niknik Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το default app δεν έχει αναφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το παρακατω ψιλοθεματακι το ειχα και με το nexus 4 και την kitkat ανεξαρτητως πληκτρολογιου στοκ η touchpal. Μερικές φορες , οταν παω για αναζητηση στις επαφές , παρολο που πληκτρολογώ , δεν εμφανιζεται τιποτα. Αν βγω εξω και κλεισω με swipe τον dialer και ξαναψάξω , τοτε δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πολλές φορές στον chrome, πρεπει να πατήσω δύο φορές σε ενα λινκ για να το πιάσει. Το κανει και σε αλλους αυτο; Εδώ στο myphone ειδικά, το κανει συνέχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το default app δεν έχει αναφορά? Φυσικά και έχει, αρκεί να το επιλέξεις στις ρυθμίσεις. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παρ΄ όλο που το γύρισα σε 2g, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το σήμα και την ποιότητα της κλήσης . Γενικώς είναι πολύ μετριο το ακουστικό (βέβαια το συγκρίνω με το One που έχω ακόμη) και το θέμα μου είναι πως ακούω τον άλλον με ψιλοπαράσιτα, σαν να κάνει μικροδιακοπές , κάπως έτσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παρ΄ όλο που το γύρισα σε 2g, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το σήμα και την ποιότητα της κλήσης . Γενικώς είναι πολύ μετριο το ακουστικό (βέβαια το συγκρίνω με το One που έχω ακόμη) και το θέμα μου είναι πως ακούω τον άλλον με ψιλοπαράσιτα, σαν να κάνει μικροδιακοπές , κάπως έτσι. Γιάννη αυτό δεν είναι κάτι που παρατηρείται γενικά σαν χαρακτηριστικό της συσκευής. Υπάρχουν κάποιοι χρήστες που έχουν παραπονεθεί για κακή ποιότητα συνομιλίας αλλά σίγουρα δεν είναι γενικό φαινόμενο. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο τους δυόμιση μήνες που έχω τη συσκευή. Ίσως θα έπρεπε οσοι έχετε τέτοια θεματάκια να επισκεφτείτε το service ή αν είστε στα πλαίσια του doa να δοκιμάσετε αλλαγή συσκευής. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Γιάννη αυτό δεν είναι κάτι που παρατηρείται γενικά σαν χαρακτηριστικό της συσκευής. Υπάρχουν κάποιοι χρήστες που έχουν παραπονεθεί για κακή ποιότητα συνομιλίας αλλά σίγουρα δεν είναι γενικό φαινόμενο. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο τους δυόμιση μήνες που έχω τη συσκευή. Ίσως θα έπρεπε οσοι έχετε τέτοια θεματάκια να επισκεφτείτε το service ή αν είστε στα πλαίσια του doa να δοκιμάσετε αλλαγή συσκευής. Κοίτα, όπως είπα αναπόφευκτα η σύγκριση γίνεται με το One που είναι η άλλη μου συσκευή , οπότε μάλλον είναι λογικό να μου φαίνεται κάπως καταλήγω. Θα το τσεκάρω , γιατί με ακούνε καλά δεν είναι ότι χάνεται το σήμα μάλλον, απλά εμένα μου φαίνεται κάπως. Κάπως έτσι τελικά το βάζω στο μυαλό μου, μιας και άν ήταν τελικά θέμα σήματος δεν θα με άκουγαν και από την άλλη γραμμή. Κάτι άλλο, επειδή οι βραδινές που τραβάγαμε τοτε στην συνάντηση ήταν ικανοποιητικές , θύμισέ μου το είχες βάλεις σε χρήση νύχτας ή στο αυτόματο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Τώρα κατάλαβα ποιός Γιάννης είσαι! Καλώς ήρθες στην παρέα! Στο αυτόματο το είχα με μια μικρή αύξηση στην έκθεση. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Τώρα κατάλαβα ποιός Γιάννης είσαι! Καλώς ήρθες στην παρέα! Στο αυτόματο το είχα με μια μικρή αύξηση στην έκθεση. Χα χα , ναι είμαι αυτός ο εριστικός :whistle::devil: Έδινε ωραίο αποτέλεσμα γι΄αυτό το λέω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πάντως κάτι που με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, είναι η ταχύτητα της συσκευής. Τα πάντα γίνονται με ταχύτητα αστραπής και χωρίς το κινητό να δείξει ότι ζορίζεται κάπου. Πράγματι εντυπωσιακό. Είναι ένας από τους λόγους που με κάνει να σκέφτομαι να κρατήσω αυτό έναντι του one, το οποίο είναι επίσης ταχύτατο και αλαγκαριστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 δωσε προσφορα για το 1 :P Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 δωσε προσφορα για το 1 :P Χα χα, την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσω από Βόλο, θα βγάλω αγγελία αλλά δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα μπει τελικά. Ανά 10' αλλάζω γνώμη λέμε :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χα χα, την άλλη εβδομάδα που θα γυρίσω από Βόλο, θα βγάλω αγγελία αλλά δεν ξέρω ποιο από τα δύο θα μπει τελικά. Ανά 10' αλλάζω γνώμη λέμε :-D Πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Έχω βρεθεί στη θέση σου ουκ ολίγες φορές! :) Πάντως το άτιμο είναι έρωτας(το nexus 5) παρ'όλα τα μείον του. Το έδωσα πριν λίγες μέρες μπας και μείνω με τα note3 κ 1020 που έχω αλλά ήδη μου λείπει και βλέπω σύντομα να το ξαναπάρω να μείνω με αυτό για κυρίως συσκευή πλέον. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Έχω βρεθεί στη θέση σου ουκ ολίγες φορές! :) Πάντως το άτιμο είναι έρωτας(το nexus 5) παρ'όλα τα μείον του. Το έδωσα πριν λίγες μέρες μπας και μείνω με τα note3 κ 1020 που έχω αλλά ήδη μου λείπει και βλέπω σύντομα να το ξαναπάρω να μείνω με αυτό για κυρίως συσκευή πλέον. Ναι , μιλάμε έχω τρελλαθεί . Αφού λέω τι ήθελα και το πήρα, έχω σπάσει το κεφάλι μου. Νομίζω πως πλέον άνετα μένεις με κύρια συσκευή το nexus , μιας και δεν έχει την τραγική κάμερα των προηγουμένων μοντέλων και φυσικά την κάκιστη μπαταρία. Όπως το βλέπω , θα μου βγάζει πάνω κάτω τους χρόνους του Όνε που είναι πάρα πολύ καλοί. Εϊναι αυτό που λές, τελικά αυτή η συσκευή έχει αυτό το κάτι, απροσδιόριστο αλλά κάτι σου κάνει. Έχει και ωραία αίσθηση στο χέρι το άτιμο , ειδικά το μαύρο με την γόμα πίσω είναι όλα τα λεφτά. Σκέφτομαι να κρατήσω λοιπόν το nexus και να δώσω το One :cry: και αργότερα να πάρω το M8 και να δώσω τότε το nexus , ώστε να μου φανεί η αλλαγή. Ενώ από One σε One δεν θα φαινόταν. Το κακό είναι οτι αυτές τις αλλαγές θα τις καταλάβει η γυναίκα μου και θα γκρινιάζει πάλι , αλλά... :lol::chair: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Ναι , μιλάμε έχω τρελλαθεί . Αφού λέω τι ήθελα και το πήρα, έχω σπάσει το κεφάλι μου. Νομίζω πως πλέον άνετα μένεις με κύρια συσκευή το nexus , μιας και δεν έχει την τραγική κάμερα των προηγουμένων μοντέλων και φυσικά την κάκιστη μπαταρία. Όπως το βλέπω , θα μου βγάζει πάνω κάτω τους χρόνους του Όνε που είναι πάρα πολύ καλοί. Εϊναι αυτό που λές, τελικά αυτή η συσκευή έχει αυτό το κάτι, απροσδιόριστο αλλά κάτι σου κάνει. Έχει και ωραία αίσθηση στο χέρι το άτιμο , ειδικά το μαύρο με την γόμα πίσω είναι όλα τα λεφτά. Σκέφτομαι να κρατήσω λοιπόν το nexus και να δώσω το One :cry: και αργότερα να πάρω το M8 και να δώσω τότε το nexus , ώστε να μου φανεί η αλλαγή. Ενώ από One σε One δεν θα φαινόταν. Το κακό είναι οτι αυτές τις αλλαγές θα τις καταλάβει η γυναίκα μου και θα γκρινιάζει πάλι , αλλά... :lol::chair: Έτσι είναι, συμφωνώ σε όλα. Και στη ταχύτητα, και στη μπαταρία, και στο κάτι απροσδιόριστο που έχει αυτή η συσκευή και σε τραβάει(& το αποκαλώ έρωτα),. Και απίστευτη αίσθηση η σαν γόμα πίσω πλάτη, και φουλ παραμετροποίηση και και και.... Όσο για το αν δε θες να καταλάβει η γυναίκα σου την αλλαγή σε κάθε συσκευή η λύση είναι μια....σειρά galaxy(S3,S4 δε πήρε χαμπάρι η δικιά μου χαχα) εγγυημένα! :D:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έτσι είναι, συμφωνώ σε όλα. Και στη ταχύτητα, και στη μπαταρία, και στο κάτι απροσδιόριστο που έχει αυτή η συσκευή και σε τραβάει(& το αποκαλώ έρωτα),. Και απίστευτη αίσθηση η σαν γόμα πίσω πλάτη, και φουλ παραμετροποίηση και και και.... Όσο για το αν δε θες να καταλάβει η γυναίκα σου την αλλαγή σε κάθε συσκευή η λύση είναι μια....σειρά galaxy(S3,S4 δε πήρε χαμπάρι η δικιά μου χαχα) εγγυημένα! :D:D Χα χα και S5 θα συμπληρώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Από βδομάδα κ γω πρώτα ο Θεός θα έρθω στη παρέα σας. Το πρώτο καιρό ίσως το αφήσω χωρίς root! :p Screen protector δε φοράει από τη μάνα του σωστά; Edited March 1, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (S3,S4 δε πήρε χαμπάρι η δικιά μου χαχα) εγγυημένα! :D:D Το κόλπο είναι να παίρνετε πάντα το ίδιο χρώμα. Εγώ πάντα παίρνω μαύρα κινητά και φαίνονται όλα το ίδιο αν τα δεις από μπροστά. Σχεδόν κανείς δε με ρωτάει αν είναι καινούριο. Όταν πήρα άσπρο S2 όμως με κατάλαβαν όλοι. Τώρα, όποτε φοράω την Neo Hybrid στο N5 και το δει με ρωτάει αν είναι το χρυσό iPhone 5S κι άντε μετά να τους εξηγώ ότι είναι Nexus. Γιάννη, μη βιαστείς να αποφασίσεις. Κι εγώ την πρώτη βδομάδα που είχα το Ν5, όλα ωραία και καλά, δεν είχα εντοπίσει κανένα πρόβλημα. Μετά όμως άρχισα να τα ανακαλύπτω. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Το κόλπο είναι να παίρνετε πάντα το ίδιο χρώμα. Εγώ πάντα παίρνω μαύρα κινητά και φαίνονται όλα το ίδιο αν τα δεις από μπροστά. Σχεδόν κανείς δε με ρωτάει αν είναι καινούριο. Όταν πήρα άσπρο S2 όμως με κατάλαβαν όλοι. Τώρα, όποτε φοράω την Neo Hybrid στο N5 και το δει με ρωτάει αν είναι το χρυσό iPhone 5S κι άντε μετά να τους εξηγώ ότι είναι Nexus. Γιάννη, μη βιαστείς να αποφασίσεις. Κι εγώ την πρώτη βδομάδα που είχα το Ν5, όλα ωραία και καλά, δεν είχα εντοπίσει κανένα πρόβλημα. Μετά όμως άρχισα να τα ανακαλύπτω. Μπορείς να μας πεις κάποια απο τα προβλήματα που εχεις εντοπίσει όσο αφορά το nexus 5; Εγω γιατι δεν βλέπω κάτι το τόσο σπουδαίο ώστε να με χαλάσει..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Μπορείς να μας πεις κάποια απο τα προβλήματα που εχεις εντοπίσει όσο αφορά το nexus 5; Εγω γιατι δεν βλέπω κάτι το τόσο σπουδαίο ώστε να με χαλάσει..... Το περιβόητο θέμα με το μικρόφωνο, χαμηλό σήμα στο σπίτι μου σε σύγκριση με άλλες συσκευές μου και υπερβολικά συχνές αυξομειώσεις του σήματος. Σε εξωτερικούς χώρους το σήμα είναι καμπάνα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Βέβαια δεν είναι παρόντα σε ολους αυτά τα προβλήματα οποτε ίσως δεν επιβαρύνουν την θέση του Νέξους σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Το περιβόητο θέμα με το μικρόφωνο, χαμηλό σήμα στο σπίτι μου σε σύγκριση με άλλες συσκευές μου και υπερβολικά συχνές αυξομειώσεις του σήματος. Σε εξωτερικούς χώρους το σήμα είναι καμπάνα. Εγώ το θέμα με το σήμα, τελικά το έλυσα γυρνώντας το δίκτυο σε 2g κι έβαλα ένα widget, όταν θέλω να ανοίξω τα δεδομένα να το γυρίσω σε 4g. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά επειδή δεν μπαίνω τόσο συχνά με δεδομένα δεν μου δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Η ποιότητα του ακουστικού δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα,, αλλά μιας και χρησιμοποιώ ως επί τι πλείστον Bluetooth μικρό το κακό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 να λέμε και τα άσχημα χθες με ρεζίλεψε ένα xperia m :wacko: με ίδια απόσταση από router και ξετικαρισμενο το smart wifi το m σταθερό και το nexus συνδέσεις αποσυνδέσεις σε βαθμό να σπάει νεύρα!!!!Μακάρι να διορθωθεί το radio περιμένουμε πως και πως!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά, Μιλώντας στο τηλέφωνο ακουμπάω στην πλάτη ψηλά τον δείκτη μου. Ακουμπώντας λοιπόν το δάκτυλο μου σε ένα συγκεκριμένο σημείο χάνεται ο ήχος στο ακουστικό. Το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς; Είναι κάτι κοινό ή να ετοιμάζομαι για service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5242265#post5242265 NEXUS 5 VS HTC ONE Λοιπόν επειδή το ζητήσατε , έκατσα κι έκανα ένα συγκριτικό των δύο συσκευών με όσο πιο καλή διάθεση γινόταν. :) Μπείτε στο λινκ κι ότι θέλετε τα συζητάμε εκεί. Νομίζω ότι είναι πιο σωστό να είχει δικό του θέμα στους διαξιφισμούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts