Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λίγο έτσι για μέτρο σύγκρισης που χαζοκοιτάω κανένα benchmark, μόλις παρατήρησα πως σε ART βγάζει χαμηλότερες βαθμολογίες, ενώ στη χρήση εγώ δε βλέπω καμία διαφορά.

Ρε παιδια στη Συλλογη μπορεις να κανεις να μη φαινονται (εκτος απο τους γνωστους φακελους φωτογραφικης μηχανης, viber, facebook, κλπ που δεν με πειραζουν) τις φωτος καποιων απο τις gmail επαφες; Νομιζω καπου το εχω ξαναδιαβασει αυτο, γιατι συμβαινει κι εμφανιζει στη Συλλογη μερικες απο τις φωτος καποιων επαφων σαν να ειναι το καθενα ενα ολοκληρο "Λευκωμα";

Νομιζω οτι λόγω art δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα καθώς τα benchmarks δεν είναι σεταρισμενα για art.

Εγώ διάφορα με art είδα στην ram που επεσε .

Νομιζω οτι λόγω art δεν μπορούν να βγουν σαφή συμπεράσματα καθώς τα benchmarks δεν είναι σεταρισμενα για art.

Εγώ διάφορα με art είδα στην ram που επεσε .

Στην απόκριση του συστήματος δηλαδή; Ήταν πιο smooth; Τί διάολο, εγώ τίποτα δε βλέπω; Και στους kernels σπάνια βλέπω διαφορές (οκ 3-4 έχω δοκιμάσει).

παιδια μια ερωτηση..εχοντας ενεργοποιησει το led notification χωρις να εχω κατεβασει καποια αντιστοιχη εφαρμογη το ledακι αναβει παντου (σε email,μηνυματα κτλ) εκτος απο τις αναπαντητες κλησεις..δεν υπαρχει απλα ειδοποιηση για τις κλησεις η εχω καποιο θεμα??

Στην απόκριση του συστήματος δηλαδή; Ήταν πιο smooth; Τί διάολο, εγώ τίποτα δε βλέπω; Και στους kernels σπάνια βλέπω διαφορές (οκ 3-4 έχω δοκιμάσει).

Smooth ήταν πάντα...στην διαχείριση όταν κοίταξα όμως είδα ότι έχει πέσει, για τις ίδιες εφαρμογές, η δεσμευμένη ram.

παιδια μια ερωτηση..εχοντας ενεργοποιησει το led notification χωρις να εχω κατεβασει καποια αντιστοιχη εφαρμογη το ledακι αναβει παντου (σε email,μηνυματα κτλ) εκτος απο τις αναπαντητες κλησεις..δεν υπαρχει απλα ειδοποιηση για τις κλησεις η εχω καποιο θεμα??

Ναι, δε δουλεύει στην αναπάντητη από μόνο του. Αλλά αφού λες ότι δουλεύει στα υπόλοιπα δεν έχεις πρόβλημα. Βάλε light flow ή κάποια παρόμοια εφαρμογή για Led notifications και ξαναδοκίμασε.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Αυτό με τα LED notifications θα έπρεπε να ήταν μέρος του Android/OS API και να μην χρειάζονται 3rd party apps...

Θα έπρεπε. Είναι bug και δε δουλεύει μόνο με τις αναπάντητες. Με όλες τις άλλες ειδοποιήσεις δουλεύει κανονικά. Θα διορθωθεί στην 4.4.3 όπως ανακοίνωσε η Google.

spacer.png

Σε 5 μερες δηλαδη.

Επειδη δεν εχει ξανατυχει να παρω update οσο ειμαι στο Ν5, στο xda πως κινουνται; Να φανταστω βγαινει πχ 25 του μηνα απο τη Google και μεσα σε 1-2-3 μερες βγαζουν νεες ενημερωμενες rom;

Edited by spdrosin

Μόλις απέκτησα ένα N5 και έχω το εξής πρόβλημα. Δεν βλέπει το WiFi του σπιτιού μου. Βλέπει όλα τα γειτονικά αλλά αρνείται πεισματικά να δει το δικό μου. Το προβλημα δεν είναι ότι δεν συνδέεται. Δεν το βλέπει καν σαν δίκτυο.

Δοκίμασα να κάνω WiFi Hot spot το s4. Το είδε και συνδέθηκε αμέσως. Καμία ιδέα παίδες? By the way το s4 και το N7 το βλέπουν και συνδέονται κανονικά.

Edited by amanwithaplan

Μόλις απέκτησα ένα N5 και έχω το εξής πρόβλημα. Δεν βλέπει το WiFi του σπιτιού μου. Βλέπει όλα τα γειτονικά αλλά αρνείται πεισματικά να δει το δικό μου. Το προβλημα δεν είναι ότι δεν συνδέεται. Δεν το βλέπει καν σαν δίκτυο.

Δοκίμασα να κάνω WiFi Hot spot το s4. Το είδε και συνδέθηκε αμέσως. Καμία ιδέα παίδες? By the way το s4 και το N7 το βλέπουν και συνδέονται κανονικά.

Κάνε ένα restart στο router να ξεμπλοκάρει.

Κάνε ένα restart στο router να ξεμπλοκάρει.

Έκανα τίποτα. Οι άλλες συσκευές μου συνδέονται. Και το N7. Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα netgear με N5?

Έκανα τίποτα. Οι άλλες συσκευές μου συνδέονται. Και το N7. Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα netgear με N5?

οχι δεν υπαρχει ασυμβατοτητα ( netgear εχω)

Για δοκιμασε (αφου δεν το βλεπει) να το κανεις manual .προσθηκη wifi κλπ

αρκει να μην εχεις κλειδωμα MAC address στο router σου.

οχι δεν υπαρχει ασυμβατοτητα ( netgear εχω)

Για δοκιμασε (αφου δεν το βλεπει) να το κανεις manual .προσθηκη wifi κλπ

αρκει να μην εχεις κλειδωμα MAC address στο router σου.

Ούτε με αυτο γίνεται τίποτα. Τελικά μόλις έβαλα την SIM το είδε κανονικά. Τι κουφό είναι αυτό? Γιατί ήθελε την SIM για να δει το WiFi.

Γιατί μόλις έβαλες την SIM έκανες restart. Restart ήθελε.

Με γειά.

Ευχαριστώ. Του είχα κάνει 2 φορές restart και μια φορά restore. Δεν ήταν το restart. Ποιος ξέρει... Μπορεί να δοκιμάσω να βγάλω τη SIM να ξαναδοκιμάσω.

Μαύρο 16αρι από kaizer παρτίδα 404. Το φύσημα στο βίντεο δυστυχώς υπάρχει αλλά όχι έντονα.

Το φύσημα στο βίντεο δυστυχώς υπάρχει αλλά όχι έντονα.

Με γεια! Θα ανακαλύψεις κι άλλα στην πορεία! κατά τη διάρκεια των κλήσεων κυρίως χεχεχεχε... Τελικά δεν άντεξες και το πήρες ε; Πώς κι έτσι;

spacer.png

Με γεια! Θα ανακαλύψεις κι άλλα στην πορεία! κατά τη διάρκεια των κλήσεων κυρίως χεχεχεχε... Τελικά δεν άντεξες και το πήρες ε; Πώς κι έτσι;

Ναι στις κλήσεις μπορεί να ακούς κανένα κρουτς μάλλον γτ και εγώ απο καιζ 404 πολωνικό

Επιβεβαιωνω την "τεχνικη" που εχει αναφερθει εδω, πως αν σας χανει ο συνομιλητης σας και σας ακουει ξαφνικα "απο το πηγαδι" απλα στρεψτε το μικροφωνο του κινητου καθετα στο στομα σας (η οθονη να κοιταει τον ουρανο δηλαδη) κι αμεσως γυριστε και μιληστε. Σας ακουν κανονικα. Για καποιο λογο αυτο παντα λειτουργει, οταν κι αμα μου συμβει.

Υ.Γ. Αυτο συμβαινει οταν υπαρχει γενικα καλο σημα και το κινητο για καποιο λογο δε βγαζει σωστα την επικοινωνια. Αν εχει κανεις κακο σημα πολυ, εννοειται μιλαμε αλλη περιπτωση.

Edited by spdrosin

Και σε εμένα μου έκανε τα ίδια και με ένα ρεσταρτ έφτιαξε, και δεν είχα βάλει ακόμη sim.

Δεν το πολύ έψαξα ακόμη όσον αφορά τον ήχο και το βίντεο αλλά παρατήρησα ότι με ~75% φωτεινότητα και μια σχετικά ελαφριά χρήση (googling, ok google, φωτογραφίες) στο 5λεπτο έχει αρχίσει να ζεσταίνεται στο σημείο πίσω δεξιά εκεί που είναι περίπου η κάμερα και λίγο πιο κάτω. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλον; Μπορεί να το αναπαράγει κανείς αυτό, σαν πείραμα; Έχω το 32άρι κόκκινο από Kaizershop - 402. Είμαι ακόμα στην δεύτερη μέρα που το έχω και θα ήθελα να το ξεδιαλύνω εγκαίρως. Ευχαριστώ

απλα στρεψτε το μικροφωνο του κινητου καθετα στο στομα σας (η οθονη να κοιταει τον ουρανο δηλαδη) κι αμεσως γυριστε και μιληστε

Εγώ πάντα με το που το σηκώνει ο άλλος, βάζω το μικρόφωνο ακριβώς μπροστά στο στόμα μου πλέον. Μια πιθανή εξήγηση πάντως είναι η εξής: τον παραμικρό ήχο που ανιχνεύει πρώτο το μικρόφωνο (πχ αέρας) τον θεωρεί ως τη φωνή του ομιλητή και οποιονδήποτε άλλο ακούσει μετά (πχ φωνή του ομιλητή) τον θεωρεί ως παράσιτο και τον ακυρώνει. Στη συνέχεια, αν η φωνή του ομιλητή ανιχνευτεί σε μεγαλύτερη ένταση, τότε "αναθεωρεί" και την αντιμετωπίζει ως τον κύριο ήχο. Το παραπάνω πιστεύω πως μπορεί να διορθωθεί με software update. Την κακή ποιότητα του μικροφώνου όμως όχι.

@dmarkos ναι, έτσι είναι. Μην αγχώνεσαι. Εγώ τώρα που γράφω εδώ, βλέπω ταυτόχρονα κάτι στο MX Player, μιλάω Facebook και βλέπω πού και πού διάφορα πράματα στο Chrome η θερμοκρασία του επεξεργαστή κυμαίνεται μεταξύ 49 και 56 βαθμούς.

Edited by MaXAiRO

spacer.png

Ναι το τσίμπησα. Δεν άντεξα. Από ποιότητα κλήσεων 2-3 που έχω κάνει είναι άριστο. Ακουω τέλεια και με ακούνε πολύ καθαρά. Τώρα εάν μετά βγουν προβλήματα δεν ξέρω. Επίσης τώρα που πληκτρολογώ σε απόλυτη ησυχία ακούγεται η δόνηση σαν κουδουνίστρα χεχε. Θα μείνω λίγες μέρες stock και μετά θα του πετάξω τα μάτια.

@dmarkos ναι, έτσι είναι. Μην αγχώνεσαι. Εγώ τώρα που γράφω εδώ, βλέπω ταυτόχρονα κάτι στο MX Player, μιλάω Facebook και βλέπω πού και πού διάφορα πράματα στο Chrome η θερμοκρασία του επεξεργαστή κυμαίνεται μεταξύ 49 και 56 βαθμούς.

Α, μάλιστα! Kαι εγώ πιστεύω ότι είναι λογικό. Άλλωστε το κινητό είναι αρκετά "θηρίο" και δεν κολλάει, οπότε το ζέσταμα πιστεύω είναι λογικό και δεν σημαίνει κάτι. Με ποια εφαρμογή βλέπεις την θερμοκρασία του επεξεργαστή; Το έχεις κάνει root;

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)