souliar Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδια εχω θεμα με το Adaway,την μια δουλευει κανονικα,και οταν βρισκει καινουργιο host κολαει στο applying και βγαζει μηνυμα failed.....ξερει καποιος κατι, μηπως εχει θεμα με την 4.4.2? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδια εχω θεμα με το Adaway,την μια δουλευει κανονικα,και οταν βρισκει καινουργιο host κολαει στο applying και βγαζει μηνυμα failed.....ξερει καποιος κατι, μηπως εχει θεμα με την 4.4.2? τραβάει κάτι φρίκες η εφαρμογή αραια και που, κάνε μία διαγραφή και εγκατάσταση ξανά, θα δουλέψει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ναι και εγώ με το adaway έχω τα ίδια θέματα, έλεγα ίσως φταιει το ART. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχει βγάλει νέα βερσιόν για δείτε την, και σε μένα είχε λοξυγκα αλλά έστρωσε Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Έχει θεματάκι το Adaway από τότε που βγήκε η kitkat, τρώει ένα κόλλημα αλλά αν δοκιμάσεις 1-2-3 τελικά δουλεύει, δε φταίει το ART, τα ίδια κάνει και σε dalvik και τα ίδια κάνει και σε διαφορετικές rom. Με μερικές προσπάθειες στο τέλος πάντα τα καταφέρνει όμως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) To toolkit οταν παταω ροοτ, κολλαει και μου λεει waitng for your device.Καμια λυση? πρεπει πρωτα να κανω unlock και μετα ροοτ? Edited March 7, 2014 by vino_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καμια εφαρμογή για το led υπάρχει που να δουλεύει καλά με το κινητό μας? Δες και το ledblinker Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Έχω να χρησιμοποιήσω το AdAway από τότε που κατέβηκε από Play και πίστευα ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί πλέον. Βάλτε Xposed + MinMinGuard ή Mother of All AD-BLOCKING. Επίσης, θέλω να πετάξω το Lightflow (αν και δουλεύει τέλεια) και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Xposed LED Control. Όποιος το χρησιμοποιεί, ξέρει να μου πει πώς μπορώ να το ρυθμίσω να ανάβει το LED όποτε φορτίζει πλήρως η μπαταρία; Μόνο εφαρμογές βλέπω να έχει στις επιλογές του κι όχι συγκεκριμένα συμβάντα όπως αυτό. Edited March 7, 2014 by MaXAiRO Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για το πρώτο που έχεις γράψει να ξέρετε ότι ο δημιουργός του το παράτησε μόνιμα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Επίσης, θέλω να πετάξω το Lightflow (αν και δουλεύει τέλεια) και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Xposed LED Control. Όποιος το χρησιμοποιεί, ξέρει να μου πει πώς μπορώ να το ρυθμίσω να ανάβει το LED όποτε φορτίζει πλήρως η μπαταρία; Μόνο εφαρμογές βλέπω να έχει στις επιλογές του κι όχι συγκεκριμένα συμβάντα όπως αυτό. Δεν έχει τέτοια επιλογή , όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 newbie ερώτηση (μη κράξετε) Γιατί οποιαδήποτε ROM και αν βάλω,δε μου εμφανίζει την δυνατότητα λήψης φωτογραφίας σε HDR mode?Πρέπει να κατεβάσω κάποιο συγκεκριμένο Gapps?H αυτό το καλούδι μπορούν να το χαίρονται όσοι είναι σε Stock ROM? Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μάλλον κατεβαζεις CM η παραπλήσιες ρομ. Η κάμερα τους δεν υποστηρίζει HDR. Μπορείς όμως να φλασάρεις τα Gapps της Paranoid των οποίων η κάμερα υποστηρίζει HDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Επειδή είμαι χωριάτης και τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Άντε πες βρήκα στο google τα Gapps του paranoid. Αντε και τα flashara. Σίγουρα θα λειτουργήσει με cyanogenmod ROM η θα κάνει κάνα μπαμ και θα το κλαίω?:rolleyes: Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος, στο toolkit πρωτα πρεπει να κάνω unlock και μετά ροοτ ή μπορω και ροοτ απευθείας ? Γιατί κάνω ροοτ χωρίς unlock αλλα δεν ολοκληρώνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος, στο toolkit πρωτα πρεπει να κάνω unlock και μετά ροοτ ή μπορω και ροοτ απευθείας ? Γιατί κάνω ροοτ χωρίς unlock αλλα δεν ολοκληρώνεται unlock και μετά root.