bbbb Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Εκτος απο το gravitybox πρέπει και το xposed installer να ειναι στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου. Ρε παιδιά που είναι η απενεργοποίηση της γρήγορης εκκίνησης ; στην προσβασιμότητα ; γιατί δεν την βρίσκω . Συντόμευση προσβασιμότητας ; γιατί δεν μου κρατάει κάποιες ρυθμίσεις στην φωτογραφική (υψηλή ευκρίνεια ) Ο xposed installer που βρίσκεται ; στο xda ; Kαι εγώ που την απενεργοποίησα πάλι δεν κρατάει την ρύθμιση που λες.To xposed installer ειναι στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Edited December 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 1. Η εγκατάσταση (οχι το πείραγμα μετά ) του gravity & xposed framework εμπεριέχουν κινδύνους ; (να πάρουμε backup ; ) 2. Πάντως στο battery monitor widget μου δείχνει 25°C συνέχεια . Είναι ένα σύμπτωμα που μου έβγαζαν οι after market μπαταρίες του hd2 . Αν και του zopo zp 820 δείχνει ,που έχω , δείχνει σκαμπανεβάσματα (το οποίο ,με την ευκαιρία , έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ... ) . 3. Α! Επίσης έχετε βρει καμία θήκη σιλικόνης ή έστω πουγκί γιατί αυτή με την πόρτα μπροστά δεν με βολεύει ,με αναγκάζει να το δουλεύω πάντα με τα δύο . 4. Επίσης δεν μου κρατάει πάντα το pair με το bt Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) 1.Οχι κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο.Αλλά καλό ειναι να έχεις πάντα backup 2.Εχω την εντύπωση ότι δεν μετράει καθόλου θερμοκρασία μπαταρίας αν και γενικά δεν βλέπω να ζεσταίνεται υπερβολικά το κινητό 3.Περιμένω μια θήκη ζώνης απο ebay για galaxy mega 6.3 και μέχρι να μου έρθει έχω μια θήκη πουγκί που πήρα απο κατάστημα οne 1€ και χωράει οριακά το κινητό και με πατέντα την έκανα και θήκη ζώνης 4.Δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα. Edited December 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πως παίρνεις "πίσω" όλες αυτές τις αλλαγές που κάνει το xposed framework ; Εκτός από φλασάρισμα βέβαια της rom. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) 1.Ξε-τσεκάρεις απο xposed installer--->modules και απεγκαθιστάς τα modules που έχεις βαλει. 2.Απο xposed installer-->framework κάνεις απεγκατάσταση και μετά reboot και άμα θες απεγκαθιστάς και το xposed installer και είσαι έτοιμος Αν απλώς ξε-τσεκάρεις κάποιο module και κάνεις reboot,η ρομ επανέρχεται στη κανονική της μορφή χωρίς καμμία άλλη κίνηση από μεριάς σου Edited December 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Αντικατάσταση φακου πίσω κάμερας , για όσους ενδιαφέρονται να δουν πως ειναι απο μέσα η συσκευή !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παιδια εχω δυο αποριες. 1) Ανοιγοντας τα settings βλεπω οτι τα διαφορα εικονιδια που εχει σε καθε επιλογη ειναι ασπρομαυρα ενω στο G3S ειναι εγχρωμα, αν και φορουν και τα δυο 4.2.1 Εχετε καμμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο στην παντοφλα μας και πως μπορουν να γινουν (αν γινεται) εγχρωμα? 2) Το κινητο για λιγο καιρο θα το χρησιμοποιω με μια sim, υπαρχει τροπος ενα απενεργοποιησω την 2η, ωστε να μη μου βγαζει καθε φορα που το ανοιγω παραθυρο που λεει για την μη υπαρξη της sim2 και επι πλεον, ειναι δυνατον να σβησω απο πανω την μπαρα σηματος (για την 2) εφ οσον θα ειναι απενεργοποιημενη? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 1.Διαφορετική έκδοση ρομ.Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξεις θέμα ειναι xposed framework και xtheme engine. 2.gravitybox και μέσω αυτού απενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις για την 2η σιμ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 2) gravitybox-> statusbar tweaks->auto- hide signal icons-> επέλεξέ τα όλα Αν δεν έχεις gravitybox δες τα αναλυτικά posts του bbbb λίγο λίγο πιο πίσω Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Τελικά κατάφερα να εγκαταστήσω το GravityBox, ακολουθώντας της οδηγίες του bbbb και του Athanaso777, ευχαριστώ και πάλι! Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έχω ήχο κατά την αναπαραγωγή video τόσο με τη stock εφαρμογή όσο και με τον ΜΧ player (η εικόνα είναι μια χαρά). Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 1.Διαφορετική έκδοση ρομ.Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξεις θέμα ειναι xposed framework και xtheme engine. 2.gravitybox και μέσω αυτού απενεργοποιείς τις ειδοποιήσεις για την 2η σιμ 2) gravitybox-> statusbar tweaks->auto- hide signal icons-> επέλεξέ τα όλα Αν δεν έχεις gravitybox δες τα αναλυτικά posts του bbbb λίγο λίγο πιο πίσω Αυτες τις απαντησεις τις..φοβομουν.. Αυτο το gravity box και το exposed installer τα εχω παρει με κακο ματι, γιατι δεν ειμαι "ψυχολογικα" ετοιμος ακομα για τετοιες επεμβασεις "ανοιχτης καρδιας"..:) Σας ευχαριστω παντως, καποτε θα το προχωρησω σιγουρα.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Αν έχεις πάρει backup απο recovery δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παιδια μηπως ειχαμε κανενα νεο σχετικα με την καινουρια rom? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) περιμένει απάντηση απο το εργοστάσιο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5058618#post5058618 από σήμερα το πρωϊ τρέχω miui 3.11.29 έτσι για αλλαγή και περιέργεια μπας και λυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία.Αλλά δυστυχώς το bug αυτό δεν ειναι θέμα ρομ αλλά κερνελ και μιας και δεν έχω βρει άλλο kernel να δοκιμάσω,δεν έχω βρει και λύση. Edited December 6, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 απο που κατεβασες την miui?πως την βλεπεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Πήρα έτοιμη την ρομ απο το thl w200 που έχει και αυτό mtk6589T,1gb ram-8gb rom και με την μέθοδο της δοκιμής κατάφερα να την κάνω να μπουτάρει και να λειτουργεί κανονικά.Μόνο μείον η πίσω κάμερα που αντί για 12mpx έχει μέγιστο 8mpx και δεν έχει και ελληνικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 μπορεις να την ανεβασεις καπου?με οδηγιες να την δοκιμασουμε αν σου ειναι ευκολο?antutu ποσο βγαζει/?ευχαριστω!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Antutu σκορ.Θα την τεστάρω καλύτερα μέσα στο ΣΚ και αν δε βρω κάποιο bug θα την ανεβάσω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Antutu σκορ.Θα την τεστάρω καλύτερα μέσα στο ΣΚ και αν δε βρω κάποιο bug θα την ανεβάσω Μια βοηθεια εαν την θελετε Stock Rom is :- Current Rom of your handset. (Flashable zip) Port Rom is :- Which Rom you want to port. (Flashable Zip) Stock Rom & Port Rom need to be same version of android. That means if your "Port Rom" is JB Rom, You need to choice JB Rom as Stock. 1) First you choice a flashable zip rom for port which is same processor as your stock rom. 2) Extract your Stock rom in a folder & rename the folder to "Stock rom" 3) Extract your Port rom in a folder & rename the folder to "Port Rom" 4) Now open the "Port Rom" folder & "Stock Rom" folder side by side. 5) Now copy & replace "boot.img" from "Stock Rom/" to "Port Rom/" folder. 6) Go to "system/etc/firmware/" folder & copy & replace all file from Stock Rom to Port Rom. 7) Now go to "system/lib/module" folder & copy & replace all file from Stock Rom to Port Rom. 8.) Now go to "system/usr/keylayout" folder & copy & replace all files from Stock Rom to Port Rom. 9) Copy & replace "META-INF" folder from "Stock Rom/" to "Port Rom/" folder. (Optional) 10) Now create zip of "Port Rom" folder, flash it via CWM. --------: Tips for patch:-------- Copy "Stock Rom" to "Port Rom" (if not worked) :- \system\etc\firmware\modem.img - SIM1/ 2 not working \system\lib\module\mtk_stp_wmt - Wi-Fi/ Bluetooth can't switch on \system\usr\keylayout\Generic.kl - Home key doesn't work For CAMERA - "can't connect to Camera or force closed":- Just copy below listed file from "Stock ROM" to "Port ROM" :- \system\lib\hw\camera.default.so \system\lib\libcamera_client.so \system\lib\libcameracustom.so \system\lib\libcameraprofile.so \system\lib\libcameraservice.so \system\lib\libmhal.so \system\lib\libmhalcontent.so \system\lib\libmhaldrv.so \system\lib\libmhalmdp.so \system\lib\libmhalpipe.so \system\lib\libmhalscenario.so \system\lib\libmhalutility.so \system\etc\permission\android.hardware.camera.front.xml \system\etc\permission\android.hardware.camera.xml For FM Radio :- "FM Radio not working.":- Just copy below listed file "Stock Rom" to "Port Rom" :- \system\etc\firmware\mt6620_patch_e3_hdr.bin \system\etc\firmware\mt6620_patch_e6_hdr.bin \system\etc\firmware\WMT.CFG \system\lib\modules\mtk_fm_drv.ko \system\lib\libfmcust.so For Sdcard not mounted correctly :- Just copy below listed file "Stock Rom" to "Port Rom" :- \system\etc\vold.fstab \system\etc\vold.fstab.nand For WiFi not working correctly :- Just copy below listed file "Stock Rom" to "Port Rom" :- \system\lib\modules\mtk_stp_wmt.ko \system\lib\modules\mtk_wmt_wifi.ko For Bluetooth not working :- Just copy below listed file "Stock Rom" to "Port Rom" :- \system\lib\libbluetooth_mtk.so \system\lib\libbluetoothem_mtk.so For GPS not working :- Just copy below listed file "Stock Rom" to "Port Rom" :- \system\xbin\libmnlp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Γιώργο ευχαριστώ για την βοήθεια :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Γιώργο ευχαριστώ για την βοήθεια :D παντα να κρατας το boot img το παλιο και μετα κανε οτι αλλαγες νομιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ναι αυτό το κάνω πάντα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Να σου πω την γνωμη μου για το προβλημα που ψαχνεις.Οταν πειραζα το Logo img [to ekana samsung] μου εκανε αυτο με την μπαταρια.Το ιδιο μου εκανε και στο w7+ .Μηπως βρεις αλλο με την ιδια αναλυση και το φλασαρεις? να κανεις δοκμη.Εδω δες πως ανοιγ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1953726 Edited December 6, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Οκ Γιώργο φλάσαρα το γνήσιο τoυ w7s που είναι επίσης 720p και θα το παρακολουθήσω με την κανονική μου ρομ αρχικά γιατί η miui (αν και πανέμορφη) δεν υποστηρίζει 3g και στις 2 σιμ και είναι κάτι που μου χρειάζεται κάποιες στιγμές.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το γνήσιο της blackview είναι 3mb και της thl 561kb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Οκ Γιώργο φλάσαρα το γνήσιο τoυ w7s που είναι επίσης 720p και θα το παρακολουθήσω με την κανονική μου ρομ αρχικά γιατί η miui δεν υποστηρίζει 3g και στις 2 σιμ και είναι κάτι που μου χρειάζεται κάποιες στιγμές.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το γνήσιο της blackview είναι 3mb και της thl 561kb Παιζει ρολο ποσα mb ειναι η φωτο που εχει μεσα THL ,blackview.....κτλπ ,Κατι τελευταιο δεν ειναι αναγκη να ψαχνεις η αλλη ρομ να εχει 8 gb .Παρε μια γνησια ρομ οχι Porting sto porting.Εαν ειναι 720p φλασαρετ και για να δεις αν ειναι οκ κλεισε το τηλ και βαλτο να φορτιζει να δεις πως τα δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts