Nikos_s3 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 ναι η κάμερα κολάει συχνά πυκνά και θέλει restart...έχω την εντύπωση ότι ευθύνεται κάτι από τα viber,whatsapp,facebook messenger... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Με ποιο τρόπο μπορώ να επαναφέρω 100% το κινητό σε στόκ μορφή τότε. Είχα κάνει Unroot, κλείδωσα τον bootloader,μηδένισα τον μετρητή και έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Α,και κάτι ακόμα,το su έμενε στο κινητό και δεν έσβηνε παρόλο που είχε κάνει όλα τα προηγούμενα. Απεγκατάσταση δεν μπορούσα να το κάνω. Το image της 5.0.1 πως εγκαταστάθηκε χωρίς να κολλήσει σε αυτό το αρχείο? Όταν περνάς το factory image σβήνονται όλα. Αυτό θα κάνεις για να είναι '' καθαρό '' Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Φιλέ μου εδώ δοκιμάσει σχεδόν όλες τις lollipop και τη μαμα παντού πρόβλημα με τη ραμ τρέλα κολλήματα. Στη μόνη που δουλεύει άψογα είναι η slim Και με την euphoria μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Δεν νομίζω χωρίς root να καταφέρεις κάτι. Εγώ επανέφερα σβησμένες φώτο με το diskdigger. αν κανω ροοτ υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Ναι, οπως είπα, με την εφαρμογή diskdigger. Αλλά επειδή τις επανέφερε στην δική μου περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα σου κάνει την δουλειά 100% Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, δοκίμασε το. Edited December 26, 2014 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα σας. Πλέον κάτοχος Nexus 5 κι εγώ και ανακαλύπτω σιγά σιγά τη χαρά του stock Android. Το root ήταν άμεσο και έβγαλα /απενεργοποίησα άχρηστες εφαρμογές και ακόμα το ανακαλύπτω. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Παιδιά αν περάσω με clean install την 5.0.1 και ρουτάρω το κινητό (με το CF-Auto root), μετά θα μπορώ να παίρνω τα OTA updates; Edited December 26, 2014 by bedazzled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Παιδιά αν περάσω με clean install την 5.0.1 και ρουτάρω το κινητό (με το CF-Auto root), μετά θα μπορώ να παίρνω τα OTA updates; Όχι, θα πρέπει να φλασαρεις το system.img και το recovery.img από την τωρινή factory image για να σε αφήσει να αναβαθμίσεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όχι, θα πρέπει να φλασαρεις το system.img και το recovery.img από την τωρινή factory image για να σε αφήσει να αναβαθμίσεις. Αυτά τι ακριβώς περιέχουν; Τον kernel; Γιατί κάπου διάβασα ότι το τελευταίο CF-Auto root δεν πειράζει τον kernel... Επίσης, τι εντολές δίνω στο τερματικό για να τα φλασάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αυτά τι ακριβώς περιέχουν; Τον kernel; Γιατί κάπου διάβασα ότι το τελευταίο CF-Auto root δεν πειράζει τον kernel... Επίσης, τι εντολές δίνω στο τερματικό για να τα φλασάρω; Δες στον οδηγό ΟΤΑ στις τροποποιήσεις. Εδώ είμαστε off topic. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα σας. Πλέον κάτοχος Nexus 5 κι εγώ και ανακαλύπτω σιγά σιγά τη χαρά του stock Android. Το root ήταν άμεσο και έβγαλα /απενεργοποίησα άχρηστες εφαρμογές και ακόμα το ανακαλύπτω. Καλώς ήρθες. Σοφή επιλογή το nexus αν σου αρέσει το pure android και γενικότερα να αλλάζεις τα φώτα στο κινητό σου. Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από την εποχή που περνούσαμε Ρομ του Κύριλλου στο galaxy 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλώς ήρθες. Σοφή επιλογή το nexus αν σου αρέσει το pure android και γενικότερα να αλλάζεις τα φώτα στο κινητό σου. Πέρασαν σχεδόν 3 χρόνια από την εποχή που περνούσαμε Ρομ του Κύριλλου στο galaxy 3. Προς το παρόν έχει πάνω του τον apex και όλα καλά... Είναι νωρίς για πειράγματα... Σιγά σιγά θα γίνουν αυτά.. :p:lol: Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι, οπως είπα, με την εφαρμογή diskdigger. Αλλά επειδή τις επανέφερε στην δική μου περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα σου κάνει την δουλειά 100% Δεν έχεις και τίποτα να χάσεις, δοκίμασε το. υπαρχει πληρης οδηγος για ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μετα τα 445ppi δύσκολα να πας σε κάτι λιγότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλημερα και χρόνια πολλα...ρε παιδια τι γινεται με την 5.0.1? Ειμαι στοκ τελειως με λιγες εφαρμογές και η ελεύθερη Ραμ ειναι παρα πολυ λιγη...με την 5.0 και με Κιτκατ δεν ειχα τετοιο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλημερα και χρόνια πολλα...ρε παιδια τι γινεται με την 5.0.1? Ειμαι στοκ τελειως με λιγες εφαρμογές και η ελεύθερη Ραμ ειναι παρα πολυ λιγη...με την 5.0 και με Κιτκατ δεν ειχα τετοιο θεμα... χαλια μαυρα και απο ραμ και απο μπαταρια...εγω ειδικα λογω μπαταριας αναγκαστηκα να το ρουταρω και ψαχνομαι να βρω την πιο καλη ρομ και να κατσω εκει μεχρι να βγαλει η google την αναβαθμιση του φλεβαρη που λεει καλυτερη διαχειριση μπαταριας κλπ..οταν την βγαλει και αν οντως ο κοσμος δει διαφορα σε ραμ και μπαταρια τοτε ξαναγυρναω και γω σε στοκ κατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 υπαρχει πληρης οδηγος για ροοτ? Υπάρχει. Ψάξε στην ενότητα my guides. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Όταν περνάς το factory image σβήνονται όλα. Αυτό θα κάνεις για να είναι '' καθαρό '' Μα το Image της 5.0 το πέρασα και μετά προσπαθούσα να περάσω το update και κολλούσε λόγω του αρχείου που είχε αλλάξει όπως μου είπατε.:worry: Τέλος πάντων αφού πέρασα το image της 5.0.1 είμαι οκ. Edited December 28, 2014 by Japtech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 χαλια μαυρα και απο ραμ και απο μπαταρια...εγω ειδικα λογω μπαταριας αναγκαστηκα να το ρουταρω και ψαχνομαι να βρω την πιο καλη ρομ και να κατσω εκει μεχρι να βγαλει η google την αναβαθμιση του φλεβαρη που λεει καλυτερη διαχειριση μπαταριας κλπ..οταν την βγαλει και αν οντως ο κοσμος δει διαφορα σε ραμ και μπαταρια τοτε ξαναγυρναω και γω σε στοκ κατασταση... Για ποιο λογο να ξαναγυρισεις σε στοκ; Αφου βλεπεις πως οι custom σου δινουν σε καθε περιπτωση το κατι παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos1908 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Για ποιο λογο να ξαναγυρισεις σε στοκ; Αφου βλεπεις πως οι custom σου δινουν σε καθε περιπτωση το κατι παραπανω. ρε αγορινα εχεις κατα νου και δοκιμασμενο καποιο συνδιασμο ρομ και κερνελ για καλη μπαταρια;η εστω επειδη το καλη μπαταρια ειναι λιγο υποκειμενικο κατι το οποιο να σου εχει βγει εσενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Το στοκ αντροιντ εχει φτασει πλεον να θεωρειται πληρες και ισσοροπημενο. Μια custom rom θα σου δωσει κατι που θες αφου θα χασεις κατι αλλο. Δεν γινεται να τα εχεις ολα στο καλυτερο δυνατο βαθμο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχει εδω και τρεις μερες συνεχεια μου βγαζει μηνυμα οτι εχει αποσυνδεθει η καμερα. Το εχω κανει ενα δισεκκατομυριο reboots, λειτουργει αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Ολα αυτα αφου εκανα και το τελευταιο update της καμερας.Εχουμε καποια θεραπεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχει εδω και τρεις μερες συνεχεια μου βγαζει μηνυμα οτι εχει αποσυνδεθει η καμερα. Το εχω κανει ενα δισεκκατομυριο reboots, λειτουργει αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Ολα αυτα αφου εκανα και το τελευταιο update της καμερας.Εχουμε καποια θεραπεια; δοκίμασες άλλη εφαρμογή cametas? είναι bug του lollipop ίσος με άλλη εφαρμογή στρώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλά γενικά με lollipop η κάμερα και σε μένα κάνει πολλά νερά. Ίσως πρέπει να βρούμε άλλο replacement Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ρε αγορινα εχεις κατα νου και δοκιμασμενο καποιο συνδιασμο ρομ και κερνελ για καλη μπαταρια;η εστω επειδη το καλη μπαταρια ειναι λιγο υποκειμενικο κατι το οποιο να σου εχει βγει εσενα... Εγω χρησιμοποιω custom rom και kernel της υπογραφης μου τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts