tsagod123 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 (edited) Το app του franco δουλεύει σε nim kernel? Και αν ναι υποστηριζει την αλλαγή χρωμάτων? Edited April 21, 2014 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδιά πως διαγράφεις τα init.d scripts αν γίνει στραβή? Μέσω ρεκοβερυ (TWRP) ή fastboot Ακόμα κι αν δεν εχεις twrp βάλε γιατί έχει file manager ενσωματωμένο και είναι πολύ πιο εύκολο να τα σβήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Το app του franco δουλεύει σε nim kernel? Και αν ναι υποστηριζει την αλλαγή χρωμάτων? Franco based είναι, πριν μερικές βδομάδες που τον είχα δοκιμάσει δούλευε και το FKU και το nexus display control του franco, δε ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μεταξύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μέσω ρεκοβερυ (TWRP) ή fastboot Ακόμα κι αν δεν εχεις twrp βάλε γιατί έχει file manager ενσωματωμένο και είναι πολύ πιο εύκολο να τα σβήσεις Ωραία ευχαριστώ. twrp έχω, αλλά για κάποιο λόγο θυμόμουν ότι είχε επιλογή wipe init.d και αυτό έψαχνα και δεν το έβρισκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Όχι δεν έχει, κάνε mount το system και μετα με το file manager κανεις τη δουλεια σου και είσαι κύριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδια οποιος θελει να εχει στο nexus τα καινουργια εικονιδια τις google που θα ερθουν με την νεα εκδοση μπορει να τα κατεβασει απο το play store! https://play.google.com/store/apps/details?id=nexbit.icons.moonshine Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Όποιος θελει να αλλάξει fonts και μάλιστα σε καθε εφαρμογή να βαλει διαφορετική , μπορεί να δοκιμάσει το module PerAppFonts Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εκανα εγκατασταση αλλα τα εικονιδια ιδια εμειναν Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 εκανα εγκατασταση αλλα τα εικονιδια ιδια εμειναν Θέλει nova launcer, η οτι άλλο, όχι όμως gel (stock) Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) εκανα εγκατασταση αλλα τα εικονιδια ιδια εμειναν Θελει να εγκαταστησεις και το unicon την εφαρμογη που τα βαζει στον stock launcher,αμα εχεις αλλον launcher π.χ nova-apex πας στα settings στο icon theme και επιλεγεις moonshine! :) Ετσι ειναι στον stock launcher,μου αρεσουν παρα πολυ εμενα παντως,ποιο minimal απο τα προηγουμενα!:D [ATTACH]44139[/ATTACH] Edited April 22, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ετσι ειναι στον stock launcher,μου αρεσουν παρα πολυ εμενα παντως,ποιο minimal απο τα προηγουμενα!:D [ATTACH]44139[/ATTACH] Πώς το παλεύεις αυτό το 480 dpi...?!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Πώς το παλεύεις αυτό το 480 dpi...?!!! :p Οντως ειναι μεγαλα τα εικονιδια,αλλα με τον stock launcher που εχω πως θα τα αλαξω......ξερεις καποιο τροπο; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Υπάρχει το Texdroider ( δεν το έχω χρησιμοποιήσει ). Προσωπικά πειράζω το build.prop, εύκολο είναι. Μπες με τον file explorer σου πχ , μέσα στο /system, θα βρεις το build.prop, άνοιξέ το, πήγαινε στη γραμμή ro.sf.lcd_density=480, άλλαξε το νούμερο, save, reboot και τέλος. O Solid που χρησιμοποιώ το κάνει εύκολα, φαντάζομαι και άλλοι explorer. 480 είναι το default. 370 χρησιμοποιεί η Slim, προσωπικά το έχω στο 400. 300-480 είναι safe γενικά, κάποιοι κάνουν και πειράματα με μικρότερα νούμερα αλλά δε θα σου το πρότεινα αν δε θες να φας κανένα bootloop στη μούρη...:p Ρίξε και μια ματιά και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Υπάρχει το Texdroider ( δεν το έχω χρησιμοποιήσει ). Προσωπικά πειράζω το build.prop, εύκολο είναι. Μπες με τον file explorer σου πχ , μέσα στο /system, θα βρεις το build.prop, άνοιξέ το, πήγαινε στη γραμμή ro.sf.lcd_density=480, άλλαξε το νούμερο, save, reboot και τέλος. O Solid που χρησιμοποιώ το κάνει εύκολα, φαντάζομαι και άλλοι explorer. 480 είναι το default. 370 χρησιμοποιεί η Slim, προσωπικά το έχω στο 400. 300-480 είναι safe γενικά, κάποιοι κάνουν και πειράματα με μικρότερα νούμερα αλλά δε θα σου το πρότεινα αν δε θες να φας κανένα bootloop στη μούρη...:p Ρίξε και μια ματιά και εδώ. Αυτο δοκιμαζω τωρα build.prop....κατι λενε ομως οτι εχει επιπτωσεις στην ταχυτητα....ισχυει? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Αυτο δοκιμαζω τωρα build.prop....κατι λενε ομως οτι εχει επιπτωσεις στην ταχυτητα....ισχυει? που είδες να το λένε αυτό? Δεν έχω προσέξει εγώ κάτι τέτοιο. Εξάλλου η Slim που το έχει default στα 370 είναι από τις γρήγορες rom. Έχε υπόψη σου πάντως ότι μετά ίσως χρειαστείς ( ανάλογα με το πόσο μικρό dpi έβαλες ) να αλλάξεις το zoom/μεγεθος fonts σε μερικές εφαρμογές, πχ browser γιατί θα σου φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα και θα κουράζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Παιδιά κάτι περίεργο συμβαίνει. Έχω το κινητό με Official rom ρουταρισμενο και με CWM recovery. Το περίεργο είναι ότι παίρνω backup αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Χρησιμοποιώ ES File Explorer. Πιάνει χώρο στη μνήμη αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Για το συνδυασμό purity με purified Kernel , τι λέτε;; Απο μπαταρία πως τα πάει;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Υπάρχει το Texdroider ( δεν το έχω χρησιμοποιήσει ). Προσωπικά πειράζω το build.prop, εύκολο είναι. Μπες με τον file explorer σου πχ , μέσα στο /system, θα βρεις το build.prop, άνοιξέ το, πήγαινε στη γραμμή ro.sf.lcd_density=480, άλλαξε το νούμερο, save, reboot και τέλος. O Solid που χρησιμοποιώ το κάνει εύκολα, φαντάζομαι και άλλοι explorer. 480 είναι το default. 370 χρησιμοποιεί η Slim, προσωπικά το έχω στο 400. 300-480 είναι safe γενικά, κάποιοι κάνουν και πειράματα με μικρότερα νούμερα αλλά δε θα σου το πρότεινα αν δε θες να φας κανένα bootloop στη μούρη...:p Ρίξε και μια ματιά και εδώ. Ωραία θα ήταν στα 400dpi να χωρούσε τρία apps εκατέρωθεν του κεντρικού button αλλά ήδη μου φαίνεται μικρή η status bar. Για το συνδυασμό purity με purified Kernel , τι λέτε;; Απο μπαταρία πως τα πάει;; Είναι γενικά πολύ καλή επιλογή από όλες τις απόψεις. Ίσως όμως με ElementalX να είναι πιο γρήγορη η rom και με παρόμοια μπαταρία. Γενικώς ο ElementalX είναι πολύ καλός. Δίνει ταχύτητα και λίγο μπαταρία. Έχει και aroma installer και τον ρυθμίζεις πριν την εγκατάσταση και τελείωσες. Ερώτηση προς "masters of android".:D Όταν σε μία deodexed rom περάσουμε ένα νέο app, αυτό θα έχει odexed μορφή ή γίνεται deodexed αυτόματα? Edited April 23, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδιά κάτι περίεργο συμβαίνει. Έχω το κινητό με Official rom ρουταρισμενο και με CWM recovery. Το περίεργο είναι ότι παίρνω backup αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Χρησιμοποιώ ES File Explorer. Πιάνει χώρο στη μνήμη αλλά δεν το βρίσκω. Πήγαινε settings->storage->misc και εκεί θα το βρεις λογικά από τον χώρο που πιάνει. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Πήγαινε settings->storage->misc και εκεί θα το βρεις λογικά από τον χώρο που πιάνει. Η ιδέα μου είναι η κάπου χάνω μερικά GB; Έχω πάρει 2 backup και δεν τα βρίσκω αλλά νομίζω μου έχουν καταλάβει γύρω στα 4gb.. [ATTACH]44157[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το backup σου είναι λογικά στο Data/Media/clockworckmod Χρησιμοποίησε τον es explorer, enable root και μετακίνησε τον clockworckmod folder στην sd card. Και την επόμενη φορά βάλε TWRP.:p Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Εβαλα για πρωτη φορα custom kernel και για την ακριβεια τον τελευταιο franco. Δε μπορω να πω πως σε 3-4 μερες που τον ειχα, ειδα και καμια διαφορα. Παω για elementalx που βλεπω εχει κινηση μεγαλη και τον αναφερετε κι εσεις εδω αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το backup σου είναι λογικά στο Data/Media/clockworckmod Χρησιμοποίησε τον es explorer, enable root και μετακίνησε τον clockworckmod folder στην sd card. Και την επόμενη φορά βάλε TWRP.:p Ναι ρε φίλε! Εκεί ήταν ευχαριστώ! Περίεργο πάντως. Όσον αφορά το TWRP, κάπου είχα διαβάσει πως χάνεις τα OTA updates. Ισχύει; Γιατί ψήνομαι να το βάλω αλλά δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ναι ρε φίλε! Εκεί ήταν ευχαριστώ! Περίεργο πάντως. Όσον αφορά το TWRP, κάπου είχα διαβάσει πως χάνεις τα OTA updates. Ισχύει; Γιατί ψήνομαι να το βάλω αλλά δεν ξέρω.. Δεν ξέρω αλλά δεν με ενδιαφέρει για με τα mods δεν παίζουν ΟΤΑ. Όταν βγεί η 4.4.3 θα κάνω ένα ολικό format και μετά reboot bootloader και θα φλασάρω το original image. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Για το συνδυασμό purity με purified Kernel , τι λέτε;; Απο μπαταρία πως τα πάει;; Purity 14/4+ Purified r96, τώρα είμαι στις 55 ώρες uptime με 3 ώρες SOT και 42% υπόλοιπο μπαταρίας. Από τις πιο ισορροπημένες επιλογές μεταξύ ομαλότητας, ταχύτητας και μπαταρίας. O Furnace ίσως να πιάνει καλύτερη μπαταρία αλλά με θυσίες στα υπόλοιπα. ( Ίσως και ο UBER και ο Hells ) Ο Elemental πιθανόν να είναι γρηγορότερος αλλά αμφιβάλλω ότι θα αποδίδει έτσι στη μπαταρία. Ωραία θα ήταν στα 400dpi να χωρούσε τρία apps εκατέρωθεν του κεντρικού button αλλά ήδη μου φαίνεται μικρή η status bar. Ερώτηση προς "masters of android".:D Όταν σε μία deodexed rom περάσουμε ένα νέο app, αυτό θα έχει odexed μορφή ή γίνεται deodexed αυτόματα? Βάλε Nova και χωράει 7 ( 3/1/3 ) όπως θες. Για τη status bar, χρειάζεσαι μεγαλύτερη? Δοκίμασε και με άλλα DPI να δεις που σε βολεύει ( 420,439,440 πχ ). Master of Android , lol, δεν είμαι σίγουρα, αλλά σε deodexed rom νομίζω deodex θα παραμείνει μια εφαρμογή μετά από την εγκατάστασή της. Όσον αφορά το TWRP, κάπου είχα διαβάσει πως χάνεις τα OTA updates. Ισχύει; Μακάρι να τα έχανε γιατί η ειδοποίηση για ΟΤΑ κάθε φορά με εκνευρίζει :lol: Το έχουμε πει τόσες φορές, Nexus έχετε, πάψτε να ασχολείστε με ΟΤΑ, από τη στιγμή που είστε unlocked και με custom recovery υπάρχουν 10 διαφορετικοί και καλύτεροι τρόποι για να περάσετε ένα update της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts