Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρουταρα και εγώ επιτέλους το κινητό και έβαλα paranoid 4.1 και κερνελ elementalX 0.26. Για να δούμε..

Κι εγώ μόλις αποχωρίστηκα τον μαμά κέρνελ. Αν πάντως θες αυξημένη αυτονομία θα σου πρότεινα Franco. Αν και ο elementalX φημίζεται ως ο καλύτερος απο θέμα smoothness και δίκαια βέβαια

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις πέρασα τον CM snapshot M4 ....όλα καλά προς το παρόν..

Έχει μεγάλες διάφορες από το προηγούμενο snapshot?

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει μεγάλες διάφορες από το προηγούμενο snapshot?

μικρο αλλαγες απο θεμα tweaking απο θεμα μπαταριας βλεπω τα ιδια παντος

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

Οσο ποιο μεγαλο pvs εχεις τοσο περισσοτερο undervolt κανεις μεσω αλλου κερνελ χωρις να κρασαρει η συσκευη.....εγω με pvs 0 μεχρι -75 mv μετα η συσκευη κανει reboot.....δεν θυμαμαι πως το βρισκεις.....με root explorer σε ενα φακελο υπαρχει η πλξροφορια κ παιζει κ αλλος τροπος εχω διαβασει...just google it......η αλλιως ξεκινας το undervolt k βλεπεις πιυ ειναι stable η συσκευη κ μενεις εκει.....οπως κ τα pc ετσι κ τα κινητα τραβανε παραπανω ρευμα απο οσο χρειαζονται για να λειτουργησουν....εμεις στην ουσια το ριχνουμε στο οριακο σημειο να μην κρασαρει η συσκευη αλλα να μην ξοδευουμε κ τσαμπα μπαταρια.....επισης googlarete να βρειρε κανα tip για οικονομθα στο nexus.....οπως το always scan για wifi κ ας το εχεις κλειστο αυτο ψαχνει......σταματα κανα συγχρονισμο ριξε φωτεινοτητα που ειναι πολυ μεγαλη στο nexus....κλειστε κ κανα gps αν δν το χρησημοποιείται κ voila 5 + ωρες οθονη

Φραπέ το βρήκα, το ποστάρω εδώ μπας και φανεί χρήσιμο και σε μερικούς ακόμα

ΥΓ: Εγώ είμαι PVS 2

ΥΓ: Ορίστε το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537000

Edited by johnannis

Όχι δεν είναι έτσι, μην τρομαζεις. Διάβασε το θέμα στο λινκ (που ξέχασα να βάλω :/ ) και θα καταλάβεις οτι δεν ειναι τελείως κατασκευαστικό το ζήτημα και αφορα την αντοχή του επεξεργαστή σε χαμηλότερες τάσεις, πράγμα που είναι απολύτως αναμενόμενο

Ε προφανώς έτσι είναι με όλα τα κινητά αμα κατάλαβα σωστά, και αυτό οφείλεται στο οτι οι επεξεργαστές δεν γίνεται να βγαίνουν τελείως πανομοιότυποι

Πως το βρήκες οτι εισαι PVS 2? Εγω προσπαθώ με terminal emulation γράφω αυτά που λέει ο τύπος και μου βγάζει ενα κατεβατω αλλα δεν βρίσκω το PVS?

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Πως το βρήκες οτι εισαι PVS 2? Εγω προσπαθώ με terminal emulation γράφω αυτά που λέει ο τύπος και μου βγάζει ενα κατεβατω αλλα δεν βρίσκω το PVS?

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39791507&postcount=1

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ευχαριστω,εμένα ειναι PVS 3:)

Nexus 5 red 16GB

Παιδια οταν άκουγα μουσική και Κλήδωνα το τηλ στην lock screen μου έβγαζε το album art και μπορούσα να χειρίζομαιτην ένταση κλπ χωρίς να κανω unlock,ξαφνικά χωρίς να κανω κάτι δεν μου το δείχνει και ειμαι απλά στην lock screen,ξέρεις κάποιος τι φταίει?

Nexus 5 red 16GB

Παιδιά, έχω σοβαρό θέμα με το σήμα. Υπάρχει καμια λύση; Είναι πολύ έντονο, ειδικά στο σπίτι μου, όπου δεν είχα πρόβλημα νωρίτερα με Galaxy S3 και iphone 4.

Παιδια οταν άκουγα μουσική και Κλήδωνα το τηλ στην lock screen μου έβγαζε το album art και μπορούσα να χειρίζομαιτην ένταση κλπ χωρίς να κανω unlock,ξαφνικά χωρίς να κανω κάτι δεν μου το δείχνει και ειμαι απλά στην lock screen,ξέρεις κάποιος τι φταίει?

Αν δεν αλλάξεις εφαρμογή μουσικής τοτε δοκίμασε ενα απλό reboot να ξεκολλήσει. Αλλιως δες μήπως κάποια εφαρμογή στο χαλάει. Πάντως σοβαρό δεν μπορεί να είναι

Παιδιά, έχω σοβαρό θέμα με το σήμα. Υπάρχει καμια λύση; Είναι πολύ έντονο, ειδικά στο σπίτι μου, όπου δεν είχα πρόβλημα νωρίτερα με Galaxy S3 και iphone 4.

Που το εχεις σε 3G/4G ?

Αν είσαι root δοκίμασε να παίξεις μα κάποια άλλα modems μήπως και δεις διαφορά .

Samsung galaxy s21+

μήπως εχεις wind.συνδυασμός nexus με wind είναι φονικός!!!!

και εγώ είχα πρόβλημα μεσα στο σπιτι μου μέχρι που έκανα φορητοτητα στην cosmote και υσηχασα

Ενδιαφέρον τροπος για αύξηση αυτονομίας. Εγώ είναι pvs0. Με ποια εφαρμογή κάνετε undervolting?

Έχω στοκ ρομ. δοκίμασα μερικές ρομ αλλά τελικά γύρισα σε στοκ με toolkit. Νομίζω όμως ότι δεν είναι τόσο smooth όπως πρώτα. Μέσα στις σελίδες των εφαρμογών εννοώ και στο ίντερνετ. Μπορεί να φταίει κάτι; Έκανα και factory reset

καθοτι ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον hells στο Ν4 ειπα να τον δοκιμασω και εδω με πολυ καλα αποτελεσματα κ σε αποδοση και σε μπαταρια..ελπιζω να συνεχισει..
Vamos Aris

Ενδιαφέρον τροπος για αύξηση αυτονομίας. Εγώ είναι pvs0. Με ποια εφαρμογή κάνετε undervolting?

Θες πρωτα απο όλα ενα custom kernel αν δεν κάνω λάθος, απο κει και πέρα οι εφαρμογές είναι πολλές, εγώ χρησιμοποιώ Franco μαζί με την δική του εφαρμογή

Θες πρωτα απο όλα ενα custom kernel αν δεν κάνω λάθος, απο κει και πέρα οι εφαρμογές είναι πολλές, εγώ χρησιμοποιώ Franco μαζί με την δική του εφαρμογή

Καλημέρα,

Υπάρχει κάποιο recovery που να υποστηρίζει OTG?

Με είχε βολέψει απίστευτα στη προηγούμενη συσκευή μου (backup, install custom rom κτλ) και μου είναι απαραίτητο.

Follow me on XDA

Καλημέρα,

Υπάρχει κάποιο recovery που να υποστηρίζει OTG?

Με είχε βολέψει απίστευτα στη προηγούμενη συσκευή μου (backup, install custom rom κτλ) και μου είναι απαραίτητο.

Twrp σίγουρα και Philz αν δεν κάνω λάθος.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Twrp σίγουρα και Philz αν δεν κάνω λάθος.

Ευχαριστώ,

Το Philz recovery δουλεύει άψογα με OTG...:)

Follow me on XDA

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)