mikpap Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) πως το εκανες? παω με toolkit και δεν αναγνωρίζει τους drivers... "Κατεβάζεις" από τη σελίδα της google τους drivers για τη συσκευή (υπάρχει το link 2-3 post πιο πριν), κάνεις εγκατάσταση μέσω device manager (η συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη μέσω usb cable οπότε και φαίνεται στον device manager των windows με ερωτηματικό - όταν εγκαταστήσεις τους οδηγούς το ερωτηματικό φεύγει), κάνεις unlock (fastboot oem unlock) το τηλέφωνο αφού το βάλεις σε fastboot mode (ενώ είναι κλειστό πατάς ταυτόχρονα vol up + vol down + on/off button μέχρι να ανοίξει στο mode που ανέφερα), κάνεις unzip το image το οποίο κατέβασες από τη google και απλά τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο (flash-all.bat αν θυμάμαι καλά). Όταν τελειώσει κάνε lock πάλι τη συσκευή (fastboot oem lock). ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια στην 4.4.3 σας δουλευει το led? Ναι. Κανονικότατα... Edited June 3, 2014 by mikpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 φιλε την περασες την 4,4,3? ναι την περασα δεν την εχω ψαξει ακομα ομως. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Κατεβάζεις" από τη σελίδα της google τους drivers για τη συσκευή (υπάρχει το link 2-3 post πιο πριν), κάνεις εγκατάσταση μέσω device manager, κάνεις unlock (fastboot oem unlock) το τηλέφωνο αφού το βάλεις σε fastboot mode (ενώ είναι κλειστό πατάς ταυτόχρονα vol up + vol down + on/off button μέχρι να ανοίξει στο mode που ανέφερα), κάνεις unzip το image το οποίο κατέβασες από τη google και απλά τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο (flash-all.bat αν θυμάμαι καλά). Όταν τελειώσει κάνε lock πάλι τη συσκευή (fastboot oem lock). ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Κανονικότατα... λειτουργη και στις αναπαντητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ναι την περασα δεν την εχω ψαξει ακομα ομως. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λειτουργη και στις αναπαντητες? Δεν είχα ως τώρα για να το τσεκάρω το συγκεκριμμένο. Σε μηνύματα και ειδοποιήσεις ως τώρα ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 σε μηνυματα λειτουργει και σε εμενα αλλα σε αναπαντητες οχι Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Οκ παιδια ευχαριστω πολυ, τα ιδια και σε μενα οχι σε αναπαντητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikpap Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όντως σε αναπάντητες δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Δηλαδή στην 4.4.2 σας λειτουργούσε στις αναπάντητες; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 στην 4.4.2 δουλευε κανονικα και σε αναπαντητες. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Περίεργο γιατι είναι ευρέως γνωστό ότι το στοκ αντροιντ ΔΕΝ υποστηρίζει led notification για τις αναπάντητες... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Περίεργο γιατι είναι ευρέως γνωστό ότι το στοκ αντροιντ ΔΕΝ υποστηρίζει led notification για τις αναπάντητες... Με την καμια δεν δούλευε στην 4.4.2....αυτό είναι στάνταρ,μονο σε custom rom δουλεύουν γενικότερα τα notifications LEDs.... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλησπερα παιδια! Νεος χρηστης Ambroid και αγορασα με την μια nexus 5 διαβαζοντας το forum για πολυ μεγαλο διαστημα. Εχω μια απλη ερωτηση μια κ νεος το ξυπνητηρη δεν λειτουργη οταν το τηλεφ. ειναι κλειστο . Υπαρχει καποιο apps ρολοι ξυπνητηρη που να λειτουργη με το τηλεφ. κλειστο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλησπερα παιδια! Νεος χρηστης Ambroid και αγορασα με την μια nexus 5 διαβαζοντας το forum για πολυ μεγαλο διαστημα. Εχω μια απλη ερωτηση μια κ νεος το ξυπνητηρη δεν λειτουργη οταν το τηλεφ. ειναι κλειστο . Υπαρχει καποιο apps ρολοι ξυπνητηρη που να λειτουργη με το τηλεφ. κλειστο? Ευχαριστω Όχι δεν γίνεται. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Φωτο-screen παίρνεις πατώντας ταυτόχρονα το power button + volume down . Σε ευχαριστώ πολύ, τελικά το βρήκα θυμήθηκα πως πήγαινε παλαιότερα:-) Edited June 3, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 thanks και πάλι. Άρα ισχύει το 45λεπτό για ανάλυση 480p. Το σημαντικό είναι πως δεν κρασάρει άλλο η εφαρμογή. Τελευταία ερώτηση, επιλογή για night mode έχει? Για παράδειγμα, στα άλλα κινητά, όταν βάζεις night mode στην κάμερα, χαμηλώνει το iso, και ανεβαίνει ο χρόνος που τραβάει φως ο φακός. Όσα έχουν OIS (όπως και το νεξους5) δεν έχουν πρόβλημα, γιατί η φωτογραφία δεν βγαίνει κουνημένη και με το Night mode οι νυχτερινές φαίνονται πολύ καλύτερες από ότι αν τις έβγαζες δίχως night mode. Στο nexus 5 ψάχτηκα μέσα στην μαμά εφαρμογή, αλλά δεν βρήκα night mode. άν δεν το έχει και αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω εφαρμογή τρίτου για night mode, το OIS θα λειτουργεί κανονικά και αυτόματα? Όχι δυστυχώς δεν έχει night Mode η μανησια εφαρμογή. Για την ακρίβεια και στο ProCapture που έχω αγορασμένο επίσης δεν δουλεύει σωστά το night Mode. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Όχι δυστυχώς δεν έχει night Mode η μανησια εφαρμογή. Για την ακρίβεια και στο ProCapture που έχω αγορασμένο επίσης δεν δουλεύει σωστά το night Mode. Κρίμα, χαραμίζουν το OIS το οποίο ουσιαστικά βρίσκει εφαρμογή μόνο στο βίντεο. ευελπιστώ να δουλέψουν πάνω στην camera app στην google. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια εχω το αρχειο OTA 93.9 MB για την 4.4.3 το κινητο μου ειναι ΦΟΥΛ ΣΤΟΚ ουτε καν ροοτ, τιποτα. μπορω να την περασω? υπαρχει κανενα λινκ που να εξηγει ωραια και καλα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 παιδια εχω το αρχειο OTA 93.9 MB για την 4.4.3 το κινητο μου ειναι ΦΟΥΛ ΣΤΟΚ ουτε καν ροοτ, τιποτα. μπορω να την περασω? υπαρχει κανενα λινκ που να εξηγει ωραια και καλα? :p Στο forum εδώ είδες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393240 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπερα παιδια! Νεος χρηστης Ambroid και αγορασα με την μια nexus 5 διαβαζοντας το forum για πολυ μεγαλο διαστημα. Εχω μια απλη ερωτηση μια κ νεος το ξυπνητηρη δεν λειτουργη οταν το τηλεφ. ειναι κλειστο . Υπαρχει καποιο apps ρολοι ξυπνητηρη που να λειτουργη με το τηλεφ. κλειστο? Ευχαριστω Δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις! Απλώς το βάζεις σε airplane mode και είσαι οκ με το ξυπνητήρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Υπάρχει κανείς που να του ήρθε ειδοποίηση για O.T.A. update της 4.4.3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δε μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Έκανα κάτι τρόπους που είδα στο ίντερνετ αλλά τίποτα. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά όσοι έχετε 4.4.3 έχετε δει διάφορα στη διαχείριση μνήμης? Εγώ με την ίδια χρήση που έκανα και πριν και με clean install βλέπω πολύ μειωμένη την χρησιμοποιούμενη ram. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 (edited) Κυριακό έχεις δει μήπως καμιά αλλαγή στην εγγραφή βίντεο και πιο συγκεκριμένα αν σταμάτησε αυτός ο ενοχλητικός θόρυβος (βουητό) που υπήρχε όταν δεν υπήρχε φασαρία στο περιβάλλον ;; edit: είδα σε άλλο θέμα ότι όντως διορθώθηκε αρκετά και μειώθηκε ο θόρυβος !!! Άντε να δούμε !!! Edited June 4, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Με την καμια δεν δούλευε στην 4.4.2....αυτό είναι στάνταρ,μονο σε custom rom δουλεύουν γενικότερα τα notifications LEDs.... Και όμως στο δικό μου με τα πάντα stock 4.4.2 δουλεύει στις αναπάντητες... Ελπίζω το 4.4.3 να μην μου το χαλάσει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και όμως στο δικό μου με τα πάντα stock 4.4.2 δουλεύει στις αναπάντητες... Ελπίζω το 4.4.3 να μην μου το χαλάσει! :p με την 4.4.2 δουλευε κανονικα κι εμενα.Η αναβαθμιση εκανε τη ζημια Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts