CaptainMorgan Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Συνεπώς ακόμη κι έχεις κάνεις root και έχεις βάλει το SuperSU, μπορείς να δέχεσαι κανονικά τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις; Παίζει ρόλο ποια recovery θα έχεις είτε clockworkmod recovery είτε TWRP; Γιατί βρε άνθρωπε του Θεού έχεις φάει κόλλημα με τις ΟΤΑ? Υπάρχουν οι απαντήσεις σε προηγούμενα posts και όταν θα βγει update υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί τρόποι να το περάσεις και μάλιστα καλύτεροι από ΟΤΑ. Δεν έχει διαφορά πάντως σε αυτό το θέμα CWM από TWRP. τελικα ο furnace μερικες μερες μετα πηγαινει καλυτερα απο μπαταρια..ειμαι και γω στο 92% με 50 λεπτα οθονη,πολυ καλα δηλαδη ωστοσο lagaρει,αρκετα κιολας Κανένα θεματάκι με τον ήχο είχες? Γιατί εμένα μου είχε κάνει κάτι κουλά σε ήχους συστήματος, αλλά δε ξέρω αν έφταιγαν οι ρυθμίσεις μου καθώς μόνο τον ήχο είχα πειράξει. Για το lag δε δοκιμάζεις και καμιά άλλη ρύθμιση μήπως και βελτιωθεί. Ελπίζω το βράδυ να έχω αποτελέσματα από Bricked, προς το παρόν δε μιλάω μη τον ματιάσω.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Μμμμ το αποφάσισα, θα ξαναβαλω furnace χαχαχα Τα lags ίσως διορθώνονται αν αλλάξεις το touch_boost που ηταν πολύ χαμηλά (μισο απο του Φρανκου) ΑΝ ΚΑΙ με τον furnace είχα προβλήματα με την κάμερα, η μπροστινή δεν λειτουργούσε πάντα... Edited March 28, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχετε πρόβλημα με το Facebook σε art;;; είμαι γραμμένος στο beta channel και τις τελευταίες 2 εβδομαδες το Facebook μόλις το άνοιγμα κολλούσε 2 λεπτα στην οθόνη με το μπλε f και έγραφε "loading" και μετα ξεκινούσε κανονικά. Σε dalvin κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχετε πρόβλημα με το Facebook σε art;;; είμαι γραμμένος στο beta channel και τις τελευταίες 2 εβδομαδες το Facebook μόλις το άνοιγμα κολλούσε 2 λεπτα στην οθόνη με το μπλε f και έγραφε "loading" και μετα ξεκινούσε κανονικά. Σε dalvin κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Γιατί βρε άνθρωπε του Θεού έχεις φάει κόλλημα με τις ΟΤΑ? Υπάρχουν οι απαντήσεις σε προηγούμενα posts και όταν θα βγει update υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί τρόποι να το περάσεις και μάλιστα καλύτεροι από ΟΤΑ. Δεν έχει διαφορά πάντως σε αυτό το θέμα CWM από TWRP. Κανένα θεματάκι με τον ήχο είχες? Γιατί εμένα μου είχε κάνει κάτι κουλά σε ήχους συστήματος, αλλά δε ξέρω αν έφταιγαν οι ρυθμίσεις μου καθώς μόνο τον ήχο είχα πειράξει. Για το lag δε δοκιμάζεις και καμιά άλλη ρύθμιση μήπως και βελτιωθεί. Ελπίζω το βράδυ να έχω αποτελέσματα από Bricked, προς το παρόν δε μιλάω μη τον ματιάσω.... :p δε προσεξα καποιο θεμα με τον ηχο...ολα καλα προς το παρον,εκτος απο το αισθητο lag..θα περιμενω να βγαλει κανενα update Ομως Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα. Έχω cm based rom, η οποία δεν έχει επιλογή για αλλαγή στις διαστάσεις του navigation bar. Έβαλα xposed framework με σκοπό να βάλω gravity box KK, αλλά απ ότι διαβάζω στην περιγραφή, έχει με κεφαλαία γράμματα να μην εγκατασταθεί σε cm based roms μη τυχόν κάνει conflict με άλλα, ήδη εγκατεστημενα tweaks από την ρομ. Τι άλλο μπορώ να κάνω, εκτός από το να αλλάξω ρομ, να αλλάξω διαστάσεις στην navigation bar σε cm ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Από custom ROM με stock look αλλά δυνατότητα παραμετροποίησης κατά βούληση έχετε καποια να προτείνετε, ποια είναι σε αυτό το στυλ πιο δημοφιλής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Από custom ROM με stock look αλλά δυνατότητα παραμετροποίησης κατά βούληση έχετε καποια να προτείνετε, ποια είναι σε αυτό το στυλ πιο δημοφιλής; Εγω εχω φαει κολημα με την carbon,εχει stock look αλλα με της Παναγιας τα ματια σε παραμετροποιηση,ειναι πολυ γρηγορη,σταθερη και εχει ολα τα καλουδια!!!:up: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα. Έχω cm based rom, η οποία δεν έχει επιλογή για αλλαγή στις διαστάσεις του navigation bar. Έβαλα xposed framework με σκοπό να βάλω gravity box KK, αλλά απ ότι διαβάζω στην περιγραφή, έχει με κεφαλαία γράμματα να μην εγκατασταθεί σε cm based roms μη τυχόν κάνει conflict με άλλα, ήδη εγκατεστημενα tweaks από την ρομ. Τι άλλο μπορώ να κάνω, εκτός από το να αλλάξω ρομ, να αλλάξω διαστάσεις στην navigation bar σε cm ρομ; Δοκίμασε Xposed και Xblast tools , δεν έχουν αναφερθεί conflicts .Διαφορετικά κάνεις Decompile/compile το framework-res apk βάζοντας μόνος σου το dpi που θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω εχω φαει κολημα με την carbon,εχει stock look αλλα με της Παναγιας τα ματια σε παραμετροποιηση,ειναι πολυ γρηγορη,σταθερη και εχει ολα τα καλουδια!!!:up: και γω αυτη θα εβαζα,η πιο πληρης απ ολες.εχω τη σλιμ ομως κ ειμαι φουλ ικανοποιημενος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγω εχω φαει κολημα με την carbon,εχει stock look αλλα με της Παναγιας τα ματια σε παραμετροποιηση,ειναι πολυ γρηγορη,σταθερη και εχει ολα τα καλουδια!!!:up: Aυτή λες ε; και γω αυτη θα εβαζα,η πιο πληρης απ ολες.εχω τη σλιμ ομως κ ειμαι φουλ ικανοποιημενος Kι εσύ αυτή. Θεωρείται όμως η carmon η πιο πλήρης/παραμετροποιήσιμη stock look Rom ; Ok. Την έχω κατά νου λοιπόν. Αν παίζουν άλλες προτάσεις, είμαι ανοιχτός. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια με την carbon rom ποσο βγαζει antutu? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μην δινετε σημασια τοσο σε antutu Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μην δινετε σημασια τοσο σε antutu Το χειροτερο είναι. Τη μια βγάζω 30500 χωρίς να έχω κανει ρεσταρτ ή κάτι τετοιο. Μετα απο ρεσταρτ του κινητού βγάζω 20000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τι άλλο μπορώ να κάνω, εκτός από το να αλλάξω ρομ, να αλλάξω διαστάσεις στην navigation bar σε cm ρομ; Εκτός από αυτό που λέει και ο m7ixalis, αν βαριέσαι, άλλαξε όλο το DPI μέσω build.prop...:p Από custom ROM με stock look αλλά δυνατότητα παραμετροποίησης κατά βούληση έχετε καποια να προτείνετε, ποια είναι σε αυτό το στυλ πιο δημοφιλής; Τι εννοείς "stock look"...? Εγω εχω φαει κολημα με την carbon......ειναι πολυ γρηγορη,σταθερη και εχει ολα τα καλουδια!!! Έγινε σταθερή η Carbon...? Μάλλον έχω χάσει επεισόδια :) Λοιπόν ο Bricked ζωγράφισε. Ενδεικτικά SOTs. Χρήση ίδια με αυτή που έχω και στο #1054, στα δύο πρώτα screenshots δεν είχα καθόλου κλήσεις, στο τρίτο γύρω στα 30 λεπτά. Εξαιρετικός σε απόκριση ( καμία σχέση με Furnace ) και θαυμάσιο deep sleep. Αυτό που μου άρεσε εκτός των άλλων είναι ότι είχε ομαλό drain και όχι απότομες πτώσεις που έχω δει αλλού. Και πάνω που είπα ότι απόψε θα δοκιμάσω τον πολυαγαπημένο μου από το Ν4 hells, που έβγαλε επιτέλους νέα έκδοση, έσκασε μύτη κι άλλος "καινούργιος" : Purified Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καπετάνιο στο ΧΔΑ τι όνομα εχεις ? Βλέπω είσαι πολύ ενεργός ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εκτός από αυτό που λέει και ο m7ixalis, αν βαριέσαι, άλλαξε όλο το DPI μέσω build.prop...:p Τι εννοείς "stock look"...? Έγινε σταθερή η Carbon...? Μάλλον έχω χάσει επεισόδια :) Λοιπόν ο Bricked ζωγράφισε. Ενδεικτικά SOTs. Χρήση ίδια με αυτή που έχω και στο #1054, στα δύο πρώτα screenshots δεν είχα καθόλου κλήσεις, στο τρίτο γύρω στα 30 λεπτά. Εξαιρετικός σε απόκριση ( καμία σχέση με Furnace ) και θαυμάσιο deep sleep. Αυτό που μου άρεσε εκτός των άλλων είναι ότι είχε ομαλό drain και όχι απότομες πτώσεις που έχω δει αλλού. Και πάνω που είπα ότι απόψε θα δοκιμάσω τον πολυαγαπημένο μου από το Ν4 hells, που έβγαλε επιτέλους νέα έκδοση, έσκασε μύτη κι άλλος "καινούργιος" : Purified εγω οσο καιρο την εχω στο κινητο ειναι πολυ σταθερη,δεν εχω δει ουτε λαγκ ουτε κολημα δουλευει απροβληματιστα.Αν ψαξεις λιγο και στο web θα δεις οτι παρολο που ειναι nightly συμπεριφερεται αψογα.Τα παιδια δουλευουν και προσθετουν καθε μερα και κατι καινουργιο,για εμενα ειναι σταθερη!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Έτυχε και είμαι τόσο ενεργός λόγω χρόνου τις τελευταίες μέρες. :) Φαντάσου δεν είχα φλασάρει τίποτα στο κινητό για καμιά δεκαριά μέρες και με έπιασε στερητικό σύνδρομο... :lol: Εντάξει υπερβάλω, απλά έτυχε και βγήκαν μαζεμένα πραγματάκια, δε μπορώ να μη τα δοκιμάσω ;) check ur pm ...Τα παιδια δουλευουν και προσθετουν καθε μερα και κατι καινουργιο,για εμενα ειναι σταθερη!!! Ναι μωρέ σε πειράζω :) Edited March 28, 2014 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι εννοείς "stock look"...? Έγινε σταθερή η Carbon...? Μάλλον έχω χάσει επεισόδια :) Ε οταν ενας ανθρωπος αναφερεται σε στοκ look rom τι θα μπορουσε αλλο εννοει; Σε μπακαλικο συζηταμε ή στο myphone; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε παιδια δηλαδή πιο είναι το αντίθετο του "στοκ" look ? Όλες ίδιες δεν είναι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν ο Bricked ζωγράφισε. Ενδεικτικά SOTs. Χρήση ίδια με αυτή που έχω και στο #1054, στα δύο πρώτα screenshots δεν είχα καθόλου κλήσεις, στο τρίτο γύρω στα 30 λεπτά. Εξαιρετικός σε απόκριση ( καμία σχέση με Furnace ) και θαυμάσιο deep sleep. Αυτό που μου άρεσε εκτός των άλλων είναι ότι είχε ομαλό drain και όχι απότομες πτώσεις που έχω δει αλλού. Δηλαδή σε σύγκριση με τα δικά σου SOTs στους αλλους είναι πολύ καλός ε? (Γιατί σε σχέση με τα δικά μου είναι εξωγήινος :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) [ATTACH]43151[/ATTACH][ATTACH]43152[/ATTACH] με kangakat και nin kernel. Την στιγμή που πάτησα να βγάλω το πρώτο screenshot έπεσε στο 89! Το Android system πάντως δεν μπορώ με τίποτα να το φτάσω στα επίπεδα του @captainmorgan. Κάτω από 11% δεν πέφτει Edited March 29, 2014 by gesvts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρε παιδια δηλαδή πιο είναι το αντίθετο του "στοκ" look ? Όλες ίδιες δεν είναι? Τουλάχιστον σε HTC που ήμουν χρόνια, οι στοκ look custom Roms ήταν λίγες. Δηλαδή οι περισσότερες είχαν δικά τους θέματα/χρώματα εγκατεστημένα, custom boot/down animations, menu, κλπ. Στο Ν5 δεν ισχύει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Στο Ν5 όλες έχουν το look του aosp android. Ή τουλάχιστον σχεδόν όλες σίγουρα. Όταν ανοίξεις το κινητό πρώτη φορά θα νομίζεις ότι είναι στοκ. Μόνο στη slimkat είναι όλα πιο μικρά επειδή έχουν πειράξει το DPI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Στο Ν5 όλες έχουν το look του aosp android. Ή τουλάχιστον σχεδόν όλες σίγουρα. Όταν ανοίξεις το κινητό πρώτη φορά θα νομίζεις ότι είναι στοκ. Μόνο στη slimkat είναι όλα πιο μικρά επειδή έχουν πειράξει το DPI. Ε ορίστε, δεν το ήξερα. Sorry παίδες. Δεν έχω ούτε 4-5 μέρες με N5. Ρίχνοντας μια ματιά σε Views/Replies βλέπω πως δημοφηλέστερη φαίνεται να είναι η Slim και ακολουθεί η Purity. Στην Slim είναι υποχρεωτικό το πειραγμένο dpi ή το επιλέγει ο χρήστης; Edited March 29, 2014 by spdrosin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 [ATTACH]43151[/ATTACH][ATTACH]43152[/ATTACH] με kangakat και nin kernel. Την στιγμή που πάτησα να βγάλω το πρώτο screenshot έπεσε στο 89! Το Android system πάντως δεν μπορώ με τίποτα να το φτάσω στα επίπεδα του @captainmorgan. Κάτω από 11% δεν πέφτει ωραιος εγω με furnace χθες,στα 60% που το αφησα ,18 ωρες εκτος μπαταριας και 3 ωρες οθονη.δεν εχω ξαναδει τετοια νουμερα με τη χρηση μου,οποτε εχω μεινει αναυδος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts