Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά. Όταν η οθόνη είναι κλειστή ειναι όλα οκ. Όταν όμως είναι ανοικτή και δεχτώ κλήση δεν εμφανίζει τον dialer ώστε να συρω προς το πράσινο εικονίδιο και να απαντήσω. Μπορώ να κάνω κάτι και να γλυτωσω το reset?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά. Όταν η οθόνη είναι κλειστή ειναι όλα οκ. Όταν όμως είναι ανοικτή και δεχτώ κλήση δεν εμφανίζει τον dialer ώστε να συρω προς το πράσινο εικονίδιο και να απαντήσω. Μπορώ να κάνω κάτι και να γλυτωσω το reset?

Wipe dalvik/cashe,λογικά θα ξεκολλήσει.

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Μήπως στα advanced settings του WiFi έχεις επιλέξει κάτι άλλο απο "always" στο πεδίο "Keep WiFi on during sleep"?

Στο ''Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο'' είναι αυτή τη στιγμή,χωρίς να το εχω πειράξει εγώ.Και στην 4.4.3 εκέι ήταν,απο μόνο του...Και απ την άλλη,μήπως έχω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας βάζοντάς το στο ''always''?

Στο ''Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο'' είναι αυτή τη στιγμή,χωρίς να το εχω πειράξει εγώ.Και στην 4.4.3 εκέι ήταν,απο μόνο του...Και απ την άλλη,μήπως έχω αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας βάζοντάς το στο ''always''?

Το "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" εννοεί συνδεδεμένο στην πρίζα. Πρέπει να το έχεις στο "πάντα" (η όπως αλλιώς μεταφράζει το always στο ελληνικό μενού). By default είναι στο always. Επομένως στο κινητό σου με κάποιο τρόπο (μάλλον κατα λάθος) το έχεις αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν σε αυτή την επιλογή στην 4.3 και να μην σου έκανε το φαινόμενο που περιγράφεις.

Κώστας

Δεν ξεκόλλησε. Έχω xposed installed. Καμία αλλη ιδέα;;

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "non intrusive call" στα settings του dialer?

Τι κάνει αυτή η επιλογή;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τι κάνει αυτή η επιλογή;;

Όταν είναι ανοικτή η οθόνη, η κλήση "πάει" στο background και ακούγεται μόνο το ringtone & εμφανίζει notification από το οποίο μπορείς να δεχτείς την κλήση.

Ευχαριστώ πολύ.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το "non intrusive call" στα settings του dialer?

Intrusive call βρίσκω μόνο στα phone tweaks του gravity box και είναι απενεργοποιημένο. Όταν δέχομαι κλήση με την οθόνη ανοικτή μου βγάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου στο notification bar αλλά δεν μπορω να την σύρω κάτω για να απαντήσω. Είναι κολλημένη. Επίσης εξαφανίζεται και η navigation bar όση ωρα δέχομαι την κλήση.

Intrusive call βρίσκω μόνο στα phone tweaks του gravity box και είναι απενεργοποιημένο. Όταν δέχομαι κλήση με την οθόνη ανοικτή μου βγάζει το εικονίδιο του τηλεφώνου στο notification bar αλλά δεν μπορω να την σύρω κάτω για να απαντήσω. Είναι κολλημένη. Επίσης εξαφανίζεται και η navigation bar όση ωρα δέχομαι την κλήση.

Μήπως έχεις καμία custom rom με xposed?

Όχι. Είμαι stock.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Μάλλον έκανες update 3.2,1 που έχουν βάλει το heads up. Το βρίσκεις

Στο status bar twicks, notification heads up και ενεργοποίησε το και κάνε reboot.. Μάλλον είναι bug αλλά μόνο αυτή τη λύση βρήκα γιατί δεν θέλω να κάνω uninstall. Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο μας ενημερώνει

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω... Μάλλον έκανες update 3.2,1 που έχουν βάλει το heads up. Το βρίσκεις

Στο status bar twicks, notification heads up και ενεργοποίησε το και κάνε reboot.. Μάλλον είναι bug αλλά μόνο αυτή τη λύση βρήκα γιατί δεν θέλω να κάνω uninstall. Αν κάποιος έχει βρει κάτι άλλο μας ενημερώνει

καλα εισαι πολυ θηριο!! αυτο ειναι. που το ξετρυπωσες δεν μπορω να καταλαβω. βεβαια τωρα μου κανει pop up τα notifications (που δεν θελω) αλλα τουλαχιστον μπορω να απαντω στισ κλησεις. σε ευχαριστω πολυ. Μαλλον οταν βρω λιγο χρονο θα κανω install την παλιοτερη εκδοση Gravity box που δεν ειχε τετοιο προβλημα.

Το "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο" εννοεί συνδεδεμένο στην πρίζα. Πρέπει να το έχεις στο "πάντα" (η όπως αλλιώς μεταφράζει το always στο ελληνικό μενού). By default είναι στο always. Επομένως στο κινητό σου με κάποιο τρόπο (μάλλον κατα λάθος) το έχεις αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν σε αυτή την επιλογή στην 4.3 και να μην σου έκανε το φαινόμενο που περιγράφεις.

Οκ,ευχαριστω...

Καλό μήνα παιδιά! Θυμίστε μου πώς μπαίνω στο μενού για να κάνω wipes γιατί έχω κολλήσει..

είσαι φίλε μου. :)

Οκ,ευχαριστω...

Συντοπιτη μια που ανεφερες μπαταρια....

Ενα ομορφο αρθρο.

http://arstechnica.com/gadgets/2014/07/examining-project-volta-we-put-android-l-through-our-battery-test/

NOT BAD!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Συντοπιτη μια που ανεφερες μπαταρια....

Ενα ομορφο αρθρο.

http://arstechnica.com/gadgets/2014/07/examining-project-volta-we-put-android-l-through-our-battery-test/

NOT BAD!!!!!

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα,φαίνεται πολύ βελτιωμένη σ αυτόν τον τομέα η L...

Και εδω ενα ωραιο σαιτ απο Ελληνα developer και αξιοπιστο.Μεταξυ αυτου και αλλα ενδιαφεροντα αρθρα για εμας με το νεξους.

http://www.greeceandroid.gr/dev/1291-android-l-project-volta

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα,φαίνεται πολύ βελτιωμένη σ αυτόν τον τομέα η L...

Νωρις ειναι σιγουρα αλλα εστω και ενα 20% θα το κερδισει σε μπαταρια

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Νωρις ειναι σιγουρα αλλα εστω και ενα 20% θα το κερδισει σε μπαταρια

λογικά απο Οκτώβριο θα την έχουμε

IPhone 15 Pro 

Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;;

Παρατήρησα lag όταν είμαι σε μια εφαρμογή και παταω το κουμπί για multitasking. Δηλαδή δεν φέρνει αμέσως τις recent εφαρμογές που τρέχουν απο πίσω ώστε να επιλεξω κάποια άλλη. Διάβασα οτι ίσως οφείλεται στο gravitybox και συγκεκριμενα εαν εχεις ενεργοποιημενες τις επιλογές recent rambar και το clear all button για να κλείσεις όλες τιε ενεργές εφαρμογές. Τα απενεργοποίησα και νομιζω οτι είναι λίγο καλυτερα τώρα. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι τέτοιο;; Υπάρχει κανά fix για πιο γρήγορο multitasking με τον stock τρόπο;;

Κι εγώ από τότε που έβαλα stock 4.4.3 και GB 3.2 είχα εκνευριστικό lag όχι μόνο στα recents αλλά και στο home και back button. Γι' αυτό το ξήλωσα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)