m7ixalis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το link που έδωσες είναι για nexus 7 . Αυτος είναι.Κατεβάζεις το zip αν κάνεις εγκατάσταση απο cwm ή το boot image αν τον περάσεις με adb . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το link που έδωσες είναι για nexus 7 . Αυτος είναι.Κατεβάζεις το zip αν κάνεις εγκατάσταση απο cwm ή το boot image αν τον περάσεις με adb . Ωραία το πέρασα,ευχαριστώ πολύ. Που βλέπω τώρα τις επιλογές?δε βλέπω κάποιο εικονίδιό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ωραία το πέρασα,ευχαριστώ πολύ. Που βλέπω τώρα τις επιλογές?δε βλέπω κάποιο εικονίδιό Εγω χρησιμοποιώ το Trickster MOD Kernel Settings απο play, έχει και ο franco δικιά του εφαρμογή την franco.Kernel updater . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Από ότι βλέπω θέλει πληρωμή για να παίξει Πάντως σωστά πρέπει να πήγαν όλα[ATTACH]40466[/ATTACH] Edited January 26, 2014 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Χρησιμοποίησε το Trickster MOD free που εχω εγω ή κάποιο άλλο ([ROOT] Kernel Tweaker) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Χρησιμοποίησε το Trickster MOD free που εχω εγω ή κάποιο άλλο ([ROOT] Kernel Tweaker) . Κάνει ίδια δουλειά με του franco? Βασικά θέλω του franco αλλά δεν έχω αυτή την στιγμή στην χρεωστική χρήματά οπότε αύριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Κάνει ίδια δουλειά με του franco? Βασικά θέλω του franco αλλά δεν έχω αυτή την στιγμή στην χρεωστική χρήματά οπότε αύριο. Περνά τον chaos που έχει δικό του πρόγραμμα και έχει και έτοιμα προφίλ για καλύτερη μπαταρία κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εχω κανει ενα θεματακι στο τοπικ της σλιμκατ οσον αφορα την καμερα.εχετε προβληματα στις νυχτερινες ληψεις?εαν ναι,φταιει αν εχετε χρησιμοποιησει σκετο τον φακο μετα απο το τελευταιο reboot σας Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εχω κανει ενα θεματακι στο τοπικ της σλιμκατ οσον αφορα την καμερα.εχετε προβληματα στις νυχτερινες ληψεις?εαν ναι,φταιει αν εχετε χρησιμοποιησει σκετο τον φακο μετα απο το τελευταιο reboot σας Ναι ισχύει το παθαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μπορείτε να μου πείτε αν η SlimKat έχει smart radio; Καθώς και το εξής feature: όποτε κατεβάζετε την notification bar να πηγαίνει κατευθείαν στα quicksettings tiles και όχι στα notifications παρά μόνο αν υπάρχουν μη μόνιμα (non-persisent) notifications; Για παράδειγμα: αν έχω ειδοποίηση για μια αναπάντητη και το κατεβάσω να ανοίξει τα notifications. Αν έχω όμως ειδοποίηση μια μόνιμη όπως για παράδειγμα το Lightflow να πηγαίνει στα quicksettings tiles. Ήταν feature της SlimBean αυτό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Αν είναι έτσι γιατί έκανες εξαρχής root; Αφού τα θες όλα stock. Όταν φλασαρεις νέα ρομ, κανείς wipe data/factory reset και εκείνη την ώρα χάνονται όλες οι εφαρμογές. Τις επαναφέρεις μετά με titanium backup. Άντε,5 λεπτά δουλειά Έκανα root για να βγάλω άχρηστες εφαρμογές που είχε μέσα και γιατί κάποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ θέλουν root. Γιατί έβαλα custom recovery να λες .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Μπορείτε να μου πείτε αν η SlimKat έχει smart radio; Καθώς και το εξής feature: όποτε κατεβάζετε την notification bar να πηγαίνει κατευθείαν στα quicksettings tiles και όχι στα notifications παρά μόνο αν υπάρχουν μη μόνιμα (non-persisent) notifications; Για παράδειγμα: αν έχω ειδοποίηση για μια αναπάντητη και το κατεβάσω να ανοίξει τα notifications. Αν έχω όμως ειδοποίηση μια μόνιμη όπως για παράδειγμα το Lightflow να πηγαίνει στα quicksettings tiles. Ήταν feature της SlimBean αυτό. το πρωτο δε το κατεχω.το δευτερο ομως υπαρχει ναι.νομιζω μπορεις δεξια να κατεβαζεις τα quicksettings και αριστερα τα υπολοιπα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Περνά τον chaos που έχει δικό του πρόγραμμα και έχει και έτοιμα προφίλ για καλύτερη μπαταρία κτλ. Πως θα τον περάσω τώρα που έχω βάλει τον franco? Περνάει καπάκι από πάνω η όχι? Link?παίζει με την μία η θέλει donate για τις external settings Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 στοκ εισαι?εαν ναι πρεπει να βρεις τον στοκ κερνελ να τον φλασαρεις και μετα εαν ειναι καστομ,dirty flash τη ρομ και μετα τον βαζεις οχι δε θελει τιποτα,ειναι στο χερι σου,προσωπικα,αξιζει το donate Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 στοκ εισαι?εαν ναι πρεπει να βρεις τον στοκ κερνελ να τον φλασαρεις και μετα εαν ειναι καστομ,dirty flash τη ρομ και μετα τον βαζεις οχι δε θελει τιποτα,ειναι στο χερι σου,προσωπικα,αξιζει το donate Stock είμαι Και που βρίσκω τώρα τον stock?καλός είναι ο chaos?δίνει καλύτερους χρόνους στην μπαταρία? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 με διαφορα και με ενα απλο googlαρισμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2518816 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Είμαι εντάξει? [ATTACH]40481[/ATTACH] Επίσης έχει βγάλει ένα μενού nx κάτι τέτοιο.όρισα την cpu στα 1728 κάτι τέτοιο. Αν είναι όλα σωστά για πείτε μου ρυθμίσεις προτεινόμενες για καλύτερή απόδοσή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εισαι αψογος πανε στην εφαρμογη του,στην τελευταια σελιδα και διαλεξε το battery profile Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 εισαι αψογος πανε στην εφαρμογη του,στην τελευταια σελιδα και διαλεξε το battery profile Ωραίος. Κάτι άλλο,κάποια άλλη ρύθμισή? Κι επίσης τι άλλα μπορώ να κάνω και τι άλλο να κατεβάσω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δεν χρειάζεται να βάλεις τον στοκ.. Απλά Φλασαρεις το νέο κερνελ από πάνω.. Μη πειράξεις κάτι άλλο αφού δεν το κατεχεις κιόλας. Άστο στο battery και δες πως θα πάει Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Δεν χρειάζεται να βάλεις τον στοκ.. Απλά Φλασαρεις το νέο κερνελ από πάνω.. Μη πειράξεις κάτι άλλο αφού δεν το κατεχεις κιόλας. Άστο στο battery και δες πως θα πάει ξεχασες οτι ειχε φρανκο οχι,καμια αλλη ρυθμιση,αν το βρηκες και το τσεκαρες,ολα καλα :)αστο να κανει τα μαγικα του.αν θελεις κατι εξτρα,βαλε την εφαρμογη greenify.αν δε ξερεις τι κανει,ψαξε στο φορουμ,θα βρεις πολλες οδηγιες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 ξεχασες οτι ειχε φρανκο οχι,καμια αλλη ρυθμιση,αν το βρηκες και το τσεκαρες,ολα καλα :)αστο να κανει τα μαγικα του.αν θελεις κατι εξτρα,βαλε την εφαρμογη greenify.αν δε ξερεις τι κανει,ψαξε στο φορουμ,θα βρεις πολλες οδηγιες Και εγώ φρανκο είχα και πέρασα από πάνω τον chaos κανονικά. Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Αλλά γιατί να έπρεπε να βάλει πρώτα τον στοκ και μετά τον chaos? Ρωτάω γιατί ίσως κάτι να μου διαφεύγει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 γιατι ο φρανκο εχει κανει καποιες βασικες αλλαγες στον κερνελ,οποτε χρειαζεται να περνας στοκ μετα απο αυτον..εαν ειναι να πας σε φρανκο η σε αλλον,φλασαρεις απο πανω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Έβαλα τον franco για να δω κι αυτόν. Έκανα τσεκ στις ρυθμίσεις που θέλω κι επέλεξα interactive performance. Πως τα πάει ο franco από θέμα μπαταρίας? Edit... Γύρισα στον chaos. Απλά όταν κάνει το install μου έγραψε no md5 file found.τι είναι αυτό? Επίσης όταν ανοίγω το πρόγραμμα του πρώτα πετάει μήνυμα unexpected error αλλά μετά φορτώνει κανονικά. Edited January 27, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έβαλα τον franco για να δω κι αυτόν. Έκανα τσεκ στις ρυθμίσεις που θέλω κι επέλεξα interactive performance. Πως τα πάει ο franco από θέμα μπαταρίας? Edit... Γύρισα στον chaos. Απλά όταν κάνει το install μου έγραψε no md5 file found.τι είναι αυτό? Επίσης όταν ανοίγω το πρόγραμμα του πρώτα πετάει μήνυμα unexpected error αλλά μετά φορτώνει κανονικά. Αν βάλεις interactive performance δεν περιμένεις να πετύχεις καλή αυτονομία αλλά τρομερές αποδόσεις. Επίσης στον chaos έτσι συμβαίνει πετάει το error και μετά δουλεύει κανονικά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts