαρεις και εισαι ετοιμος,ψαξου λιγο 4-6 σελιδες ποιο πισω :)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Στις προηγουμενες σελιδες o CaptainMorgan εχει αναρτησει stock 4.4.2 ετοιμη ρουταρισμενη....και ειναι και σε zip φλασαρεις και εισαι ετοιμος,ψαξου λιγο 4-6 σελιδες ποιο πισω :)

Σε ευχαριστώ πολυ

Για τους λάτρεις των OTA updates ( ξενέρωτοι :lol: ) η Carbon ξεκίνησε την λειτουργία του CarbonDelta για τα hammerhead, flo & mako.

Δουλεύει σίγουρα με TWRP, PhilZ και σίγουρα όχι με cwm. Δεν ξέρω αν δουλεύει με MultiROM αν και το βρίσκω λίγο χλωμό.

Προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί το θέμα, πιο πολύ μου άρεσε που για ακόμα μία φορά ένα από τα top team που υπάρχουν ξεκίνησε να φτιάξει κάτι από τα Nexus.:D

Για τους λάτρεις των OTA updates ( ξενέρωτοι :lol: ) η Carbon ξεκίνησε την λειτουργία του CarbonDelta για τα hammerhead, flo & mako.

Δουλεύει σίγουρα με TWRP, PhilZ και σίγουρα όχι με cwm. Δεν ξέρω αν δουλεύει με MultiROM αν και το βρίσκω λίγο χλωμό.

Προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί το θέμα, πιο πολύ μου άρεσε που για ακόμα μία φορά ένα από τα top team που υπάρχουν ξεκίνησε να φτιάξει κάτι από τα Nexus.:D

Εχθες μου έκανε η carbon ota update και παραξενευτηκα,μετα είδα στο google+ οτι ξεκίνησαν την λειτουργια για nexus.....

Υ.Γ να πω την αλήθεια μετα μπήκα recovery και την ξαναπέρασα,βλέπεις έχω την ασθένεια του φλασαρισματος.....:p

Nexus 5 red 16GB

Εχθες μου έκανε η carbon ota update και παραξενευτηκα,μετα είδα στο google+ οτι ξεκίνησαν την λειτουργια για nexus.....

Υ.Γ να πω την αλήθεια μετα μπήκα recovery και την ξαναπέρασα,βλέπεις έχω την ασθένεια του φλασαρισματος.....:p

Ε ναι ρε φίλε, δεν είναι για εμάς αυτά τα πράγματα.:lol:

Εχει και η Purity κάτι αντίστοιχο και ούτε που είχα μπει ποτέ να το κοιτάξω.

Nα τα προσέχετε τούτανά τα ΟΤΑ. Είναι του σατανά! :devil:

Τα προσεχουμε ,εμείς είμαστε του θεού παιδιά...:lol:

Nexus 5 red 16GB

Λοιπόν, για όσους είναι flash maniacs σαν και εμένα.

Ως γνωστόν σε όσες custom roms έχουν "Speed up booting on multicore devices" στο commits/changelog δεν δουλεύει το κλασσικό Z2 dalvik και υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις.

Για Purity, Carbon αυτό.

Για Purity, SlimKat, Mahdi αυτό.

Φλασάρισμα και μετά wipe dalvik.

Κλασικά φλασάρετε με δική σας ευθύνη.:D

Υπάρχουν και άλλα, όπως π.χ. τα OnePlus One patches τα οποία δουλεύουν και σε AOSP based roms με caf στοιχεία μέσα όπως η Purity και η Carbon.

Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως.

Edited by gtctsiamp

Λοιπόν, για όσους είναι flash maniacs σαν και εμένα.

Ως γνωστόν σε όσες custom roms έχουν "Speed up booting on multicore devices" στο commits/changelog δεν δουλεύει το κλασσικό Z2 dalvik και υπάρχουν οι παρακάτω λύσεις.

Για Purity, Carbon αυτό.

Για Purity, SlimKat, Mahdi αυτό.

Φλασάρισμα και μετά wipe dalvik.

Κλασικά φλασάρετε με δική σας ευθύνη.:D

Υπάρχουν και άλλα, όπως π.χ. τα OnePlus One patches τα οποία δουλεύουν και σε AOSP based roms με caf στοιχεία μέσα όπως η Purity και η Carbon.

Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως.

Ωραίος,εχθες το κατέβασα για την carbon,αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το φλασαρα,το δοκιμασες εσυ;κανει δουλεια;

Nexus 5 red 16GB

Ωραίος,εχθες το κατέβασα για την carbon,αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το φλασαρα,το δοκιμασες εσυ;κανει δουλεια;

Λες να μην το δοκίμαζα?:lol:

Κάνει όπως κάνουν και τα άλλα.

Νομίζω όμως αυτά τα cm11 δίνουν λίγο παραπάνω.

Γενικά είναι δύσκολο να καταλάβεις βελτίωση στις custom καθώς είναι ήδη βελτιωμένες.

Σε benchmarks πάντως είναι εμφανής η διαφορά.

Σίγουρα κερδίζεις και δεν χάνεις.

Όταν ξαναφλασάρω την Carbon θα δοκιμάσω και τα OnePlus One και θα σου πω.

Edited by gtctsiamp

Και το δικό μου σκορ με stock, z2 patches και ElementalX. :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5341986#post5341986

Edited by kyrgeo1978

Και το δικό μου σκορ με stock, z2 patches και ElementalX. :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5341986#post5341986

Τι ρυθμίσεις στον ElementalX όμως;

Και σε τι θερμοκρασία το κινητό; :p

Μολις έβαλα carbon για να τη δοκιμασω. Μπορεί να μου πει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση για τα δίκτυα κινητής γιατί δεν την βρίσκω εκεί που είναι κανονικά? Και επίσης ποιον κερνελ μου προτείνεται για καλη μπαταρία

Άκυρο το βρήκα

Edited by vino_89

Μολις έβαλα carbon για να τη δοκιμασω. Μπορεί να μου πει κάποιος που βρίσκεται η ρύθμιση για τα δίκτυα κινητής γιατί δεν την βρίσκω εκεί που είναι κανονικά? Και επίσης ποιον κερνελ μου προτείνεται για καλη μπαταρία

Άκυρο το βρήκα

Αν δεν θες να ψάχνεσαι με ρυθμίσεις ο code blue είναι μια εξαιρετική επιλογή.

1) Ευτυχώς που δεν "χάσαμε" τον Code Blue με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο xda, τώρα που έχει περάσει σε "άλλη" φάση, κτηνος VPS, private server, συνεργασία με Cl3Kener του UBER κλπ. Όχι τίποτα άλλο, ήμουνα και closed beta tester για λίγες μέρες τρομάρα μου :p

2) Η επόμενη έκδοση της C Rom θα είναι Slim based οπότε επιτέλους λογικά θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε AOSP kernel.

Γιούπι! :D

3 ) Ο flash guide είναι ψιλοέτοιμος αλλά πρέπει να τον συμμαζέψω και ρετουσάρω λίγο γιατί βγήκε σεντόνι 12000+ χαρακτήρων :lol:

1) Ευτυχώς που δεν "χάσαμε" τον Code Blue με τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στο xda, τώρα που έχει περάσει σε "άλλη" φάση, κτηνος VPS, private server, συνεργασία με Cl3Kener του UBER κλπ. Όχι τίποτα άλλο, ήμουνα και closed beta tester για λίγες μέρες τρομάρα μου :p

2) Η επόμενη έκδοση της C Rom θα είναι Slim based οπότε επιτέλους λογικά θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε AOSP kernel.

Γιούπι! :D

3 ) Ο flash guide είναι ψιλοέτοιμος αλλά πρέπει να τον συμμαζέψω και ρετουσάρω λίγο γιατί βγήκε σεντόνι 12000+ χαρακτήρων :lol:

Καιρος ηταν να το κανει αυτο η c-rom!!!!!Αν δεν αλαξει κατι και ειναι σταθερη οπως ειναι τωρα,θα μιλαμε για την απολυτη rom :)

Nexus 5 red 16GB

Υπάρχει κάποιο module στο Xposed ώστε να περάσω στο νεξους το knock on του G2?Ή πρεέπει να αλλάξω κερνελ κτλ...?Ευχαριστώ

Υπάρχει κάποιο module στο Xposed ώστε να περάσω στο νεξους το knock on του G2?Ή πρεέπει να αλλάξω κερνελ κτλ...?Ευχαριστώ

Module δεν υπάρχει ,αλλα εκτος απο κάποιον kernel μπορείς να δοκιμάσεις και το [APP/MOD] TouchControl

Samsung galaxy s21+

Module δεν υπάρχει ,αλλα εκτος απο κάποιον kernel μπορείς να δοκιμάσεις και το [APP/MOD] TouchControl

Ο dev του συγκεκριμενου app/mod τα παρατησε,σε λιγο καιρο θα φυγει και απο το playstore η εφαρμογη...:)

Nexus 5 red 16GB

Carbon rom με uber sabermod default settings,CPU temp 27 βαθμούς :D

[ATTACH]45627[/ATTACH]

Υ.Γ έχω φλασαρει τους adreno gpu drivers,bionic Z2 patch,και το dalvik patch που είχε ανεβάσει ο gtctsiamp...

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Τι ρυθμίσεις στον ElementalX όμως;

Και σε τι θερμοκρασία το κινητό; :p

Δεν πείραξα ρυθμίσεις.Default. Δεν υπερθερμαίνεται το κινητό.

Carbon rom με uber sabermod default settings,CPU temp 27 βαθμούς :D

[ATTACH]45627[/ATTACH]

:(Φτου! :lol:

Ο Kener ανεβασε καινουργια εκδοση του Uber sabermod 4.10 31/05/2014 στην οποια εχει κανει καποιες βελτιστοποιησεις και εχει αφερεσει ενα flag που ειχε προσθεση στην προηγουμενη εκδοση, το οποιο ειχε καποιο bug και δεν ηταν τοσο smooth,την δοκιμαζω τωρα,αλλα απο οτι φενεται,ειναι σφαιρα,ποιο smooth απο καθε προηγουμενη φορα,απο ταχυτητα κλασικα :shoot: .........

Nexus 5 red 16GB

Ο Kener ανεβασε καινουργια εκδοση του Uber sabermod 4.10 31/05/2014 στην οποια εχει κανει καποιες βελτιστοποιησεις και εχει αφερεσει ενα flag που ειχε προσθεση στην προηγουμενη εκδοση, το οποιο ειχε καποιο bug και δεν ηταν τοσο smooth,την δοκιμαζω τωρα,αλλα απο οτι φενεται,ειναι σφαιρα,ποιο smooth απο καθε προηγουμενη φορα,απο ταχυτητα κλασικα :shoot: .........

Την δοκιμαζεις με default settings?

Την δοκιμαζεις με default settings?

Όχι με hotplug,unplug παίζω λίγο και έχω βάλει 2 cores online minimum...

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)