giorgossam Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Η τελευταια ειναι.παρτο!! το παραγγειλα φιλε μου,πιστευω να ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 O ασύρματος φορτιστής LG WCP-405 που έδινε η Wind-LG δώρο με το nexus 4... κάνει για το nexus 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 O ασύρματος φορτιστής LG WCP-405 που έδινε η Wind-LG δώρο με το nexus 4... κάνει για το nexus 5; Ναι, κάνει. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αυτο ρε παιδια ισχυει στο Nexus 5?Light bleeding ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το πήρα σήμερα το απόγευμα από Wind, παρά πολύ καλό, άριστες εντυπώσεις και άριστη τιμή! Έχω και το nexus 4... το οποίο φαίνεται μικρό μπροστά στο νέο nexus 5. Κάποιες ερωτήσεις... 1) Το s/n έξω στο κουτί είναι από 401KPW είναι τελευταία παρτίδα; 2) Το s/n έξω στο κουτί, με τον σειριακό αριθμό μέσα στο μενού είναι διαφορετικά πράγματα; 3) Έβαλα καταλάθος ως προεπιλογή για SMS το "Hangout", πως επιστρέφω στην επιλογή την κανονική "Μηνύματα"; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αυτο ρε παιδια ισχυει στο Nexus 5?Light bleeding ... Ναι. Όλα το έχουν, δυστυχώς. Πλάκα κάνω και πάλι. Είναι πολύ σπάνιο αλλά το έχουν συναντήσει αρκετοί στο xda. Εδώ στο forum δεν το έχει συναντήσει κανείς από ότι φαίνεται. Για hardware προβλήματα ρώτα στο thread με τα προβλήματα. 1) Το s/n έξω στο κουτί είναι από 401KPW είναι τελευταία παρτίδα; 2) Το s/n έξω στο κουτί, με τον σειριακό αριθμό μέσα στο μενού είναι διαφορετικά πράγματα; 3) Έβαλα καταλάθος ως προεπιλογή για SMS το "Hangout", πως επιστρέφω στην επιλογή την κανονική "Μηνύματα"; Ευχαριστώ! 1. Ναι. 2. Ναι. 3. Μόνο το Hangouts υπάρχει από default για μηνύματα. Πρέπει να κατεβάσεις άλλη εφαρμογή για μηνύματα αν θες να το αλλάξεις. Θα σου πρότεινα το 8sms ή το Textra. Οι περισσότεροι 8sms χρησιμοποιούμε. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το πήρα σήμερα το απόγευμα από Wind, παρά πολύ καλό, άριστες εντυπώσεις και άριστη τιμή! Έχω και το nexus 4... το οποίο φαίνεται μικρό μπροστά στο νέο nexus 5. Κάποιες ερωτήσεις... 1) Το s/n έξω στο κουτί είναι από 401KPW είναι τελευταία παρτίδα; 2) Το s/n έξω στο κουτί, με τον σειριακό αριθμό μέσα στο μενού είναι διαφορετικά πράγματα; 3) Έβαλα καταλάθος ως προεπιλογή για SMS το "Hangout", πως επιστρέφω στην επιλογή την κανονική "Μηνύματα"; Ευχαριστώ! ωραια! 1.ναι ειναι η τελευταια παραγωγη Γεναρη. 2.οχι δεν ειναι διαφορετικα!Ομως εχει δυο κωδικους!Για να εισαι μεσα δες το ΙΜΕΙ ;) 3.To hangouts ειναι η νεα εφαρμογη για τα μηνυματα,προσωπικα με εχει βολεψει πολυ. MaXAiRO με προλαβες.. :sorry: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ωραια! 1.ναι ειναι η τελευταια παραγωγη Γεναρη. 2.οχι δεν ειναι διαφορετικα!Ομως εχει δυο κωδικους!Για να εισαι μεσα δες το ΙΜΕΙ ;) 3.To hangouts ειναι η νεα εφαρμογη για τα μηνυματα,προσωπικα με εχει βολεψει πολυ. MaXAiRO με προλαβες.. :sorry: Μπορεις να στειλεις κ απλο sms με το hangout? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μπορεις να στειλεις κ απλο sms με το hangout? Ναι, μπορείς. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι, μπορείς. βαγγελη αυτο ισχυει στο Nexus 5?Light bleeding ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 βαγγελη αυτο ισχυει στο Nexus 5?Light bleeding ... Δεν αποκλείεται αλλά κανένας μας εδώ δεν είχε πρόβλημα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossam Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν αποκλείεται αλλά κανένας μας εδώ δεν είχε πρόβλημα. δεν εχει ακουστει κατι εδω στο φορουμ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 δεν εχει ακουστει κατι εδω στο φορουμ ε? Όχι βρε. Μην αγχώνεσαι. Μια χαρά θα είναι το κινητό!!!!:D Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ειμαι ακομη με την 1η φορτιση με 30% (δν εχω βαλει sim ακομη οποτε δν εχει καταναλωσει πολυ). Πρεπει να το αφησω να αποφορτισθει πληρως ή μπορω να το φορτισω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χαχαχα ακριβως, το desire-ακι με εβγαλε 3+ χρονια και γερο λιωσιμο απο roms, etc.. Κι εγω ακριβως το ιδιο με την sim :P μονο που μου προτεινε ο ανθρωπος στο καταστημα να την κοψει αλλα ειδε πως ηταν απο τις παλιες και αρα πρεπει να παρω καινουργια sim. Γνωριζετε τι χρειαζεται αυτο? (γτ ο αριθμος δεν ειναι στο ονομα μου) Η δικιά μου η sim ήτανε από το 2000 και την έκοψαν χωρίς πρόβλημα. Το μόνο που με ρώτησαν ήταν αν είχα επαφές αποθηκευμένες σε αυτή γιατί είπαν πως θα χανόταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ντόινγκ... πως θα χανονταν οι επαφές αφού το τσιπακι παραμένει ανέπαφο.. Εκτός αν κάνανε αντικατάσταση.. Τι είναι αυτά που λένε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Λοιπον θελω να μοιραστω τις πρωτες μου εντυπωσεις αν και νωρις ακομα αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινετε λενε.....το κινητο το αγορασα χθες απο καταστημα wind .........ελληνικο 16 gb (παρτιδα 401).......κατ αρχην.....εχουν περασει σχεδον ολα τα λεγομενα κορυφαια smartphones εστω και για λιγο απο τα χερια μου..........απο iphone 4s και 5 ( φανατικος iphone hater πλεον) αλλα και s4 και lg g2 και htc one και και και....... ακομα και απο τα παλιοτερα οπως φαινετε και στην υπογραφη μου αλλωστε μονο το αντικειμενικα "απολυτο τερας" note 3 δεν εχει περασει προτερου προβληματος μεγεθους με το note 2............τι παρατηρω........το κινητο απο τα android μοντελα ειναι με διαφορα οτι πιο smooth εχω δει ποτε.........βλεπεις ρε παιδι μου μια γενικη σβελταδα.............δεν βρισκω ακριβως τα λογια να περιγραψω τι εννοω........οχι οτι τα αλλα τελευταιας παραγωγης μοντελα πχ g2 κολανε αλλα σου αφηνουν ετσι μια λιγο πιο "βαρια" γευση και μπορει μια στις τοσες να κανουν εστω και ενα πολυ μικρο lag.......αυτο ειναι "πουπουλο" και υπερβολικα "σβελτο"στα παντα του.......ενα κλικ παραπανω απο ολα τα αλλα μαλλον λογω vanila android....η οθονη παρα πολυ καλη υπαρχουν και καλυτερες οχι ομως με τρομερες διαφορες .....το ιδιο ακριβως ισχυει και για την καμερα.........τωρα κροταλισματα στα κουμπια τουλαχιστον απο χθες που το εχω σε καμια περιπτωση αργοτερα τι θα γινει δεν ξερω (το nexus 4 παντως απο οτι θυμαμαι που ειχε και αυτο πολυ ενοχλητικά κροταλισματα , μου εχει μεινει αξεχαστο χαχα , τα ειχε εξ αρχης με το που το ειχα βγαλει τοτε απο το κουτι βεβαια τοτε ειχα κανει το λαθος και το ειχα παρει την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας) ......και ρωταω αυτοι που το ειχαν το προβλημα το ειχαν απο την αρχη????? ....προβλημα ηχου....δεν διακρινω εγω ρε παιδες μια χαρα δυνατο ειναι το ηχειο.....ενταξει δεν ειναι htc one.......αλλα οχι οτι εχει και χαμηλη ενταση που διαβαζω εδω πολλους και λενε μια χαρα ενταση εχει δυνατη...........βεβαια το κινητο που εχω ανηκει στην τελευταια τελευταια παρτιδα παραγωγης..........οποτε εχω διαβασει οτι τα εχουν διορθωσει τα θεματακια.........επισης straight out of the box τρεχει kitkat 4.4.2 χωρις να κανω αναβαθμιση.........ψαχνοντας για αναβαθμισεις δεν μου βγαζει κατι.......εχει δωθει κατι παραπανω απο την google??? δεν ξερω ρε παιδες πραγματικα εχω εντυπωσιαστει ........θα ριψοκινδυνεψω να πω κατι μιας και ο χρονος που το εχω στα χερια μου ειναι μικρος για να εχω πληρη γνωμη και επισης ας ξερω οτι πολλοι θα εχουν αλλη γνωμη...........στα δικα μου τα ματια αυτην την στιγμη το ταπεινο nexus 5 ειναι η απολυτη android εμπειρια σε ανωτερο επιπεδο εστω και λιγο απο οποιοδηποτε αλλη android συσκευη..........εχω εντυπωσιαστει ......Αντικειμενικα......αν ηταν αλλιως τα πραγματα δεν θα ειχα προβλημα να το πω......μιας και αλλαζω πολυ συχνα κινητα για να ειμαι κολλημενος και προκατειλημενος με καποιο!!!!!! Λοιπον δυο νεωτερες παρατηρησεις μετα την τριτη μερα συνυπαρξης μου με το nexus 5........πρωτον αποφασισα σημερα να κανω ενα τεστ μπαταριας υπο νορμαλ τυπικη χρηση και οχι υπο ξεζουμισμα.........εβαλα λοιπον το κινητο για φορτιση χθες το βραδυ και το εβγαλα σημερα κατα τισ 8 μιση το πρωι.......η χρηση που εκανα ηταν μια τυπικη χρηση.......καμια 20 τηλεφωνικες κλησεις......σερφαρισμα ανα διαστηματα.......για λιγο.......gps ανοικτο , δεδομενα ανοικτα συνεχεια , wifi ανοικτο........αυτην την στιγμη η μπαταρια ειναι στο 70% ........καθολου ασχημα θα ελεγα ειδικα για καποιον που δεν εχει σκοπο να χρησιμοποιησει το κινητο για παιχνιδια αλλα πιο νορμαλ.............δευτερον μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το οτι η ελευθερη ram οτι κι αν εχω κανει αυτες τις μερες και φυσικα εννοειται χωρις επανεκινηση δεν εχει πεσει ποτε κατω απο 1gb.........στο g2 πεφτει οπως και σε ολα τα υπολοιπα........ισως να φταινε τα περιτα και το ui που εχουν εν αντιθεσει με το vanila android του nexus.............καθε μερα που περναει ευχαριστιέμαι ακομα και πιο πολυ και επιμενω στην αρχικη τοποθετηση μου..........η απολυτη και original android εμπειρια!!!!!!!!!! Edited January 24, 2014 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 υπο νορμαλ τυπικη χρηση και οχι υπο ξεζουμισμα......... εβαλα λοιπον το κινητο για φορτιση χθες το βραδυ και το εβγαλα σημερα κατα τισ 8 μιση το πρωι....... η χρηση που εκανα ηταν μια τυπικη χρηση καμια 20 τηλεφωνικες κλησεις gps ανοικτο δεδομενα ανοικτα σηνεχεια wifi ανοικτο Η μπαταρία φορτίζει σε 1.5 ώρα αν έχεις data/WiFi/GPS off και δεν το πειράζεις οπότε μην το αφήνεις όλο το βράδυ. Ξοδεύεις ρεύμα!! :!: Όλα αυτά είναι τυπική νορμάλ χρήση; Αυτή η χρήση είναι ο ορισμός του ξεζουμίσματος! :lol::lol: Ωραίος πάντως! :):up: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empire21 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλημερα σε όλους και καλορίζικα τα νέα ελληνικά πλεόν nexus!!Μια πολύ σύντομη ερώτηση..Μπορεί κάποιος με ελληνικό μοντέλο να μου πεί πόσους χαρακτήρες σου επιτρέπει να στειλείς μέσω SMS το hangouts?Το δικό μου απο Αγγλια δίνει διαθεσιμο έως 60 χαρακτήρες..Έχω περάσει αλλη εφαρμογή για να ξεπεράσω το πρόβλημα αλλά ήθελα να μου λύσει κάποιος την απορία μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλημερα σε όλους και καλορίζικα τα νέα ελληνικά πλεόν nexus!!Μια πολύ σύντομη ερώτηση..Μπορεί κάποιος με ελληνικό μοντέλο να μου πεί πόσους χαρακτήρες σου επιτρέπει να στειλείς μέσω SMS το hangouts?Το δικό μου απο Αγγλια δίνει διαθεσιμο έως 60 χαρακτήρες..Έχω περάσει αλλη εφαρμογή για να ξεπεράσω το πρόβλημα αλλά ήθελα να μου λύσει κάποιος την απορία μου.. Ναι. Καλά τα λες. Με Hangouts μέχρι 60. Έτσι είναι γιατί κρατάει την κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων με τους τόνους κλπ. Ενώ με την άλλη εφαρμογή που λες ότι χρησιμοποιείς έχεις επιλέξει να αφαιρούνται αυτοί οι χαρακτήρες και μπορείς να στέλνεις 160. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empire21 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ναι. Καλά τα λες. Με Hangouts μέχρι 60. Έτσι είναι γιατί κρατάει την κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων με τους τόνους κλπ. Ενώ με την άλλη εφαρμογή που λες ότι χρησιμοποιείς έχεις επιλέξει να αφαιρούνται αυτοί οι χαρακτήρες και μπορείς να στέλνεις 160. Σ ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φιλέ μου..Και κάτι ακόμα..α)Εχεις παρατηρήσει "κιτρινιλα" καθόλου στην οθόνη?β)Είναι χαλαρό το πλήκτρο του power button η όχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Σ ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φιλέ μου..Και κάτι ακόμα..α)Εχεις παρατηρήσει "κιτρινιλα" καθόλου στην οθόνη?β)Είναι χαλαρό το πλήκτρο του power button η όχι?? Δες εδώ τα 2 και 9. Το 2 είναι πολύ συνηθισμένο. Το έχουν σχεδόν όλοι. Το 9 σπάνιο. Εκτός κι αν με το "κιτρινίλα" εννοείς κάτι άλλο. Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα θα πρέπει να το στείλεις για service ή αντικατάσταση. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Έχω δει σε κάποια nexus 5 μια εφαρμογή Wallet, με ένα πολύχρωμο W στην τελευταία οθόνη δίπλα στο YouTube και επειδή στο δικό μου βλέπω sim toolkit, κατεβαίνει το Wallet από google play; Το έχω δει σε συσκευές χωρίς sim! Οι συσκευές της Wind δεν έχουν ακουστικά... Από google store έχουν; Είδα κάποιο unboxing στο εξωτερικό που είχε και ακουστικά. Ευχαριστω ξανά! Edited January 25, 2014 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Έχω δει σε κάποια nexus 5 μια εφαρμογή Wallet, με ένα πολύχρωμο W στην τελευταία οθόνη δίπλα στο YouTube και επειδή στο δικό μου βλέπω sim toolkit, κατεβαίνει το Wallet από google play; Το έχω δει σε συσκευές χωρίς sim! Οι συσκευές της Wind δεν έχουν ακουστικά... Από google store έχουν; Είδα κάποιο unboxing στο εξωτερικό που είχε και ακουστικά. Ευχαριστω ξανά! Στην Ελλάδα το wallet δεν υποστηρίζεται ως εφαρμογή για αυτό και δεν μπορείς να την εγκαταστάσεις απο το play store. Οι συσκευές nexus κατα βαση δεν έχουν ακουστικά στην συσκευασία. Αν δεν κάνω λάθος είχα ακούσει οτι σε ορισμένες χώρες είναι υποχρεωτικό να υπάρχει και hands free μέσα στο πακέτο (για λόγους ασφαλούς οδήγησης πχ) οπότε ίσως να ειδες κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts