AlMag1 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Από όλους εμάς που έχουμε θέμα με Vodafone και tethering έχει κανείς custom rom; ή όλοι με στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγώ εδώ και καιρό με stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edaf Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και εγώ όλα stock (τώρα είμαι με 4.4.4 stock rom και το tether δουλεύει ρολόι) Με φλασάρισμα μόνο του baseband της KitKat σε Lollipop υπάρχει μια πιθανότητα να λύνεται το πρόβλημα χωρίς να χρειάζεται επιστροφή σε KitKat. (baseband της 4.4.4 είναι το M8974A-2.0.50.1.16) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Κατι τρελό συμβαίνει πάντως και είναι μπροστά στα ματιας μας Είμαι με την κόσμοτε και όταν το δοκίμαζα με κωδικό και κλειδί wpa2 psk έγραφε οτι είναι συνδεδεμενο αλλά δεν έδινε Το δοκιμασα χωρίς κωδικο και κλειδί και έλεγε σφάλμα αλλά ειχα ίντερνετ Edited December 18, 2014 by mario27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Τσεκαρα εχθες το δικο μου νεξους με κοσμοτε παιζει κανονικα το tethering της κοπελας μου με βονταφον δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Σήμερα ήρθε η 5.0.1....αντε να δούμε αν μαζεύτηκε καθόλου η κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 φεβρουαριο διαβασα οτι βγαινει η 5.1 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγώ έχω custom και δεν μπαίνει με Vodafone. Θα δοκιμασω χωρίς κωδικό που ανέφερε και ο φίλος το απόγευμα και θα δω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Stock 5.0.1 + root + Vodafone (συμβόλαιο). Μιά χαρά λειτουργεί το tethering. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλω Έχει ο αδερφός μου το νεξους 5 και θέλω να του το ρουταρω. Μπορείτε να δωσετε κάτι να μην ψάχνω για εγώ έχω xperia-z. Ευχαριστω Σήμερα το πρωι πήρε την 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλω Έχει ο αδερφός μου το νεξους 5 και θέλω να του το ρουταρω. Μπορείτε να δωσετε κάτι να μην ψάχνω για εγώ έχω xperia-z. Ευχαριστω Σήμερα το πρωι πήρε την 5.0.1 Γιατί δεν κοιτάς στο Nexus 5 : Unlock / Reset flag / Custom Recovery / Root / Factory Image ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ευχαριστώ. Δέκα χρόνια εδώ μέσα σκέφτηκα ότι στο αντίστοιχο thread θα βρω κατευθείαν λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Stock 5.0.1 + root + Vodafone (συμβόλαιο). Μιά χαρά λειτουργεί το tethering. Το έχουμε τραβήξει πολύ το θέμα και γινόμαστε κουραστικοί, αλλά μήπως είναι το θέμα (αν είναι) στο CU; Εγώ κλείνω εδώ. Αν βρεθεί λύση εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το έχουμε τραβήξει πολύ το θέμα και γινόμαστε κουραστικοί, αλλά μήπως είναι το θέμα (αν είναι) στο CU; Εγώ κλείνω εδώ. Αν βρεθεί λύση εδώ είμαστε. Όχι έγω έχω συμβόλαιο Vodafone + 5.0.1 και έχω πρόβλημα :( Μακάρι να βρεθεί λύση. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Να ρωρησω κάτι? Πως μπορούμε να σβησουμε τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές όλες μαζί? Είμαι τελείως στοκ και unroot, με nova launcher. Στην κιτκατ θυμάμαι ,, είχα αυτή τη δυνατότητα σε στοκ Ρομ. Edited December 19, 2014 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ρε παιδια απο τις Επαφες>Αγαπημενα>Συχνη Επικοινωνια αυτες οι επαφες που φαινονται, πως σβηνονται/καθαριζουν; Εκκαθαριση δεδομενων ποιας εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ρε παιδια απο τις Επαφες>Αγαπημενα>Συχνη Επικοινωνια αυτες οι επαφες που φαινονται, πως σβηνονται/καθαριζουν; Εκκαθαριση δεδομενων ποιας εφαρμογης; Πάνω δεξιά έχει 3 τελίτσες.. Πάτα εκεί και λέει "clear frequents" , στα ελληνικά φαντάζομαι θα λέει εκκαθάριση συχνής επικοινωνίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Πάνω δεξιά έχει 3 τελίτσες.. Πάτα εκεί και λέει "clear frequents" , στα ελληνικά φαντάζομαι θα λέει εκκαθάριση συχνής επικοινωνίας?? Σκυλος. ;) Thanx. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Απο χθες αναβοσβηνει το μπλε led , χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση ενεργή. Τι μπορω να κάνω για να δω τι είναι. Μοτ θυμίζει τα παλιά ericsson που έδειχνε οτι είχε σήμα. Ολα στοκ και unroot 5.0.1 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Απο χθες αναβοσβηνει το μπλε led , χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση ενεργή. Τι μπορω να κάνω για να δω τι είναι. Μοτ θυμίζει τα παλιά ericsson που έδειχνε οτι είχε σήμα. Ολα στοκ και unroot 5.0.1 Μήπως έχεις την εφαρμογή light flow; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Οχι καμια εφαρμογή τέτοιου ειδους Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Απο χθες αναβοσβηνει το μπλε led , χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση ενεργή. Τι μπορω να κάνω για να δω τι είναι. Μοτ θυμίζει τα παλιά ericsson που έδειχνε οτι είχε σήμα. Ολα στοκ και unroot 5.0.1 Κι εμένα μου το έκανε κάποιες φορές στην kitkat.. Έκανα reboot και έφτιαχνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά έχω 5.0.0 με CF auto root και μου βγάζει error στο update της OTA 5.0.1. Ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το περάσω χειροκίνητα (αν γίνεται); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Παιδιά έχω 5.0.0 με CF auto root και μου βγάζει error στο update της OTA 5.0.1. Ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το περάσω χειροκίνητα (αν γίνεται); Φλασαρε το boot.img της 5.0 Edit: Ενδέχεται βέβαια να σου έχει πειράξει και ένα αρχείο του συστήματος και να χρειαστείς να φλασάρεις και το system.img. Δοκίμασε πρώτα με το boot.img και βλέπεις. Δεδομένα δεν χάνεις έτσι και αλλιώς ούτε από τη μια ενέργεια ούτε από την άλλη. Edited December 20, 2014 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά έχω 5.0.0 με CF auto root και μου βγάζει error στο update της OTA 5.0.1. Ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να το περάσω χειροκίνητα (αν γίνεται); Ουτε εμένα μου το έκανε κ αναγκαστηκα μα φλασαρω όλο το image της 5.0.1 απτην αρχή. Βέβαια απο το αρχείο flash all .bat έσβησα το -w κ έτσι όταν περασε το φλασαρισμα δεν έχασα λογαριασμους κ δεδομενα. Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts