johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρουταρα και εγώ επιτέλους το κινητό και έβαλα paranoid 4.1 και κερνελ elementalX 0.26. Για να δούμε.. Κι εγώ μόλις αποχωρίστηκα τον μαμά κέρνελ. Αν πάντως θες αυξημένη αυτονομία θα σου πρότεινα Franco. Αν και ο elementalX φημίζεται ως ο καλύτερος απο θέμα smoothness και δίκαια βέβαια ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις πέρασα τον CM snapshot M4 ....όλα καλά προς το παρόν.. Έχει μεγάλες διάφορες από το προηγούμενο snapshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχει μεγάλες διάφορες από το προηγούμενο snapshot? μικρο αλλαγες απο θεμα tweaking απο θεμα μπαταριας βλεπω τα ιδια παντος Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Στην κάμερα κάναν τίποτα σπουδαίο? Αλλιως δεν γυρνάω σε CAF ξανά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Οσο ποιο μεγαλο pvs εχεις τοσο περισσοτερο undervolt κανεις μεσω αλλου κερνελ χωρις να κρασαρει η συσκευη.....εγω με pvs 0 μεχρι -75 mv μετα η συσκευη κανει reboot.....δεν θυμαμαι πως το βρισκεις.....με root explorer σε ενα φακελο υπαρχει η πλξροφορια κ παιζει κ αλλος τροπος εχω διαβασει...just google it......η αλλιως ξεκινας το undervolt k βλεπεις πιυ ειναι stable η συσκευη κ μενεις εκει.....οπως κ τα pc ετσι κ τα κινητα τραβανε παραπανω ρευμα απο οσο χρειαζονται για να λειτουργησουν....εμεις στην ουσια το ριχνουμε στο οριακο σημειο να μην κρασαρει η συσκευη αλλα να μην ξοδευουμε κ τσαμπα μπαταρια.....επισης googlarete να βρειρε κανα tip για οικονομθα στο nexus.....οπως το always scan για wifi κ ας το εχεις κλειστο αυτο ψαχνει......σταματα κανα συγχρονισμο ριξε φωτεινοτητα που ειναι πολυ μεγαλη στο nexus....κλειστε κ κανα gps αν δν το χρησημοποιείται κ voila 5 + ωρες οθονη Φραπέ το βρήκα, το ποστάρω εδώ μπας και φανεί χρήσιμο και σε μερικούς ακόμα ΥΓ: Εγώ είμαι PVS 2 ΥΓ: Ορίστε το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537000 Edited March 9, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έχει και το νεξους διάφορες εκδόσεις όπως το s2? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Όχι δεν είναι έτσι, μην τρομαζεις. Διάβασε το θέμα στο λινκ (που ξέχασα να βάλω :/ ) και θα καταλάβεις οτι δεν ειναι τελείως κατασκευαστικό το ζήτημα και αφορα την αντοχή του επεξεργαστή σε χαμηλότερες τάσεις, πράγμα που είναι απολύτως αναμενόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έλα που τρόμαξα όμως,έτσι είναι και με το s2 πόσο αντέχει oc/uv Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ε προφανώς έτσι είναι με όλα τα κινητά αμα κατάλαβα σωστά, και αυτό οφείλεται στο οτι οι επεξεργαστές δεν γίνεται να βγαίνουν τελείως πανομοιότυποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Φραπέ το βρήκα, το ποστάρω εδώ μπας και φανεί χρήσιμο και σε μερικούς ακόμα ΥΓ: Εγώ είμαι PVS 2 ΥΓ: Ορίστε το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537000 Πως το βρήκες οτι εισαι PVS 2? Εγω προσπαθώ με terminal emulation γράφω αυτά που λέει ο τύπος και μου βγάζει ενα κατεβατω αλλα δεν βρίσκω το PVS? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Πως το βρήκες οτι εισαι PVS 2? Εγω προσπαθώ με terminal emulation γράφω αυτά που λέει ο τύπος και μου βγάζει ενα κατεβατω αλλα δεν βρίσκω το PVS? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39791507&postcount=1 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39791507&postcount=1 Ευχαριστω,εμένα ειναι PVS 3:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδια οταν άκουγα μουσική και Κλήδωνα το τηλ στην lock screen μου έβγαζε το album art και μπορούσα να χειρίζομαιτην ένταση κλπ χωρίς να κανω unlock,ξαφνικά χωρίς να κανω κάτι δεν μου το δείχνει και ειμαι απλά στην lock screen,ξέρεις κάποιος τι φταίει? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ευχαριστω,εμένα ειναι PVS 3:) και εμένα.μόλις το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά, έχω σοβαρό θέμα με το σήμα. Υπάρχει καμια λύση; Είναι πολύ έντονο, ειδικά στο σπίτι μου, όπου δεν είχα πρόβλημα νωρίτερα με Galaxy S3 και iphone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδια οταν άκουγα μουσική και Κλήδωνα το τηλ στην lock screen μου έβγαζε το album art και μπορούσα να χειρίζομαιτην ένταση κλπ χωρίς να κανω unlock,ξαφνικά χωρίς να κανω κάτι δεν μου το δείχνει και ειμαι απλά στην lock screen,ξέρεις κάποιος τι φταίει? Αν δεν αλλάξεις εφαρμογή μουσικής τοτε δοκίμασε ενα απλό reboot να ξεκολλήσει. Αλλιως δες μήπως κάποια εφαρμογή στο χαλάει. Πάντως σοβαρό δεν μπορεί να είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά, έχω σοβαρό θέμα με το σήμα. Υπάρχει καμια λύση; Είναι πολύ έντονο, ειδικά στο σπίτι μου, όπου δεν είχα πρόβλημα νωρίτερα με Galaxy S3 και iphone 4. Που το εχεις σε 3G/4G ? Αν είσαι root δοκίμασε να παίξεις μα κάποια άλλα modems μήπως και δεις διαφορά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Παιδιά, έχω σοβαρό θέμα με το σήμα. Υπάρχει καμια λύση; Είναι πολύ έντονο, ειδικά στο σπίτι μου, όπου δεν είχα πρόβλημα νωρίτερα με Galaxy S3 και iphone 4. μήπως εχεις wind.συνδυασμός nexus με wind είναι φονικός!!!! και εγώ είχα πρόβλημα μεσα στο σπιτι μου μέχρι που έκανα φορητοτητα στην cosmote και υσηχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisCh9 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 με ποιον launcher μπορω να αλλαξω τη διαταξη των εικονιδίων; εκτος απο go ex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Φραπέ το βρήκα, το ποστάρω εδώ μπας και φανεί χρήσιμο και σε μερικούς ακόμα ΥΓ: Εγώ είμαι PVS 2 ΥΓ: Ορίστε το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2537000 Ενδιαφέρον τροπος για αύξηση αυτονομίας. Εγώ είναι pvs0. Με ποια εφαρμογή κάνετε undervolting? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έχω στοκ ρομ. δοκίμασα μερικές ρομ αλλά τελικά γύρισα σε στοκ με toolkit. Νομίζω όμως ότι δεν είναι τόσο smooth όπως πρώτα. Μέσα στις σελίδες των εφαρμογών εννοώ και στο ίντερνετ. Μπορεί να φταίει κάτι; Έκανα και factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 καθοτι ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον hells στο Ν4 ειπα να τον δοκιμασω και εδω με πολυ καλα αποτελεσματα κ σε αποδοση και σε μπαταρια..ελπιζω να συνεχισει.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ενδιαφέρον τροπος για αύξηση αυτονομίας. Εγώ είναι pvs0. Με ποια εφαρμογή κάνετε undervolting? Θες πρωτα απο όλα ενα custom kernel αν δεν κάνω λάθος, απο κει και πέρα οι εφαρμογές είναι πολλές, εγώ χρησιμοποιώ Franco μαζί με την δική του εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Θες πρωτα απο όλα ενα custom kernel αν δεν κάνω λάθος, απο κει και πέρα οι εφαρμογές είναι πολλές, εγώ χρησιμοποιώ Franco μαζί με την δική του εφαρμογή Καλημέρα, Υπάρχει κάποιο recovery που να υποστηρίζει OTG? Με είχε βολέψει απίστευτα στη προηγούμενη συσκευή μου (backup, install custom rom κτλ) και μου είναι απαραίτητο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλημέρα, Υπάρχει κάποιο recovery που να υποστηρίζει OTG? Με είχε βολέψει απίστευτα στη προηγούμενη συσκευή μου (backup, install custom rom κτλ) και μου είναι απαραίτητο. Twrp σίγουρα και Philz αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Twrp σίγουρα και Philz αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ, Το Philz recovery δουλεύει άψογα με OTG...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts