vaggelis_grg Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επειδή δε θυμάμαι, όταν φορτίζει το κινητό ανάβει το led σε stock rom ή όχι; Τώρα με stock δεν ανάβει αλλά δε θυμάμαι αν στην slim αναβε χωρίς το lightflow. Όχι, δεν ανάβει σε στοκ ρομ. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 με purity και elementalx.39 σε κάνα δυο μερεσ θα δουμε και την μπαταρία Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 με purity και elementalx.39 σε κάνα δυο μερεσ θα δουμε και την μπαταρία Επειδη δεν γνωριζω τα dalvik-bionik z2patches δουλευουν στη purity..? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επειδη δεν γνωριζω τα dalvik-bionik z2patches δουλευουν στη purity..? To bionic δουλεύει 100%,σε καποιες Ρομ το dalvik patch δεν δουλεύει καθώς είναι ειδη βελτιωμενω οποτε συνιστω να μην το δοκιμσσεις!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Το z2 patch είναι συμβατό με όλες τις rom και kernel ? ( έχω slimkat και θα περάσω τώρα τον elemental 0.39 ) . το patch θα το φλασαρω αφού περάσω τον kernel ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ρε παιδια μην με κοροϊδέψετε επειδη ειμαι ασχετος με το ροοτ και καποια στιγμη θα κανω στο μελλον αυτο που λεμε με το davlik(wipe και τα σχετικα ) παιζει ρολο αν εισαι σε ART η davlik :p:D MΠΟΡΕΙ να σας φανει χαζη ερωτηση αλλα το εχω απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Επειδη δεν γνωριζω τα dalvik-bionik z2patches δουλευουν στη purity..? To bionic δουλεύει 100%,σε καποιες Ρομ το dalvik patch δεν δουλεύει καθώς είναι ειδη βελτιωμενω οποτε συνιστω να μην το δοκιμσσεις!:) Υπάρχει cm11_optimized dalvik που δουλεύει στην Purity, αλλά οκ μόνο για να ανέβει το σκορ στο Antutu. Στην πράξη παίζει να είναι και πιο γρήγορα τα optimized μερικών rom. Τώρα να πας να πειράξεις dalvik σε Slim, Carbon ή ακόμα και στην Purity είναι αφελές. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το z2 patch είναι συμβατό με όλες τις rom και kernel ? ( έχω slimkat και θα περάσω τώρα τον elemental 0.39 ) . το patch θα το φλασαρω αφού περάσω τον kernel ; To bionic είναι συμβατό νομίζω. Το dalvik όχι. Μην το φλασάρετε σε full custom roms. Είναι σαν να εχεις Carbon και να θες να την βάλεις GB. No point. Edited May 26, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλημέρα,θέλω να εγκαταστήσω το Xposed installer και στη συνέχεια GravityBox για αρχή.Είμαι μαμα τελέιως,γυρισμένο σε ART.Πρέπει να προσέξω κάτι,θα υπάρξει κάποιο conflict ή όλα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλημέρα,θέλω να εγκαταστήσω το Xposed installer και στη συνέχεια GravityBox για αρχή.Είμαι μαμα τελέιως,γυρισμένο σε ART.Πρέπει να προσέξω κάτι,θα υπάρξει κάποιο conflict ή όλα οκ? Το Xposed δεν είναι συμβατό με ART. Μετά την 4.5 θα γίνει. Χώρια που πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις το Xposed. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Περιμένω κανένα update μπας και στρώσει. Και έτσι και αλλιώς λέω να κάνω clean install όταν βγει η 4.4.3 μπας και φταίει τίποτα άλλο. εγώ έβγαλα το location history και είναι λίγο καλύτερα!!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Το Xposed δεν είναι συμβατό με ART. Μετά την 4.5 θα γίνει. Χώρια που πρέπει να είσαι root για να εγκαταστήσεις το Xposed. Παρέλειψα να πω οτι είμαι ρούτ...Άρα γυρνάω σε Dalvik και εγκαθιστώ...κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παρέλειψα να πω οτι είμαι ρούτ...Άρα γυρνάω σε Dalvik και εγκαθιστώ...κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω?Ευχαριστω... Τίποτα ιδιαίτερο. Κάνεις install το Xposed, activate xprosed, reboot, download + install GB, activate GB module, reboot. Ετοιμος.:D Edit: Να έχεις ενεργοποιήσεις πριν από όλα την επιλογή στο security που λέει Install apps from unknown sources. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την elixir να μας πει τη γνώμη του. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Θελω να δοκιμάσω τον elementalX 0.40, και είμαι σε stock+franco. Αρκεί να φλασάρω stock kernel απο μια stock deodexed rom, και μετά απο πάνω τον elementalX; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Θελω να δοκιμάσω τον elementalX 0.40, και είμαι σε stock+franco. Αρκεί να φλασάρω stock kernel απο μια stock deodexed rom, και μετά απο πάνω τον elementalX; Όπως λέει και το OP του flar2, θα κάνεις dirty flash την rom σου και μετά install τον ElementalX. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ο όρος dirty flash η αλήθεια είναι μου είναι καινούριος. Φαντάζομαι χωρίς wipe. Αλλά: 1. Οι zip rom δεν κάνουν μόνες τους wipe; 2. Είμαι σε factory img, δηλαδή δε φλάσαρα απο zip, άρα τώρα κρατάω backyp system.img απο nandroid, φλασάρω stock απο zip (απο factory img θα σβήσουν τα πάντα πάλι, και η sd), μετά φλασάρω elemental και κάνω restore το system; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 εγώ έβγαλα το location history και είναι λίγο καλύτερα!!! Ενδιαφέρον. Το location history μόνο ή και το location reporting? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ο όρος dirty flash η αλήθεια είναι μου είναι καινούριος. Φαντάζομαι χωρίς wipe. Αλλά: 1. Οι zip rom δεν κάνουν μόνες τους wipe; 2. Είμαι σε factory img, δηλαδή δε φλάσαρα απο zip, άρα τώρα κρατάω backyp system.img απο nandroid, φλασάρω stock απο zip (απο factory img θα σβήσουν τα πάντα πάλι, και η sd), μετά φλασάρω elemental και κάνω restore το system; To καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις τα πάντα αλλά και για να είσαι άνετος στο μέλλον είναι να βρεις την stock σε zip και να κάνεις ένα clean install εκτός και αν βρεις τελείως καθαρή stock σε zip. Στο dirty flash κάνεις μόνο wipe cache & dalvik. Συνήθως οι customs έχουν script και τα κάνουν μονες τους γιατί αν περίμεναν από το κάθε χρήστη... σώθηκαν.:lol: Τα υπόλοιπα μένουν. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει, αλλιώς θα έκανες clean install που είναι καλύτερο. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 To καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην μπλέξεις τα πάντα αλλά και για να είσαι άνετος στο μέλλον είναι να βρεις την stock σε zip και να κάνεις ένα clean install εκτός και αν βρεις τελείως καθαρή stock σε zip. Στο dirty flash κάνεις μόνο wipe cache & dalvik. Συνήθως οι customs έχουν script και τα κάνουν μονες τους γιατί αν περίμεναν από το κάθε χρήστη... σώθηκαν.:lol: Τα υπόλοιπα μένουν. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει, αλλιώς θα έκανες clean install που είναι καλύτερο. Ωραία, αλλά μετά θα μπορώ να κάνω restore το system.img από android; Ή θα πρέπει να το ξαναστήσω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Τίποτα ιδιαίτερο. Κάνεις install το Xposed, activate xprosed, reboot, download + install GB, activate GB module, reboot. Ετοιμος.:D Edit: Να έχεις ενεργοποιήσεις πριν από όλα την επιλογή στο security που λέει Install apps from unknown sources. Την εχω ήδη ενεργοποιημένη,ευχαριστώ!Αργότερα θα κάνω τις δοκιμές,δουλειά τώρα...Κάνα καλό module,πέραν του GB,έχεις να προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνονται οι custom Roms,ειδη η carbon Κανει απο μονη της system formating όταν την φλασαρεις οποτε δεν χρειαζεται clean install κάθε φορά που ειναι να βάλεις kernel η nightly! Οσον αφορα την stock rom ,υπάρχουν flash zip αρχεία τα οποία είναι clean stock 4.4.2 έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή μας ποιο εύκολη!!!!:D Ο CaptainMorgan τα έχει παραθέσει παραπανω τα συγκεκριμένα zip, καλό θα είναι να διαβάζουμε της σελίδες του θεματος ,έτσι ώστε να μην γεμίζουμε το θέμα με ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Φιλικα Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Όσο περνάει ο καιρός τόσο βελτιώνονται οι custom Roms,ειδη η carbon Κανει απο μονη της system formating όταν την φλασαρεις οποτε δεν χρειαζεται clean install κάθε φορά που ειναι να βάλεις kernel η nightly! Οσον αφορα την stock rom ,υπάρχουν flash zip αρχεία τα οποία είναι clean stock 4.4.2 έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή μας ποιο εύκολη!!!!:D Ο CaptainMorgan τα έχει παραθέσει παραπανω τα συγκεκριμένα zip, καλό θα είναι να διαβάζουμε της σελίδες του θεματος ,έτσι ώστε να μην γεμίζουμε το θέμα με ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Φιλικα Και η Purity κάνει format system πριν ξεκινήσει το φλασάρισμα. (Καλά όπως και να έχει τα παιδιά που έρχονται τώρα στο Ν5, οκ εκτός από μια αναζήτηση, δεν είναι δυνατόν να κάτσουν να διαβάσουν 150 και 300 σελίδες σε κάθε νήμα για να βρουν ποιο ποστ έχει τα 2-3 συγκεκριμένα link που ψάχνουν. Λογικό είναι να ρωτήσουν εφόσον δεν γνωρίζουν. Φιλικά κι εγώ. Μην το κάψουμε/αναλύσουμε). Edited May 26, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Απο εκείνο το post κατέβασα την stock zip rooted, deodexed, busybox. Απλά ρωτάω αν δεν πρέπει να κάνω restore το system.img μου μετά το φλασάρισμα του elementalX. Δηλαδή κάνω nandroid ούτως ή άλλως, με data+system+boot, και μετά μπορώ να επαναφέρω το system μου, καθώς το data δε θα χαθεί και το boot θα έχει μπει του elementalX. Έτσι δε θα χρειαστεί κανένα στήσιμο ξανά, αλλά δε ξερω αν υπάρχει προβλημα με τον kernel, μήπως μένουν πράγματα στο system απο πριν, γι αυτό και ζητάει dirty flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Γιατί λοιπόν κάποια καλά παιδιά nexusαδες να μην κάτσετε να γράψετε ένα συνοπτικό οδηγό με όλες τις συνηθισμένες ερωτήσειες/απορίες και να τον βάλουμε στην πρώτη σελίδα, έτσι ώστε να γίνει η ζωή όλων μας πιο εύκολη; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Και η Purity κάνει format system πριν ξεκινήσει το φλασάρισμα. (Καλά όπως και να έχει τα παιδιά που έρχονται τώρα στο Ν5, οκ εκτός από μια αναζήτηση, δεν είναι δυνατόν να κάτσουν να διαβάσουν 150 και 300 σελίδες σε κάθε νήμα για να βρουν ποιο ποστ έχει τα 2-3 συγκεκριμένα link που ψάχνουν. Λογικό είναι να ρωτήσουν εφόσον δεν γνωρίζουν. Φιλικά κι εγώ. Μην το κάψουμε/αναλύσουμε). H Carbon στο dirty flash κάνει και προσωρινό backup τα data και τα επαναφέρει και δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τα gapps. Υπάρχει και το search όμως που είναι πολύ βολικό και ειδικά αν ζητάς κάτι συγκεκριμένο σου βγάζει και λίγα αλλά εύστοχα αποτελέσματα.;) ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο εκείνο το post κατέβασα την stock zip rooted, deodexed, busybox. Απλά ρωτάω αν δεν πρέπει να κάνω restore το system.img μου μετά το φλασάρισμα του elementalX. Δηλαδή κάνω nandroid ούτως ή άλλως, με data+system+boot, και μετά μπορώ να επαναφέρω το system μου, καθώς το data δε θα χαθεί και το boot θα έχει μπει του elementalX. Έτσι δε θα χρειαστεί κανένα στήσιμο ξανά, αλλά δε ξερω αν υπάρχει προβλημα με τον kernel, μήπως μένουν πράγματα στο system απο πριν, γι αυτό και ζητάει dirty flash. Ειδικά αν περάσεις deodexed δεν θα κάνεις restore από nandroid τίποτα. Αλλά γενικότερα μην κάνεις για εμένα. Εγώ θα έστηνα την rom από την αρχή. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts