johnannis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεν ξέρω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πώς μπορώ να ρυθμίσω την φωτεινότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι στο αυτόματο αλλά να μην πέφτει ποτέ κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Πώς μπορώ να ρυθμίσω την φωτεινότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι στο αυτόματο αλλά να μην πέφτει ποτέ κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο; Νομίζω το gravity box έχει μια τέτοια επιλογή. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkOphobia Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Καλησπέρα, λέω το σουκου να του περάσω και εγώ custom rom (είναι το πρώτο android που έχω στα χέρια μου), πρώτη ερώτηση τι πρέπει να κοιτάς κυρίως στο πιο θα διαλέξεις γιατί η επιλογές είναι πάρα πολλές. Και δεύτερη ερώτηση επειδή διάβαζω ότι σύντομα θα βγει νέα έκδοση του kitkat η 4.4.3, να περιμένω να βγει ώστε να περάσω μια και καλή το custom rom τότε ή το update τότε (στην νέα έκδοση του rom) θα είναι απλή υπόθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με τα Z2 patches που προτεινε ο φιλος mak0s το κινητο φυσαει,δειτε βαθμολογια που εβγαλε: [ATTACH]43740[/ATTACH] αλλα ειναι και ποιο smooth οντως,εχουν δικιο στο xda που το προτεινουνε!!!:up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γιατι δεν μου αναγνωριζει το τηλ μεσω MTP mode το λαπτοπ κ μονο ως PTP?Παιζει ρολο που εχω τα win 8.1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Με τα Z2 patches που προτεινε ο φιλος mak0s το κινητο φυσαει,δειτε βαθμολογια που εβγαλε: [ATTACH]43740[/ATTACH] αλλα ειναι και ποιο smooth οντως,εχουν δικιο στο xda που το προτεινουνε!!!:up: Παραδέχεσαι φιλαρακι?κ εγώ κατάλαβα αισθητή διάφορα κ για αυτό τα κράτησα αλλιως αν ηταν μονο η διάφορα στα τεστ benchmark θα τα έβγαζα.... Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ρε σεις, το ρουταρα και ειδα κατι σκαλωματα στην λειτουργια του, κατι λοξυγκες κατι κολληματα, το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ρε σεις, το ρουταρα και ειδα κατι σκαλωματα στην λειτουργια του, κατι λοξυγκες κατι κολληματα, το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Δεν έχει να κάνει το root με κολλήματα. Πέρασες κάτι πριν ή μετά; πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παραδέχεσαι φιλαρακι?κ εγώ κατάλαβα αισθητή διάφορα κ για αυτό τα κράτησα αλλιως αν ηταν μονο η διάφορα στα τεστ benchmark θα τα έβγαζα.... Ποια patches ρε παιδιά? Link? Επίσης μήπως έχετε link για στοκ κάμερα? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ποια patches ρε παιδιά? Link? Επίσης μήπως έχετε link για στοκ κάμερα? Για τα patches δες εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Για τα patches δες εδω θελει root? πως μπαινουν? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 θελει root? πως μπαινουν? :worry: Εννοείτε ,root/cwm . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 θελει root? πως μπαινουν? :worry: ΕNJOY...μπαινουν μέσω flash απο recovery οποτε θέλει ροοτ ναι... Αυτά στο λινκ του Μιχάλη είναι απο moto x εμείς μιλάμε για του z2....σας τα δίνω απο Dropbox δικο μου...το τρίτο λινκ είναι τα στοκ libraries αν το μετανιωσετε ώστε να βαλετε τα μαμά ξανα. https://www.dropbox.com/s/nthvzimj4ymjio8/Z2_DALVIK.zip https://www.dropbox.com/s/qtpddz1na8cewn8/Z2_BIONIC.zip https://www.dropbox.com/s/un931zxsibjdrdl/__Stock____4.1-4.4.2__.zip Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ΕNJOY...μπαινουν μέσω flash απο recovery οποτε θέλει ροοτ ναι... Αυτά στο λινκ του Μιχάλη είναι απο moto x εμείς μιλάμε για του z2....σας τα δίνω απο Dropbox δικο μου...το τρίτο λινκ είναι τα στοκ libraries αν το μετανιωσετε ώστε να βαλετε τα μαμά ξανα . https://www.dropbox.com/s/nthvzimj4ymjio8/Z2_DALVIK.zip https://www.dropbox.com/s/qtpddz1na8cewn8/Z2_BIONIC.zip https://www.dropbox.com/s/un931zxsibjdrdl/__Stock____4.1-4.4.2__.zip Thanks... Τα περνάμε και τα 2 patches? Η μονο το dalvik? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Thanks... Τα περνάμε και τα 2 patches? Η μονο το dalvik? Σε στοκ rom και τα 2 απ' ο, τι μολις διαβασα και εκανα. Κανα αλλο opimization mod παιδες που να εχετε βαλει σε στοκ rom; Αυτο το Jishnus camera το χει βαλει κανεις ή το Real Volume Booster; Edited April 11, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μήπως υπάρχει κάπιο xposed module με το οποίο να μπορείς να δημιουργείς on/off swithes (π.χ. wifi, bluetooth) στη home screen...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μπορούμε να τα περάσουμε τα patches σε purity rom/kernel; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 οι custom roms,εχουν ηδη περασμενα τα patches ερωτηση..εχει κανεις τον hellsgod kernel?τον ειχα στο 4 και ημουν πολυ ευχαριστημενος.. εδω βλεπετε το forum του,δυστυχως ειναι στα γερμανικα εχει 2 εκδοσεις μια κανονικη και μια linaro..τι διαφορα εχουν? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 οι custom roms,εχουν ηδη περασμενα τα patches όλες ή συγκεκριμένες; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 η purity σου κατα 99% τα εχει.ρωτα τους Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 η purity σου κατα 99% τα εχει.ρωτα τους οκ, ευχαριστώ! Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 οκ, ευχαριστώ! δεν ειμαι σιγουρος οτι τα εχει ι Purity γιατι στο thread πολλοι με Purity ρωταγαν αν ταιριαζουν στην ρομ και τετοια...εγω σου προτεινω ενα backup και μετα περνα τα...αν δεις διαφορα κομπλε κρατα τα αν οχι η δεις κανα bootloop κανε restore και εισαι κομπλε! Παράθεση Smartphone: Google Nexus 5 16GB black Stock rom,Stock kernel Xposed modules:gravity,greenify Nova Launcher Prime dalvik and bionic libraries from z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 οι custom roms,εχουν ηδη περασμενα τα patches ερωτηση..εχει κανεις τον hellsgod kernel?τον ειχα στο 4 και ημουν πολυ ευχαριστημενος.. εδω βλεπετε το forum του,δυστυχως ειναι στα γερμανικα εχει 2 εκδοσεις μια κανονικη και μια linaro..τι διαφορα εχουν? Ας πούμε ότι είναι μια διαφορετική "εργαλειοθήκη", toolchain για το compilation του kernel. Δε ξέρω αν το περιγράφω και σωστά φυσικά, δεν είμαι προγραμματιστής, πάνε χρόνια και από τη τελευταία φορά που προσπαθούσα να κάνω compile κάτι drivers της ATI για να έχω 3D σε Suse Linux....:p Πρακτικές διαφορές στις εκδόσεις δε ξέρω, δε βοηθάει και μετάφραση από τα γερμανικά, τον hells-Core-b4-Linaro-4.9-UBER δοκίμασα αλλά λίγο όμως, καλή μπαταρία σίγουρα, ίσως ένα ελάχιστο λιγότερο smooth και γρήγορος από τον stock. Ίσως να ήταν και η ιδέα μου. Μακάρι να μπει στο xda γιατί στο Ν4 ήταν και μένα ο αγαπημένος μου, τουλάχιστον να μπορούμε να τον παρακολουθούμε καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Thanks... Τα περνάμε και τα 2 patches? Η μονο το dalvik? Στο xda λέει αν έχεις ART βάζεις μόνο το bionic... Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts