amanwithaplan Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδιά. Όταν η οθόνη είναι κλειστή ειναι όλα οκ. Όταν όμως είναι ανοικτή και δεχτώ κλήση δεν εμφανίζει τον dialer ώστε να συρω προς το πράσινο εικονίδιο και να απαντήσω. Μπορώ να κάνω κάτι και να γλυτωσω το reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδιά. Όταν η οθόνη είναι κλειστή ειναι όλα οκ. Όταν όμως είναι ανοικτή και δεχτώ κλήση δεν εμφανίζει τον dialer ώστε να συρω προς το πράσινο εικονίδιο και να απαντήσω. Μπορώ να κάνω κάτι και να γλυτωσω το reset? Wipe dalvik/cashe,λογικά θα ξεκολλήσει. Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μήπως στα advanced settings του WiFi έχεις επιλέξει κάτι άλλο απο "always" στο πεδίο "Keep WiFi on during sleep"? Στο ''Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο'' είναι αυτή τη στιγμή,χωρίς να το εχω πειράξει εγώ.Και στην 4.4.3 εκέι ήταν,απο μόνο του...Και απ την άλλη,μήπως έχω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας βάζοντάς το στο ''always''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στο ''Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο'' είναι αυτή τη στιγμή,χωρίς να το εχω πειράξει εγώ.Και στην 4.4.3 εκέι ήταν,απο μόνο του...Και απ την άλλη,μήπως έχω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας βάζοντάς το στο ''always''? Το "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" εννοεί συνδεδεμένο στην πρίζα. Πρέπει να το έχεις στο "πάντα" (η όπως αλλιώς μεταφράζει το always στο ελληνικό μενού). By default είναι στο always. Επομένως στο κινητό σου με κάποιο τρόπο (μάλλον κατα λάθος) το έχεις αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν σε αυτή την επιλογή στην 4.3 και να μην σου έκανε το φαινόμενο που περιγράφεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Wipe dalvik/cashe,λογικά θα ξεκολλήσει. Δεν ξεκόλλησε. Έχω xposed installed. Καμία αλλη ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν ξεκόλλησε. Έχω xposed installed. Καμία αλλη ιδέα;; Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "non intrusive call" στα settings του dialer? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τι κάνει αυτή η επιλογή;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Τι κάνει αυτή η επιλογή;; Όταν είναι ανοικτή η οθόνη, η κλήση "πάει" στο background και ακούγεται μόνο το ringtone & εμφανίζει notification από το οποίο μπορείς να δεχτείς την κλήση. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "non intrusive call" στα settings του dialer? Intrusive call βρίσκω μόνο στα phone tweaks του gravity box και είναι απενεργοποιημένο. Όταν δέχομαι κλήση με την οθόνη ανοικτή μου βγάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου στο notification bar αλλά δεν μπορω να την σύρω κάτω για να απαντήσω. Είναι κολλημένη. Επίσης εξαφανίζεται και η navigation bar όση ωρα δέχομαι την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Intrusive call βρίσκω μόνο στα phone tweaks του gravity box και είναι απενεργοποιημένο. Όταν δέχομαι κλήση με την οθόνη ανοικτή μου βγάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου στο notification bar αλλά δεν μπορω να την σύρω κάτω για να απαντήσω. Είναι κολλημένη. Επίσης εξαφανίζεται και η navigation bar όση ωρα δέχομαι την κλήση. Μήπως έχεις καμία custom rom με xposed? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μήπως έχεις καμία custom rom με xposed? Όχι. Είμαι stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όχι. Είμαι stock. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Μάλλον έκανες update 3.2,1 που έχουν βάλει το heads up. Το βρίσκεις Στο status bar twicks, notification heads up και ενεργοποίησε το και κάνε reboot.. Μάλλον είναι bug αλλά μόνο αυτή τη λύση βρήκα γιατί δεν θέλω να κάνω uninstall. Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο μας ενημερώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Μάλλον έκανες update 3.2,1 που έχουν βάλει το heads up. Το βρίσκεις Στο status bar twicks, notification heads up και ενεργοποίησε το και κάνε reboot.. Μάλλον είναι bug αλλά μόνο αυτή τη λύση βρήκα γιατί δεν θέλω να κάνω uninstall. Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο μας ενημερώνει καλα εισαι πολυ θηριο!! αυτο ειναι. που το ξετρυπωσες δεν μπορω να καταλαβω. βεβαια τωρα μου κανει pop up τα notifications (που δεν θελω) αλλα τουλαχιστον μπορω να απαντω στισ κλησεις. σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον οταν βρω λιγο χρονο θα κανω install την παλιοτερη εκδοση Gravity box που δεν ειχε τετοιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τίποτα φίλε μου... Και εμένα μου την δίνει και θα περιμένω update μήπως και φτιάξει διαφορετικά και εγώ θα βάλω την 3.2.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" εννοεί συνδεδεμένο στην πρίζα. Πρέπει να το έχεις στο "πάντα" (η όπως αλλιώς μεταφράζει το always στο ελληνικό μενού). By default είναι στο always. Επομένως στο κινητό σου με κάποιο τρόπο (μάλλον κατα λάθος) το έχεις αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν σε αυτή την επιλογή στην 4.3 και να μην σου έκανε το φαινόμενο που περιγράφεις. Οκ,ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλό μήνα παιδιά! Θυμίστε μου πώς μπαίνω στο μενού για να κάνω wipes γιατί έχω κολλήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλό μήνα παιδιά! Θυμίστε μου πώς μπαίνω στο μενού για να κάνω wipes γιατί έχω κολλήσει.. είσαι φίλε μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Οκ,ευχαριστω... Συντοπιτη μια που ανεφερες μπαταρια.... Ενα ομορφο αρθρο. http://arstechnica.com/gadgets/2014/07/examining-project-volta-we-put-android-l-through-our-battery-test/ NOT BAD!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Συντοπιτη μια που ανεφερες μπαταρια.... Ενα ομορφο αρθρο. http://arstechnica.com/gadgets/2014/07/examining-project-volta-we-put-android-l-through-our-battery-test/ NOT BAD!!!!! Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα,φαίνεται πολύ βελτιωμένη σ αυτόν τον τομέα η L... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Και εδω ενα ωραιο σαιτ απο Ελληνα developer και αξιοπιστο.Μεταξυ αυτου και αλλα ενδιαφεροντα αρθρα για εμας με το νεξους. http://www.greeceandroid.gr/dev/1291-android-l-project-volta Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα,φαίνεται πολύ βελτιωμένη σ αυτόν τον τομέα η L... Νωρις ειναι σιγουρα αλλα εστω και ενα 20% θα το κερδισει σε μπαταρια Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Νωρις ειναι σιγουρα αλλα εστω και ενα 20% θα το κερδισει σε μπαταρια λογικά απο Οκτώβριο θα την έχουμε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;; Κι εγώ από τότε που έβαλα stock 4.4.3 και GB 3.2 είχα εκνευριστικό lag όχι μόνο στα recents αλλά και στο home και back button. Γι' αυτό το ξήλωσα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts