YanniZ Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν θα ήταν κακή ιδέα να σε ακολουθήσουμε και στην επόμενη συσκευή... Θα ξέρουμε ότι έχουμε υποστήριξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic28 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Φιλοι μου επειδή ειδα ότι υπάρχουν διαφορα προβλήμετα ιδικα με το email στη παλιά ρομ ανεβάζω μια βελτιωμένη εκδοση της με το εμαιλ μα λειτουργει κανονικά και το xpose installer me to Gravity box να δουλεύουν χωρίς μαυρη οθόνη καθώς επίσης ειναι πιο smooth απο την προηγούμενη οι οδηγίες εγκατάστασης γνωστες........ DOWNLOAD ενημερώστε με για τυχων προβλήματα γιατι εγω δεν την χρησιμοποιώ , την εχω καταβρει με την ρομ Color OS την οποία και θεωρώ τέλεια και αν την θελετε την μοιράζομαι μαζι σας... 1 - Nice one , but in menu is little problem with option " Display/Brightness/ - than if i wanna increase brightness , is info " aplication closed or failed . I know we can increase brightness from task bar on the top , but in menu display is no work . 2 - If i good remember when mobile is of and when is on charge battery icon is torn (looks like wrong Resolution) . I think one guy posted this a few pages back . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) 1 - Nice one , but in menu is little problem with option " Display/Brightness/ - than if i wanna increase brightness , is info " aplication closed or failed . I know we can increase brightness from task bar on the top , but in menu display is no work . 2 - If i good remember when mobile is of and when is on charge battery icon is torn (looks like wrong Resolution) . I think one guy posted this a few pages back . Hi my friend first of all i will thank you for your comment, the true is that i don't use this rom so your mentions of possible bugs are very helpful right now i have the solution for the no 2 bug download this and install it with cwm after that you will have the proper indication of battery level when is charging and it is off. Cause easter holidays i have no time to find a solution for the first bug (it is minor to me i use task bar on the top or the power widget ) but i beleive the next few days i will have a solution for that. Any way feel free to mention any other bug. I wish you to have happy easter holidays:) !!! Edited April 20, 2014 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic28 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Hi my friend first of all i will thank you for your comment, the true is that i don't use this rom so your mentions of possible bugs are very helpful right now i have the solution for the no 2 bug download this and install it with cwm after that you will have the proper indication of battery level when is charging and it is off. Cause easter holidays i have no time to find a solution for the first bug (it is minor to me i use task bar on the top or the power widget ) but i beleive the next few days i will have a solution for that. Any way feel free to mention any other bug. I wish you to have happy easter holidays:) !!! Thank you Mate , The same to you - happy easter holidays:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic28 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 JK809_Note3_port <------- Nice one , is working close to perfection . Needs to integrate the patch to fix the torn Battery when mobile is of. The background color of the network icon does not want to change but is not important . Rest like Bluetooth , GPS , Battery , Games , Internet , Wifi is OK , dont need more . Simple and nice work : D I stay with this one definitively : Lol: JK809_Note3_port_010614 <------- With This one is something wrong , I do not know yet what , and how to say it . The system itself behaves a little sluggish (not very , just little micro slow . Dont know why , 2 the same systems android , the same but the difference in action . I do not have too much time but wanna spend few days with this one and catch defects . I Increased system partition to 5GB. It took me just a min . I used " meteos-mtk6589-rom-edit-8gb-en " Simple and fast . After this just reboot , go recovery and instal zip . Job done , i never used this 5,5GB internal mem like storage , just used sd mem . Nice One Mr > ffox4 < Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Να ευχαριστησω τον ffox4 για τη rom που εφτιαξε (THL W200) και την ειχα στο τηλεφωνο μου. Να ευχαριστησω και α υπολοιπα παιδια για τη βοηθεια που εδωσαν σε αυτο το τοπιο. Δυστυχως ή ευτυχως πριν λιγες ημερες το πουλησα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Να ευχαριστησω τον ffox4 για τη rom που εφτιαξε (THL W200) και την ειχα στο τηλεφωνο μου. Να ευχαριστησω και α υπολοιπα παιδια για τη βοηθεια που εδωσαν σε αυτο το τοπιο. Δυστυχως ή ευτυχως πριν λιγες ημερες το πουλησα.Ελα, σε περιμενουμε στο THL T11 :rolleyes: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 :):) εκεί έχω το μυαλό μου να πάω αλλά θέλω να δω κάποια δείγματα με φωτογραφίες κυρίως βραδινές. Το xposed πιστεύω αργά ή γρήγορα θα το μοντάρουν και θα δουλέψει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Δεν ήταν και τόσο κακές οι 6" αλλά βλέπω ότι, εν όψει καλοκαιριού, όλοι προς το ίδιο προσανατολιζόμαστε... Το έχει και μια προσφορά το Ibuymi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εμένα πιο πολύ όσο είχα στη κατοχή μου το κινητό, με "χάλασε" το κακό ηχείο του και λιγότερο το μέγεθός του Ελα, σε περιμενουμε στο THL T11 :rolleyes: :):) εκεί έχω το μυαλό μου να πάω αλλά θέλω να δω κάποια δείγματα με φωτογραφίες κυρίως βραδινές. Το xposed πιστεύω αργά ή γρήγορα θα το μοντάρουν και θα δουλέψει. Kαι εγώ το σκέφτομαι αλλά περιμένω πρώτα να δουλέψει το xposed. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Δεν ήταν και τόσο κακές οι 6" αλλά βλέπω ότι, εν όψει καλοκαιριού, όλοι προς το ίδιο προσανατολιζόμαστε... Το έχει και μια προσφορά το Ibuymi... Μπα δεν κανω πειραματα, το εχω γραψει ηδη και στο αντιστοιχο thread, δεν το διακινδυνευω και το παρηγγειλα ηδη απο geekbuying :D Σταθερη αξια ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Έχεις δίκιο. Το ηχείο είναι το σημαντικότερο πρόβλημά του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τεσπα, ας μη χαλαμε το thread, θα ταναλυσουμε πιο λεπτομερως στο δικο του :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Παιδιά περιμένω να καταληξετε κάπου για να πάρω και εγώ το ίδιο ώστε να συνεχίσουμε μια καλη συνεργασια :). Όπως και να είναι έχω φτιαξει την καινούργια Ρομ του w200 με ΟΤΑ update την color os 2.0 αλλά αυτό που περιμένω είναι να δω την 4.4.2 να τρέχει σε τηλέφωνα με mtk αυτός θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα με κανει να επιλεξω το επομενο τηλέφωνο που θα αγορασω απο Κίνα Edited April 24, 2014 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Για Coolpad F1 κανείς? :D το έχω βάλει στο μάτι, είναι top brand στο Chinese market, καμία σχέση με thl. @ffox4 η w200 rom είναι ο λόγος που έχω ακόμη το blackview :thumbup: Edited April 25, 2014 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για Coolpad F1 κανείς? :D το έχω βάλει στο μάτι, είναι top brand στο Chinese market, καμία σχέση με thl. @ffox4 η w200 rom είναι ο λόγος που έχω ακόμη το blackview :thumbup: Πραγματικά η ρομ αυτή είναι κορυφαία! Ευχαριστούμε @ff0x4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Πραγματικά η ρομ αυτή είναι κορυφαία! Ευχαριστούμε @ff0x4Οντως, μεχρι που το εδωσα το τηλεφωνο αυτη τη ROM φορουσα. Δοκκιμασα ολες οσες ανεβασε ο φιλος μας ο ffox4, αλλ παντα σαυτη κατεληγα, και ετσι την κρατησα μονιμα :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Κι εγώ δεν είχα προβλήματα , δεν αλλάζω πλέον roms , αλλά προ ολίγου ενώ έκανα κάτι ψιλοδουλειές μου πέταξε μια γκρι οθόνη , καθόμουν και την κοίταζα και προσπαθούσα να τρομάξω , να παγώσω , να μου κοπούν τα πόδια , αλλά δεν ... Πάτησα τα κουμπιά , αλλά δεν αντέδρασε , μετά από 30" έκανε ένα reboot και μέχρι στιγμής δεν έχω άλλα δράματα ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmagas Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά περιμένω να καταληξετε κάπου για να πάρω και εγώ το ίδιο ώστε να συνεχίσουμε μια καλη συνεργασια :). Όπως και να είναι έχω φτιαξει την καινούργια Ρομ του w200 με ΟΤΑ update την color os 2.0 αλλά αυτό που περιμένω είναι να δω την 4.4.2 να τρέχει σε τηλέφωνα με mtk αυτός θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα με κανει να επιλεξω το επομενο τηλέφωνο που θα αγορασω απο Κίνα Καλημερα και χρόνια πολλά! Έχουμε νέα ROM ffox4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Καλημερα και χρόνια πολλά! Έχουμε νέα ROM ffox4? Αγαπητοί φίλοι Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά . Επειδή απο ότι βλέπω εδώ οι περισσότεροι χρησιμοποιείτε την ρομ που προέρχεται απο το thl w200 αποφάσισα να κάνουμε ενα φρεσκαρισμα και να γίνει ακόμα καλλίτερη καί με περισότερες δυνατότητες , η αναβάθμιση είναι δανεισμένη απο τη zound v.3.1 W200 THL και η εκδοση αυτή ειναι η 3.1 με δυνατότητα ΟΤΑ update ενώ επίσης εχει και ολες τις δυνατότητες της 2.0 και 3.0 εκδοσης Changelog v.3.1 ota - Ota update. From this version all updates will come online. App "OTA Updater" v.3c - fixed camera v.3 Little bug with camera please install patchcamerav3mp4.zip - System upgrade to 140310 - White icons status bar - Autostarts menu in settings - Internet speed indicator in status bar - new boot animation - Removed warning about the increased volume of the headphones - Black style windows system calls DOWNLOAD Η εγκατάσταση κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να γίνει πάνω στην υπάρχουσα ρομ αν χρησιμοποιειτε την προηγούμενη εκδοση , αν και εγώ προτιμώ να γίνει clean και μετα να κάνετε επαναφορά των εφαρμογών σας μέσω Titanium backup , μολις γινει το πρωτο boot και συνδεθέιτε με το δίκτυο θα δει καποια αναβάθμιση καντε την άφοβα . Επίσης το gps θα το ρυθμίσετε για EPO &A-GPS assistance και αφήστε το να συντονίσει μετα την πρώτη επανεκκινηση , δωστε του κάποιο παραπάνω χρόνο για το πρώτο lock μετα θα είναι αρκετά γρήγορο , Φυσικά να αναφέρω η εγκατάσταση γίνεται μέσω CWM αφού πρώτα κανετε ενα πλήρες backup της υπάρχουσας ρομ , για όποιες απορίες επικοινωνούμε Edited April 27, 2014 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ευχαριστούμε ffox4! Αντέ να βγει και καμιά με 4.4 :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 ffox4, το εχω πει οτι εισαι αρχηγος !!!!! Αντε σε περιμενουμε και αλλου ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Ευχαριστούμε ffox4! Αντέ να βγει και καμιά με 4.4 :clap: και εγω αυτο περιμένω και αν βγει θα την εχουμε και εμεις :lol: http://gizchina.it/2014/04/mediatek-gli-aggiornamenti-ad-android-4-4-sono-realta-arrivo-fine-mese/ http://i0.wp.com/gizchina.it/wp-content/uploads/2013/09/android-kitkat.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ffox4, το εχω πει οτι εισαι αρχηγος !!!!! Αντε σε περιμενουμε και αλλου ;) Να εισαι καλά φιλαράκι ...... μολις έρθει η ανάκαμψη (οικονομική ενοώ) θα ακολουθήσω και εγω !! Edited April 27, 2014 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Όχι μόνο ευχαριστούμε, αλλά πες μας και την επόμενη επιλογή σου ν'ακολουθήσουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-MTK-Tweak-6589T-Translated ιδέα μου ή όντως πάει σφαίρα το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts