GreatLorens Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ρε παιδια οταν π.χ θες να βρεις μια εφαρμογη για να την απεγκαταστησεις η να την βαλεις σε μια οθονη πως γινεται? Γιατι στο search ναι μεν την βρισκεις αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι παρα μονο να την ανοιξεις. Χανω κατι η μονο ψαχνοντας το κανεις? αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. όλες οι εφαρμογές που υπάρχουν εγκατεστημενες στη συσκευή σου ειναι προσβάσιμες από το κεντρικό εικονικό πληκτρο με τις κουκιδες. εκεί οποία θες πατάς και κρατώντας πατημένο εμφανίζεται πάνω ο κάδος και την πας εκεί για να την διαγραψεις η την μεταφερεις σε κάποια οθόνη ως συντόμευση. από την εφαρμογή Google play store μπορείς να κάνεις αναζήτηση φυσικά, άνοιγμα η απεγκασταση τίποτα άλλο. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. όλες οι εφαρμογές που υπάρχουν εγκατεστημενες στη συσκευή σου ειναι προσβάσιμες από το κεντρικό εικονικό πληκτρο με τις κουκιδες. εκεί οποία θες πατάς και κρατώντας πατημένο εμφανίζεται πάνω ο κάδος και την πας εκεί για να την διαγραψεις η την μεταφερεις σε κάποια οθόνη ως συντόμευση. από την εφαρμογή Google play store μπορείς να κάνεις αναζήτηση φυσικά, άνοιγμα η απεγκασταση τίποτα άλλο. Ναι αυτα τα ξερω. Αρα δεν γινεται αυτο που λεω... Ηλιθιος περιορισμος. Φαντασου να εχει ο αλλος 200 εφαρμογες και να θελει να βρει μια για να την βαλει σε οθονη η να την απεγκαταστησει offline Edited December 8, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Ναι αυτα τα ξερω. Αρα δεν γινεται αυτο που λεω... Ηλιθιος περιορισμος. Φαντασου να εχει ο αλλος 200 εφαρμογες και να θελει να βρει μια για να την βαλει σε οθονη η να την απεγκαταστησει offline Μα υπάρχουν με αλβαβιτικη σειρά στα #όλα# Ρυθμίσεις -εφαρμογές -όλα Βέβαια η καλύτερη λύση και η πιο γρήγορη είναι το titanium αλλά προϋποθέτει root!!! Edited December 8, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Στο πρώτο βίντεο δείχνει τις αλλαγές στην κάμερα με τη 4.4.1 και στο δεύτερο λέει ότι έχει βελτιωθεί πολύ και ο ήχος. Edited December 8, 2013 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Μα υπάρχουν με αλβαβιτικη σειρά στα #όλα# Ρυθμίσεις -εφαρμογές -όλα Βέβαια η καλύτερη λύση και η πιο γρήγορη είναι το titanium αλλά προϋποθέτει root!!! Τα ξερω αυτα παιδια. Το ξαναλεω αλλη μια φορα. Θελω να κανω το πολυ απλο: Εχω 380 εφαρμογες π.χ και θελω να βρω μια για να την βαλω σε οθονη η να την απεγκαταστησω χωρις το play. Δεν γινεται, πρεπει να την ψαξω. Προερχομενος απο HTC μου κανει εντυπωση αυτη η ελλειψη. Edited December 8, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τα ξερω αυτα παιδια. Το ξαναλεω αλλη μια φορα. Θελω να κανω το πολυ απλο: Εχω 380 εφαρμογες π.χ και θελω να βρω μια για να την βαλω σε οθονη η να την απεγκαταστησω χωρις το play. Δεν γινεται, πρεπει να την ψαξω. Προερχομενος απο HTC μου κανει εντυπωση αυτη η ελλειψη. Search δεν έχει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Search δεν έχει... Έχει search για εφαρμογές - το google search ψάχνει και στο τηλέφωνο. Για να την απεγκαταστήσεις όμως ή να την βγάλεις σε οθόνη, όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Στο πρώτο βίντεο δείχνει τις αλλαγές στην κάμερα με τη 4.4.1 και στο δεύτερο λέει ότι έχει βελτιωθεί πολύ και ο ήχος. Φίλε μου,αν θέλεις διόρθωσε τα link μιας και τα δύο παραπέμπουν στο ίδιο βίντεο (το σχετικό με τις βελτιώσεις ατην κάμερα).:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Φίλε μου,αν θέλεις διόρθωσε τα link μιας και τα δύο παραπέμπουν στο ίδιο βίντεο (το σχετικό με τις βελτιώσεις ατην κάμερα).:) Σε ευχαριστώ.. Νομίζω διορθώθηκαν.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Θα περιμένω την ΟΤΑ,μιας και δεν καίγομαι να περάσω το update αλλά ούτε κ έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. Μέσω recovery φαντάζομαι θα εννοείται όχι το stock αλλά κάποιο από τα CWM ,TWPR. Μήπως,αν άλλαζες το όνομα του αρχείου σε update.zip λειτουργούσε?(με κάθε επιφύλαξη). Για σίγουρες πληροφορίες,διάβασε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2523217 :) Εχω βαλει με sideload τη 4.4.1 στο n5 και στο nexus 7 2013.Stock recovery και τα δυο.Η διαδικασια ειναι 5 λεπτα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Θα περιμένω την ΟΤΑ,μιας και δεν καίγομαι να περάσω το update αλλά ούτε κ έχω τον χρόνο να ασχοληθώ. Μέσω recovery φαντάζομαι θα εννοείται όχι το stock αλλά κάποιο από τα CWM ,TWPR. Μήπως,αν άλλαζες το όνομα του αρχείου σε update.zip λειτουργούσε?(με κάθε επιφύλαξη). Για σίγουρες πληροφορίες,διάβασε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2523217 :) Με stock recovery γίνεται με sideload, ενώ με custom κανονικά με φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ το έβαλα με sideload. Ο συνδυασμός της 4.4.1 με art βελτιώνει και την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 και εγω πλεον με 4.4.1 sideload. Ομολογω οτι βλεπω βελτιωση και σε μπαταρια και σε ηχο. Πραγματικα ειναι απο τις στιγμες που νιωθεις τυχερος που εχεις νεξους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Καλησπέρα Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω Λονδίνο πρίν τα Χριστούγεννα για 5 μέρες και σκεφτόμουν μήπως και αγοράσω το nexus 5 υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα αν πάω να το πάρω απο το gogle store? και γενικά αξίζει αυτή την στιγμή στα 360€? (16gb) Έχω εδώ και 1+ χρόνο το 4x και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, απλά είπα μήπως και εκμεταλευτώ την ευκαιρία Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Νομίζω δεν γίνεται αν έχεις ελληνική κάρτα για να κάνεις την αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Kosma αν αναφέρεσαι στην δική μου ερώτηση, θα πάω στο φυσικό κατάστημα οπότε δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η κάρτα? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επειδή είπες για 360 ευρώ. Εχει φυσικό κατάστημα η google ? Αν ναι δε το ξέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επειδή είπες για 360 ευρώ. Εχει φυσικό κατάστημα η google ? Αν ναι δε το ξέρα :) Δεν εννοεί την google μιας κ δεν έχει φυσικό κατάστημα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 H google άνοιξε φυσικό κατάστημα στο Λονδίνο πρίν 2 χρόνια το οποίο πουλάει chromebook - γνωρίζει κανείς αν πουλάει και κινητά? Αυτό προσπαθώ να μάθω :) Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 H google άνοιξε φυσικό κατάστημα στο Λονδίνο πρίν 2 χρόνια το οποίο πουλάει chromebook - γνωρίζει κανείς αν πουλάει και κινητά? Αυτό προσπαθώ να μάθω :) Δεν νομιζω πως ισχυει κάτι τέτοιο..Θα ειχαμε δει σιγιυρα ουρές στο youtube στο release date.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ναι αυτα τα ξερω. Αρα δεν γινεται αυτο που λεω... Ηλιθιος περιορισμος. Φαντασου να εχει ο αλλος 200 εφαρμογες και να θελει να βρει μια για να την βαλει σε οθονη η να την απεγκαταστησει offline μα είπαμε είναι αλφαβητικα τι άλλο θέλεις δηλαδή; να του μιλάς και να βάζει στην οθόνη αυτό που θες; πετα το σαν ιδέα στη Google.... ποτέ δεν ξέρεις.... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) μα είπαμε είναι αλφαβητικα τι άλλο θέλεις δηλαδή; να του μιλάς και να βάζει στην οθόνη αυτό που θες; πετα το σαν ιδέα στη Google.... ποτέ δεν ξέρεις.... Να κανει search στoν App Drawer. Aν εχεις 300 εφαρμογες θα κανεις scroll μεχρι να βγαλεις γενια για να βρεις αυτην που θες. Αν ακομα αδυνατεις να καταλαβεις τι λεω και ποια ειναι η χρησιμοτητα του σταματα να ειρωνευεσαι και ζητα να στο εξηγησουν τα παιδια απο πανω, γιατι εγω βαρεθηκα λιγο. Edited December 9, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Να κανει search στoν App Drawer. Aν εχεις 300 εφαρμογες θα κανεις scroll μεχρι να βγαλεις γενια για να βρεις αυτην που θες. Αν ακομα αδυνατεις να καταλαβεις τι λεω και ποια ειναι η χρησιμοτητα του σταματα να ειρωνευεσαι και ζητα να στο εξηγησουν τα παιδια απο πανω, γιατι εγω βαρεθηκα λιγο. Το κάνει. Κάνεις search στην main google search bar και σου βγάζει και τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό, εφόσον προηγουμένως το έχεις ρυθμίσει στα settings του google now να κάνει αναζήτηση και στις εφαρμογές του κινητού σου. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 του το είπαμε και αυτό και δε του έφτασε.... ασε μη παιδεύεσαι. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts