Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυο γρήγορες ερωτήσεις (καλησπέρα παιδιά!)

1. Ποια θεωρείτε κορυφαία ακουστικά για χρηση με το κινητό μας (εννοώ να απολαμβάνεις μουσική με μπάσο μεσαίες μουσικοτητα ανάλυση κλπ) ? Μου πρότεινε ένας τύπος στο παμπλικ καποια με 18ε που βγαινουν σε πολλά χρωματα δε θυμάμαι πως λέγονται , φαντάζομαι εσείς γνωρίζετε καλυτερα.

2. Στο θέμα της φόρτισης υπάρχει πρόβλημα αν χρησιμοποιείς φορτιστής απο άλλο κινητο π.χ. Samsung η απο ταμπλέτα κλπ? Παλι USB input αλλά το φις ισως να τροφοδοτεί με λιγο διαφορετικη τάση το τηλέφωνο? Φαντάζομαι θα έχει σχέση κ με το χρονο φόρτισης. Πρόβλημα για ζημιά στο ν5 υπάρχει? Ευχαριστώ.

Αν θελεις να ειναι και handsfree και ακουστικα τοτε τα a jays+,αν θελεις μονο ακουστικα τοτε beats audio!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι θα ήθελα να ειναι κ hands free κ μάλιστα μαυρο. Jays one plus η κάτι άλλο? Κ αγορά απο που προτεινετε?

Οσον αφορα για τη δεύτερη ερώτηση τι προτεινετε?

Έι παιδιά δείτε τι βρήκα http://www.droid-life.com/2014/04/01/want-to-run-facebooks-new-android-app-ui-follow-these-simple-steps/

Σε εμένα λειτούργησε κανονικά τώρα έχω το καινούργιο FB, τα σπάει

(Εκανα το alternative method απλα σβήνοντας το FB και βάζοντας το apk του νέου)

για πολυ καιρο,ειχα ενα περιεργο ui του fb που μοιαζει με αυτη την εκδοση,αλλα ειχε ολα τα πληκτρα κατω και ηταν πολυ βολικο...το ειχε κανεις?σε οσα κινητα φιλων ειδα,ειχε το κλασσικο με τη χοντρη μπλε γραμμη επανω

Vamos Aris

Για τους πιο απαιτητικους στο θεμα του ηχου ριξτε ενα βλεφαρο και στα Etymotic HF2 αν θελετε κατι για android.

Επισης το ΣΚ πηρα κι εγω εν τελει το Ν5, πρωτο smartphone οποτε ψαχνομαι λιγο. Μπορει κανεις να με παραπεμψει σε παλιοτερα posts ή αλλα links για καποια βασικα θεματα; Κυριως battery management tips, αλλα και αλλα γενικοτερα tips που βελτιωνουν την ολη εμπειρια. Να κανω φανταζομαι unlock bootloader απο τωρα και αν χρειαστει ψαχνω στην πορεια τις επιλογες μου για rooting ε;

Edited by Kon

Για τους πιο απαιτητικους στο θεμα του ηχου ριξτε ενα βλεφαρο και στα Etymotic HF2 αν θελετε κατι για android.

Επισης το ΣΚ πηρα κι εγω εν τελει το Ν5, πρωτο smartphone οποτε ψαχνομαι λιγο. Μπορει κανεις να με παραπεμψει σε παλιοτερα posts ή αλλα links για καποια βασικα θεματα; Κυριως battery management tips, αλλα και αλλα γενικοτερα tips που βελτιωνουν την ολη εμπειρια. Να κανω φανταζομαι unlock bootloader απο τωρα και αν χρειαστει ψαχνω στην πορεια τις επιλογες μου για rooting ε;

Φίλε καλορίζικο το Nexus 5.

Οδηγός για unlocking bootloader, custom recovery και root εδώ.

Για μείωση κατανάλωσης μπαταρίας προτείνω το Greenify ειδικά αν χρησιμοποιείς εφαρμογές τύπου Viber ή FB.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν φλασάρουμε την factory image χρειάζεται κανένα wipe dalvik cache, cache, system and data όπως κάνουμε όταν φλασάρουμε custom roms ή όχι?

Οκ ευχαριστω. Η πιο νεα εκδοση του greenify βλεπω πως λειτουργει και χωρις root συμφωνα με την περιγραφη, αλλα λεει πως ειναι σε early stage κτλ κτλ... Ξερει κανεις αν αλλαζει κατι ουσιαστικο;

αν τη φλασαρεις σε fastboot οχι δεν χρειαζεται τπτ κατα το φλασαρισμα γινεται απο μονο του, μην κατεβασεις το image απο εκει ομως ειναι για την sprint , περιμενες λιγες ωριτσες
All it takes is a swipe...

αν τη φλασαρεις σε fastboot οχι δεν χρειαζεται τπτ κατα το φλασαρισμα γινεται απο μονο του, μην κατεβασεις το image απο εκει ομως ειναι για την sprint , περιμενες λιγες ωριτσες

Εγώ την κατεβάζω από εδώ και την φλασάρω από fastboot mode.

Οπότε δεν κάνω τίποτα ετσί?

Βασικά δεν ξέρω τι συμβατότητα θα έχει το xposed και το Gravity Box οπότε δεν ξέρω αν θα την περάσω μόλις βγει.

Ακόμα ΔΕΝ έχει βγει...

Τον τελευταίο μήνα το Google now επιμένει να με πάει σε ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ και μάλιστα ισχυρίζεται πως είναι η δουλεία μου! Μήπως η Google ξέρει κάτι που δεν ξέρω;;;

Για την ιστορία, το μέρος είναι ένα ψυχολογικό κέντρο! Χμ

Τον τελευταίο μήνα το Google now επιμένει να με πάει σε ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ και μάλιστα ισχυρίζεται πως είναι η δουλεία μου! Μήπως η Google ξέρει κάτι που δεν ξέρω;;;

Μήπως με το gmail σου έχεις και άλλη συσκευή ενεργοποιημένη?

Μήπως με το gmail σου έχεις και άλλη συσκευή ενεργοποιημένη?

Είναι διχασμένη προσωπικότητα;;

:lol:

---

:hunter:

Το θέμα είναι πως.... ούτε η άλλη συσκευή που έχω το gmail μου, έχει πάει στο μέρος αυτό.

Έτσι νομίζω δηλαδή :lol:

Αν έχεις το Android Device Manager εγκατεστημένο μπορείς να τσεκάρεις συνέχεια τις συσκευές σου που βρίσκονται.

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τώρα με την αναβάθμιση που αναμένεται εμείς που έχουμε κάνει ροοτ και έχουμε περάσει xposed framework και gavity box θα πρέπει να ξανακάνουμε root και να ξανά περάσουμε τα framework και τα modules???

Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!!

Xiaomi Pocophone f1

MIUI 11.0.5.0

Android 9 (Pie)

Υπάρχει τρόπος για 160 χαρακτήρες στα sms με το hangouts? Αλλαγή keyboard κάνω, αλλαγή εφαρμογής μηνυμάτων όχι.. :lol:
s21 ultra 256

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τώρα με την αναβάθμιση που αναμένεται εμείς που έχουμε κάνει ροοτ και έχουμε περάσει xposed framework και gavity box θα πρέπει να ξανακάνουμε root και να ξανά περάσουμε τα framework και τα modules???

Να ρωτήσω κ γω...με σκέτο ρουτ,θα λάβουμε OTA το update ή θα πρέπει να το περάσω χειροκίνητα?

Αν έχεις το Android Device Manager εγκατεστημένο μπορείς να τσεκάρεις συνέχεια τις συσκευές σου που βρίσκονται.

Φίλε μου δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ξέρω που είναι η άλλη συσκευή. Στο σαλόνι κάθετε γιατί που να πάει ένα tablet 10''; επίσης ξέρω που είναι η γυναίκα μου με το τηλέφωνο της και αυτή το ίδιο για μένα. Χρειάζεται πολλές φορές να ξέρει, γιατί όλο και τυχαίνει να κάνω καμία γρήγορη με το CBR ή παλιότερα κανένα ταξιδάκι για μερικές μέρες μόνος. Το θέμα δεν είναι αυτό, αν δηλαδή κάποιος μπορεί να παρακολουθεί ποιον και αν είναι σωστό κλπ. Το θέμα είναι τι σκάλωμα έφαγε το Google now. Έχω ορίσει οικία και εργασία ήδη. Εντάξει μικρό το κακό.

Υπάρχει τρόπος για 160 χαρακτήρες στα sms με το hangouts? Αλλαγή keyboard κάνω, αλλαγή εφαρμογής μηνυμάτων όχι.. :lol:

Αν δεν αλλάξεις εφαρμογή δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς..

:D

Αν δεν αλλάξεις εφαρμογή δεν μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς..

Μαχαιριά! Ούτε με κεφαλαία? Μόνο greeklish?

s21 ultra 256

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)