souliar Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 O αισθητήρας του Οne είναι καλύτερος και φαίνεται στο πως καταγράφει τις σκηνές με μεγάλο contrast και στο πόσο ζωντανά είναι τα χρώματα. Λογικό αν υπολογίσει κανείς ότι το Οne έχει 1/3" 4 megapixel αισθητήρα και γρήγορο f/2,0 φακό, ενώ το Nexus 5 έχει 1/3,2" 8 megapixel αισθητήρα και f/2,5 φακό. Εκεί που το Nexus έχει εν δυνάμει καλύτερο αποτέλεσμα, είναι στο κινούμενο video όπου το OIS συμβάλλει σε σταθερή και με χαμηλό θόρυβο εικόνα, ενώ του One είναι επιρρεπής σε motion blur και artifacts λόγω έλλειψης OIS. Τα χρωματα παντως του nexus δειχνουν ποιο γηινα,το one μου θυμιζει χρωματα του S4...Kαι ο ηχος δεν ξερω αν μου φενεται,αλλα του nexus ειναι ποιο καθαρος! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ακριβως το ιδιο τεστ εχω κανει κι εγω με τα ιδια αποτελεσματα. Το 5S εχει μετα το HTC One το ποιοτικοτερο ηχειο της αγορας. Απο την αλλη το ηχειο του ερμου του N5 μου φαινεται ισοδυναμο των LG G2 και Galaxy S4. Πριν είχα το s2....μπορώ να πω ότι παίζει να είχε και πιο δυνατό ηχείο το s2....Είναι το μοναδικό σημείο που υστερεί έναντι άλλων, αλλά εντάξει την δουλειά σου την κάνεις. Αυτό που περιμένω στην αναβάθμιση της 4.4.3 είναι οι χρόνοι στο focus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δεν κάνουν τα android πλην των samsung και κάποιων ελάχιστων συσκευών νομίζω κινέζικες με mediatek... υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί Videocalls??? και αν ναι, για ποιο λόγο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Παιδια καλησπερα!!!ειμαι και εγω κατοχος ενος nexus 5 εδω και μια εβδομαδα.Πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη(πιοτητας κατασκευης, ταχυτητας,ζωντανης οθονης κ.τ.λ)μια χαρα. Η μονη μου απορια που εχω ειναι η εξης(δεν ξερω αν ειναι καν προβλημα αυτο που θα αναφερω)στην αρχη οταν ξεκλειδωνα το κινητο μου,μου εμφανιζε ενα πολυ ομορφο animation πανω στην μπαρα αναζητησης!!που ελεγε στα ελληνικα!!πειτε οκ google.Απο σημερα το συγκεκριμενο εφφεδακι!!δεν μου το εμφανιζει καθολου!!(εκανα επανακινηση μηπως ειχε φαει κολλημα,αλλα τζιφος)Θα μου πειτε?και εκει κολησες?μωρε δεν ειναι οτι κολησα εγω,απλα σκεφτομαι μηπως εχει φαει κανα κολημα η εφαρμογη,και για αυτον τον λογο εμφανιστηκε το συγκεριμενο φαινομενο.Παρεπιπτοντως!!ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι με στοκ ρομ,και σαν δευτερο launcher εχω περασει τον nova prime.ευχαριστω. Edited April 1, 2014 by spartan30gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια καλησπερα!!!ειμαι και εγω κατοχος ενος nexus 5 εδω και μια εβδομαδα.Πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη(πιοτητας κατασκευης, ταχυτητας,ζωντανης οθονης κ.τ.λ)μια χαρα. Η μονη μου απορια που εχω ειναι η εξης(δεν ξερω αν ειναι καν προβλημα αυτο που θα αναφερω)στην αρχη οταν ξεκλειδωνα το κινητο μου,μου εμφανιζε ενα πολυ ομορφο animation πανω στην μπαρα αναζητησης!!που ελεγε στα ελληνικα!!πειτε οκ google.Απο σημερα το συγκεκριμενο εφφεδακι!!δεν μου το εμφανιζει καθολου!!(εκανα επανακινηση μηπως ειχε φαει κολλημα,αλλα τζιφος)Θα μου πειτε?και εκει κολησες?μωρε δεν ειναι οτι κολησα εγω,απλα σκεφτομαι μηπως εχει φαει κανα κολημα η εφαρμογη,και για αυτον τον λογο εμφανιστηκε το συγκεριμενο φαινομενο.Παρεπιπτοντως!!ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι με στοκ ρομ,και σαν δευτερο launcher εχω περασει τον nova prime.ευχαριστω. Ο nova launcher που έβαλες δεν το υποστηριζει το Ok google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Ο nova launcher που έβαλες δεν το υποστηριζει το Ok google Το ξερω αυτο!!αλλα οταν ξαναπηγαινω πισω παλι στον στοκ launcher δεν μου το εμφανιζει πια.Και μου εκανε εντυπωση αυτο,οπωτε και για αυτο τον λογο το ανεφερα. Edited April 1, 2014 by spartan30gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδια πια ι γνωμη σας για αγορα αναμεσα στο (Nexus 5) και (Samsung galaxy S4) Θα με βοηθουσατε με τις απαντησεις σας ως χρηστες της συσκευης! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδια πια ι γνωμη σας για αγορα αναμεσα στο (Nexus 5) και (Samsung galaxy S4) Θα με βοηθουσατε με τις απαντησεις σας ως χρηστες της συσκευης! Ευχαριστω! Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για σύγκριση αλλά επειδή είχα και τα 2 να σου πω εν συντομία ότι το nexus είναι σε δική του κλάση (κορυφή) σε ταχύτητα και smoothness, επίσης έχει καλό βίντεο και πλήρη ελευθερία να το κάνεις ότι θες, ειδικά αν ξέρεις. Επίσης θα έχεις άμεσα updates Απ την άλλη είναι πιο σπαρτιάτικο αν θες διάφορες ευκολίες από μαμά(π.χ. toggles). Το S4 πάλι υπερέχει σαφώς σε κάμερα, και χώρο αποθήκευσης καθώς παίρνει κάρτα μνήμης, ενώ και στα 2 είναι καλή η οθόνη τους στον ήλιο(Όχι όμως κορυφαία). Του S4 είναι πολύ πιο έντονα τα χρώματα σαν amoled. Και η μπαταρία του κατά λίγο παραπάνω. Αυτά τα λίγα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για σύγκριση αλλά επειδή είχα και τα 2 να σου πω εν συντομία ότι το nexus είναι σε δική του κλάση (κορυφή) σε ταχύτητα και smoothness, επίσης έχει καλό βίντεο και πλήρη ελευθερία να το κάνεις ότι θες, ειδικά αν ξέρεις. Επίσης θα έχεις άμεσα updates Απ την άλλη είναι πιο σπαρτιάτικο αν θες διάφορες ευκολίες από μαμά(π.χ. toggles). Το S4 πάλι υπερέχει σαφώς σε κάμερα, και χώρο αποθήκευσης καθώς παίρνει κάρτα μνήμης, ενώ και στα 2 είναι καλή η οθόνη τους στον ήλιο(Όχι όμως κορυφαία). Του S4 είναι πολύ πιο έντονα τα χρώματα σαν amoled. Και η μπαταρία του κατά λίγο παραπάνω. Αυτά τα λίγα! Ok,σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Για τα video calls αναφέρομαι στο φίλο πρίν, αν είσαι χωρίς WiFi και θέλεις να έχεις εικόνα με αυτόν που μιλάς, τι κανείς? Αν ζητάς τον λόγο που θέλει να έχει κάποιος εικόνα... Ε υπάρχουν δεκάδες λόγοι προσωπικοί και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μα έτσι κι αλλιώς για να κάνεις βίντεο κλήση πρέπει να έχεις ανοιχτό 3G νομίζω. Άσε που όλοι έχουν Skype και άλλα παρόμοια πλέον. Δίνουν ακόμα οι εταιρείες προσφορές για βίντεο κλήσεις; Θυμάμαι κάποτε (πριν 4-5 χρόνια) που έδινε το CU 1500 λεπτά κλήσεων και βίντεο κλήσεων και είχαμε τρελαθεί με τις βίντεο κλήσεις όσοι είχαμε κινητά με 3G. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Παιδια καλησπερα!!!ειμαι και εγω κατοχος ενος nexus 5 εδω και μια εβδομαδα.Πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη(πιοτητας κατασκευης, ταχυτητας,ζωντανης οθονης κ.τ.λ)μια χαρα. Η μονη μου απορια που εχω ειναι η εξης(δεν ξερω αν ειναι καν προβλημα αυτο που θα αναφερω)στην αρχη οταν ξεκλειδωνα το κινητο μου,μου εμφανιζε ενα πολυ ομορφο animation πανω στην μπαρα αναζητησης!!που ελεγε στα ελληνικα!!πειτε οκ google.Απο σημερα το συγκεκριμενο εφφεδακι!!δεν μου το εμφανιζει καθολου!!(εκανα επανακινηση μηπως ειχε φαει κολλημα,αλλα τζιφος)Θα μου πειτε?και εκει κολησες?μωρε δεν ειναι οτι κολησα εγω,απλα σκεφτομαι μηπως εχει φαει κανα κολημα η εφαρμογη,και για αυτον τον λογο εμφανιστηκε το συγκεριμενο φαινομενο.Παρεπιπτοντως!!ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι με στοκ ρομ,και σαν δευτερο launcher εχω περασει τον nova prime.ευχαριστω. Φίλε αυτό το μηνυματάκι εμφανίζεται μέχρι την πρώτη εβδομάδα με δεύτερη, και καλά για να το μάθεις, και μετά εξαφανίζεται. Έτσι μου έγινε και στο Nexus 5 και στο Nexus 7 (2013), και τα δύο με Google now launcher. Όπως και να έχει αν πεις "Ok Google" η αναζήτηση δουλεύει κανονικά. Edited April 2, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πως μπορούμε να βάλουμε ταπετσαρία χωρίς να μας ζητάει να πετσοκόψουμε τη φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μα έτσι κι αλλιώς για να κάνεις βίντεο κλήση πρέπει να έχεις ανοιχτό 3G νομίζω. Άσε που όλοι έχουν Skype και άλλα παρόμοια πλέον. Δίνουν ακόμα οι εταιρείες προσφορές για βίντεο κλήσεις; Θυμάμαι κάποτε (πριν 4-5 χρόνια) που έδινε το CU 1500 λεπτά κλήσεων και βίντεο κλήσεων και είχαμε τρελαθεί με τις βίντεο κλήσεις όσοι είχαμε κινητά με 3G. Ναι όντως πρέπει να έχεις 3G αλλά αυτό δε σημαίνει ότι καταναλώνει mb. Αντίθετα καταναλώνει λεπτά ομιλίας, 1500 είναι σε cosmote. Με τα Skype και τα λοιπά, καταναλώνεις mb, δε ξέρω πόσα γιατί δε το έχω κάνει ποτέ, με ότι συνεπάγεται αυτό. Μόνο εγώ βλέπω την διαφορά μεταξύ των? Ή είναι κάτι που δε γνωρίζω?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το Nexus 5 είναι η κινητήριος δύναμη του KitKat. Android: Στο 61,4% το ποσοστό του Jelly Bean, υπερδιπλάσια τα ποσοστά του KitKat Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Φίλε αυτό το μηνυματάκι εμφανίζεται μέχρι την πρώτη εβδομάδα με δεύτερη, και καλά για να το μάθεις, και μετά εξαφανίζεται. Έτσι μου έγινε και στο Nexus 5 και στο Nexus 7 (2013), και τα δύο με Google now launcher. Όπως και να έχει αν πεις "Ok Google" η αναζήτηση δουλεύει κανονικά. Οπωτε ειναι σαν ενας προσωρινος τροπος εκμαθησης?εγινε φιλε μου σε ευχαριστω για την πολυτιμη πληροφορια(μου εφυγε το αγχος απο επανω μου):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι το Com.andrond.systemui Και μου έχει ανεβασμενα ποσοστα στην μπαταρία; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 υπάρχει άνθρωπος που χρησιμοποιεί Videocalls??? και αν ναι, για ποιο λόγο;;; Εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτε τις βίντεο κλήσεις μέχρι που γεννήθηκε η ανιψιά μου και ήθελαν οι δικοί μου να την βλέπουν. Επίσης απο την στιγμη που είχα απεριόριστες κλήσεις μεταξυ μας με μονο 3g καλυψη την κάναμε την δουλεια μας. Για πες τώρα ποσο ευκολο είναι σε κάτι τέτοιες καταστάσεις να πεις σε μεγάλους ανθρώπους να κανουν skype κληση;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 μια ερώτηση για το χρώμα παίδες: ποιες οι απόψεις black vs. red; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Το dashlock widget όποιος το χει πως τα πάει από κατανάλωση; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 μια ερώτηση για το χρώμα παίδες: ποιες οι απόψεις black vs. red; Βάζοντας κόκκινη θήκη το ζηλεψα πολύ και θα το προτιμούσα μάλλον λόγω έντονου χρώματος.. Αν και είναι βαθύ κόκκινο, όχι τόσο έντονο.. Βέβαια προσωπικά, τώρα τελευταία μου αρέσουν τα έντονα χρώματα ενώ πάντα το αγαπημένο μου ήταν το μαύρο..:p Το dashlock widget όποιος το χει πως τα πάει από κατανάλωση; Όχι καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Βάζοντας κόκκινη θήκη το ζηλεψα πολύ και θα το προτιμούσα μάλλον λόγω έντονου χρώματος.. Αν και είναι βαθύ κόκκινο, όχι τόσο έντονο.. Βέβαια προσωπικά, τώρα τελευταία μου αρέσουν τα έντονα χρώματα ενώ πάντα το αγαπημένο μου ήταν το μαύρο..:p ίσως είναι κι αυτό μια λύση. κόκκινη θήκη αντί κόκκινης συσκευής :) Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι το Com.andrond.systemui Και μου έχει ανεβασμενα ποσοστα στην μπαταρία; Έχει σχέση με τη λειτουργια του συστήματος. Δεν είναι εφαρμογή της Google η κάτι τέτοιο και ουσιαστικά δεν επιτελεί κάποια λειτουργια που εσύ εχεις άμεση σχέση. Η αυξημένη κατανάλωση είναι μάλλον κάποιο glitch. Κάνε ενα reboot, πρεπει να φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Την τελευταία εβδομάδα έχω παρατηρήσει μια σημαντική βελτίωση στην αυτονομία της συσκευής, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εκ μέρους μου. Παλιότερα έβγαζα τη μέρα με υπόλοιπο περίπου 40% και φόρτιζα κάθε βράδυ. Τώρα το κινητό κρατάει άνετα δυο μέρες χωρίς φόρτιση, χθες το βράδυ είχα υπόλοιπο 80%. Έχω το location reporting μόνιμα ανοιχτό και ο μεγαλύτερος καταναλωτής μπαταρίας (μετά την οθόνη) ήταν τα Google services. Τώρα ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι το WiFi. Η φίλη μου, που έχει το Nexus 4, μου είπε ότι και αυτή έχει δει τις τελευταίες μέρες βελτίωση στη μπαταρία. Έκανε μήπως η Google κάποια σιωπηρή αναβάθμιση στα google services; Ή μήπως άλλαξε η Wind κάποια παράμετρο στο δίκτυό της; Σίγουρα πάντως κάτι έχει αλλάξει, η διαφορά στην αυτονομία είναι πολύ μεγάλη για να είναι η ιδέα μου. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος βελτίωση στην αυτονομία του κινητού του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Την τελευταία εβδομάδα έχω παρατηρήσει μια σημαντική βελτίωση στην αυτονομία της συσκευής, χωρίς να έχει αλλάξει κάτι εκ μέρους μου. Παλιότερα έβγαζα τη μέρα με υπόλοιπο περίπου 40% και φόρτιζα κάθε βράδυ. Τώρα το κινητό κρατάει άνετα δυο μέρες χωρίς φόρτιση, χθες το βράδυ είχα υπόλοιπο 80%. Έχω το location reporting μόνιμα ανοιχτό και ο μεγαλύτερος καταναλωτής μπαταρίας (μετά την οθόνη) ήταν τα Google services. Τώρα ο μεγαλύτερος καταναλωτής είναι το WiFi. Η φίλη μου, που έχει το Nexus 4, μου είπε ότι και αυτή έχει δει τις τελευταίες μέρες βελτίωση στη μπαταρία. Έκανε μήπως η Google κάποια σιωπηρή αναβάθμιση στα google services; Ή μήπως άλλαξε η Wind κάποια παράμετρο στο δίκτυό της; Σίγουρα πάντως κάτι έχει αλλάξει, η διαφορά στην αυτονομία είναι πολύ μεγάλη για να είναι η ιδέα μου. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος βελτίωση στην αυτονομία του κινητού του; Και μένα μέχρι εχθες τα Google services ρουφουσαν την μπαταρία. Θεωρησα άστοχα οτι μπορεί να φταίει ο κερνελ (γιατί πειραματιζομουν με διάφορους τελευταία). Ηδη από σήμερα παρατηρώ βελτίωση που μάλλον δε οφείλεται στο κερνελ αλλά στο οτι τα Google services απασχολούν ελάχιστα την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts