cb600f Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν μας είπες και ποιον πάροχο έχεις και αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν μας είπες και ποιον πάροχο έχεις και αν δουλεύει. Βασικα μολις το συνδεσα. Για αυτο δεν εγραψα κατι. Τωρα που γραφω ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ του κινητου. Παροχο εχω wind και προγραμμα το free2go (αν παιζει καποιο ρολο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το μήνυμα αυτούσιο όπως το έστειλε ο τύπος. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός. Σε μένα πάντως, δεν λειτούργησε. Αν το έκανε κάποιος ας μας το πει. 1nternet Team Επιλέγουμε Ρυθμίσεις Περισσότερα (Δίκτυα) Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας Ονόματα Σημείων Πρόσβασης Προσοχή! Το πεδίο Ενεργοποίηση δεδομένων (Ρυθμίσεις Περισσότερα Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας Ενεργοποίηση δεδομένων) θα πρέπει να είναι ενεργό. Ρυθμίσεις Internet Πατάμε το πλήκτρο menu Νέο APN και συμπληρώνουμε τα παρακάτω στοιχεία: Όνομα (Name): Vodafone Internet APN: internet.vodafone.gr Διακομιστής Μεσολάβησης (Proxy): Θύρα (Port): Όνομα Χρήστη (Username): user Κωδικός Πρόσβασης (Password): pass Διακομιστής (Server): MMSC: Διακομιστής Μεσολάβησης MMS (Proxy MMS): Θύρα MMS: MCC: 202 MNC: 05 Τύπος ελέγχου ταυτότητας (Authentication type): Κανένας Τύπος APN (APN type): default,supl Πρωτόκολλο APN (APN protocol): IPv4 Πατάμε το πλήκτρο menu Αποθήκευση (Save) Σημείωση: Μετά την αποθήκευση των ρυθμίσεων προτείνεται να απενεργοποιήσετε και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε τη συσκευής σας. Εκτός από το username και password όλα τα αλλά είναι ίδια με τις ήδη υπάρχουσες ρυθμίσεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αλλάζει λίγο το όνομα του apn. Όπως και νάχει, σε μένα δεν λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Btw για τους λάτρεις. 5.0 όλα στοκ , 42Κ καλά είναι για στοκ? Μια χαρά είναι. Κι εγώ με custom rom και kernel (βλ. υπογραφή) ακριβώς το ίδιο βγάζω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αναρτήθηκαν ποστ στο xda ότι ξεκίνησε η ota 5.0.1 αναβάθμιση. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialteo Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μου ήρθε πριν λίγο η αναβάθμιση σε 5.01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μόλις αναβάθμισα σε 5.0.1 Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 σε GR καποιος?εμενα τιποτα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κι εγω 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Απο το διπλανό θεμα του 4αρι http://www.talkandroid.com/230286-android-5-1-to-roll-out-in-february-2015/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 5.0.1 here :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edaf Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μίλησα με την υποστήριξη του CU και μου είπαν πως έλεγξαν τον αριθμό μου και είναι εντάξει για tethering. Μου έδωσε όμως κάποιες ρυθμίσεις που θα τεστάρω μετά τον ολυμπιακό :) Σε μένα (vodafone cu) με την 5.0 το tethering δεν δούλευε, πέρασα τη 4.4.4 και τώρα δουλεύει κανονικά, μυστήριο :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Κάτι συμβαίνει με την Vodafone και δεν βγαίνει από το μυαλό μου. Αργά χθες βράδυ η τεχνική υποστήριξη στο CU μου είπε να επικοινωνήσω με το service της lg, που νομίζω είναι άκυρο γιατί σε κάποιους με cosmote πχ δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 επειδη εχω ενα θεμα με την μπαταρια και πιστευω οτι δεν εστρωσε καλα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε android 5.0 , μπορειτε να στειλετε καποια λινκ πως να κανω clean install την εκδοση 5.0; το κινητο δεν εχει γινει ρουτ ποτέ και εχει κλειδωμενο bootloader. Με μια απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λετε να διορθωθει το θέμα της μπαταρίας ή καλυτερα θα ηταν η καθαρη εγκατασταση οπως ειπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Κάτι συμβαίνει με την Vodafone και δεν βγαίνει από το μυαλό μου. Αργά χθες βράδυ η τεχνική υποστήριξη στο CU μου είπε να επικοινωνήσω με το service της lg, που νομίζω είναι άκυρο γιατί σε κάποιους με cosmote πχ δουλεύει κανονικά. Σιγουρα εχει σχεση με την vodafone και με την αναβαθμηση σε lolipop. Ελπιζω να βρεθει λυση γιατι καμια φορα χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και εγώ έχω πρόβλημα με το USB tethering / Portable Wi-Fi hotspot, συνδέομαι αλλά δεν έχω internet. - Vodafone - Android 5.0.1 Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 επειδη εχω ενα θεμα με την μπαταρια και πιστευω οτι δεν εστρωσε καλα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε android 5.0 , μπορειτε να στειλετε καποια λινκ πως να κανω clean install την εκδοση 5.0; το κινητο δεν εχει γινει ρουτ ποτέ και εχει κλειδωμενο bootloader. Με μια απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λετε να διορθωθει το θέμα της μπαταρίας ή καλυτερα θα ηταν η καθαρη εγκατασταση οπως ειπα; Για να περάσεις clean install το fιrmware θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader σου. Εδώ το αρχείο που θα χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 επειδη εχω ενα θεμα με την μπαταρια και πιστευω οτι δεν εστρωσε καλα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε android 5.0 , μπορειτε να στειλετε καποια λινκ πως να κανω clean install την εκδοση 5.0; το κινητο δεν εχει γινει ρουτ ποτέ και εχει κλειδωμενο bootloader. Με μια απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λετε να διορθωθει το θέμα της μπαταρίας ή καλυτερα θα ηταν η καθαρη εγκατασταση οπως ειπα; Εγώ που έκανα factory reset, @@@ βελτίωση είδα στην μπαταρία....Τσάμπα το ξαναστήσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Για να περάσεις clean install το fιrmware θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader σου. Εδώ το αρχείο που θα χρειαστείς. Και πως θα το κάνω; μέσω recovery φλασαρω αυτό το αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edaf Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και εγώ έχω πρόβλημα με το USB tethering / Portable Wi-Fi hotspot, συνδέομαι αλλά δεν έχω internet. - Vodafone - Android 5.0.1 Α ωραία :confused:, ούτε με την 5.0.1 λύνεται το tethering, οπότε θα περιμένουμε τη Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και πως θα το κάνω; μέσω recovery φλασαρω αυτό το αρχείο; Θα ξεκλειδώσεις πρώτα το bootloader και μετά μέσω recovery θα φλασάρεις το firmware. Λογικά θα πρέπει να έχει και ένα .BAT αρχείο που στο κάνει μόνο του. Διάβασε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Θα ξεκλειδώσεις πρώτα το bootloader και μετά μέσω recovery θα φλασάρεις το firmware. Λογικά θα πρέπει να έχει και ένα .BAT αρχείο που στο κάνει μόνο του. Διάβασε εδώ. οκ καταλαβα ευχαριστω θα το κανω κι οτι γινει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Α ωραία :confused:, ούτε με την 5.0.1 λύνεται το tethering, οπότε θα περιμένουμε τη Vodafone Η οποία δεν νομίζω πως θα κάνει τίποτα, γιατί ήδη από την τεχνική υποστήριξη πιστεύουν πως είναι πρόβλημα της εκάστοτε συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 επειδη εχω ενα θεμα με την μπαταρια και πιστευω οτι δεν εστρωσε καλα η ΟΤΑ αναβαθμιση σε android 5.0 , μπορειτε να στειλετε καποια λινκ πως να κανω clean install την εκδοση 5.0; το κινητο δεν εχει γινει ρουτ ποτέ και εχει κλειδωμενο bootloader. Με μια απλη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λετε να διορθωθει το θέμα της μπαταρίας ή καλυτερα θα ηταν η καθαρη εγκατασταση οπως ειπα; Κάνε επαναφορά μόνο και βλέπεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts