Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω θεμα με το Adaway,την μια δουλευει κανονικα,και οταν βρισκει καινουργιο host κολαει στο applying και βγαζει μηνυμα failed.....ξερει καποιος κατι, μηπως εχει θεμα με την 4.4.2?

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω θεμα με το Adaway,την μια δουλευει κανονικα,και οταν βρισκει καινουργιο host κολαει στο applying και βγαζει μηνυμα failed.....ξερει καποιος κατι, μηπως εχει θεμα με την 4.4.2?

τραβάει κάτι φρίκες η εφαρμογή αραια και που, κάνε μία διαγραφή και εγκατάσταση ξανά, θα δουλέψει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχει βγάλει νέα βερσιόν για δείτε την, και σε μένα είχε λοξυγκα αλλά έστρωσε
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχει θεματάκι το Adaway από τότε που βγήκε η kitkat, τρώει ένα κόλλημα αλλά αν δοκιμάσεις 1-2-3 τελικά δουλεύει,

δε φταίει το ART, τα ίδια κάνει και σε dalvik και τα ίδια κάνει και σε διαφορετικές rom. Με μερικές προσπάθειες στο τέλος πάντα τα καταφέρνει όμως :p

To toolkit οταν παταω ροοτ, κολλαει και μου λεει waitng for your device.Καμια λυση?

πρεπει πρωτα να κανω unlock και μετα ροοτ?

Edited by vino_89

Καμια εφαρμογή για το led υπάρχει που να δουλεύει καλά με το κινητό μας?

Δες και το ledblinker

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Έχω να χρησιμοποιήσω το AdAway από τότε που κατέβηκε από Play και πίστευα ότι κανείς δεν το χρησιμοποιεί πλέον. Βάλτε Xposed + MinMinGuard ή Mother of All AD-BLOCKING.

Επίσης, θέλω να πετάξω το Lightflow (αν και δουλεύει τέλεια) και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Xposed LED Control. Όποιος το χρησιμοποιεί, ξέρει να μου πει πώς μπορώ να το ρυθμίσω να ανάβει το LED όποτε φορτίζει πλήρως η μπαταρία; Μόνο εφαρμογές βλέπω να έχει στις επιλογές του κι όχι συγκεκριμένα συμβάντα όπως αυτό.

Edited by MaXAiRO

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Για το πρώτο που έχεις γράψει να ξέρετε ότι ο δημιουργός του το παράτησε μόνιμα
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Επίσης, θέλω να πετάξω το Lightflow (αν και δουλεύει τέλεια) και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Xposed LED Control. Όποιος το χρησιμοποιεί, ξέρει να μου πει πώς μπορώ να το ρυθμίσω να ανάβει το LED όποτε φορτίζει πλήρως η μπαταρία; Μόνο εφαρμογές βλέπω να έχει στις επιλογές του κι όχι συγκεκριμένα συμβάντα όπως αυτό.

Δεν έχει τέτοια επιλογή , όσο και αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι .

Samsung galaxy s21+

newbie ερώτηση (μη κράξετε) Γιατί οποιαδήποτε ROM και αν βάλω,δε μου εμφανίζει την δυνατότητα λήψης φωτογραφίας σε HDR mode?Πρέπει να κατεβάσω κάποιο συγκεκριμένο Gapps?H αυτό το καλούδι μπορούν να το χαίρονται όσοι είναι σε Stock ROM?

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

Μάλλον κατεβαζεις CM η παραπλήσιες ρομ. Η κάμερα τους δεν υποστηρίζει HDR. Μπορείς όμως να φλασάρεις τα Gapps της Paranoid των οποίων η κάμερα υποστηρίζει HDR.

Επειδή είμαι χωριάτης και τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Άντε πες βρήκα στο google τα Gapps του paranoid. Αντε και τα flashara. Σίγουρα θα λειτουργήσει με cyanogenmod ROM η θα κάνει κάνα μπαμ και θα το κλαίω?:rolleyes:

Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος, στο toolkit πρωτα πρεπει να κάνω unlock και μετά ροοτ ή μπορω και ροοτ απευθείας ? Γιατί κάνω ροοτ χωρίς unlock αλλα δεν ολοκληρώνεται

Αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος, στο toolkit πρωτα πρεπει να κάνω unlock και μετά ροοτ ή μπορω και ροοτ απευθείας ? Γιατί κάνω ροοτ χωρίς unlock αλλα δεν ολοκληρώνεται

unlock και μετά root.Απλά κάνε backup γιατί θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου.

Επειδή είμαι χωριάτης και τα φοβάμαι κάτι τέτοια. Άντε πες βρήκα στο google τα Gapps του paranoid. Αντε και τα flashara. Σίγουρα θα λειτουργήσει με cyanogenmod ROM η θα κάνει κάνα μπαμ και θα το κλαίω?:rolleyes:

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάνεις search xda "paranoid gapps" και τα βρίσκεις εύκολα. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα σημερινά.

Για να είσαι σίγουρος, πριν τα φλασάρεις, κάνε ένα backup με recovery.

Πρώτα unlock bootloader και μετά τα υπόλοιπα. Το λέει καθαρά και στο toolkit. Ειδικά στου Wug.

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν κάνεις search xda "paranoid gapps" και τα βρίσκεις εύκολα. Μάλιστα τα τελευταία είναι τα σημερινά.

Ειδικά στου Wug.

GOOGLE STOCK PACKAGE σωστά?

Ναι προτίμησε αυτό. Και άλλο να βάλεις απλα θα έχει λιγότερες ή περισσότερες εφαρμογές αλλά νομιζω την κάμερα θα την έχουν όλα. Πάντως αυτό σου κανει σιγουρα

Πρώτα unlock bootloader και μετά τα υπόλοιπα. Το λέει καθαρά και στο toolkit. Ειδικά στου Wug.

Ευχαριστω. Αν παρω back up system apps and data , θα χασω τα δεδομενα εφαρμογων μου? πχ για ενα παιχνιδι που παιζω

Με το unlock bootloader χάνεις τα πάντα, καθώς κάνει factory reset.

Τώρα για back up μπορείς να δοκιμάσεις και βλέπεις τι θα κρατήσει. Δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, παρά μόνο στην αρχή, όταν είχα το N4. Θυμάμαι δεν τα είχε κρατήσει όλα. Ίσως όμως το έχει βελτιώσει.

Για την επόμενη φορά όμως, εφόσον θα είσαι και root, κρατάς ένα backup με titanium, το αντιγράφεις στο pc κι είσαι "κούκλος".

Με το unlock bootloader χάνεις τα πάντα, καθώς κάνει factory reset.

Τώρα για back up μπορείς να δοκιμάσεις και βλέπεις τι θα κρατήσει. Δεν το έχω δουλέψει ιδιαίτερα, παρά μόνο στην αρχή, όταν είχα το N4. Θυμάμαι δεν τα είχε κρατήσει όλα. Ίσως όμως το έχει βελτιώσει.

Για την επόμενη φορά όμως, εφόσον θα είσαι και root, κρατάς ένα backup με titanium, το αντιγράφεις στο pc κι είσαι "κούκλος".

Να σαι καλά. Μου τα κράτησε όλα εκτός το παιχνιδι που έπαιζα τον τελευταιο καιρό, και το tapatalk. Τα άλλα που δεν με ενοιαζαν τα κράτησαν! Ευχαριστώ κ πάλι

Ευχαριστω. Αν παρω back up system apps and data , θα χασω τα δεδομενα εφαρμογων μου? πχ για ενα παιχνιδι που παιζω

Βασικά θα μπορούσες να πάρεις backup οτι ήθελες με το Helium που είναι χωρίς ροοτ...

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)