Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα..reboot και στα 2 μετα και τπτ..αλλαξα και θυρα USB και καλωδειο...συνεχιζει να μην το βλεπει ενω στον device manager το βλεπει

Ενεργοποίησε το USB debugging και ξανά προσπάθησε..

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το εκανα..reboot και στα 2 μετα και τπτ..αλλαξα και θυρα USB και καλωδειο...συνεχιζει να μην το βλεπει ενω στον device manager το βλεπει

Δοκίμασε να περάσεις ξανά τους drivers καθαρίζοντας πρώτα με αυτο .

Samsung galaxy s21+

Στο device manager εκεί που σου δείχνει το τηλ απεγκατέστησε τούς drivers βάλε καινούργιους κατα προτίμηση google drivers for nexus .. Edited by trezos

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση. Παιδιά επειδή σκέφτομαι να έρθω κι εγώ στην παρέα σας ισχύει τελικά η εγγύηση για το κόκκινο 16αρι; Το έχω ερωτευτεί!

Η ελληνική αντιπροσωπία καλύπτει μόνο το μαύρο 16αρι.

Oneplus 6 8/128

Καλημέρα

Εχω ένα πρόβλημα

Μετά από πτώση και παραμονή αρκετών ωρών το βράδυ έξω στο ύπαιθρο σε συνθήκες κρύου, το ν5 μου εκτός από σπασμένο γιαλακι πίσω κάμερας ( εκτός εγγύησης) δεν ξανανοίγει και όταν ρο φόρτιση στο πεντάλεπτο καίει παρά πολύ.

Ερώτηση: η αντιπροσωπεία που έχει το σερβίς; να τι παω εκεί ή έχει κάποιος καλύτερη πρόταση αφού είμαι εκτός εγγύησης;

OnePlus 5t

Χρόνια πολλά σε όλους :)

Μετά από περίπου 4 μήνες χρήσης, το Ν5 είναι εξαιρετικό. Έχω ένα θέμα με τον ορθογραφικό έλεγχο: Είναι πολύ φτωχός, ειδικά σε σχέση με το SGS3 που είχα παλιότερα.

Ακόμη και αν ρυθμίσω στο: Ρυθμίσεις > Γλώσσα και Εισαγωγή > Πληκτρολόγιο, πολύ υψηλή λεπτομέρεια ως ρύθμιση της αυτόματης διόρθωσης, δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχω κατεβάσει το σχετικό λεξικό στα ελληνικά, οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρόνια πολλά σε όλους :)

Μετά από περίπου 4 μήνες χρήσης, το Ν5 είναι εξαιρετικό. Έχω ένα θέμα με τον ορθογραφικό έλεγχο: Είναι πολύ φτωχός, ειδικά σε σχέση με το SGS3 που είχα παλιότερα.

Ακόμη και αν ρυθμίσω στο: Ρυθμίσεις > Γλώσσα και Εισαγωγή > Πληκτρολόγιο, πολύ υψηλή λεπτομέρεια ως ρύθμιση της αυτόματης διόρθωσης, δεν είμαι ευχαριστημένος. Έχω κατεβάσει το σχετικό λεξικό στα ελληνικά, οπότε δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Κατέβασε από το Playstore το TouchPal X.

Παιδια πηρα πριν 4 ημερες ενα νεξους 403 ιταλιας και εχω να αναφερω οτι επειδη ειχα και 401 ρουμανιας καμμια σχεση...καταρρχην η μπαταρια ειναι καλυτερη,δεν εξαντλειται τοσο ευκολα και δεν υπαρχουν τριξιματα στο πισω μερος οπως στο ρουμανικο...και ο ηχος βγαινει καθαροτερος μου φαινεται...αλλες προδιαγραφες εχουν τα τηλεφωνα τελικα;παλιοτερα ημουν σιγουρος για τα νοκια που οταν ηταν ουγγαρεζικα ηταν για πεταμα και αν ηταν γερμανικα ή φιλανδικα(σειρα Ε) ηταν αλλο πραμα...

Παιδια πηρα πριν 4 ημερες ενα νεξους 403 ιταλιας και εχω να αναφερω οτι επειδη ειχα και 401 ρουμανιας καμμια σχεση...καταρρχην η μπαταρια ειναι καλυτερη,δεν εξαντλειται τοσο ευκολα και δεν υπαρχουν τριξιματα στο πισω μερος οπως στο ρουμανικο...και ο ηχος βγαινει καθαροτερος μου φαινεται...αλλες προδιαγραφες εχουν τα τηλεφωνα τελικα;παλιοτερα ημουν σιγουρος για τα νοκια που οταν ηταν ουγγαρεζικα ηταν για πεταμα και αν ηταν γερμανικα ή φιλανδικα(σειρα Ε) ηταν αλλο πραμα...

Δεν ισχυει αυτο που λες.....Δεν κατασκευαζεται στην Ρουμανια για να εχει διαφορες,ειναι ιδεα σου φιλε μου:)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Δεν ειπα οτι κατασκευαζεται στην ρουμανια αλλα οτι προοριζεται για την ρουμανια...και πιστεψε με δεν ειναι καθολου ιδεα μου..

Δηλαδή φτιάχνουν αλλες μπαταρίες για τα ρουμάνικα? Είναι τελείως ανεδαφικό αυτό που λες. Όσο για τα τριξιματα υπηρχαν σε μερικά τηλέφωνα ανεξάρτητα απο την παρτίδα

Δεν ισχυει αυτο που λες.....Δεν κατασκευαζεται στην Ρουμανια για να εχει διαφορες,ειναι ιδεα σου φιλε μου:)

Δεν ειπα οτι κατασκευαζεται στην ρουμανια αλλα οτι προοριζεται για την ρουμανια...και πιστεψε με δεν ειναι καθολου ιδεα μου..

Αν εννοει ο hgemwn πως οι συσκευες που προοριζονται για "χαμηλοτερης ποιοτητας αγορες" πιθανον να φορανε β και γ διαλογης εξαρτηματα, τοτε ισως να μην εχει και αδικο. Συμβαινει νομιζω γενικοτερα, γιατι οχι και στη συγκεκριμενη περιπτωση/μαρκα/μοντελο. ;)

Αν εννοει ο hgemwn πως οι συσκευες που προοριζονται για "χαμηλοτερης ποιοτητας αγορες" πιθανον να φορανε β και γ διαλογης εξαρτηματα, τοτε ισως να μην εχει και αδικο. Συμβαινει νομιζω γενικοτερα, γιατι οχι και στη συγκεκριμενη περιπτωση/μαρκα/μοντελο. ;)

Αυτο ακριβως λεω.. Και για την μπαταρια και για τριξιματα.απλα επειδη ειμαι παθον παλαιοτερα σε νοκια γιαυτο το λεω...σκεφτειτε οτι για να παρω ενα κινητο εβλεπα παντα το made in...

Είναι λίγο χλωμό αλλά όχι απίθανο. Και εγω πριν πάρω το δικο μου ρωτησα την χώρα προέλευσης. Αν δεν ηταν απο "καλη" αγορά θα το έπαιρνα απο αλλου.

Παίζει παντα και λίγο placebo βέβαια.

παιδιά ψάχνω να αγωράσω το 16αρι σε μαύρο,απο πού να το πάρω?

ψάχνω κάτι άμεσο σχετικά γιατί έμεινα χωρίς τηλέφωνο.

αμα μου έρθει παλιώτερη παρτίδα με ελλάτωμα,μπορώ να κάνω κάτι?

τι διαφορά έχουν τα μοντέλα που γράφουν EU στο τέλος με αυτά που δεν γράφουν?(στο skroutz πχ)

Samsung Note 9 Black

Κι εμένα εισαγωγή από Ρουμανία είναι κι αυτό το κατάλαβα επειδή το manual μέσα είναι στα αγγλικά και στα ρουμανικά. Δεν αναφέρει πουθενά αλλού στο κουτί κάποια χώρα παρά μόνο το "Made in Korea" που είναι η χώρα κατασκευής. Βέβαια, αν δείτε στο άρθρο για το Google Play στο Wikipedia στην κατηγορία Availability, στη Ρουμανία λέει πως δεν πωλούνται συσκευές μέσω Play. Οπότε υποθέτω πως έχουν απλά επίσημη αντιπροσωπεία LG και το σκρουτζομάγαζο απ' το οποίο το αγόρασα, το είχε προμηθευτεί από κει.

Δε νομίζω όμως τα "ρουμανικά" να έχουν χειρότερη μπαταρία απ' τα "ιταλικά" ούτε λόγω προέλευσης ούτε παρτίδας. Η μπαταρία είναι η ίδια σε όλα τα Nexus 5. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο και όντως έβαζε σε άλλες παρτίδες μικρότερες/μεγαλύτερες μπαταρίες, θα το είχαμε μάθει είτε επίσημα από τη Google/LG είτε από τα διάφορα site που κάνουν teardown. Κι ούτε έχει ανακοινώσει η Google ότι έκανε κάποια αλλαγή στο hardware μετά την παρτίδα 312. Εμένα το "ρουμανικό" παρτίδας Οκτωβρίου-310 (νόμιζα ότι είχα 311 μέχρι που είδα μόλις τώρα ξανά το κουτάκι) βγάζει 6.5 ώρες sot στη μία μέρα συνολικά και 4.5 ώρες sot στις 2 μέρες συνολικά. Έχω ποστάρει άλλωστε αυτά τα αποτελέσματα πολλές φορές στο θέμα της μπαταρίας.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Κι εμένα εισαγωγή από Ρουμανία είναι κι αυτό το κατάλαβα επειδή το manual μέσα είναι στα αγγλικά και στα ρουμανικά. Δεν αναφέρει πουθενά αλλού στο κουτί κάποια χώρα παρά μόνο το "Made in Korea" που είναι η χώρα κατασκευής. Βέβαια, αν δείτε στο άρθρο για το Google Play στο Wikipedia στην κατηγορία Availability, στη Ρουμανία λέει πως δεν πωλούνται συσκευές μέσω Play. Οπότε υποθέτω πως έχουν απλά επίσημη αντιπροσωπεία LG και το σκρουτζομάγαζο απ' το οποίο το αγόρασα, το είχε προμηθευτεί από κει.

Δε νομίζω όμως τα "ρουμανικά" να έχουν χειρότερη μπαταρία απ' τα "ιταλικά" ούτε λόγω προέλευσης ούτε παρτίδας. Η μπαταρία είναι η ίδια σε όλα τα Nexus 5. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο και όντως έβαζε σε άλλες παρτίδες μικρότερες/μεγαλύτερες μπαταρίες, θα το είχαμε μάθει είτε επίσημα από τη Google/LG είτε από τα διάφορα site που κάνουν teardown. Κι ούτε έχει ανακοινώσει η Google ότι έκανε κάποια αλλαγή στο hardware μετά την παρτίδα 312. Εμένα το "ρουμανικό" παρτίδας Οκτωβρίου-310 (νόμιζα ότι είχα 311 μέχρι που είδα μόλις τώρα ξανά το κουτάκι) βγάζει 6.5 ώρες sot στη μία μέρα συνολικά και 4.5 ώρες sot στις 2 μέρες συνολικά. Έχω ποστάρει άλλωστε αυτά τα αποτελέσματα πολλές φορές στο θέμα της μπαταρίας.

Συμφωνω απολυτα:up:

Nexus 5 red 16GB

Απο τα προβληματα που ετυχαν σε εμενα θεωρησα οτι μπορει να παιζει διαφορα σε συσκευες που προοριζονται σε διαφορετικες χωρες.αλλη η αγορα της ρουμανιας της γερμανιας κοκ...ισως ετυχε σε εμενα δεν θελω να διαφωνησω με κανεναν απλα λεω την εμπειρια μου...ισως παιζει διαφορα απο εκδοση σε εκδοση..

παιδιά ψάχνω να αγωράσω το 16αρι σε μαύρο,απο πού να το πάρω?

ψάχνω κάτι άμεσο σχετικά γιατί έμεινα χωρίς τηλέφωνο.

αμα μου έρθει παλιώτερη παρτίδα με ελλάτωμα,μπορώ να κάνω κάτι?

τι διαφορά έχουν τα μοντέλα που γράφουν EU στο τέλος με αυτά που δεν γράφουν?(στο skroutz πχ)

Πάρ΄το απο όπου το βρείς φτηνότερο! Αφού αυτό είναι το μοντέλο που εισάγεται και "επίσημα" στην Ελλάδα, αν ο μη γένοιτο σου πάθει κάτι έχεις πλήρη εγγύηση. Για ελάττωμα και τέτοια μη το σκέφτεσαι, μετα την 311 έχουν διορθώσει μερικά αρχικά κατασκευαστικά προβλήματα, οπότε τώρα που οι παρτίδες εχουν φτάσει στο 402 και μετα εισαι κομπλέ.

Το EU δεν ξέρω τι είναι, αλλά υποπτέυομαι οτι είναι συσκευές για την ευρωπαϊκή αγορά, που σημαίνει οτι θα παίζει σε 4G κανονικά (γιατί τα αμερικάνικα έχουν άλλες μπάντες για το 4G και δε δουλεύουν στο 4G της Ευρώπης).

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Μήπως ξέρει κάποιος πως θα εμφανισω το menu button στον chrome????Εμένα έχει μονο τους σελιδοδείκτες πανω δεξια........????

Nexus 5 red 16GB

Μήπως ξέρει κάποιος πως θα εμφανισω το menu button στον chrome????Εμένα έχει μονο τους σελιδοδείκτες πανω δεξια........????

Κάτω αριστερά δεν το έχει?

Δίπλα στο "most visited".

αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αμα εχεις pie controls δεν το εμφανιζει,το εμφανιζει μονο με navigation buttons.....:dizzy: αυτη η google ωρες ωρες ειναι για πολυ γιουχα ρε παιδι μου!!!!

Nexus 5 red 16GB

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον φταίει το Gravity Box.

αν ειναι δυνατον ρε παιδια...αμα εχεις pie controls δεν το εμφανιζει,το εμφανιζει μονο με navigation buttons.....:dizzy: αυτη η google ωρες ωρες ειναι για πολυ γιουχα ρε παιδι μου!!!!

Γεια σας και απο εμένα. Την παρτίδα που τη βλέπουμε;

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)