Jump to content

Jiayu G2F

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες sos .... to g2f δεν ανοιγει δεν κανει τιποτα .. και το spflashtool μου βγαζει error 4032 αφου παω να περασω την 0.7.3 . τελος για πεταμα ειναι?

ειναι το jy-g2f . δεν ξερω τι ρομ ειχε ... το κινητο κολουσε εβγαζε τσοντες κτλ εκανε restarts οταν εμπαινε wifi ...

και μετα απο hard reset brickare λογικα ... ειναι του θειου μου και μ το εδωσε να το φτιαξω και εγω το χαλασα :P

οποιος ξερει ας βοηθησει

Edited by NIKOSKURT

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χάλασε κάοντας μόνο hard reset;

Πάντως, γράφοντας spflashtool και error 4032, το Google επιστρέφει αρκετά παοτελέσματα για να κοιτάξεις, όπως π.χ το

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Χάλασε κάοντας μόνο hard reset;

Πάντως, γράφοντας spflashtool και error 4032, το Google επιστρέφει αρκετά παοτελέσματα για να κοιτάξεις, όπως π.χ το

ναι .... εκει σταματησε και δεν ξανα ανοιξε.. εχω δει θεματα δοκιμασα αρκετα.. απλα δεν ξερω αν εχω σωστες rom ...

model : jy-g2f

g2fw-01

stock rom κτλ?

Εδώ είναι η τελευταία αναβάθμιση: http://www.jiayu.es/desarrollo/ROMS/SPFLASH/4.2.2/SPG2F-20141027_W-0.3.6.rar

Φορητότητα προς Frog

• 1 month later...

Να με συμπαθάτε αν έχει συζητηθεί, αλλα δεν παρακολουθώ το θέμα

Να μεταφέρω την εμπειρία μου: Στο G2F (1/4) της γυναίκας μου (2ετίας και βάλε) αποφάσισα να βρω 4.4.2 ωστε να μπορεί να παίξει το Mi Fit βραχιόλι που της πήρα.

Στράφηκα με επιτυχία στο 4PDA.ru, απ όπου κατέβασα και πέρασα επιτυχώς την MIUI 7 που βρήκα εδώ. Το μόνο θέμα που με δυσκολεψε (ήταν όμως γνωστο θέμα - WiFi) λύθηκε όπως περιγράφοταν στις οδηγίες, δλδ καινούργιο modem και Full reset ΜΕΤΑ την εγκατάσταση.

Φαίνεται να λειτουργεί απροβλημάτιστα και είναι και κουκλί!

Εννοείται οτι κράτησα backup την εξαιρετική Ρώσικη ρομ (με ενσωματωμένο Nova Launcher) που είχε για πάνω από χρόνο...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Θα μπορούσες να μας πεις σε 1-2 εβδομάδες τις εντυπώσεις σου; Με δελεάζει η ιδέα του 4.4, αλλά φοβάμαι τυχόν αύξηση κατανάλωσης και αστάθεια.

Μπράβο στους Ρώσους που ασχολήθηκαν και έλυσαν το πρόβλημα του Wifi και του touch panel!

Ποιά Ρώσικη rom είχες προηγουμένως;

Φορητότητα προς Frog

Είπα να δοκιμάσω την MIUI MIUI 7 v5.12.24 του vif1 που λες, αλλά είχε ρώσικα στον file manager, και δεν είχα σήμα από προφανώς σβησμένο ΙΜΕΙ.

Δοκίμασα και την MIUI V7.2.3.0 stable του pruymak, η οποία δεν εμφάνισε ρώσικα στο πολύ λίγο που την είδα, αλλά πάλι δεν είχα σήμα.

Καθώς δεν μπορούσα να τις ρουτάρει το framaroot για να ξαναπεράσω το ΙΜΕΙ, έβαλα την original 0.3.6 η οποία βρήκε σήμα κατευθείαν, μόνη της! :wacko:

Άρα δεν σβήστηκε το ΙΜΕΙ; Τί πρέπει να κάνω για να δοκιμάσω τις MIUI;

Φορητότητα προς Frog

Η σελίδα εμφανίζει μήνυμα λάθους.

Οι περισσότεροι έχουμε την έκδοση με 4.2 και 4GB. Είσαι από εκείνους που έκαναν την έξυπνη κίνηση και αγόρασαν στις αρχές του 2015 την αναβαθμισμένη έκδοση με Android 4.4 και 8GB rom.:up:

Διαβάζοντας το μήνυμα του asot κατάλαβα ότι ίσως σύντομα θα χρειάζομαι 4.4 για λόγους συμβατότητας. Καθώς δεν φαίνεται ότι θα ξαναβγεί κινητό σαν το G2F -μικρών/μέτριων διαστάσεων (<130mm) και με καλές επιδόσεις, κάμερα και αυτονομία- κατάλαβα ότι θα πρέπει να αρχίσω να αναζητώ ROMs βασισμένες σε 4.4. Όμως «βρήκα τοίχο» με το πρόβλημα του ΙΜΕΙ. :(

Φορητότητα προς Frog

Το κινητό πραγματικά ήταν άψογο σε όλα το είχα για δεύτερο και ήρθε η ώρα να το δώσω αν ενδιαφέρετε κάποιος μπορεί να μου στείλει Π.Μ.

Η σελίδα εμφανίζει μήνυμα λάθους.

Οι περισσότεροι έχουμε την έκδοση με 4.2 και 4GB. Είσαι από εκείνους που έκαναν την έξυπνη κίνηση και αγόρασαν στις αρχές του 2015 την αναβαθμισμένη έκδοση με Android 4.4 και 8GB rom.:up:

Διαβάζοντας το μήνυμα του asot κατάλαβα ότι ίσως σύντομα θα χρειάζομαι 4.4 για λόγους συμβατότητας. Καθώς δεν φαίνεται ότι θα ξαναβγεί κινητό σαν το G2F -μικρών/μέτριων διαστάσεων (<130mm) και με καλές επιδόσεις, κάμερα και αυτονομία- κατάλαβα ότι θα πρέπει να αρχίσω να αναζητώ ROMs βασισμένες σε 4.4. Όμως «βρήκα τοίχο» με το πρόβλημα του ΙΜΕΙ. :(

Τι πρόβλημα έχεις με το IMEI;

Καλησπέρα παιδιά ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το jiayu αν και είναι και κάπως γενικο...Μετά απο κακό χειρισμό έχασα την πρόσβαση στην internal sd .Εμφανίζεται μόνο η sd δηλαδή στον file explorer αλλά όχι η internal με τις όποιες επιπτώσεις...Πως μπορώ να επαναφέρω το partition ; Δοκίμασα με format μέσω recovery ,φλασαρα κανά 2 rom και τζίφος ...
Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Τι πρόβλημα έχεις με το IMEI;

Με τις MIUI, το κινητό συμπεριφέρεται σαν να μην έχει ΙΜΕΙ, δεν βλέπει σήμα στις σιμ. (όπως έγραψα λίγο πιο πάνω στην σελίδα)

Καλησπέρα παιδιά ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το jiayu αν και είναι και κάπως γενικο...Μετά απο κακό χειρισμό έχασα την πρόσβαση στην internal sd .Εμφανίζεται μόνο η sd δηλαδή στον file explorer αλλά όχι η internal με τις όποιες επιπτώσεις...Πως μπορώ να επαναφέρω το partition ; Δοκίμασα με format μέσω recovery ,φλασαρα κανά 2 rom και τζίφος ...

Έχεις την εκδοση με Android 4.2;

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

• 2 weeks later...

Κοίταξα στο 4pda για τον τρόπο περάσματος της MIUI του vif1 και διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Θέλει ρουτάρισμα, εγκατάσταση CWM recovery, αρκετά wipes και ακόμη περισσότερα patches μετά την εγκατάστασή της. Δυστυχώς, τα τελευταία φιλοξενούνται στον server του 4pda, οπότε είναι προσβάσιμα μόνο από τα μέλη του. :(

Κάποια από τα patch είναι:

Modem: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584280&view=findpost&p=36770173

Sensors: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=44205553

Διάφορα: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=44202686

Ένταση: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=42548568

Αν κάποιος έχει πρόσβαση στο 4pda, θα ήταν εξαιρετική η βοήθειά του αν τα ανέβαζε κάπου αλλού.

Φορητότητα προς Frog

Κοίταξα στο 4pda για τον τρόπο περάσματος της MIUI του vif1 και διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Θέλει ρουτάρισμα, εγκατάσταση CWM recovery, αρκετά wipes και ακόμη περισσότερα patches μετά την εγκατάστασή της. Δυστυχώς, τα τελευταία φιλοξενούνται στον server του 4pda, οπότε είναι προσβάσιμα μόνο από τα μέλη του. :(

Κάποια από τα patch είναι:

Modem: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584280&view=findpost&p=36770173

Sensors: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=44205553

Διάφορα: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=44202686

Ένταση: http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=42548568

Αν κάποιος έχει πρόσβαση στο 4pda, θα ήταν εξαιρετική η βοήθειά του αν τα ανέβαζε κάπου αλλού.

https://yadi.sk/d/vR9xFKL8s2xpa

Έχει 5 modems και τα βαλα στο φάκελο modems (αν η σελίδα βγει στα ρώσικα, κάτω δεξιά έχει σημαιούλα γι αλλαγή γλώσσας)

Είχα και τα 2 και θυμάμαι ότι έχουν ίδια μπαταρία. Απλώς, στου F1 έγραψαν 2400mAh. :P Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Θα μπορούσες να μας πεις σε 1-2 εβδομάδες τις εντυπώσεις σου; Με δελεάζει η ιδέα του 4.4, αλλά φοβάμαι τυχόν αύξηση κατανάλωσης και αστάθεια.

Μπράβο στους Ρώσους που ασχολήθηκαν και έλυσαν το πρόβλημα του Wifi και του touch panel!

Ποιά Ρώσικη rom είχες προηγουμένως;

Θυμήθηκα να ξαναπεράσω!

Ειχα την Ρώσικη που έχει προ-εγκατεστημένο τον Nova Launcher - δεν θυμάμαι αριθμο...

Εχουν κλείσει δυο εβδομάδες χρήσης λοιπόν, το κινητο γενικώς τυγχάνει μέτριας χρήσης από την σύζυγο αλλα είναι σταθερότατο, παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις των google apps, εχει - περίπου - την ίδια διάρκεια μπαταρίας (εξαιρετική) και όλα λειτουργούν ομαλά!

Φυσικά, το Mi Fit Pulse δουλευει απροβλημάτιστα (και η μπαταρία του κρατάει πάνω από 20 μέρες!)

Αν δεν σε κάλυψε ο gerstavros, πες μου ποια αρχεία χρειάζεσαι (εχω κωδικό στο 4pda), στείλε όμως ΡΜ, δεν κοιτώ συχνά εδώ...

Εριξα μια γρήγορη ματια: Αφου κατεβάσεις την rom και την εγκαταστήσεις με CWM, ΑΜΕΣΩΣ μετά (και πριν επανεκκινήσεις) πρέπει να βάλεις το αρχείο συμβατότητας για το G2F 1/4Gb

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Τalo ,την 4.2 φοράω ναί ,καμία ιδέα ;;;Απαντώ στο μπέρδεμα που είχα και εχω με το σχετικό κινητό .

Καμία ιδέα ;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θυμήθηκα να ξαναπεράσω!

Ειχα την Ρώσικη που έχει προ-εγκατεστημένο τον Nova Launcher - δεν θυμάμαι αριθμο...

Εχουν κλείσει δυο εβδομάδες χρήσης λοιπόν, το κινητο γενικώς τυγχάνει μέτριας χρήσης από την σύζυγο αλλα είναι σταθερότατο, παίρνει κανονικά τις αναβαθμίσεις των google apps, εχει - περίπου - την ίδια διάρκεια μπαταρίας (εξαιρετική) και όλα λειτουργούν ομαλά!

Φυσικά, το Mi Fit Pulse δουλευει απροβλημάτιστα (και η μπαταρία του κρατάει πάνω από 20 μέρες!)

Αν δεν σε κάλυψε ο gerstavros, πες μου ποια αρχεία χρειάζεσαι (εχω κωδικό στο 4pda), στείλε όμως ΡΜ, δεν κοιτώ συχνά εδώ...

Εριξα μια γρήγορη ματια: Αφου κατεβάσεις την rom και την εγκαταστήσεις με CWM, ΑΜΕΣΩΣ μετά (και πριν επανεκκινήσεις) πρέπει να βάλεις το αρχείο συμβατότητας για το G2F 1/4Gb

Φίλε μου καλησπέρα ,με ποιόν τρόπο μπαίνει το αρχείο συμβατότητας ;

Edited by Hyper_Ban

Το αρχείο μπαίνει μέσω CWM recovery.

Αφού έχεις την 4.2 είναι φυσιολογικό να μην βλέπεις εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Έτσι είναι σεταρισμένο το G2F από την Jiayu.

asot, σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά βοήθειας. :)

Αυτό το Σ/Κ θα ασχοληθώ με την ταμπλέτα μου, αλλά μόλις τελειώσω και βρω πάλι ελεύθερο χρόνο, θα ασχοληθώ με το G2F και ίσως κάνω έναν οδηγό εάν τα καταφέρω.

Φοβάμαι ότι κάτι συμβαίνει με το δικό μου G2F. Όλες οι custom rom δεν έχουν σήμα, μόνο η αυθεντική έχει. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το Format+download που είχα κάνει κάποτε (2 σελίδες πίσω) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6552366#post6552366.

Φορητότητα προς Frog

Κοίτα ,ίσως να μην το θέτω σωστά ... Για αρχή και για να σου εξηγήσω ,όταν το ανοίγω και δεν έχω sd μέσα ,δεν εμφανίζεται στον file browser αποθηκευτικός χώρος συσκευής .Αυτό έχει ως αποτέλεσμα απο το να μην μπορώ να βγάλω φωτογραφίες π.χ. ως και να μην μπορώ να επαναφέρω το backup που είχα πάρει μέσω cwm recovery !!!Καταλάβες ;Σε εχαριστω ,οποία βοήθεια εννοείται δεκτή !!!

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ταλο ,αν μπορείς στείλε μου κάποιο link με κάποια rom που εμφανίζει εσ.χωρο για να επαναφέρω το backup !!(

Κατάλαβα, και όντως αυτή είναι η κανονική συμπεριφορά του G2F. Ολόκληρος ο εσωτερικός χώρος χρησιμοποιείται για το Android και τις εφαρμογές, καθόλου για αποθήκευση. :)

Οι MIUI και η CleanCat κάνουν αυτό που θέλεις.

Φορητότητα προς Frog

Είχα και τα 2 και θυμάμαι ότι έχουν ίδια μπαταρία. Απλώς, στου F1 έγραψαν 2400mAh. :P

Ευχαριστω πολυ..!!:lol:

Δοκίμασα πάλι MIUI, με τα patch και modem που είχε την καλοσύνη να ανεβάσει ο gerstavros2, αλλά πάλι "Invalid IMEI" και για τις 2 sim, ενώ ούτε το κουμπί του WiFi είναι ενεργό. :(

Φορητότητα προς Frog

Δοκίμασα πάλι MIUI, με τα patch και modem που είχε την καλοσύνη να ανεβάσει ο gerstavros2, αλλά πάλι "Invalid IMEI" και για τις 2 sim, ενώ ούτε το κουμπί του WiFi είναι ενεργό. :(

Πέρασες τη stock με flash tool να τσεκάρεις imei;