ardassa Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα. Ήθελα να ρω ρωτήσω σε ποια ακριβώς διαδρομή του αποθηκευτικού μας χώρου πρέπει να βάλουμε τα Mp3 για να τα βλέπει σαν ήχους κλήσεις.Το λέω γιατί τα έχω κανονικά στο φάκελο Ringtones άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί μερικά τα "βλέπει" και αλλά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλησπέρα. Ήθελα να ρω ρωτήσω σε ποια ακριβώς διαδρομή του αποθηκευτικού μας χώρου πρέπει να βάλουμε τα Mp3 για να τα βλέπει σαν ήχους κλήσεις.Το λέω γιατί τα έχω κανονικά στο φάκελο Ringtones άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί μερικά τα "βλέπει" και αλλά όχι. Κανε ένα clear data στο media storage και μετά reboot ή χρησιμοποίησε το ScanMedia απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κάθε φορά που γίνεται αναβάθμιση μια εφαρμογή, χάνεται από τις καρτέλες στην αρχική οθόνη του GEL. Πως γίνεται αυτό; τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από τη δεύτερη πατρίδα που έστειλε Αγγλία η Google. Είναι με serial 311 και προσωπικά δεν βλέπω κανένα πρόβλημα ούτε με τον ήχο. Εκ πρώτης άποψης τα σπάει και χαίρομαι που δεν πήρα το g2. Μετά την πλαστικουρα της Samsung ή αίσθηση στο χέρι τα σπάει. Με τις μέρες θα δούμε και τα λοιπά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Χρωστάς μια λίρα. Πήγε κατευθείαν στο play music. Μουσική ενδεχομένως να σς αφήνει. Ταινίες κλπ όχι. Είχα προσπαθήσει πιο παλιά και δεν είχε παίξει. Αν τώρα παιζει είσαι τυχερός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Μουσική ενδεχομένως να σς αφήνει. Ταινίες κλπ όχι. Είχα προσπαθήσει πιο παλιά και δεν είχε παίξει. Αν τώρα παιζει είσαι τυχερός! Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή σίγουρα. Δεν καίγομαι κιόλας, αλλά αν δουλεύει θα είναι καλό. Στο παραπάνω ερώτημά μου σχετικά με τα εικονίδια κάποιων εφαρμογών που εξαφανίζονται μετά από update, βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528640 Edited December 20, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Πως κάνω διάφανη την μπάρα των keys? Επίσης τώρα το φορτίζω με τον φορτιστή του wireless charger του παλιού nexus...εννοώ με το καλώδιο.δε νομίζω να έχει θέμα έτσι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 εγω αγορασα την συσκευη απο το αμερικανικο με ελληνικη καρτα χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 καλησπερα! γρηγορη ερωτηση. Ειναι νορμαλ που συνδεοντας το ν5 με pc ενω "βλεπει" το pc ενα ν5 δεν μου το ανοιγει σαν μεσο αποθηκευσης κτλ ? Χρειαστηκατε καποιον driver η κΑτι παρομοιο? φίλε κάνε ότι λέει εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) περιμενω τις εντυπωσεις των geovass και ταξιδιωτη... επισης μου ειπαν η 312/311 σειρα εχει αισθητες διαφορες... ειμαι περιεργος... εσεις ποια εχετε; geovass εχεις το 311 ειδα... ειναι οντως καμμια σχεση! και το δικο μου ειχε loose buttons και ασχημο σχετικα ηχο στο ηχειο. δεν το εχω πια (το εδωσα) αλλα σκεφτομαι να ξαναγυρισω μετα τις γιορτες. Edited December 21, 2013 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 περιμενω τις εντυπωσεις των geovass και ταξιδιωτη... επισης μου ειπαν η 312/311 σειρα εχει αισθητες διαφορες... ειμαι περιεργος... εσεις ποια εχετε; geovass εχεις το 311 ειδα... ειναι οντως καμμια σχεση! και το δικο μου ειχε loose buttons και ασχημο σχετικα ηχο στο ηχειο. δεν το εχω πια (το εδωσα) αλλα σκεφτομαι να ξαναγυρισω μετα τις γιορτες. Ναι έχω δεύτερη παρτίδα 311 με μεγαλύτερες τρύπες στο κάτω μέρος καθαρότερο ήχο και όχι τόσο σφιχτό USB. Το προηγούμενο είχε μικρότερες τρύπες πιο ήσυχο ηχείο και το USB ήθελε πιο πολύ δύναμη για να το συνδέσεις. Αυτό που με έχει εκπλήξει είναι η αυτονομία του. Τελειωνω την μέρα με 25-35% με κανονική προς βαριά χρηση με 2 ώρες BT audio, Skype calls and messages, whatsapp, sync 3 gmail εναν exchange ,και ενα σωρό apps να τρέχουν απο πίσω (fb,twitter,dropbox,etc). Δεν είμαι root και δεν νομιζω να γίνω! Lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Και εμένα είναι η δεύτερη πατρίδα με 311 από Αγγλία. Σε ήχο κτλ δεν φαίνεται το παραμικρό πρόβλημα. Η συσκευή ειλικρινά πετάει. Σε σχέση με galaxy s3 είναι πιο ευκρινές η οθόνη αλλά χάνει στο μαύρο κατά πολύ. Επίσης των amoled είναι πιο saturated. Αλλά ο συνδυασμός nexus και pure Android είναι το κάτι άλλο. Όπως είπα ευτυχώς που δεν πήρα το LG g2. Τρομερό τηλ αλλά η πλαστικουρα και το να σου βάζει κάθε εταιρεία ότι σαβούρα θέλει είναι κουραστικό. Θα δω πλέον με τις μέρες και την μπαταρία κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Αποκλείεται να έχω την δεύτερη παρτίδα αλλά που το βλέπω αυτό? Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή. Με τα πλήκτρα κανένα θέμα. Γενικά απροβλημάτιστο. Η οθόνη καλή,θα βγει και mod για πείραγμα στα χρώματα. Το ηχείο,κλήση δεν έχω χάσει πάντως ακόμα.σαν έντασή με ικανοποιεί,λίγο καλύτερή ποιότητα θα ήθελα μόνο.έχουν βγει βέβαια. Κάποια mods για τον ήχο αλλά δεν εμπιστεύομαι,μην πάρω το ηχείο στο χέρι. Από μπαταρία τώρα,θα μου βγάλει από 4 έως και 5 ώρες ανοιχτή οθόνη. Με wifi πάντα,κλειστά τα data,χρήση μόνο σε 2g,κλειστό GPS,με facebook κι όλα τα υπόλοιπα social να τρέχουν... Edited December 21, 2013 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αποκλείεται να έχω την δεύτερη παρτίδα αλλά που το βλέπω αυτό? Πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή. Με τα πλήκτρα κανένα θέμα. Γενικά απροβλημάτιστο. Η οθόνη καλή,θα βγει και mod για πείραγμα στα χρώματα. Το ηχείο,κλήση δεν έχω χάσει πάντως ακόμα.σαν έντασή με ικανοποιεί,λίγο καλύτερή ποιότητα θα ήθελα μόνο.έχουν βγει βέβαια. Κάποια mods για τον ήχο αλλά δεν εμπιστεύομαι,μην πάρω το ηχείο στο χέρι. Δες το κουτί του από τι ξεκινάει το S/N. Αν είναι 310 όπως το δικό μου είναι από τις πρώτες παρτίδες. Αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω κανένα θέμα με το κινητό. Όλα καλά!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Δες το κουτί του από τι ξεκινάει το S/N. Αν είναι 310 όπως το δικό μου είναι από τις πρώτες παρτίδες. Αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω κανένα θέμα με το κινητό. Όλα καλά!! και εγω κανενα προβλημα!!! εχω το 310...το κινητο πετάει!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Και εγώ σήμερα κάνω 5 μέρες με το κινητό. S/N από 311, το ηχείο μια χαρά, δε μου φαίνεται άσχημο. Η οθόνη απίστευτη (αν και έρχομαι σε ips μετά από πολλά χρόνια με amoled). Από ταχύτητα τώρα, τα λόγια είναι περιττά! Το μόνο κινητό που πηγαίνει όπως αυτό, είναι το Optimus G και κανένα άλλο από αυτά που έχω πιάσει στα χέρια μου (όλα τα γνωστά high end δηλαδή). Με την μπαταρία δεν έχω κάποιο πρόβλημα . Χθες το βράδυ στις 23:00 είχα μείνει με 31%. Ξεκίνησα την ημέρα μου στις 06:30 με ανοιχτά data σε 3g και άσχημο σήμα. Δύο email, Twitter και Dropbox ανοιχτά όλη την ώρα. Edited December 21, 2013 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 εχει κάνεις προβλημα με τους αισθητήρες?? ειναι το μονο προβλημα που βλέπω στην συσκευη.... δεν ξερω αν φταίει η sgp crystal που εχω αλλα οταν το εχω στο auto δεν μπορει να ρυθμίσει σωστά την φωτεινότητα.... αναγκαζομαι να το βαζω στο πιο χαμηλο γιατί μου ανεβαίνει στο τερμα κ μου τρώει την μπαταρία.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ξέρει κανείς πως τραβάμε screenshot το περιεχόμενο της οθόνης στο Ν5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ξέρει κανείς πως τραβάμε screenshot το περιεχόμενο της οθόνης στο Ν5? volume down+power button Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 εχει κάνεις προβλημα με τους αισθητήρες?? ειναι το μονο προβλημα που βλέπω στην συσκευη.... δεν ξερω αν φταίει η sgp crystal που εχω αλλα οταν το εχω στο auto δεν μπορει να ρυθμίσει σωστά την φωτεινότητα.... αναγκαζομαι να το βαζω στο πιο χαμηλο γιατί μου ανεβαίνει στο τερμα κ μου τρώει την μπαταρία.... Εμένα κανονικά δουλεύει. Αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα. Την ρυθμίζω από τη status bar με το Gravity Box όποτε χρειάζεται. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Εμένα κανονικά δουλεύει. Αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα. Την ρυθμίζω από τη status bar με το Gravity Box όποτε χρειάζεται. Ισως ειναι software....μακαρι...ειμαι στοκ Edited December 22, 2013 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ισως ειναι software....μακαρι...ειμαι στοκ Software είναι, έχουν όλοι το πρόβλημα με την αυτόματη σε σκοτεινό περιβάλλον, είναι λίγο κουλές οι τιμές που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Όταν μιλάς στο τηλέφωνο κλείνει η σύνδεση με δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Επιτελους,ο αγιος Βασίλης ήρθε για μένα και είμαι πλεον κι εγώ nexusακιας. Το serial μου είναι απο 312 και είναι αγορασμενο απο ιταλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Επιτελους,ο αγιος Βασίλης ήρθε για μένα και είμαι πλεον κι εγώ nexusακιας. Το serial μου είναι απο 312 και είναι αγορασμενο απο ιταλια Αυτό είναι κατασκευή Δεκεμβρίου. (312). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts