Damianos_D3D Δημοσιεύτηκε November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2013 (edited) Newman K2S http://www.etotalk.com/images/v/201312/13870100320.jpg 5.5-inch 1920 x 1080 display 2GB RAM 32GB memory 5 mega-pixel front 13 mega-pixel rear 3000mAh battery Edited July 4, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μαζί με το 6" Κ18 αναμένεται να έχουν τον νέο οχταπυρηνο επεξεργαστή. http://www.mtktalk.com/2013/10/newman-k18-k2s-and-other-6-inch-octa.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 το εχει δοκιμασει κανεις ως τωρα ? διοτι για αυτα που προσφερει τα χρηματα ειναι λιγα. Γενικα εχει κανει καμια εμπειρια απο NEWMAN ? ειναι αξιοπιστη εταιρια ? Στη περιγραφη δεν αναφερει Ελληνικη γλωσσα , τι γινετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 είχα πάρει το Κ1 στην γυναίκα μου για κάποιους μήνες, αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο χωρίς κανένα πρόβλημα . Σοβαρή εταιρία από ότι διάβαζα όταν έψαχνα για την αγορά του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και γω εδω και 1 τριμηνο που ειμαι μ ενα ΝΜ890 (και ενα Κ1Β για 2 μερες) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις για την εταιρεια.Παρα πολυ καλη ποιοτητα.Ταχυτητα οθονη ηχειο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospetr Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 http://www.antelife.com/newman-k2s-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-2gb-32gb-5-5-inch-fhd-screen-android-4-2-13-0mp-camera.html# Εδώ βλέπω έχει πολύ καλή τιμή. Το σκέφτομαι αλλά δεν γνωρίζω για υποστήριξη των κινητών της εταιρίας αυτής από devs για roms, για την ποιότητα της κάμερας και γενικότερα για την εταιρία αυτή. Ποια είναι η γνώμη σας? Πιστεύετε αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 http://www.antelife.com/newman-k2s-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-2gb-32gb-5-5-inch-fhd-screen-android-4-2-13-0mp-camera.html# Εδώ βλέπω έχει πολύ καλή τιμή. Το σκέφτομαι αλλά δεν γνωρίζω για υποστήριξη των κινητών της εταιρίας αυτής από devs για roms, για την ποιότητα της κάμερας και γενικότερα για την εταιρία αυτή. Ποια είναι η γνώμη σας? Πιστεύετε αξίζει? Για τα προηγουμενα μοντελα της Newman Ν1 Ν2 Κ1 Κ2 ειχαν βγει μεχρι και MIUI Roms,που για μενα ειναι εξαιρετικες.Λογικα θα βγηκαν και αλλες.Το μαγαζι ειναι σκετη ταλαιπωρια.Τα ζωα μου αργα.Τους εστειλα ποσα μηνυματα μετα την αγορα για να μου απαντησουν σ ενα.Οφειλω ομως να ομολογησω οτι αν και καθυστερημενα ηταν κομπλε το κινητο (ενα ΖΤΕ) Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 επισης τα μισα sites γραφουν διαστασεις 186 x 108 x 55mm και τα αλλα μισα γραφουν 153 x 78 x 9.8mm μαλλον το 2ο πρεπει να ειναι σωστο , μπορει καποιος να μας πει με σιγουρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπέρα σκεφτομαι να τ παρω υπάρχει κανεις που να το χει παραγγείλει; το βρήκα στο pandawill μαζί με εκπτωτικό κουπόνι βγαίνει 254 δολλάρια τέλεια τιμή και το στέλουν άμεσσα...αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν πλέον με singpost γτ διάβασα ανακοίνωσή τους που λέει πως θα στέλνουν μόνο με tnt..αν ξέρει κάτι κάποιοσ ας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά να ενημερώσω πως σσήμερα παρέλαβα το κινητό μετά από παραγγελία που έκανα στις 6 του μήνα. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή . αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να αναφέρω λεπτομέρεις. να πω μόνο πως το πήρα με δώρο θήκη ακουστικά δύο προστασίες οθόνης από pandawill. Το μόνο μείον πως δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά ως γνωστόν αλλάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Παιδιά να ενημερώσω πως σσήμερα παρέλαβα το κινητό μετά από παραγγελία που έκανα στις 6 του μήνα. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή . αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να αναφέρω λεπτομέρεις. να πω μόνο πως το πήρα με δώρο θήκη ακουστικά δύο προστασίες οθόνης από pandawill. Το μόνο μείον πως δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά ως γνωστόν αλλάζει αυτό. καλοδουλευτο:) gps δουλευει καλα? και φωτο,φλας? αυτα με καινε εμενα:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Eυχαριστώ :rolleyes::rolleyes:Δοκίμασα το gps και έπιασε πολύ γρήγορα σήμα μου έκανε τρομερή εντύπωση.Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή δεν ξέρω τώρα κατα πόσο ισχύει το 13 κ 5 megapixel αλλά ως μέτρο σύγκρισης μπορώ να βάλω το zte v987 που ήταν το προηγούμενο κινητό μου και είναι πολύ καλύτερη(εκείνο είχε 8 και 1).Και το φλας είναι καλύτερο του προαναφερόμενου όμως όχι και τέλειο .Από κει και πέρα η συσκευή είναι τέλεια από άποψη συναρμολόγησης. ούτε ένα τρίξιμο.πιάνεις ένα στιβαρό κινητό και καταλαβαίνεισ πως δεν είναι ψευτικο. Η οθόνη του μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Το χω στην χαμηλότερη φωτεινότητα και έχει πολύ καλή ανάλυση και τέλεια απόκριση.Το wifi δεν το συζητάμε σφαίρα και το 3g πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλοριζικο φιλε , μολις το δουλεψεις λιγο να μας πεις και πως παει η μπαταρια του γιατι γλυκοκοιταζω και εγω :D Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 καλησπέρα φίλε.Να σου πω πως με πλήρη μπαταρία από σήμερα το πρωί στις 9 έως τώρα είμαι στο 58 %. Όμως με αρκετή χρήση. Με καμιά ώρα wifi και λίγο 3g, φωτογραφιές περίπου μία ώρα ομιλία και κάθε λίγο και λιγάκι πείραγμα αφού είναι καινούργιο.:lol::lol:.Η μπαταρία δείχνει να βγάζει άνετα δύο μέρες αλλά ο 6592 σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον 6589 . Να τονίσω μόνο πως έχω τη χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη γιατί 1920χ1080 ανάλυση και 5.5.ιντσες σίγουρα θα τρώνε αρκετά διαφορετικά. Για μένα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στα λεφτά του. Θα γίνω κουραστικός αλλά αυτή η κατασκευή του είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ανώτερη από το ZTE V987 που είχα σημειωτέον εκείνο το πήρα 240 και αυτό 190. Τέλος επειδή έτυχε να πέσει στα χέρια μου και ένα Κ1 τα NEWMAN δείχνουν να έχουν ποιότητικό πακέτο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλοδούλευτο φίλε μου.... Μιας και είμαι και εγώ προκάτοχός του ZTE v987 πως είναι το touch του και η απόκριση των πλήκτρων αφής? Από ήχο τη λέει? Έχεις δοκιμάσει Usb Otg? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλημέρα .Και το touch του και η απόκριση των πλήκτρων αφής είναι τέλεια. να υποθέσω πως στο ΖΤΕ εέχεισ και εσύ ένα θέμα με τα πλήκτρα αφής γιατι εγώ είχα. Πιάνει αμέσως με ένα χάιδεμα. έχει φανταστική απόκριση. όσο για το ΟΤg δεν έχω δοκιμάσει..κάτι τελευταίο για τον φίλο με την μπαταρία. χθες που κοιμήθηκα είχα 58% όπως ειπα. τώρα είναι στο 57% και έχω μπει ιντερνετ και έχω μιλήσει και το πειράζω από το πρωι . απλα το χω σε safe mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ...είναι μεταλλικό το κεντρικό πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 όχι είναι πλαστικό καλής ποιότητας όμωσ , γυαλιστερό και το πλαίσιο γύρω από την οθόνη έχει φωσφοριζέ φινίρισμα με κοκκιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Eυχαριστώ :rolleyes::rolleyes:Δοκίμασα το gps και έπιασε πολύ γρήγορα σήμα μου έκανε τρομερή εντύπωση.Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή δεν ξέρω τώρα κατα πόσο ισχύει το 13 κ 5 megapixel αλλά ως μέτρο σύγκρισης μπορώ να βάλω το zte v987 που ήταν το προηγούμενο κινητό μου και είναι πολύ καλύτερη(εκείνο είχε 8 και 1).Και το φλας είναι καλύτερο του προαναφερόμενου όμως όχι και τέλειο .Από κει και πέρα η συσκευή είναι τέλεια από άποψη συναρμολόγησης. ούτε ένα τρίξιμο.πιάνεις ένα στιβαρό κινητό και καταλαβαίνεισ πως δεν είναι ψευτικο. Η οθόνη του μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Το χω στην χαμηλότερη φωτεινότητα και έχει πολύ καλή ανάλυση και τέλεια απόκριση.Το wifi δεν το συζητάμε σφαίρα και το 3g πάει πολύ καλά. ωραιος teomcl,δυστυχως δεν το ειδα το πρωι κ πηρα το thl w200s,αλλα δε κανα διμηνο ειναι κ το newman υποψηφιοοοο αμα βρεις κανα bug-θεμα πες μας!:happy: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Φιλε μου teomcl πως το βλέπεις το τηλεφωνο.......περασαν και 2 μηνες.....από ότι μας εχεις πει όλα λειτουργουσαν πολύ καλα.....USB OTG δοκιμασες???GPS σε πραγματικη πλοιγηση???Από ROM με Ελληνικα κτλ τι γινεται βρικες τιποτα??? Δωσε μας μια πιο πληρη αναφορα όταν θα εχεις χρονο και γραψε και για τυχον προβλήματα και BUGS που συνάντησες..... Ευχαριστω.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teomcl Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 παιδια καλησπέρα και χρόνια πολλα.Σχετικά με το κινητό δοκίμασα οτιτζ και δουλεθει μια χαρά.και μια φορά που δοκίμασα πλοηγώ ήταν κομπλέ.δεν έχω ασχοληθεί με ρομ δεν με πολυ νοιάζουν τα ελληνικά και ειμαι ευχαριστημέος.Το μοναδικό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι με το σήμα του wifi. Δεν έχει πολύ ισχυρή κεραία και έχει χαμηλοτερη εμβέλεια από το προηγούμενο κινητό μου. πιθανόσ να ναι θέμα ρομ. αλλα σε διπλανό δωμάτιο πιάνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt0larisaios Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Το έχω στα χέρια μου εδώ και 5 μέρες και έχω κάποια προβληματάκια... Δεν έχει καλό wifi (μέσα στο σπίτι, με 2 τοιχους ενδιαμεσα δεν πιανει καθολου σημα) και δεν κλειδωνει (κανεναν) δορυφορους για το gps. Επειδη ειμαι και λιγο newby στο θεμα android και κινεζικων smartphone, υπαρχει καμια λύση για τα 2 παραπανω θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το έχω στα χέρια μου εδώ και 5 μέρες και έχω κάποια προβληματάκια... Δεν έχει καλό wifi (μέσα στο σπίτι, με 2 τοιχους ενδιαμεσα δεν πιανει καθολου σημα) και δεν κλειδωνει (κανεναν) δορυφορους για το gps. Επειδη ειμαι και λιγο newby στο θεμα android και κινεζικων smartphone, υπαρχει καμια λύση για τα 2 παραπανω θεματα? Για το δεύτερο, κοίτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt0larisaios Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για το δεύτερο, κοίτα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Το δοκίμασα, αλλά δεν κλειδώνει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το gps test βλέπει καθόλου δορυφόρους; Απλά δεν κλειδώνει; Υπόψιν, την πρώτη φορά θέλει ανοιχτό ουρανό και... υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts