24_11_74 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Απορια. αυριο εχω σκοπο να παρω ενα nexus 5 16gb μαυρο apo σκρουτζομαγαζο. πως μπορω να τσεκαρω την προελευση του για να ειμαι οκ με την εγγυηση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Απορια. αυριο εχω σκοπο να παρω ενα nexus 5 16gb μαυρο apo σκρουτζομαγαζο. πως μπορω να τσεκαρω την προελευση του για να ειμαι οκ με την εγγυηση? Ευχαριστω Αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο πάρε τηλέφωνο πρώτα και ρώτα τους από που είναι εισαγωγή. Συνήθως είναι από Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία. Το σίγουρο είναι ότι θα σου δώσουν το D821 που είναι το ευρωπαϊκό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ενδιαφερον.. http://techmaniacs.gr/nexus-5-magnetic-ring-for-extra-lenses/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Τέλειο. Μπράβο Άλαν. Περιμένω πως και πως για εξελίξεις EDIT: Βασικά διαβάζοντας λίγο δεξια κι αριστερά, είδα πολλά παράπονα απο νεξους. Μερικοί φακοί λένε οτι έχουν αντίθετη πολικότητα και αντί να κολάνε αποθουνται. Ενώ για αλλους λένε οτι δεν βγάζουν καλες φωτός και χαλάνε την ποιότητα της εικόνας. Μέχρι και για εναν που άκουγε περίεργους θορύβους απο την κάμερα διάβασα στο xda. Ενδιαφέρον αλλά θα περιμένω πολύ ακόμα μέχρι να αγοράσω κάτι Edited January 11, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ενδιαφερον.. http://techmaniacs.gr/nexus-5-magnetic-ring-for-extra-lenses/ Αν το σχεδιασανε από την αρχή έτσι για αυτό το λόγο είναι πολύ μπροστά εκεί στην Google και ανυπομονώ να κυκλοφορησουν τέτοιοι φακοί να τους δοκιμάσουμε. Όμως μου κάνει τρομερή εντύπωση πως είναι δυνατόν να έχει κάνει μια τόσο καλή πατέντα στο κινητό της και να μην το έχει πολύ διαφημίσει από την αρχή; Μήπως ήταν έτσι το σχέδιο και ύστερα προέκυψαν και οι φακοί; Όπως και να έχει θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη για αυτούς που αρέσκονται στο να πειραματιζονται με τη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το καλύτερο είναι οτι έτσι μπορείς να έχεις οπτικό ζουμ μέχρι x4. Οποτε ναι είναι εκπληκτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Στο αμεσο μελλον σιγουρα θα βγει φακος σε μικρο μεγεθος οπως στο link. Για τους φαν της φωτογραφιας θα ναι οτι πρεπει καθως τετοιο εξτρα μεγεθος δεν ειναι καθολου αποτρεπτικο να μπει σε τσεπη και να κουμπωσει μαγνητικα στο αψε σβησε. Το μονο αποτρεπτικο θα ναι καμια τρελλη τιμη. Επισης να πω οτι δεν περιμενα να με ικανοποιησει τοσο πολυ η φωτογραφικη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ναι αλλά προσέξτε πριν πάρετε κάτι γιατί λένε οτι η πολικότητα δεν είναι παντα ίδια ακόμα και στο ίδιο προϊόν απο τον ίδιο έμπορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ερώτηση. Όσοι έχετε nexus όλα καλά με τις οθόνες σας σε λευκό φόντο?έχετε προσέξει κάτι? Εμένα σε λευκό φόντο αλλού είναι λίγο πιο έντονο το λευκό,αλλού λίγο πιο θερμό,στην κάτω μεριά της οθόνης κυρίως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ δεν έχω θέματα. Αλλά λευκό φόντο δεν έχω, αλλά το λευκό φόντο του tapatalk φαίνεται παντού το ίδιο λευκό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια, με τα τελευταια rev σε hardware και software που κινεται η αυτονομια της συσκευης? Με την ιδια ακριβως χρηση με ένα 5αρι που περασε από τα χερια μου το απόγευμα ηταν για φορτιση και τωρα που εχω ένα moto g την ιδια ωρα εχω ακομα 40%. Χαοτικη διαφορα στην αυτονομια, από ένα τηλεφωνο που κανει τα μισα χρηματα. Υπαρχει καμια βελτιωση σε αυτό τον τομεα με το Νεξους 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Τετοια απαντηση θα περιμενα από τον ανηψιο μου, ετων 9. Καποιος κατοχος να με ενημερωσει αν με καποιο kernel ή καποιο άλλο setting εχετε δει αξιολογη αυξηση της αυτονομιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Τετοια απαντηση θα περιμενα από τον ανηψιο μου, ετων 9. Καποιος κατοχος να με ενημερωσει αν με καποιο kernel ή καποιο άλλο setting εχετε δει αξιολογη αυξηση της αυτονομιας? Για τι χρήση αναφέρεσαι; από το galaxy nexus έχω σχεδόν διπλάσια αυτονομία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια, με τα τελευταια rev σε hardware και software που κινεται η αυτονομια της συσκευης? Με την ιδια ακριβως χρηση με ένα 5αρι που περασε από τα χερια μου το απόγευμα ηταν για φορτιση και τωρα που εχω ένα moto g την ιδια ωρα εχω ακομα 40%. Χαοτικη διαφορα στην αυτονομια, από ένα τηλεφωνο που κανει τα μισα χρηματα. Υπαρχει καμια βελτιωση σε αυτό τον τομεα με το Νεξους 5? Το τελευταίο rev σε hardware (rev. 3) δεν είχε καμία αλλαγή στην μπαταρία, ούτε σε κάτι που να εμπηρεάζει την μπαταρία. Σε θέμα software, το τελευταίο update που έχουμε πάρει είναι το 4.4.2 ΚΟΤ49Η από αρχές Δεκεμβρίου. Όσον αφορά την μπαταρία, για να λες ότι με τη χρήση σου, το Moto G μένει με 40% παραπάνω από το Nexus 5 κι έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου έχοντας δοκιμάσει και τα δύο, ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του post σου; Ρίξε μια ματιά εδώ στις 5-6 τελευταίες σελίδες να δεις τι παίζει. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το τελευταίο rev σε hardware (rev. 3) δεν είχε καμία αλλαγή στην μπαταρία, ούτε σε κάτι που να εμπηρεάζει την μπαταρία. Σε θέμα software, το τελευταίο update που έχουμε πάρει είναι το 4.4.2 ΚΟΤ49Η από αρχές Δεκεμβρίου. Όσον αφορά την μπαταρία, για να λες ότι με τη χρήση σου, το Moto G μένει με 40% παραπάνω από το Nexus 5 κι έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου έχοντας δοκιμάσει και τα δύο, ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του post σου; Ρίξε μια ματιά εδώ στις 5-6 τελευταίες σελίδες να δεις τι παίζει. ο σκοπος του post μου είναι να επιλεξω μια ακομα συσκευη που χρειαζομαι για την καθημερινοτητα μου κι επειδή το θεμα αυτονομια είναι πολύ σημαντικο και το Ν5 είναι ο βασικος εκπρόσωπος του pure android που -εσχάτως- επιλεγω να χρησιμοποιω, αξιολογω την κατασταση ως εχει τωρα. Αν δω ότι η αυτονομια είναι στα ιδια επίπεδα με αυτά που ειδα προ 2μηνου, τοτε δε θα κινηθω στην αποκτηση του. Σε κάθε περιπτωση, σε ευχαριστω για την απαντηση! @nikoskat 2 email accounts, full sync στο παρασκηνιο (push), 3 ωρες οθονη, μιση ωρα κλησεις κλπ. Γενικα, επειδή οι αποψεις διίστανται παντα στο θεμα αυτονομια, απλα συγκρινω το μοτιβο χρησης μου σε κάθε συσκευη που περναει από τα χερια μου και μονο τοτε μπορω να βγαλω συμπερασματα για την ακριβη αυτονομια. Το Ν5 είναι κορυφαια συσκευη κι ελπιζω να εχει βελτιωθεί στον τομεα αυτονομια, κυριως με καποιο καλο kernel (εκει πονταρω κυριως)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ο σκοπος του post μου είναι να επιλεξω μια ακομα συσκευη που χρειαζομαι για την καθημερινοτητα μου κι επειδή το θεμα αυτονομια είναι πολύ σημαντικο και το Ν5 είναι ο βασικος εκπρόσωπος του pure android που -εσχάτως- επιλεγω να χρησιμοποιω, αξιολογω την κατασταση ως εχει τωρα. Αν δω ότι η αυτονομια είναι στα ιδια επίπεδα με αυτά που ειδα προ 2μηνου, τοτε δε θα κινηθω στην αποκτηση του. Σε κάθε περιπτωση, σε ευχαριστω για την απαντηση! @nikoskat 2 email accounts, full sync στο παρασκηνιο (push), 3 ωρες οθονη, μιση ωρα κλησεις κλπ. Γενικα, επειδή οι αποψεις διίστανται παντα στο θεμα αυτονομια, απλα συγκρινω το μοτιβο χρησης μου σε κάθε συσκευη που περναει από τα χερια μου και μονο τοτε μπορω να βγαλω συμπερασματα για την ακριβη αυτονομια. Το Ν5 είναι κορυφαια συσκευη κι ελπιζω να εχει βελτιωθεί στον τομεα αυτονομια, κυριως με καποιο καλο kernel (εκει πονταρω κυριως)... Οπως αναφέρεις τη χρήση σου θα έπρεπε και με το 5 να βγάζεις όλη την ημέρα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Νομίζω θα σε βγάζει η μέρα.. 3 ώρες οθόνη είναι σίγουρα οκ. Κατανάλωση έχουν στο background τα Google now, location reporting, device manager κλπ, τα οποία τα έχω απενεργοποιήσει αφού δεν τα χρειάζομαι και πάντα με βγάζει η μέρα, πάντα με 3g.. με Wi-Fi βγάζει πάνω από μέρα. Ποτέ δεν έχει τελειώσει η μπαταρία με 3 ώρες οθόνη (εκτός από παιχνίδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Όπως και να χει, το 40% παραπάνω στο Moto G σε σχέση με το Nexus 5 είναι λίγο υπερβολικό μιας και η διαφορά στην μπαταρία δεν είναι τόσο μεγάλη (2070mAh vs 2300mAh). Ίσως το N5 ήταν φορτωμένο με περισσότερες εφαρμογές που έτρεχαν στο background, δεν είχε καλό σήμα εκεί που βρισκόσουν, φωτεινότητα σε μεγαλύτερο επίπεδο και χίλια δυο άλλα που μπορούν να επηρεάσουν την μπαταρία. Βέβαια, το γεγονός ότι το G έχει μικρότερη οθόνη με μικρότερη ανάλυση (4.5" vs 5" και 1280x720 vs 1920x1080) ίσως το βοηθάει να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Πάντως, αν είδες στο link που σου έστειλα όλοι έχουμε screen on time 3-6 ώρες πάνω κάτω ανάλογα τη χρήση. Άσε που το N5 φορτίζει και υπερβολικά γρήγορα σε περίπου 1.5-2 ώρες full. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ερώτηση. Όσοι έχετε nexus όλα καλά με τις οθόνες σας σε λευκό φόντο?έχετε προσέξει κάτι? Εμένα σε λευκό φόντο αλλού είναι λίγο πιο έντονο το λευκό,αλλού λίγο πιο θερμό,στην κάτω μεριά της οθόνης κυρίως. Κιεδω όλα καλά όσον αφορα στην ομοιομορφία του λευκού. Κοίταξα τώρα σε διάφορες εφαρμογές και σελίδες με λευκό φόντο και δεν παρατήρησα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ο σκοπος του post μου είναι να επιλεξω μια ακομα συσκευη που χρειαζομαι για την καθημερινοτητα μου κι επειδή το θεμα αυτονομια είναι πολύ σημαντικο και το Ν5 είναι ο βασικος εκπρόσωπος του pure android που -εσχάτως- επιλεγω να χρησιμοποιω, αξιολογω την κατασταση ως εχει τωρα. Αν δω ότι η αυτονομια είναι στα ιδια επίπεδα με αυτά που ειδα προ 2μηνου, τοτε δε θα κινηθω στην αποκτηση του. Σε κάθε περιπτωση, σε ευχαριστω για την απαντηση! @nikoskat 2 email accounts, full sync στο παρασκηνιο (push), 3 ωρες οθονη, μιση ωρα κλησεις κλπ. Γενικα, επειδή οι αποψεις διίστανται παντα στο θεμα αυτονομια, απλα συγκρινω το μοτιβο χρησης μου σε κάθε συσκευη που περναει από τα χερια μου και μονο τοτε μπορω να βγαλω συμπερασματα για την ακριβη αυτονομια. Το Ν5 είναι κορυφαια συσκευη κι ελπιζω να εχει βελτιωθεί στον τομεα αυτονομια, κυριως με καποιο καλο kernel (εκει πονταρω κυριως)... Περιπου αυτή τη χρηση του κάνω κιεγω τώρα στις διακοπές συν λιγο παιχνιδια τα ανηψια και το βράδυ φτανει στο 30% περιπου. Αλλά με κακό σήμα για gsm/3g και WiFi στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπάρχει κάποιος που να έχει Vodafone και χρησιμοποιει την εφαρμογή? Εγώ έχω ενα θεματακι, δεν κάνει αυτόματο login απο mobile data και δεν εμφανίζει τίποτα το widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπάρχει κάποιος που να έχει Vodafone και χρησιμοποιει την εφαρμογή? Εγώ έχω ενα θεματακι, δεν κάνει αυτόματο login απο mobile data και δεν εμφανίζει τίποτα το widget Αν πατήσεις πανω στο widget δε σου δείχνει να επιλέξεις τι θες να ανανεώσει; ομιλία, SMS και data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όχι τίποτα μου λέει απεργοποιηστε το WiFi ή κάντε refresh. Δηλαδή δεν αναγνωρίζει τον λογαριασμό για να φορτώσει τις πληροφορίες. Σε εσένα λειτουργεί κανονικά ? (Έχω καρτοκινητό, και έχω ενεργοποιημένο το ART) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Δουλέυει χωρίς wifi. Θέλει gsm connection για να κάνει refresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι χωρίς WiFi μου λέει τα ίδια.... Εχεις αλλάξει απο dalvik σε ART ? Μήπως δλδ φταίει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts