sotisdiv Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ίσως εκεί αλλά υπάρχει ακόμη ενας ο οποίος είναι στο κάτω bezel ακριβώς κάτω απο το home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ίσως εκεί αλλά υπάρχει ακόμη ενας ο οποίος είναι στο κάτω bezel ακριβώς κάτω απο το home button Εκεί που είναι το LED? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Επειδη διαβαζω πολυ ωρα και προσπαθω να βρω καποια αντιστοιχη ερωτηση αλλα δεν μπορω... Μπορει να μου πει καποιος, πώς στελνω sms σε αριθμο που δεν ειναι αποθηκευμενος στις επαφες μου, χρησιμοποιοντας το hangout? Πού πληκτρολογω δηλαδη τον αριθμο??? Edit: τελικα καμια φορα κολλαμε στα πιο απλα πραγματα...το βρηκα. Με μπερδευε που ελεγε "πληκτρολογηστε ονομα, email...", απλα βαζεις τον αριθμο που θελεις. Τοσο απλα! :) Ευχαριστω και τον pok για την αμεση και κατατοπιστικοτατη απαντηση του! Edited April 11, 2014 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Επειδη διαβαζω πολυ ωρα και προσπαθω να βρω καποια αντιστοιχη ερωτηση αλλα δεν μπορω... Μπορει να μου πει καποιος, πώς στελνω sms σε αριθμο που δεν ειναι αποθηκευμενος στις επαφες μου, χρησιμοποιοντας το hangout? Πού πληκτρολογω δηλαδη τον αριθμο??? https://support.google.com/hangouts/answer/3441321?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας φιλοι μου. Ψάχνω δύο εφαρμογές για το κινητό μας που να κανουν το εξης: 1. Να "ξυπνάει" η οθόνη με καποιο τροπο ανωδυνο ώστε να μη χρειαζεται να παταω το power button που έτσι κι αλλιως έχει το σχετικο του τζόγο (δε θέλω φωνητικές εντολές κάτι σε κινηση κινητού η δακτύλου πανω στην οθόνη του ψάχνω) 2. Να σταματούν όσο πιο πολλά services γίνεται όταν το κινητό ειναι idle στην τσέπη μου κ να ξαναρχίζουν όταν π.χ. ανάβει η οθόνη. Κάτι τέτοιο μου έλεγε φίλος πως κανει με iOS. στο iphone κ του δίνει αυτονομία στην μπαταρία ,ζητούμενο κ δικο μου. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας φιλοι μου. Ψάχνω δύο εφαρμογές για το κινητό μας που να κανουν το εξης: 1. Να "ξυπνάει" η οθόνη με καποιο τροπο ανωδυνο ώστε να μη χρειαζεται να παταω το power button που έτσι κι αλλιως έχει το σχετικο του τζόγο (δε θέλω φωνητικές εντολές κάτι σε κινηση κινητού η δακτύλου πανω στην οθόνη του ψάχνω) 2. Να σταματούν όσο πιο πολλά services γίνεται όταν το κινητό ειναι idle στην τσέπη μου κ να ξαναρχίζουν όταν π.χ. ανάβει η οθόνη. Κάτι τέτοιο μου έλεγε φίλος πως κανει με iOS. στο iphone κ του δίνει αυτονομία στην μπαταρία ,ζητούμενο κ δικο μου. Σας ευχαριστω Για το νούμερο ένα μονόδρομος είναι η αλλαγή kernel που να υποστηρίζει το ξύπνημα οθόνης όπως το g2. Για το νούμερο 2 ας απαντήσει άλλος :p Πάντως όταν αφήνω αρκετή ώρα χωρίς να το χρησιμοποιώ η κατανάλωση είναι μηδενική. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας φιλοι μου. Ψάχνω δύο εφαρμογές για το κινητό μας που να κανουν το εξης: 1. Να "ξυπνάει" η οθόνη με καποιο τροπο ανωδυνο ώστε να μη χρειαζεται να παταω το power button που έτσι κι αλλιως έχει το σχετικο του τζόγο (δε θέλω φωνητικές εντολές κάτι σε κινηση κινητού η δακτύλου πανω στην οθόνη του ψάχνω) 2. Να σταματούν όσο πιο πολλά services γίνεται όταν το κινητό ειναι idle στην τσέπη μου κ να ξαναρχίζουν όταν π.χ. ανάβει η οθόνη. Κάτι τέτοιο μου έλεγε φίλος πως κανει με iOS. στο iphone κ του δίνει αυτονομία στην μπαταρία ,ζητούμενο κ δικο μου. Σας ευχαριστω #2 Greenify :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Για το ένα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gravity box και να ξυπνάει το κινητό και όταν πατάς κάποιο volume button. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το greenify θέλει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το greenify θέλει root? Θέλει root αλλά νομίζω ότι όταν ξυπνάς το κινητό δεν αρχίζουν να τρέχουν μόνες τους οι εφαρμογές. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Γεια σας φιλοι μου. Ψάχνω δύο εφαρμογές για το κινητό μας που να κανουν το εξης: 1. Να "ξυπνάει" η οθόνη με καποιο τροπο ανωδυνο ώστε να μη χρειαζεται να παταω το power button που έτσι κι αλλιως έχει το σχετικο του τζόγο (δε θέλω φωνητικές εντολές κάτι σε κινηση κινητού η δακτύλου πανω στην οθόνη του ψάχνω) 2. Να σταματούν όσο πιο πολλά services γίνεται όταν το κινητό ειναι idle στην τσέπη μου κ να ξαναρχίζουν όταν π.χ. ανάβει η οθόνη. Κάτι τέτοιο μου έλεγε φίλος πως κανει με iOS. στο iphone κ του δίνει αυτονομία στην μπαταρία ,ζητούμενο κ δικο μου. Σας ευχαριστω Χαχαχα ολοι αυτα θελουμε φιλε μου:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Θέλει root αλλά νομίζω ότι όταν ξυπνάς το κινητό δεν αρχίζουν να τρέχουν μόνες τους οι εφαρμογές. Δεν τρέχουν μόνες τους, πρέπει να τις εκτελέσει ο χρήστης αλλά δεν υπάρχει καμμιά μείωση στον χρόνο εκτέλεσης λόγω του hybernation :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Δεύτερη μέρα σήμερα. Εκτός απο το σχετικό στρα κάστρου Κοσμά του power button που περιμένω να το συνηθισω:), το μονο που με χαλάει ειναι η καταρχάς σχετικα μικρή αυτονομία του. Κ λέω καταρχάς μιας και απόψε θα του κάνω τη δεύτερη φόρτιση . ευχόμαι σε δυο-τρεις φορτησεις ακόμα να δώσει λίγη δυναμη στην μπαταρία ακόμα! Κατα τα αλλά επικη η ομαλότητα που τα τρέχει όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Φίλε τις πρώτες μέρες πρώτον είναι "άστρωτη" η μπαταρία και δεύτερον είμαστε όλη την ώρα πάνω από το κινητό και το "σκαλίζουμε". Σε καμιά δεκαριά μέρες θα δεις μεγάλη διαφορά στην αυτονομία. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αυτό ελπίζω! υπαρχουν κάποια παιχνιδια η εφαρμογες που να τρέχουν (χωρίς root) και να έχετε ξετρελαθει στο ν5; ιδέες για δοκιμες ψάχνω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Σε εφαρμογές οι πιο καλές θέλουν συνήθως root. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Αυτό ελπίζω! υπαρχουν κάποια παιχνιδια η εφαρμογες που να τρέχουν (χωρίς root) και να έχετε ξετρελαθει στο ν5; ιδέες για δοκιμες ψάχνω ;) αφού πρώτον κάποια στιγμή θα το κάνεις, και δεύτερο είναι τόσο εύκολο, κάνε το να ξεμπερδεψεις, να ανοίψουν τα ματια σου ;-) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δειτε τι διαμαντη αξιας 300.00ευρω κραταμε στα χερια μας! Επαληθευτικα 100% στο ποστ μου,που ειπα οτι η διαφορες ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Στο βίντεο στο 0:39 φαίνεται η εφαρμογή του FB που είναι ελαφρώς διαφορετική απο την κανονική. Ετσι είναι και στο Motorola RAZRi που είχα πριν. Παρολο που είχα δοκιμάσει να πάρω το apk μπας και ηταν αυτό σε εμένα παλι φαινόταν κανονικά ενω εκεί ηταν λίγο πιο ωραία. Ετσι κατελεηξα στο συμπέρασμα οτι ηταν η ρομ, αλλά βλέπω εδώ στο Ν5 στοκ είναι έτσι σε αυτόν. Το παρατήρησε κανεις άλλος? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρήκα την απάντηση μόνος μου τελικά, απλα το Facebook παιζει με το UI των χρηστών του (μάλλον σαν δοκιμή) βέβαια δεν είναι ουτε καν δεδομένο αυτό το νεο UI στους beta testers :( ... Και είναι υπέροχο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δειτε τι διαμαντη αξιας 300.00ευρω κραταμε στα χερια μας! Επαληθευτικα 100% στο ποστ μου,που ειπα οτι η διαφορες ειναι ελαχιστες εως μηδαμινες!!! Πολυ ψηθηκα, που "πεταξα" το HTC One μακρυα και απεβαλα την χρονια προτιμηση μου σε HTC. Το καινουργιο και πανακριβο M8 ειναι τοσο κοντα με το "παλιο" και φθηνοτερο Ν5. Για μενα το Ν5 best value for money - τα σπαει. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Έι παιδιά δείτε τι βρήκα http://www.droid-life.com/2014/04/01/want-to-run-facebooks-new-android-app-ui-follow-these-simple-steps/ Σε εμένα λειτούργησε κανονικά τώρα έχω το καινούργιο FB, τα σπάει (Εκανα το alternative method απλα σβήνοντας το FB και βάζοντας το apk του νέου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Έι παιδιά δείτε τι βρήκα http://www.droid-life.com/2014/04/01/want-to-run-facebooks-new-android-app-ui-follow-these-simple-steps/ Σε εμένα λειτούργησε κανονικά τώρα έχω το καινούργιο FB, τα σπάει (Εκανα το alternative method απλα σβήνοντας το FB και βάζοντας το apk του νέου) Ωραιος φιλε μου το εκανα και εγω και οντως τα σπαει το καινουργιο ui!!!:respect: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μην γυρίσεις στην παλιά θα αλλάξει πάλι. Απλα όταν βγει update στο Google play θα στο πει και εσένα γιατί θα έχει μεγαλύτερο version number οποτε θα γυρίσουμε πίσω στο stable αυτόματα όταν αναβαθμιστεί ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εμένα μου τη δίνει το καινούργιο.. Κατά λάθος μπήκε, φαντάστηκα ότι θα έχει νέα features αλλά μπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δυο γρήγορες ερωτήσεις (καλησπέρα παιδιά!) 1. Ποια θεωρείτε κορυφαία ακουστικά για χρηση με το κινητό μας (εννοώ να απολαμβάνεις μουσική με μπάσο μεσαίες μουσικοτητα ανάλυση κλπ) ? Μου πρότεινε ένας τύπος στο παμπλικ καποια με 18ε που βγαινουν σε πολλά χρωματα δε θυμάμαι πως λέγονται , φαντάζομαι εσείς γνωρίζετε καλυτερα. 2. Στο θέμα της φόρτισης υπάρχει πρόβλημα αν χρησιμοποιείς φορτιστής απο άλλο κινητο π.χ. Samsung η απο ταμπλέτα κλπ? Παλι USB input αλλά το φις ισως να τροφοδοτεί με λιγο διαφορετικη τάση το τηλέφωνο? Φαντάζομαι θα έχει σχέση κ με το χρονο φόρτισης. Πρόβλημα για ζημιά στο ν5 υπάρχει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts