Zong Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Να πω και εγώ την άποψή μου επι του θέματος. Ενάμιση μήνα τώρα δεν μου έχει παραπονεθεί κανένας για το πως ακούγομαι στην διάρκεια καποιας κλήσης. Και καθημερινά έχω συνήθως περι τη μια ώρα κλήσεις. Εκανα μια δοκιμή καλώντας σε άλλο κινητο εδώ στο σπίτι και όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να αναπαράγω αυτό που περιγράφεται σε προηγούμενα ποστς. Η φωνή μου ακουγόταν καθαρά είτε το περιβάλλον ήταν θορυβώδες (τηλεόραση) είτε σε απόλυτη ησυχία. Στην βιντεοσκόπηση απο την άλλη το έχω το πρόβλημα. Αν βιντεοσκοπήσω σε απόλυτη ησυχία ακούω σε κάποια σημεία του βίντεο έναν θόρυβο. :confused: Πιθανόν λοιπόν τα δύο προβλήματα να μη σχετίζονται. Ακριβώς έτσι είμαι και εγώ. Στην ομιλία μου με άλλους ολοι με ακουν μια χαρά. Το βίντεο είναι λείαν επιεικώς "αχρηστο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Έμενα πάντως και η βιντεοσκοπηση μου βγαίνει πολύ καλή αλλά και η ομιλία. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Yπαρχει καποια ενναλακτικη του Haxsync? Θελω να συγχρονιζει ολα τα στοιχεια των επαφων και τα γενεθλια να τα βαζει αυτοματα στο calendar. Εχω δοκιμασει τα sync me - uber sync αλλα το πρωτο σου βγαλει τα γενεθλια μεν ομως μονο μεσα απο την εφαρμογη και το δευτερο κανει sync μονο τις φωτογραφιες. Εχω την εντυπωση οτι -πλεον- ειναι περιορισμος του facebook. Kαι κατι αλλο... Δεν γινετε ρε παιδια αυτοματο merging σε skype - google contacts? Πρεπει να το κανεις ενα ενα manual? Edited February 6, 2014 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ευτυχης κατοχος και γω απο σημερα. Παρτιδα 312, απο Play Store Γερμανιας(αργησε κανενα 20ημερο να μου ερθει). Εντυπωσεις μεχρι στιγμης ΑΡΙΣΤΕΣ. Το καλυτερο Android κινητο που εχω πιασει. Το εχω φορτωσει ηδη και φτου φτου μη το ματιασω παει σφαιρα. Ολα στιγμιαια. Τετοια εναλλαγη μεταξυ εφαρμογων δεν εχω ξαναδει σε Android(μοναχα σε iOS και BB10). Μεχρι στιγμης καποιο απο τα γνωστα ελαττωματα που αναφερθηκαν δεν εχω παρατηρησει(led,ομιλια κλπ δουλευουν μια χαρα). Το πιο αδυναμο σημειο της συσκευης με διαφορα, ειναι το ηχειο. Εκτος απο την ενταση που απλως ειναι ανεκτη(αλλα οχι ικανοποιητικη), η ποιοτητα ειναι σχεδον....αισχρη. Πολυ ασχημη δουλεια εχει γινει. Σιγουρα το χειροτερο speaker που εχω ακουσει σε οποιοδηποτε smartphone ή μη. Αυτα απο μενα προς το παρον :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Μια ερωτηση. Εστειλα μέσω bluetooth από Mac ήχους κλησης στο κινητό και δεν τους βρίσκω. Πρέπει να κατεβάσω file manager για να διαχειρίζομαι τα αρχεία? Μέσα από το Android Transfer του Mac βλέπει το Nexus αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία από το φάκελο bluetooth στον φάκελο ringtones... HELP !! EDIT: To έκανα. Ηθελε επανεκκίνηση ο υπολογιστής. PS. Το κινητό είναι τέλειο !!! Edited February 6, 2014 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 οχι εννοω να γίνεται ρουτερ αλλα να περνει ίντερνετ απο αλλο ρουτερ Οχι δεν γινεται. Συνδεμενο σε pc με usb δεν παιρνει internet. ΜΟΝΟ με wifi. Θυμαμαι τα windows mobile 7.1 (οχι τα windows phone) ειχαν αυτη τη δυνατοτητα. Να παιρνουν δηλαδη internet οταν συνδεοντε με usb σε pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ρε παιδιά μηνύματα πως στέλνει τούτο? Τι είναι hangout κλπ. Δεν το ξανασυνάντησα αυτό. Δεν έχει επιλογη για sms να κάνω ρυθμίσεις αποστολής, ήχου, κλπ. Μπαίνω hangout και με πάει στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κατέβασε το 8sms για να μην παιδευεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ρε παιδιά μηνύματα πως στέλνει τούτο? Τι είναι hangout κλπ. Δεν το ξανασυνάντησα αυτό. Δεν έχει επιλογη για sms να κάνω ρυθμίσεις αποστολής, ήχου, κλπ. Μπαίνω hangout και με πάει στις ρυθμίσεις. Πας στις ρυθμισεις του, βαζεις τον αριθμο σου και ετσι ενεργοποιουνται τα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Νομιζω οτι είναι μια χαρά , στην αρχή μου φαινόταν κι εμένα περίεργο αλλά τελικά μου άρεσε παρα πολύ. Το μονο κακό είναι οτι δεν υποστηρίζει μήνυμα με 160 χαρακτήρες [ μόλις διορθώθηκε με update ] Edited February 6, 2014 by johnannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Νομιζω οτι είναι μια χαρά , στην αρχή μου φαινόταν κι εμένα περίεργο αλλά τελικά μου άρεσε παρα πολύ. Το μονο κακό είναι οτι δεν υποστηρίζει μήνυμα με 160 χαρακτήρες [ μόλις διορθώθηκε με update ] Και παλι 60 στελνει στα Ελληνικα. Αλλο πραγμα διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απορίες: Το led ποτε αναβοσβυνει ; σε αναπάντητες; μηνηματα; μαιλ; Το 4g πως περιγράφεται στο status bar ; με το Η ή άλλο; Για μηνύματα ποιο πρόγραμμα να κατεβάσουμε ( αν το hangout δεν υποστηρίζει ελληνικά sms ) hantsent sms καλό είναι; Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απορίες: Το led ποτε αναβοσβυνει ; σε αναπάντητες; μηνηματα; μαιλ; Το 4g πως περιγράφεται στο status bar ; με το Η ή άλλο; Για μηνύματα ποιο πρόγραμμα να κατεβάσουμε ( αν το hangout δεν υποστηρίζει ελληνικά sms ) hantsent sms καλό είναι; Για το Led θα κατεβάσεις το lightflow και θα το ρυθμίσεις εσύ για οποία εφαρμογή θες.. Το 4G στη Vodafone με 4G κανονικά... Με H συμβολίζεται το 3g. Handcent έχω και εγώ... Πολύ καλό. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλό και ελαφρύ είναι και το textra sms, και με 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα στα ελληνικά. Εγώ αυτό είχα καθώς το handcent πλέον αν και καλό έχει βαρύνει επικίνδυνα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εμενα παντως το led λειτουργει κανονικα μονο του σε ολα τα χρωματα. Αναβει ασπρο στις αναπαντητες και οποιο αλλο χρωμα εχει καθοριστει απο την εκαστοτε εφαρμογη που χρησιμοποιω(whats app,facebook,bbm κλπ) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Εμενα παντως το led λειτουργει κανονικα μονο του σε ολα τα χρωματα. Αναβει ασπρο στις αναπαντητες και οποιο αλλο χρωμα εχει καθοριστει απο την εκαστοτε εφαρμογη που χρησιμοποιω(whats app,facebook,bbm κλπ) με light flow (αν όχι από που το ρυθμίζεις)? πως μπορώ να βάλω εφαρμογές στο ring? Edited February 7, 2014 by sp_stavros Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 με light flow (αν όχι από που το ρυθμίζεις)? πως μπορώ να βάλω εφαρμογές στο ring? Με xposed και gravity box. Αυτό όμως απαιτεί ροοτ. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Από την αρχική οθόνη, το πλαίσιο αναζήτησης Google βγαίνει ή είναι μόνιμα εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Από την αρχική οθόνη, το πλαίσιο αναζήτησης Google βγαίνει ή είναι μόνιμα εκεί; Όχι δεν βγαίνει, μόνο αν βάλεις άλλο launcher. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μπα, δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία, προς το παρόν τουλάχιστον. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtsakiris Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ρε παιδιά μηνύματα πως στέλνει τούτο? Τι είναι hangout κλπ. Δεν το ξανασυνάντησα αυτό. Δεν έχει επιλογη για sms να κάνω ρυθμίσεις αποστολής, ήχου, κλπ. Μπαίνω hangout και με πάει στις ρυθμίσεις. Εγώ έβαλα το textra και είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μπα, δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία, προς το παρόν τουλάχιστον. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια εφαρμογή είναι φίλε μου η οποία κατά 99% είναι και καλύτερη (βλ. Nova και Apex πχ).. δε θα πάθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μπα, δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία, προς το παρόν τουλάχιστον. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορείς ακόμη να βάλεις τον Holo hd launcher όπου έχω και εγώ και δεν θα δεις καμία διαφορά πάρα μόνο λίγο πιο μικρά εικονίδια μιας και είναι kit kat version. Μετά μπορείς να κάνεις ότι άλλο θες και αν όχι απλά βγάζεις την εφαρμογή. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ενας φιλος ειναι κοντα στην αποκτηση του nexus 5 απο αυστραλιανο play store. Περα απο το θεμα της εγγυησης με την lg hellas αν δεν παρει το μαυρο 16αρι, τι διαφορετικο θα εχει(οπως πχ εχει το αμερικανικο με το 4g)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ένας φίλος μου είχε το 16αρι από Αυστραλία και έπιανε κανονικά το 4G Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts