Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ξέρω που είναι η άλλη συσκευή. Στο σαλόνι κάθετε γιατί που να πάει ένα tablet 10''; επίσης ξέρω που είναι η γυναίκα μου με το τηλέφωνο της και αυτή το ίδιο για μένα. Χρειάζεται πολλές φορές να ξέρει, γιατί όλο και τυχαίνει να κάνω καμία γρήγορη με το CBR ή παλιότερα κανένα ταξιδάκι για μερικές μέρες μόνος. Το θέμα δεν είναι αυτό, αν δηλαδή κάποιος μπορεί να παρακολουθεί ποιον και αν είναι σωστό κλπ. Το θέμα είναι τι σκάλωμα έφαγε το Google now. Έχω ορίσει οικία και εργασία ήδη. Εντάξει μικρό το κακό.

Βασικά δεν εννοούσα κάτι τέτοιο.:lol:

Μήπως έχεις πουλήσει καμιά παλιά συσκευή και κάπως ο κάτοχος της την επανέφερε με κανένα backup και έχει το gmail σου μέσα.

Λίγο χλωμό βέβαια.

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τώρα με την αναβάθμιση που αναμένεται εμείς που έχουμε κάνει ροοτ και έχουμε περάσει xposed framework και gavity box θα πρέπει να ξανακάνουμε root και να ξανά περάσουμε τα framework και τα modules???

Μ ενδιαφερει και μενα να μαθω. ;)

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως ενεργοποιείς το 4g στη cosmote

Επικοινωνείς με τον παροχο σου.

Oneplus 6 8/128

Για πείτε μου λεβέντες.με 280€ καινούργιο μαυρο σφραγισμένο 32gb nexus5 αξίζει για να αναβαθμιστω απο nexus4?...έστω κ χωρίς εγγύηση;
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Για πείτε μου λεβέντες.με 280€ καινούργιο μαυρο σφραγισμένο 32gb nexus5 αξίζει για να αναβαθμιστω απο nexus4?...έστω κ χωρίς εγγύηση;

Που το βρηκες να το παρω εγω ρε φιλε αν δεν το θες!!!!!

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Που το βρηκες να το παρω εγω ρε φιλε αν δεν το θες!!!!!

Χεχεχε δεν είπα δε το θέλω απλα να σας τσιτωσω λίγο ήθελα.απλα θα το πάρω σε τιμή που υποτίθεται το αγοράζουν τα καταστήματα κ έλεγα να πάρω το 32(στα 288€ χωρις εγγύηση) ή το 16 που θα βγει ακόμα φθηνότερα(αλλά με εγγύηση)...

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ θα εμένα στο nexus 4 και θα περίμενα το nexus 6. Πήγα στο n5 από το galaxy nexus. Δεν τρελάθηκα από τη διαφορά. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια γιά να εκμεταλλευτώ τα παραπάνω cores.

Σε σένα η διαφορά θα φανεί ακόμα μικρότερη.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Εγώ θα εμένα στο nexus 4 και θα περίμενα το nexus 6. Πήγα στο n5 από το galaxy nexus. Δεν τρελάθηκα από τη διαφορά. Δεν παίζω βέβαια παιχνίδια γιά να εκμεταλλευτώ τα παραπάνω cores.

Δηλαδή μόνο στα παιχνίδια φαίνεται η διαφορά; Δε νομίζω. Μέρα με τη νύχτα δίπλα δίπλα είναι. Άλλο αν στέκεται αξιοπρεπέστατα το gnex ως συσκευή. Δίπλα δίπλα όμως δεν έχουν καμία σχέση, μα καμία.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Τι διαφορά δεν ειδες; :wacko:

Ιδιας ποιοτητας οθονη εχουν;

Ιδια ταχυτητα σε browsing και games;

Ιδια καμερα;

:shifty:

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

+1 nexus στην παρεα κοκκινακι...

παντου αψογο...

κανενα απο τα 8εματα που αναφερονται στο poll δεν υπαρχει στην συσκευη μου.... μαλλον ειμαι μεσα στο 38% .... ουφ :lol:

Πως σας φάνηκε η αναβάθμιση της εφαρμογής της κάμερας;

Εγώ θα προτιμούσα το παλιό μενού.

Δεν είναι κακό και το νέο μενού.Μια χάρα μου φαίνεται.Το παλιό ήταν όπως του gnexus,έπρεπε να γίνει μια αισθητική αλλαγή επιτέλους.

Το βασικό όμως είναι η απόδοση και όχι το interface.:)

Sharing is caring/Spread the knowledge

Υπάρχει update και για το πληκτρολόγιο, χωρίς εμφανείς διαφορές.

Δεν είναι κακό και το νέο μενού.Μια χάρα μου φαίνεται.Το παλιό ήταν όπως του gnexus,έπρεπε να γίνει μια αισθητική αλλαγή επιτέλους.

Το βασικό όμως είναι η απόδοση και όχι το interface.:)

Το χειρότερο είναι πως η μισή οθόνη είναι άδεια. Υπάρχει εκείνο το τεράστιο πλήκτρο για την λήψη.

Edited by cb600f

Αυτό δεν είναι κακό, αφού ούτως η άλλως η αναλογίες των τελικών φωτογραφιών δεν είναι ίδιες με αυτή της οθόνης.

Άλλο με απασχόλησε όμως. Που πήγαν οι ρυθμίσεις ???

Ούτε ανάλυση, ούτε χρονόμετρο, ουτε εξισορρόπηση λευκού.

Μήπως το παρά κάναν με την απλούστευση ?

Κατά τα άλλα εμένα με ενθουσίασε η αναβάθμιση ;) ωραίο UI

Βασικά βρηκα ενα settings button αλλά κρασαρει κάθε φορά που το παταω, είναι κάτω δεξια και εμφανιζεται όταν τραβάς τα modes (βίντεο κλπ)

Edited by johnannis

Για βάλτε κάνα screenshot κάποιο link να δούμε πως έγινε.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Άνοιξε το G Play και πάνε "Οο εφαρμογές μου" , "Όλες" και κατέβαινε, εμένα ηταν τελευταία στον πάτο. Και θα έχει ενημέρωση

Νομίζω έχει εικόνες εκεί, αλλιώς εγκατέστησε το και αν δε σ αρέσει κάνεις απεγκατάσταση ενημέρωσης και είσαι πίσω ξανά

Edited by johnannis

Οκ έφτιαξε με ενα reboot, ουτε η μπροστινή κάμερα δούλευε οποτε κάτι δεν πήγαινε καλά με τη ρομ μάλλον αλλά έφτιαξε.

Εμένα πάντως μ άρεσε μπορω να πω, βγάζει πολύ ποιοτικότερα πανόραμα

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)