gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) χαχαχα το ηξερα οτι θα την δοκιμασεις:lol: Νομίζω ότι στην Slim θέλουν να ξεχωρίσουν με τον λάθος τρόπο. Δεν βρήκα στοιχειώδη πράγματα που περιμένεις σε μία custom, ίσως όμως και να υπάρχουν. 1ον Advanced reboot menu 2oν slider targets 3oν έχω Nexus και θέλω το root να είναι default :lol: 4oν δεν είναι και πιο γρήγορη από την Purity που έχει όλο το βασικό customization. 5oν LED custom settings? 6oν και κυριότερο, τι gapps είναι αυτά? Δεν έχουν καν Chrome & Maps αλλά News & Weather.:blink: Edited May 13, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Το γράφει και τι όνομα της είναι Slim, γρηγορότερη και σταθεροτερη δεν θα βρεις, έχει δικά της features, καθώς και3 εκδόσεις Gapps Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Νομίζω ότι στην Slim θέλουν να ξεχωρίσουν με τον λάθος τρόπο. Δεν βρήκα στοιχειώδη πράγματα που περιμένεις σε μία custom, ίσως όμως και να υπάρχουν. 1ον Advanced reboot menu 2oν slider targets 3oν έχω Nexus και θέλω το root να είναι default :lol: 4oν δεν είναι και πιο γρήγορη από την Purity που έχει όλο το βασικό customization. 5oν LED custom settings? 6oν και κυριότερο, τι gapps είναι αυτά? Δεν έχουν καν Chrome & Maps αλλά News & Weather.:blink: Φιλε μου ολα τα παραπανω τα εχει..........το slider targets ειναι στο security menu το led custom settings στο μενου display οπως και το advanced reboot menu ειναι στο security....μου φενεται οτι δεν την εψαξες καλα.....:p Υ.Γ τα gapps ειναι το λιγοτερο PA gapps the best!!! φλασαρεις su και εισαι ετοιμος,επειδει ξερω οτι σου αρεσει η ταχυτητα ειναι απιστευτα γρηγορη rom,και εχει και πολλες παραμετροποιησεις,απλα θελουν ψαξιμο μεσα στο stock menu!!! Edited May 13, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φιλε μου ολα τα παραπανω τα εχει..........το slider targets ειναι στο security menu το led custom settings στο μενου display οπως και το advanced reboot menu ειναι στο security....μου φενεται οτι δεν την εψαξες καλα.....:p Συνεχίζω.:) Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Συνεχίζω.:) security-advanced reboot-show always:) ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η slim ειναι η πρωτη custom rom που εβγαλε το dark theme,και το εχει αξιοποιησει ωστε το google play,play music,calendar κ,α με το που επιλεξεις την επιλογη slim real dark εχουν ενα απιστευτα ωραιο μαυρο φοντο,χωρις αυτο να χανεται σε μελοντικα update διοτι δεν ειναι patch των gapps, αλλα αλαγη στο χρωμα του system ui! [ATTACH]45056[/ATTACH] [ATTACH]45057[/ATTACH] Edited May 13, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Υπάρχει δυνατότητα στο lock screen να σβήνει η οθόνη με double tap στο lock ring? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Υπάρχει δυνατότητα στο lock screen να σβήνει η οθόνη με double tap στο lock ring? Εχει την δυνατοτητα αλλα οχι στο lock ring,στην status bar αμα κανεις double tap σβηνει Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εχει την δυνατοτητα αλλα οχι στο lock ring,στην status bar αμα κανεις double tap σβηνει Εσύ της έχεις ρίξει τρελό ψάξιμο.:lol: Άλλη μία μελλοντική ερώτηση αν μου απαντήσεις θετικά θα την βάλω primary. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Φιλε μου ολα τα παραπανω τα εχει..........το slider targets ειναι στο security menu το led custom settings στο μενου display οπως και το advanced reboot menu ειναι στο security....μου φενεται οτι δεν την εψαξες καλα.....:p Υ.Γ τα gapps ειναι το λιγοτερο PA gapps the best!!! φλασαρεις su και εισαι ετοιμος,επειδει ξερω οτι σου αρεσει η ταχυτητα ειναι απιστευτα γρηγορη rom,και εχει και πολλες παραμετροποιησεις,απλα θελουν ψαξιμο μεσα στο stock menu!!! Aφού έχει superuser γιατί να φλασάρω supersu? Θα την δοκιμάσω και με pa gapps. Εσυ με τι gapps την έβαλες? Η αλήθεια είναι ότι η ταχύτητα είναι το ευαίσθητο σημείο μου.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μπορείς να βάλεις σε lock ring target ή σε locksreen shortcut ή σε navring να κλειδώνει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Aφού έχει superuser γιατί να φλασάρω supersu? Θα την δοκιμάσω και με pa gapps. Εσυ με τι gapps την έβαλες? Η αλήθεια είναι ότι η ταχύτητα είναι το ευαίσθητο σημείο μου.:D Εγω σχεδον παντα βαζω τα PA gapps αλλα στην slim εβαλα τα δικα της: slim AIO gapps! Εμενα μου εκανε κατι νουμερα δηλ δεν μπορουσα να κανω mod στον ηχο μεσω file explorer μου ελεγε οτι δεν ειναι root,μολις φλασαρα το supersu ολα κομπλε,και μπορω να πω οτι θα μεινω με αυτην πλεον!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ναι την δοκιμασα και την Mahdi και την purity αλλα δεν ξετρελαθηκα να σου πω την αληθεια,ετσι οπως εχω στησει το κινητο με την stock rom & Χposed με Gravitybox δυσκολα θα μου αρεσει για μονιμη custom,αλλα σημερα εχω εντυπωσιαστει προς το παρον με την Slim:) Δε ξετρελάθηκες από τη Mahdi αλλά εντυπωσιάστηκες από τη Slim...?! Ως προς τι? Από πλευράς χαρακτηριστικών σαφώς υπερτερεί η Mahdi. Να δεχτώ ότι "πάσχει" στο τομέα οργάνωσης των settings, παλιά υπόθεση αν και έχει βελτιωθεί. Από πλευράς μόνο επιδόσεων του ενσωματωμένου kernel, ίσως να υπερτερεί η Slim. Με μια μικρή επιφύλαξη βέβαια τα παραπάνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει το build 5, αλλά πριν 3-4 μέρες που δοκίμασα ένα MinuxBuild της Slim ίσχυε αυτό που λέω για τα χαρακτηριστικά. Εκτός πια κι αν έγιναν κοσμογονικές αλλαγές σε λίγες μέρες και τις έχασα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τίποτα για την έκδοση 5.0 μικρό διορθώσεις. Στην 5.2 θα βάλουν το theme choser Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Δε ξετρελάθηκες από τη Mahdi αλλά εντυπωσιάστηκες από τη Slim...?! Ως προς τι? Από πλευράς χαρακτηριστικών σαφώς υπερτερεί η Mahdi. Να δεχτώ ότι "πάσχει" στο τομέα οργάνωσης των settings, παλιά υπόθεση αν και έχει βελτιωθεί. Από πλευράς μόνο επιδόσεων του ενσωματωμένου kernel, ίσως να υπερτερεί η Slim. Με μια μικρή επιφύλαξη βέβαια τα παραπάνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει το build 5, αλλά πριν 3-4 μέρες που δοκίμασα ένα MinuxBuild της Slim ίσχυε αυτό που λέω για τα χαρακτηριστικά. Εκτός πια κι αν έγιναν κοσμογονικές αλλαγές σε λίγες μέρες και τις έχασα :p Οι ποιο πολλες custom rom πατάμε πανω στην slim όπως η carbon πχ,απο πλευράς χαρακτηριστικών δεν είναι full αλά ουτε και αδεια ,δεν ξέρω αλλά επειδη έχω nexus και μου αρέσει η ταχύτητα εντυπωσιαστικα απο την slim ειδικα μαζί elementalX με την Mahdi κάτι δεν μου έκατσε καλα, δεν έχει και ενα χαρακτηριστικό που εμένα προσωπικά μου αρέσει status bar icon color,μπορεί για κάποιους αυτό να μην είναι τιποτα αλλά εδώ το έχει το gravity box σαν επιλογή και δεν το έχουν roms όπως purity,Mahdi.PA,μονο η carbon και η c-rom έχουν full status bar mod! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ποιος ψαγμένος που έχει δοκιμάσει αρκετές ROM θα μου πει ποιες έχουν Smart radio; Απ' ό,τι κατάλαβα, μόνο η Cataclysm έχει και το Gravity Box. Κυρίως για τη Slim, Carbon και Mahdi ενδιαφέρομαι. Κι αν δεν έχουν, γίνεται να δουλέψει του Gravity Box; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Ποιος ψαγμένος που έχει δοκιμάσει αρκετές ROM θα μου πει ποιες έχουν Smart radio; Απ' ό,τι κατάλαβα, μόνο η Cataclysm έχει και το Gravity Box. Κυρίως για τη Slim, Carbon και Mahdi ενδιαφέρομαι. Κι αν δεν έχουν, γίνεται να δουλέψει του Gravity Box; Καμία από όσες έχω δοκιμάσει και συμπεριλαμβάνονται αυτές που λες. Είναι λίγο περιττό μάλλον μιας και με ένα κουμπί στα QS κάνεις την ίδια δουλειά. Για να βάλεις Gravity Box θες το Xposed και δεν είναι φρόνιμο να μπαίνει σε custom rom έστω και σκέτο γιατί μπορεί να κάνει break στο framework της rom. Πολλοί βέβαια χρησιμοποιούν Xposed και GB στην plsx η οποία είναι πολύ σκέτη, σχεδόν vanilla. Edited May 14, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καμία από όσες έχω δοκιμάσει και συμπεριλαμβάνονται αυτές που λες. Είναι λίγο περιττό μάλλον μιας και με ένα κουμπί στα QS κάνεις την ίδια δουλειά. Για να βάλεις Gravity Box θες το Xposed και δεν είναι φρόνιμο να μπαίνει σε custom rom έστω και σκέτο γιατί μπορεί να κάνει break στο framework της rom. Πολλοί βέβαια χρησιμοποιούν Xposed και GB στην plsx η οποία είναι πολύ σκέτη, σχεδόν vanilla. Καθόλου περιττό δεν είναι. Γίνονται αυτά τα έξτρα κλικ αυτόματα και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο του data, γλιτώνω αυτό το ένα tile και μπορώ να βάλω κάτι άλλο πιο χρήσιμο στη θέση του, όποτε ανοίγω WiFi γυρνάει σε 2G, όποτε κλείνω την οθόνη γυρνάει μετά από ένα τέταρτο σε 2G κλπ κλπ. Πάντως χωρίς το Gravity Box και μερικά άλλα xposed modules δεν μπορώ να ζήσω οπότε με βλέπω να παραμένω stock για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να γίνει κάποιο συγκλονιστικό update στις custom ROM που να μ' ενδιαφέρει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Για να πάρω καλό backup με Titanium τι κάνω? Καλό backup: Να κάνω όλα τα wipes, να καθαρίσω τα πάντα και όταν κάνω restore τις εφαρμογές να έχει κρατημένους κωδικούς, δεδομένα κτλ. Να μη χρειάζονται όλα στήσιμο από την αρχή. Έχω Titanium PRO. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Για να πάρω καλό backup με Titanium τι κάνω? Καλό backup: Να κάνω όλα τα wipes, να καθαρίσω τα πάντα και όταν κάνω restore τις εφαρμογές να έχει κρατημένους κωδικούς, δεδομένα κτλ. Να μη χρειάζονται όλα στήσιμο από την αρχή. Έχω Titanium PRO. Απλά κάνε όποια εφαρμογή θέλεις backup. Την κάνει backup όπως ακριβώς την έχεις. Θα σου συνιστούσα πάντως να μην κάνεις system apps backup. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Απλά κάνε όποια εφαρμογή θέλεις backup. Την κάνει backup όπως ακριβώς την έχεις. Θα σου συνιστούσα πάντως να μην κάνεις system apps backup. Ναι, ποια επιλογή είναι? Backup user apps + system data? Γιατί το απλό backup user apps δεν κρατάει στοιχεία, απλά επαναφέρει την εφαρμογή Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καθόλου περιττό δεν είναι. Γίνονται αυτά τα έξτρα κλικ αυτόματα και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο του data, γλιτώνω αυτό το ένα tile και μπορώ να βάλω κάτι άλλο πιο χρήσιμο στη θέση του, όποτε ανοίγω WiFi γυρνάει σε 2G, όποτε κλείνω την οθόνη γυρνάει μετά από ένα τέταρτο σε 2G κλπ κλπ. Πάντως χωρίς το Gravity Box και μερικά άλλα xposed modules δεν μπορώ να ζήσω οπότε με βλέπω να παραμένω stock για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να γίνει κάποιο συγκλονιστικό update στις custom ROM που να μ' ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου όσον αφορα το exposed και το gravity box,και εμένα με έχουν βολεψει αρκετά, και γιαυτό το λόγω έχω σαν πρωτη ρομ την stock!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καθόλου περιττό δεν είναι. Γίνονται αυτά τα έξτρα κλικ αυτόματα και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο του data, γλιτώνω αυτό το ένα tile και μπορώ να βάλω κάτι άλλο πιο χρήσιμο στη θέση του, όποτε ανοίγω WiFi γυρνάει σε 2G, όποτε κλείνω την οθόνη γυρνάει μετά από ένα τέταρτο σε 2G κλπ κλπ. Πάντως χωρίς το Gravity Box και μερικά άλλα xposed modules δεν μπορώ να ζήσω οπότε με βλέπω να παραμένω stock για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να γίνει κάποιο συγκλονιστικό update στις custom ROM που να μ' ενδιαφέρει. To τι είναι περιττό και τι όχι είναι πάντα σχετικό και ξέρω τι κάνει το smart radio. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ζεις και χωρίς αυτό κάνοντας έμμεσα την δουλειά σου. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, ποια επιλογή είναι? Backup user apps + system data? Γιατί το απλό backup user apps δεν κρατάει στοιχεία, απλά επαναφέρει την εφαρμογή Εγώ κάνω backup user app και όταν την επαναφέρω είναι ακριβώς όπως όταν την είχα κάνει backup. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επιστροφη στην carbon,δοκιμαστε την σημερινη εκδοση,τρελενομαι σας λεω τρελενομαι!!!! :w00t::yahoo: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επιστροφη στην carbon,δοκιμαστε την σημερινη εκδοση,τρελενομαι σας λεω τρελενομαι!!!! :w00t::yahoo: Το είδα και εγώ ότι είχε καλές βελτιώσεις. Καλή αλλά γρήγορη σαν την slim δεν είναι.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Το είδα και εγώ ότι είχε καλές βελτιώσεις. Καλή αλλά γρήγορη σαν την slim δεν είναι.:p Οντως τοσο γρηγορη δεν ειναι!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts