Gialakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 ηρθε η λολιποπ.ποιον είναι ο καλύτερος τρόπος να την περάσω? εχω γενικά φορτομένο το κινητό και θελω να του κανω ενα "φορματ" και να ξαναπερασω τακτοποιημενα τα αρχεια μου. να κανω φακτορυ και εγκατασταση ΟΤΑ? τελος το google keep αποθηκευεί αυτόματα τις σημειώσεις μου? δεν θα τις χασω αμα κανω φακτορυ ρεσετ ε? Το keep τα κρατάει στο cloud. Επίσης αν κάνεις factory πριν τη βάλεις θα σβηστεί και θα περιμένεις. Μετά την εγκατάσταση factory. Common sense Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Το keep τα κρατάει στο cloud. Επίσης αν κάνεις factory πριν τη βάλεις θα σβηστεί και θα περιμένεις. Μετά την εγκατάσταση factory. Common sense το σκεφτηκα με την λογική μην γίνει κανα conflict και να γίνει το update πάνω σε καθαρή έκδοση λογισμικού Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ηρθε και σε μένα η 5. Πως επιλέγω αθόρυβη λειτουργία; Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού βγαίνει μόνο η επιλογή για απενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Ηρθε και σε μένα η 5. Πως επιλέγω αθόρυβη λειτουργία; Με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού βγαίνει μόνο η επιλογή για απενεργοποίηση. Με τον ήχο αλλά δυστυχώς μέχρι δόνηση πάει... Το κόψανε αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 καί εγώ που έκλεισαν ότι μπορουσα , συγχρονισμους ,GPS , NFC ,μέχρι κσι 2g σήμα ....πάλι σήμερα η μπαταρία το μεσημέρι τελείωσε...Google ******ες .....κανα μήνα θα περιμένω αν δε το στρωσουν έχε γειά για παντα nexus μετά ειτε Sony z3 ,η iPhone δεν παίζω άλλο τέλος Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Με τον ήχο αλλά δυστυχώς μέχρι δόνηση πάει... Το κόψανε αν δεν κάνω λάθος... Λάθος, υπάρχει αθόρυβο και λέγεται priority mode. Αν το ενεργοποιησεις ουσιαστικά είναι ακριβώς ίδιο με το αθόρυβο εκτός αν πειράξεις καμία ρύθμιση. Στα default είναι κανονικότατο silent mode. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Oσοι εχετε θεμα με την μπαταρια εχετε κανει clean install η OTA? Αν εχετε κανει το δευτερο ξεχαστε το, καντε clean. Το μεγαλυτερο update στην ιστορια του android ειναι, τι περιμενετε? Να παιζει τελεια σε ολους? Edited November 20, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Όλοι εσείς που λέτε για μπαταρία. Πως έχετε κάνει την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsak77 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Oσοι εχετε θεμα με την μπαταρια εχετε κανει clean install η OTA? Αν εχετε κανει το δευτερο ξεχαστε το, καντε clean. Το μεγαλυτερο update στην ιστορια του android ειναι, τι περιμενετε? Να παιζει τελεια σε ολους? Προσωπικά με ΟΤΑ. Πιστεύεις ότι μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα διόρθωνε το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Όλοι εσείς που λέτε για μπαταρία. Πως έχετε κάνει την εγκατάσταση; φυσικά με clean install . είναι η 4η συσκευή γενεάς nexus ,για μένα δεν είμαι πρωτάρης . αλλά όπως έχει κάποιος δικαίωμα να το αγοράσει για να παίζει άλλο τόσο έχει δικαίωμα κάποιος να το έχει και για επαγγελματικό εργαλείο. που όμως πλεον βαρεθηκα τα πειράματα της Google. τελικά είναι μέγα λάθος να το πάρει κάποιος για αυτό το σκοπό. τα προηγούμενα χρόνια μπορουσα να παίζω να τα σβήσω να περάσω αλλες Ρομ , να κάνω δοκιμές αλλά χρόνο με το χρονο η δισκεδαση αυτή χάνεται μέσα απο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν είναι λιγες οι φορές που με έχει κρεμάσει οπότε όσο και ν μ αρεσει το καθαρό android και η ελευθερία των νεξους ...μάλλον πλεον δεν κάνει για μένα οποτε λιγα τα ψωμιά του εκτός και το κρατήσω ως ," παιγνιδακι να βγάζω τον καημό μου," Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εγώ έχω να πω πάντως πως είμαι σουπερ happy με το 5.0 μέχρι τώρα. Δεν εχω παραπονα ουτε από μπαταρία (ίσα ίσα νομίζω βλέπω και μικρή βελτίωση) και το UI είναι απίστευτο! well done google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εγώ έχω να πω πάντως πως είμαι σουπερ happy με το 5.0 μέχρι τώρα. Δεν εχω παραπονα ουτε από μπαταρία (ίσα ίσα νομίζω βλέπω και μικρή βελτίωση) και το UI είναι απίστευτο! well done google Και γω μια από τα ίδια. Απλά το θέμα της μπαταρίας είναι λίγο περίεργο. Οφείλεται πιστεύω και στις εφαρμογές του playstore που ακόμα δεν έχουν πλήρως προσαρμόσει για την lollipop. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Ρε παιδια είναι το μεγαλύτερο update της Google τα τελευταία χρόνια. Σαν πρώην κάτοχος iphone (από το original μέχρι και το 5s) στα Major update πάντα έβαζα το κινητο στον υπολογιστή. Πότε ota. Έτσι και με το νεξους δεν περίμενα ota. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα και η συμβουλή μου θα ήταν να κάνετε το ίδιο. Επίσης για να μην τρελαινομαστε πείτε μου μια εταιρεία που έκανε Major update και δεν είχε πρόβλημα;εδώ σε pc και Mac και έχουμε προβλήματα... Edited November 21, 2014 by hgemwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έιμαι με stock 5.0 και μου έβγαλε ένα αστέρι δίπλα στο σήμα του wifi. Γνωρίζει κάποιος τι έιναι αυτό; Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Έιμαι με stock 5.0 και μου έβγαλε ένα αστέρι δίπλα στο σήμα του wifi. Γνωρίζει κάποιος τι έιναι αυτό; Εχεις πατήσει το priority από τα volume button. Ξαναπατα τα volume button και βάλτο στο all.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Με έχετε προβληματίσει τώρα. Μου έχει έρθει OTA από την Δευτέρα το βράδυ, αλλά περίμενα να έρθει Παρασκευή βράδυ μετά την δουλειά για να κάνω επαναφορά και μετά OTA. Λέτε να μην έρχεται το OTA μετά την επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) ...σημερα το πρωϊ στο nexus 5 μου ήρθε η lollipop και μαλιστα εχει κρυμμενο παιχνιδι σε στυλ Flappy Bird...ok ήδη αναφερθηκε.... Edited November 21, 2014 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ρε παιδια εχω ορισει σαν ηχο κλησης ενα συγκεκριμενο τραγουδι. Οποτε με περνουν τηλεφωνο ΔΕΝ αναβει η οθονη και ακουγεται ενας μονοτονος ηχος. Μπορειτε να μου πετε τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Με έχετε προβληματίσει τώρα. Μου έχει έρθει OTA από την Δευτέρα το βράδυ, αλλά περίμενα να έρθει Παρασκευή βράδυ μετά την δουλειά για να κάνω επαναφορά και μετά OTA. Λέτε να μην έρχεται το OTA μετά την επαναφορά; Έρχεται αλλά πέρασε το και μετά κάνε επαναφορά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ωραία, θέλω τη βοήθεια σας. Εγώ έκανα το update με ΟΤΑ. Τώρα πως θα κάνω clean install ώστε να φτιάξω το τηλέφωνο από την αρχή. Κατέβασα το factory image από τη σελίδα της Google για το lollipop. Μετά;; Αν υπάρχει μια σελίδα που να λέει τα βήματα ένα λινκ θα ήταν χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ωραία, θέλω τη βοήθεια σας. Εγώ έκανα το update με ΟΤΑ. Τώρα πως θα κάνω clean install ώστε να φτιάξω το τηλέφωνο από την αρχή. Κατέβασα το factory image από τη σελίδα της Google για το lollipop. Μετά;; Αν υπάρχει μια σελίδα που να λέει τα βήματα ένα λινκ θα ήταν χρήσιμο. Φίλε μου κατέβασε το nexus toolik και κάνε τα όλα από εκεί απλά και εύκολα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 αναβάθμισα με ΟΤΑ και εγώ! πολύ καλή μέχρι τώρα, μια ερώτηση μόνο στο μενού sound and notification->interruptions τι ακριβώς κάνει η επιλογή αυτή? τι ρυθμίζεις? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alien2 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Φίλε μου κατέβασε το nexus toolik και κάνε τα όλα από εκεί απλά και εύκολα. Υπάρχει κάνα θέμα με την εγγύηση; Γενικά με τη διαδικασία του clean install γιατί είδα ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και τα σχετικά για να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Απ'οτι βλεπω μονο ο GreatLorens εχει προβλημα με την μπαταρια παρολο που εχει κανει clean install. Και οι υπολοιποι καντε clean οπωσδηποτε. Κανονικα η εγγυηση χανεται αλλα τον ξανακλειδωνεις πριν το στειλεις για να εισαι σιγουρος. Edited November 21, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ...με την μπαταρια παρατηρησα οτι ελαφρως εξαντλείται πιο γρηγορα..... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts