Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με βάση όσα αναφέρετε μερικοί τελευταία σχετικά με το μικρόφωνο ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα, είναι σαν να λέτε πως τελικά είναι θέμα hardware και θα πρέπει να τα στείλουμε με το τσουβάλι στην Procordia για service.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Σήμερα παρέλαβα την αντικατάσταση από UK, 311 παρτίδα, δείχνει αψεγάδιαστο.

Σου έκαναν αντικατασταση και ήρθε 311 παρτίδα του Νοεμβρίου; παράξενο μου φαίνεται..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Με βάση όσα αναφέρετε μερικοί τελευταία σχετικά με το μικρόφωνο ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα, είναι σαν να λέτε πως τελικά είναι θέμα hardware και θα πρέπει να τα στείλουμε με το τσουβάλι στην Procordia για service.

Και να μην το πούμε; :-P

Να ρωτήσω κάτι; αν βάλεις άλλη ρομ τότε δεν θα έπρεπε να λύνεται το θέμα του μικροφώνου αν ήταν software?

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Σου έκαναν αντικατασταση και ήρθε 311 παρτίδα του Νοεμβρίου; παράξενο μου φαίνεται..

311 το πρώτο, 311 και αυτό, μετά από 2 εβδομάδες. Μάλλον δε πουλάει πολύ το άσπρο 16αρι. Πραγματικά όμως δε με απασχολεί το S/N.

Μου έχει παρουσιαστει δύο φορες το εξής. Το βράδυ το κινητό έχει μπαταρία πάνς απο 60% αλλά το πρωί ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι γιατί το κινητό έχει κλείσει τελείως από μπαταρία! έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο και μήπως έχει κάποια λύση για το πρόβλημα αυτό. το κινητό το έχω απο Δεκέμβρη οπότε δε συμβαίνει συνέχεια αλλά άντα να πιστέψουν στη δουλειά οτι έκλεισε πάλι μόνο του το κινητό :p

Μολις εφτασε!!!!!!!!!!

http://i1181.photobucket.com/albums/x429/giann0s/IMG_0132.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x429/giann0s/IMG_0133.jpg

................................

Γιαννης

Τρεντουλιαρικο! :-P

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Μεγειες.Πρόσεξε μονο γιατί η κόκκινη θήκη που πήρα στη γυναικα μου βρωμισε στις γωνίες.Δεν ξέρω λόγω διαφορετικού υλικού μη σου λερωνεται

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μολις εφτασε!!!!!!!!!!

http://i1181.photobucket.com/albums/x429/giann0s/IMG_0132.jpg

http://i1181.photobucket.com/albums/x429/giann0s/IMG_0133.jpg

καλοριζικο φιλαρακι,πανεμορφο.απο που το παραγγειλες?

Περιμένω κι εγώ!!

Καλορίζικο :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Νομίζω φίλε Maxairo ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του hardware προβλήματος...

Κώστας

Νομίζω φίλε Maxairo ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του hardware προβλήματος...

Θα δείξει. Εγώ ακόμα περιμένω να δω τι αλλαγές θα φέρει το επόμενο update. Πάντως διάβασα σήμερα σε ένα thread σχετικά με το μικρόφωνο ότι ένας έχει το πρόβλημα και στο καινούριο κόκκινο Nexus 5.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

καλησπερα φιλοι μου,εγω απο μεγαλη ανοησια το εδωσα χωρις λογο κ θα το ξανααγορασω,απο καταστημα Public to βρισκω,να το παραγγειλω?ερχονται σφραγισμενα?

Αν τουλάχιστον το έδωσες χωρίς χασούρα δεν πειράζει συγχωρήσε ;) Δεν το γνωρίζω αυτό που ρωτάς αλλά μου φαίνεται παράλογο να ερχόταν ανοιχτό ... Πάρε όμως ενα τηλ και ρώτα αν νιώθεις ανασφάλεια

Τελευταια νεα απο την Procordia:Μπορουν λεει να φτιαξουν την οθονη αλλα επειδη το κινητο κολλαει στο logo LG δε μπορουνε να το φτιαξουν!Οταν το εδωσα εγω το κινητο λειτουργουσε πισω απο την σπασμενη οθονη!Μαλιστα πριν το δωσω εκανα κι ενα τσεκ να μπω στο recovery να δω αν φαινεται οτι ειναι root κλπ!Τωρα λεει δεν το φτιαχνουν επειδη ειναι 32αρι και να απευθυνθω στην google!!!τι κανω τωρα;;;κανεις με εμπειρια επι του θεματος;;;

:mad:

Αν τουλάχιστον το έδωσες χωρίς χασούρα δεν πειράζει συγχωρήσε ;) Δεν το γνωρίζω αυτό που ρωτάς αλλά μου φαίνεται παράλογο να ερχόταν ανοιχτό ... Πάρε όμως ενα τηλ και ρώτα αν νιώθεις ανασφάλεια

μεγαλαη μ....που το εδωσα.αλλα ευτηχως δεν εχασα ουτε ενα ευρω.

καλησπερα φιλοι μου,εγω απο μεγαλη ανοησια το εδωσα χωρις λογο κ θα το ξανααγορασω,απο καταστημα Public to βρισκω,να το παραγγειλω?ερχονται σφραγισμενα?

Σφραγισμένα κομπλε. Όπως έχω ξαναπεί πήρα 2 nexus5 το Σάββατο και ήταν σφραγισμένα κανονικά.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Σφραγισμένα κομπλε. Όπως έχω ξαναπεί πήρα 2 nexus5 το Σάββατο και ήταν σφραγισμένα κανονικά.

εγω το παραγγειλα απο καταστημα multirama λογο επαρχιας που στην ουσια ειναι public,πηρε ενα αλλο καταστημα public Που το ειχε διαθεσιμο κ ειπε να μας το στειλει.

εγω το παραγγειλα απο καταστημα multirama λογο επαρχιας που στην ουσια ειναι public,πηρε ενα αλλο καταστημα public Που το ειχε διαθεσιμο κ ειπε να μας το στειλει.

Αν για οποιοδήποτε λογο δεν είναι σφραγισμένο απλά δεν το παραλαμβανεις και το στέλνεις όπως είναι πισω

OnePlus 5t

Αν για οποιοδήποτε λογο δεν είναι σφραγισμένο απλά δεν το παραλαμβανεις και το στέλνεις όπως είναι πισω

ε δεν νομιζω να εχω θεμα,απλα καποια μαγαζια εχουν stock και οπου ζητησουν τα στελνουν.

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)