Jump to content

ZTE V965

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιρνεις τηλ.,σβηνει κ μετα δεν αναβει για να το κλεισεις..μεμβρανη δεν υπαρχει

Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων μπας και στρωσει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τα ιδια....

Ποια rom φορα?Απο ποιο καταστημα αγοραστηκε?

Παιδιά πήρα το V965 για τη γυναίκα (μίνιντήλ) και όντως είναι descent για τα λεφτά του.

Η οθόνη ομολογώ πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή (και ενεργοβόρα όμως…)

Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η ένταση του ραδιοφώνου (πολύ χαμηλή στα ακουστικά).

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ?

Υπάρχει κανένα work-around ?

Μου φαίνεται για common πρόβλημα. :worry:

Παιδιά πήρα το V965 για τη γυναίκα (μίνιντήλ) και όντως είναι descent για τα λεφτά του.

Η οθόνη ομολογώ πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή (και ενεργοβόρα όμως…)

Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η ένταση του ραδιοφώνου (πολύ χαμηλή στα ακουστικά).

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό ?

Υπάρχει κανένα work-around ?

Μου φαίνεται για common πρόβλημα. :worry:

Στις ρυθμίσεις του MTK μπορεί να λυθεί το πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ποποο..Διαβαζω σχολια,και ανυπομονω ακομα περισσοτερο αν ερθει!!

1)Micro usb θυρα εχει?γιατι πρεπει να ψαξω για κανα φορτιστη αυτο/νιτου αν ειναι...Τι πρεπει να τσεκαρω απο εξοδο κλπ?Μην εχουμε κανα θεμα με ρευμα κ εχουμε τιποτα καψιματα?

εχω βρει αυτο εδω για παραδειγμα http://www.ebay.com/itm/400618336539?var=670173844309&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

2)Για ακουστικα εχω βρει αυτα εδω και ο τυπος λεει πως δουλευουν και σαν handfree

http://www.ebay.com/itm/291003170064?var=590173386324&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τελος,απο θεμα μπαταριας ξερουμε με πια αλλα μοντελα ειναι ιδια,μπας και βρουμε απο καπου καμια extra να την εχουμε?

πραγματικα ανυπομονω να ερθει εχουν περασει 18 μερες και εχει κολησει στο οτι ταξιδευει,ελπιζω μεσα στην βδομαδα να το εχω στα χερια μου.

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ αν κανω κατι λαθος σορυ. να ρωτησω παρελαβα το zte v965 και θελω να ρωτησω στο χωρο αποθηκευσεις τηλεφωνου μου λεει συνολικος χωρος 1.79 GB και ο κατασκευαστης λεει 4gb ram που βρισκετε αυτη?

Ποποο..Διαβαζω σχολια,και ανυπομονω ακομα περισσοτερο αν ερθει!!

1)Micro usb θυρα εχει?γιατι πρεπει να ψαξω για κανα φορτιστη αυτο/νιτου αν ειναι...Τι πρεπει να τσεκαρω απο εξοδο κλπ?Μην εχουμε κανα θεμα με ρευμα κ εχουμε τιποτα καψιματα?

εχω βρει αυτο εδω για παραδειγμα http://www.ebay.com/itm/400618336539?var=670173844309&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

2)Για ακουστικα εχω βρει αυτα εδω και ο τυπος λεει πως δουλευουν και σαν handfree

http://www.ebay.com/itm/291003170064?var=590173386324&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Τελος,απο θεμα μπαταριας ξερουμε με πια αλλα μοντελα ειναι ιδια,μπας και βρουμε απο καπου καμια extra να την εχουμε?

πραγματικα ανυπομονω να ερθει εχουν περασει 18 μερες και εχει κολησει στο οτι ταξιδευει,ελπιζω μεσα στην βδομαδα να το εχω στα χερια μου.

Ενα απλο Universal παρε φιλε μου για το αμαξι,και βαζε το καλωδιο που θα ερθει μαζι το κντ.

Ακουστικα και καποια τετοια ειχα δοκιμασει στο 967 και εκαναν,λογικα κανουν και στο 965....

@nikolaslam

Το αλλο κομματι που λειπει απο την rom ειναι δεσμευμενο για το λειτουργικο.

Edited by kostast1

Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ αν κανω κατι λαθος σορυ. να ρωτησω παρελαβα το zte v965 και θελω να ρωτησω στο χωρο αποθηκευσεις τηλεφωνου μου λεει συνολικος χωρος 1.79 GB και ο κατασκευαστης λεει 4gb ram που βρισκετε αυτη?

4 GB rom λεει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στις ρυθμίσεις του MTK μπορεί να λυθεί το πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41145394&postcount=138

Σε ευχαριστώ πολύ Romanos.

Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν :)

Ενα απλο Universal παρε φιλε μου για το αμαξι,και βαζε το καλωδιο που θα ερθει μαζι το κντ.

Ακουστικα και καποια τετοια ειχα δοκιμασει στο 967 και εκαναν,λογικα κανουν και στο 965....

@nikolaslam

Το αλλο κομματι που λειπει απο την rom ειναι δεσμευμενο για το λειτουργικο.

Μicrousb ειναι η εξοδος που εχει?για να γνωριζω για τυχων παραγγελειες και σε αλλα πργαματα.

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Να ρωτήσω κάτι,η πρώτη sim που χρησιμοποιείται για το mobile internet,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ομιλία;
Android uber alles

Μicrousb ειναι η εξοδος που εχει?για να γνωριζω για τυχων παραγγελειες και σε αλλα πργαματα.

Ναι φιλε μου.

Φυσικά. Όλα τα τηλέφωνα πια micro usb έχουν.

Να ρωτήσω κάτι,η πρώτη sim που χρησιμοποιείται για το mobile internet,μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ομιλία;

Φυσικά. Αυτή είναι ή κύρια αποστολή της, να χρησιμοποιηθεί για ομιλία.

@vasilk

Οχι ολα βρε.:p

@vasilk

Οχι ολα βρε.:p

Όλα φίλε μου και όχι μόνο τα smartphone αλλά και τα άλλα.

Εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει συμφωνία από όλες τις εταιρίες σταδιακά να βγάζουν συσκευές μόνο usb φορτιστές. Αν βρεις κανένα τηλέφωνο χωρίς usb (δύσκολο) απλά θα έχει σχέση με το "σταδιακά"

Όλα φίλε μου και όχι μόνο τα smartphone αλλά και τα άλλα.

Εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει συμφωνία από όλες τις εταιρίες σταδιακά να βγάζουν συσκευές μόνο usb φορτιστές. Αν βρεις κανένα τηλέφωνο χωρίς usb (δύσκολο) απλά θα έχει σχέση με το "σταδιακά"

Oχι ολα λεμε.........:)εχουμε και iphone καποιοι εδω μεσα.........οπως και note 3.......:p

Oχι ολα λεμε.........:)εχουμε και iphone καποιοι εδω μεσα.........οπως και note 3.......:p

Τελικά έχεις δίκιο για το iphone. Δεν το είχα σκεφτεί. Κάπως θα πρέπει να δείξουν πως είναι διαφορετικοί.

Για το note ή θέλουν και αυτοί να είναι διαφορετικοί ή είναι στο "σταδιακά" (σίγουρα δεν έχει usb; νόμιζα πως είχε ένα περίεργο που είχε και usb)

Edited by vasilk

Τελικά έχεις δίκιο για το iphone. Δεν το είχα σκεφτεί. Κάπως θα πρέπει να δείξουν πως είναι διαφορετικοί.

Για το note ή θέλουν και αυτοί να είναι διαφορετικοί ή είναι στο "σταδιακά" (σίγουρα δεν έχει usb; νόμιζα πως είχε ένα περίεργο που είχε και usb)

Το note 3 εχει το νεο προτυπο,usb3,αλλα μπορεις και να το δουλεψεις με το παλιο προτυπο το usb2 κανονικα,αλλα τα κανει ολα πιο αργα.:)

Έχω το συγκεκριμένο κινητό, γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις αλλά ρε παιδιά με την RAM τι παίζει;

Ναι είναι λίγη αλλά με μόνο ένα μία εφαρμογή για καιρό και το kakaotalk να τρέχουν σαν services μένουν μόνο 50 mbyte ελεύθερα. Μπορώ να κάνω τίποτα ή μπα!? :ninja:

Έχω το συγκεκριμένο κινητό, γενικά πολύ θετικές εντυπώσεις αλλά ρε παιδιά με την RAM τι παίζει;

Ναι είναι λίγη αλλά με μόνο ένα μία εφαρμογή για καιρό και το kakaotalk να τρέχουν σαν services μένουν μόνο 50 mbyte ελεύθερα. Μπορώ να κάνω τίποτα ή μπα!? :ninja:

Στο [Ρυθμίσεις] -> [Εφαρμογές] -> [Εκτελείτε] δες τι "τρώει" τη ram. Κανονικά έχει από 180-200 Mb ελεύθερα.

Εδω και μια βδομαδα που το εχω,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Μηπως εχει βγει MIUI rom για το 965?Κατι ειδα σε ενα κινεζικο σαιτ αλλα δεν εβγαλα ακρη.Δεν μ ενδιαφερουν τα Ελληνικα.Αρκει να εχει Αγγλικα και να μην εχει κανενα θεμα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Απλά προς ενημέρωση για όποιον του συμβεί, γενικά το τηλέφωνο είχε θέμα ήταν συνέχεια full η μνήμη και δεν ήξερα τι συμβαίνει.

Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μιας και που λέω μόνο 512 ram είναι τι να κάνεις. Αυτό μέχρι που μου σταμάτησε να δουλεύει το auto rotate. +_=

Τέσπα ψάχνωντας έβλεπα ότι όλοι προτίνανε reset στα factory defaults αλλά επειδή n00bas με το άθλημα, είπα απλά να το κλείσω, να βγάλω μπαταρία, sim, sd και να πατήσω το power για μερικά δευτεόλεπτα ώστε να "στραγγίξει" το τηλέφωνο από ρεύμα.

Μόλις τα έβαλα όλα πίσω και το άνοιξα, όλα καλά μνήμη 150mb ελεύθερα με τα ίδια apps να τρέχουν και το auto rotate να δουλεύει κανονικά.

Οταν εκανες απλη επανεκκινηση δεν σου αφηνε την ιδια ram ελεύθερη? Σου αφηνε λιγότερα άπο 150 mb ram?
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• The title was changed to ZTE V965