Απλά κάνε backup γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Επειδή είμαι χωριάτης και τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Άντε πες βρήκα στο google τα Gapps του paranoid. Αντε και τα flashara. Σίγουρα θα λειτουργήσει με cyanogenmod ROM η θα κάνει κάνα μπαμ και θα το κλαίω?:rolleyes: Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάνεις search xda "paranoid gapps" και τα βρίσκεις εύκολα. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα σημερινά. Για να είσαι σίγουρος, πριν τα φλασάρεις, κάνε ένα backup με recovery. Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος, στο toolkit πρωτα πρεπει να κάνω unlock και μετά ροοτ ή μπορω και ροοτ απευθείας ? Γιατί κάνω ροοτ χωρίς unlock αλλα δεν ολοκληρώνεται Πρώτα unlock bootloader και μετά τα υπόλοιπα. Το λέει καθαρά και στο toolkit. Ειδικά στου Wug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias99 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάνεις search xda "paranoid gapps" και τα βρίσκεις εύκολα. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα σημερινά. Για να είσαι σίγουρος, πριν τα φλασάρεις, κάνε ένα backup με recovery. Ειδικά στου Wug. GOOGLE STOCK PACKAGE σωστά? Παράθεση Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue https://linktr.ee/frapesstoypogeio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ναι προτίμησε αυτό. Και άλλο να βάλεις απλα θα έχει λιγότερες ή περισσότερες εφαρμογές αλλά νομιζω την κάμερα θα την έχουν όλα. Πάντως αυτό σου κανει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάνεις search xda "paranoid gapps" και τα βρίσκεις εύκολα. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα σημερινά. Για να είσαι σίγουρος, πριν τα φλασάρεις, κάνε ένα backup με recovery. Πρώτα unlock bootloader και μετά τα υπόλοιπα. Το λέει καθαρά και στο toolkit. Ειδικά στου Wug. Ευχαριστω. Αν παρω back up system apps and data , θα χασω τα δεδομενα εφαρμογων μου? πχ για ενα παιχνιδι που παιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με το unlock bootloader χάνεις τα πάντα, καθώς κάνει factory reset. Τώρα για back up μπορείς να δοκιμάσεις και βλέπεις τι θα κρατήσει. Δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, παρά μόνο στην αρχή, όταν είχα το N4. Θυμάμαι δεν τα είχε κρατήσει όλα. Ίσως όμως το έχει βελτιώσει. Για την επόμενη φορά όμως, εφόσον θα είσαι και root, κρατάς ένα backup με titanium, το αντιγράφεις στο pc κι είσαι "κούκλος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Με το unlock bootloader χάνεις τα πάντα, καθώς κάνει factory reset. Τώρα για back up μπορείς να δοκιμάσεις και βλέπεις τι θα κρατήσει. Δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, παρά μόνο στην αρχή, όταν είχα το N4. Θυμάμαι δεν τα είχε κρατήσει όλα. Ίσως όμως το έχει βελτιώσει. Για την επόμενη φορά όμως, εφόσον θα είσαι και root, κρατάς ένα backup με titanium, το αντιγράφεις στο pc κι είσαι "κούκλος". Να σαι καλά. Μου τα κράτησε όλα εκτός το παιχνιδι που έπαιζα τον τελευταιο καιρό, και το tapatalk. Τα άλλα που δεν με ενοιαζαν τα κράτησαν! Ευχαριστώ κ πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ευχαριστω. Αν παρω back up system apps and data , θα χασω τα δεδομενα εφαρμογων μου? πχ για ενα παιχνιδι που παιζω Βασικά θα μπορούσες να πάρεις backup οτι ήθελες με το Helium που είναι χωρίς ροοτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Γίνεται να παίξω τον Franco kernel με cm snapshot M3....τι γίνεται με την μπαταρία;;; Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ρουταρα και εγώ επιτέλους το κινητό και έβαλα paranoid 4.1 και κερνελ elementalX 0.26. Για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μόλις πέρασα τον CM snapshot M4 ....όλα καλά προς το παρόν.. Παράθεση Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts