gtctsiamp Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Φίλε μου δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ξέρω που είναι η άλλη συσκευή. Στο σαλόνι κάθετε γιατί που να πάει ένα tablet 10''; επίσης ξέρω που είναι η γυναίκα μου με το τηλέφωνο της και αυτή το ίδιο για μένα. Χρειάζεται πολλές φορές να ξέρει, γιατί όλο και τυχαίνει να κάνω καμία γρήγορη με το CBR ή παλιότερα κανένα ταξιδάκι για μερικές μέρες μόνος. Το θέμα δεν είναι αυτό, αν δηλαδή κάποιος μπορεί να παρακολουθεί ποιον και αν είναι σωστό κλπ. Το θέμα είναι τι σκάλωμα έφαγε το Google now. Έχω ορίσει οικία και εργασία ήδη. Εντάξει μικρό το κακό. Βασικά δεν εννοούσα κάτι τέτοιο.:lol: Μήπως έχεις πουλήσει καμιά παλιά συσκευή και κάπως ο κάτοχος της την επανέφερε με κανένα backup και έχει το gmail σου μέσα. Λίγο χλωμό βέβαια. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τώρα με την αναβάθμιση που αναμένεται εμείς που έχουμε κάνει ροοτ και έχουμε περάσει xposed framework και gavity box θα πρέπει να ξανακάνουμε root και να ξανά περάσουμε τα framework και τα modules??? Μ ενδιαφερει και μενα να μαθω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοποιείς το 4g στη cosmote Επικοινωνείς με τον παροχο σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Για πείτε μου λεβέντες.με 280€ καινούργιο μαυρο σφραγισμένο 32gb nexus5 αξίζει για να αναβαθμιστω απο nexus4?...έστω κ χωρίς εγγύηση; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Για πείτε μου λεβέντες.με 280€ καινούργιο μαυρο σφραγισμένο 32gb nexus5 αξίζει για να αναβαθμιστω απο nexus4?...έστω κ χωρίς εγγύηση; Που το βρηκες να το παρω εγω ρε φιλε αν δεν το θες!!!!! Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Επικοινωνείς με τον παροχο σου. Σ'ευχαρηστώ!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Που το βρηκες να το παρω εγω ρε φιλε αν δεν το θες!!!!! Χεχεχε δεν είπα δε το θέλω απλα να σας τσιτωσω λίγο ήθελα.απλα θα το πάρω σε τιμή που υποτίθεται το αγοράζουν τα καταστήματα κ έλεγα να πάρω το 32(στα 288€ χωρις εγγύηση) ή το 16 που θα βγει ακόμα φθηνότερα(αλλά με εγγύηση)... Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 32αρι φιλέ μου, άπλα είναι τα 32. Αμα χρειαστεί (χτύπα ξύλο) θα το στείλεις πίσω στο εξωτερικό :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για πείτε μου λεβέντες.με 280€ καινούργιο μαυρο σφραγισμένο 32gb nexus5 αξίζει για να αναβαθμιστω απο nexus4?...έστω κ χωρίς εγγύηση; Εγώ θα εμένα στο nexus 4 και θα περίμενα το nexus 6. Πήγα στο n5 από το galaxy nexus. Δεν τρελάθηκα από τη διαφορά. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια γιά να εκμεταλλευτώ τα παραπάνω cores. Σε σένα η διαφορά θα φανεί ακόμα μικρότερη. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ θα εμένα στο nexus 4 και θα περίμενα το nexus 6. Πήγα στο n5 από το galaxy nexus. Δεν τρελάθηκα από τη διαφορά. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια γιά να εκμεταλλευτώ τα παραπάνω cores. Σε σένα η διαφορά θα φανεί ακόμα μικρότερη. Δηλαδή μόνο στα παιχνίδια φαίνεται η διαφορά; Δε νομίζω. Μέρα με τη νύχτα δίπλα δίπλα είναι. Άλλο αν στέκεται αξιοπρεπέστατα το gnex ως συσκευή. Δίπλα δίπλα όμως δεν έχουν καμία σχέση, μα καμία. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ θα εμένα στο nexus 4 και θα περίμενα το nexus 6. Πήγα στο n5 από το galaxy nexus. Δεν τρελάθηκα από τη διαφορά. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια γιά να εκμεταλλευτώ τα παραπάνω cores. Σε σένα η διαφορά θα φανεί ακόμα μικρότερη. Τι διαφορά δεν ειδες; :wacko: Ιδιας ποιοτητας οθονη εχουν; Ιδια ταχυτητα σε browsing και games; Ιδια καμερα; :shifty: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πως σας φάνηκε η αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας; Εγώ θα προτιμούσα το παλιό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 +1 nexus στην παρεα κοκκινακι... παντου αψογο... κανενα απο τα 8εματα που αναφερονται στο poll δεν υπαρχει στην συσκευη μου.... μαλλον ειμαι μεσα στο 38% .... ουφ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Πως σας φάνηκε η αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας; Εγώ θα προτιμούσα το παλιό μενού. Δεν είναι κακό και το νέο μενού.Μια χάρα μου φαίνεται.Το παλιό ήταν όπως του gnexus,έπρεπε να γίνει μια αισθητική αλλαγή επιτέλους. Το βασικό όμως είναι η απόδοση και όχι το interface.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ποια αναβάθμιση ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Υπάρχει update και για το πληκτρολόγιο, χωρίς εμφανείς διαφορές. Δεν είναι κακό και το νέο μενού.Μια χάρα μου φαίνεται.Το παλιό ήταν όπως του gnexus,έπρεπε να γίνει μια αισθητική αλλαγή επιτέλους. Το βασικό όμως είναι η απόδοση και όχι το interface.:) Το χειρότερο είναι πως η μισή οθόνη είναι άδεια. Υπάρχει εκείνο το τεράστιο πλήκτρο για την λήψη. Edited April 16, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Αυτό δεν είναι κακό, αφού ούτως η άλλως η αναλογίες των τελικών φωτογραφιών δεν είναι ίδιες με αυτή της οθόνης. Άλλο με απασχόλησε όμως. Που πήγαν οι ρυθμίσεις ??? Ούτε ανάλυση, ούτε χρονόμετρο, ουτε εξισορρόπηση λευκού. Μήπως το παρά κάναν με την απλούστευση ? Κατά τα άλλα εμένα με ενθουσίασε η αναβάθμιση ;) ωραίο UI Βασικά βρηκα ενα settings button αλλά κρασαρει κάθε φορά που το παταω, είναι κάτω δεξια και εμφανιζεται όταν τραβάς τα modes (βίντεο κλπ) Edited April 16, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ποια αναβάθμιση ρε παιδιά ? +1 Που είναι η αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για βάλτε κάνα screenshot κάποιο link να δούμε πως έγινε. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Άνοιξε το G Play και πάνε "Οο εφαρμογές μου" , "Όλες" και κατέβαινε, εμένα ηταν τελευταία στον πάτο. Και θα έχει ενημέρωση Νομίζω έχει εικόνες εκεί, αλλιώς εγκατέστησε το και αν δε σ αρέσει κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης και είσαι πίσω ξανά Edited April 16, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Για βάλτε κάνα screenshot κάποιο link να δούμε πως έγινε. http://www.androidpolice.com/2014/04/16/breaking-google-releases-stock-camera-app-to-the-play-store/ Link για κατέβασμα: http://www.mediafire.com/download/e21j1deoj7jhu7a/com.google.android.GoogleCamera-2.1.037+%281122348-30%29.apk https://mega.co.nz/#!BAcGkBaB!F1f69gaI-3bF-Fas5JeqK4Ujcfh99XoaG0vRvWfvhsY http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407586858 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν ενθουσιάστικα, μπορούσαν και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Οι ρυθμίσεις σε εσάς κρασαρουν? Ρωταω να ξέρω αν φταίει η ρομ μου η κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Όχι, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Stock rom, μόνο με root. Περιμένω update :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Οκ έφτιαξε με ενα reboot, ουτε η μπροστινή κάμερα δούλευε οποτε κάτι δεν πήγαινε καλά με τη ρομ μάλλον αλλά έφτιαξε. Εμένα πάντως μ άρεσε μπορω να πω, βγάζει πολύ ποιοτικότερα πανόραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts