MaXAiRO Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μετά από λίγο ψάξιμο διάβασα ότι το android δεν έχει αναφορά παράδοσης παρά μόνο αναφορά αποστολής...δηλαδή έλεος αν ισχύει αυτο! Αν βρει πάντως κάποιος τρόπο να λαμβάνει με notification αναφορά παράδοσης, ας με ενημερώσει pls. . Έχει και αναφορά αποστολής και παράδοσης. Δες screenshot μου από το 8sms. Όσον αφορά την ειδοποίηση που θες, το 8sms (για άλλες εφαρμογές δεν ξέρω) δεν υποστηρίζει. Απλά βγαίνει ένα toast notification στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει ότι παραδόθηκε και από κει κι ύστερα μπορείς να δεις το πράσινο "τικ" στο κάτω μέρος του μηνύματος και την ώρα παράδοσης στις λεπτομέρειες μηνύματος πατώντας παρατεταμένα πάνω του όπως φαίνεται στο screenshot. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχει και αναφορά αποστολής και παράδοσης. Δες screenshot μου από το 8sms. Όσον αφορά την ειδοποίηση που θες, το 8sms (για άλλες εφαρμογές δεν ξέρω) δεν υποστηρίζει. Απλά βγαίνει ένα toast notification στο κάτω μέρος της οθόνης που λέει ότι παραδόθηκε και από κει κι ύστερα μπορείς να δεις το πράσινο "τικ" στο κάτω μέρος του μηνύματος και την ώρα παράδοσης στις λεπτομέρειες μηνύματος πατώντας παρατεταμένα πάνω του όπως φαίνεται στο screenshot. Όντως το δοκίμασα κι εγώ και γίνεται αυτο που λές. Ωστόσο παραμένει μυστήριο γιατί το handcent sms για παράδειγμα, ενώ έχει ρύθμιση για notification δε το κάνει. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει delivery notification όπως έχουν όλα τα τηλέφωνα..ηχητικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το δαχτυλίδι της κάμερας με τι τρόπο μπορούμε να τη προστατέψουμε; έχετε γρατσουνιές εσείς; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το δαχτυλίδι της κάμερας με τι τρόπο μπορούμε να τη προστατέψουμε; έχετε γρατσουνιές εσείς; Φαντάζομαι μόνο με θήκη όπως αυτή που προστατεύεται και η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κατέβασε την εφαρμογή που λέει ο φίλος, τρέξε την να κάνει συγχρονισμό, και έτσι πάνε οι φωτογραφιες στον stock dialer. Στην συνέχεια αμα θες διέγραψε την εφαρμογή και οι φωτογραφίες θα μείνουν συγχρονισμένες. Έτσι το εκανα και εγώ και είναι κομπλε Έλα ρε συ, αυτό έκανα κι εγώ, αλλά δεν φάνηκαν οι φώτος στην στοκ εφαρμογή των επαφών. Σ' ευχαριστώ και θα το ξανακάνω. Ίσως χρειαζόταν και κανένα reboot μετά το συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Όντως το δοκίμασα κι εγώ και γίνεται αυτο που λές. Ωστόσο παραμένει μυστήριο γιατί το handcent sms για παράδειγμα, ενώ έχει ρύθμιση για notification δε το κάνει. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει delivery notification όπως έχουν όλα τα τηλέφωνα..ηχητικά! Εγώ χρησιμοποιώ το handcent και μου κάνει κανονικά ήχο όταν παραδωθεί το sms. Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι χρησιμοποιεί την ένταση για "μουσική, βίντεο, παιχνίδια και άλλα μέσα" και όχι την ένταση για "ήχους κλήσεις και ειδοποιήσεις". Οπότε τσέκαρε στις ρυθμίσεις ήχου μήπως το πρώτο είναι τέρμα χαμηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα!! Επειδή σκέφτομαι άμεσα να χτυπήσω:) το κινητό θέλω να ρωτήσω πως είναι η εμπειρία πλοήγησης στο internet με τον chrome. Είδα κάποια βιντεάκια που δείχνουν στο zoom in zoom out κάποια ψιλολαγκαρίσματα που φαίνονται ενοχλητικά.. Σε αυτό το τομέα πως συμπεριφέρεται π.χ σε σύγκριση με το iphone 5/5s ? Το σκρολλάρισμα από την άλλη φαίνεται καλύτερο στο nexus. Ποιες είναι οι εμπειρίες σας? Βάζω και το βίντεο από κάτω για να δείτε τι εννοώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το handcent και μου κάνει κανονικά ήχο όταν παραδωθεί το sms. Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι χρησιμοποιεί την ένταση για "μουσική, βίντεο, παιχνίδια και άλλα μέσα" και όχι την ένταση για "ήχους κλήσεις και ειδοποιήσεις". Οπότε τσέκαρε στις ρυθμίσεις ήχου μήπως το πρώτο είναι τέρμα χαμηλά. Κάνε μου μια χάρη κι έλεγξε στο Handcent αν στα Notification Settings->Sent Notifications έχεις επιλεγμένο το Notify when message is received? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Φαντάζομαι μόνο με θήκη όπως αυτή που προστατεύεται και η κάμερα. http://www.spigen.com/brands/google/nexus-5/nexus-5-case-slim-armor.html Νομίζω αυτή είναι καλύτερη σε προστασία. Έτσι κι αλλιώς αυτή έχω παραγγείλει. Είδα στο ebay screen protector παρέα με ένα μικρό κομμάτι που καλύπτει τη κάμερα αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα επηρεάζει τη φωτογραφική.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κάνε μου μια χάρη κι έλεγξε στο Handcent αν στα Notification Settings->Sent Notifications έχεις επιλεγμένο το Notify when message is received? Ναι αυτό έχω επιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Ναι αυτό έχω επιλεγμένο. Ευχαριστώ! Που σημαίνει ότι το δικό μου έχει κάποιο πρόβλημα? Δε ξέρω τι να σκεφτώ πλέον! Εμένα δε μου κάνει ήχο! Και στο Go SMS που έχω το ίδιο κάνει...μου βγάζει μόνο το pop up..ήχο δε κάνει! Edited March 28, 2014 by ankouts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το δοκίμασα, αλλά δε μου άρεσε. Θέλω στην native εφαρμογή των επαφών να φάινεται και το fb, όχι σε κάποια άλλη. Μάλλον δεν πρέπει να γίνεται ε; Εγώ την έβαλα την εφαρμογή , εκανα συγχρονισμό, μου έβαλε στις επαφές φωτογραφία απο τον λογαριασμό του κάθε που έχει facebook, και την απεγκατεστησα. Το αποτέλεσμα , όλες μου οι επαφες έχουν φωτο τώρα απο fb! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα!! Επειδή σκέφτομαι άμεσα να χτυπήσω:) το κινητό θέλω να ρωτήσω πως είναι η εμπειρία πλοήγησης στο internet με τον chrome. Είδα κάποια βιντεάκια που δείχνουν στο zoom in zoom out κάποια ψιλολαγκαρίσματα που φαίνονται ενοχλητικά.. Σε αυτό το τομέα πως συμπεριφέρεται π.χ σε σύγκριση με το iphone 5/5s ? Το σκρολλάρισμα από την άλλη φαίνεται καλύτερο στο nexus. Ποιες είναι οι εμπειρίες σας? Βάζω και το βίντεο από κάτω για να δείτε τι εννοώ! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ούτε εγώ...ίσα ίσα θα έλεγα. Είναι ταχύτατο στα zoom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 παιδια μετα απο αλλαγες διαφορων κινητων και λογισμικων γυρισα σε pure android και νεξους 5...και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την επιλογη μου θα ελεγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πώς κάνουμε βιντεοκλήση με το Nexus?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν κάνει το android βιντεοκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2 Ποιο επιλέγετε; Το nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πώς κάνουμε βιντεοκλήση με το Nexus?? Δεν κάνει το android βιντεοκληση Και όμως κάνει βιντεοκληση μέσω hangouts Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μάλλον εννοεί μέσω δικτύου κινητής. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ε ναι.. Αλλιώς έχεις ένα σωρό εφαρμογές που τις ίδιες πρέπει να έχει κι ο άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι προφανώς και μιλώ μέσω κινητής τηλεφωνίας. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος? Στο Note 2 που έχω επίσης, πως γίνεται? Είναι υλοποίηση της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι της Samsung είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankouts Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μάλιστα...ωραία πατάτα φάγαμε...δυστυχώς δε το ήξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 καλημερα παιδια πηρα στα χερια μου σημερα κι εγω ενα κοκκινο 401 παρτιδα.Μια ερωτηση οταν λες οκ google μετα λες για παραδειγμα what day died michael jackson αλλα αντι να μου απαντησει με φωνη μου δειχνει καποια link απο google και στις ρυθμισεις νομιζω οτι γραφει οτι φωνη ειναι ενεργη αν μπορειτε πειτε μου τι να δω.ευχαριστω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts