Jump to content

ZTE V965

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ελέγξει τα πάντα, υπόλοιπο, λήξη κλπ. από κάρτας πλευρά είμαι εντάξει και πριν από λίγο καιρό έκανα και αγορά από αλλού ( αλλα όχι μέσω paypal ). Πιστεύω ότι είναι θέμα του paypal, ίσως κάτι πρέπει να κάνω που δεν ξέρω;;; τι να πω μου έχουν σπάσει τα νεύρα...

Έχει τύχει σε κάποιον να του βγάλει το μήνυμα αυτό;;;

Μιας και δεν τα καταφέρνω στο to2c λεω να το παρω απο το alixpress και συγκεκριμένα αυτό: http://www.aliexpress.com/item/Cheap-Original-ZTE-V965-MTK6589-4-5-Inch-Quad-Core-Unlocked-Mobile-Phone-Android-4-1/1616150738.html Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα με τελωνείο;

Μιας και δεν τα καταφέρνω στο to2c λεω να το παρω απο το alixpress και συγκεκριμένα αυτό: http://www.aliexpress.com/item/Cheap-Original-ZTE-V965-MTK6589-4-5-Inch-Quad-Core-Unlocked-Mobile-Phone-Android-4-1/1616150738.html Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα με τελωνείο;

Ότι πρόβλημα θα είχες και με το To2c. Στο τέλος τις παραγγελίας και πριν τη πληρωμή αφήνεις μήνυμα "mark as gift with low price". Γενικός το κάνουν αλλά καλά είναι να τους το γράψεις.

καλημερα ειμαι νεος στο forum

ενδιαφερομαι να παρω το v965 και απο οτι διαβαζω εδω μεσα πολλα πραγματα πρεπει

να κανω για να λειτουργησει το τηλ κανονικα...

εγω το μονο που θελω ειναι να παιρνω τηλ,φωτογραφιες λιγο internet και gps

τιποτα αλλο.Αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια απο αυτα που διαβαζω για root

recovery κλπ

Εσεις τι λετε να προχωρησω η θα μπλεξω σε προβληματα μη σωστης λειτουργιας κολληματος και αλλα?

καλημερα ειμαι νεος στο forum

ενδιαφερομαι να παρω το v965 και απο οτι διαβαζω εδω μεσα πολλα πραγματα πρεπει

να κανω για να λειτουργησει το τηλ κανονικα...

εγω το μονο που θελω ειναι να παιρνω τηλ,φωτογραφιες λιγο internet και gps

τιποτα αλλο.Αλλα δεν θελω να μπω στην διαδικασια απο αυτα που διαβαζω για root

recovery κλπ

Εσεις τι λετε να προχωρησω η θα μπλεξω σε προβληματα μη σωστης λειτουργιας κολληματος και αλλα?

Eνα που εχω παρει για φιλο,δεν το εχω πειραξει στο παραμικρο,και μια χαρα δουλευει φιλε μου.Που τα ειδες τα πειραγματα για να δουλεψει?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εδω μεσα που μερικοι κανουν κατι με recovery,η με το root οτι κατι γινεται η με κολληματα και βγαζουν την μπαταρια,γενικως δεν ξερω απο αυτα και δεν θελω να μπλεξω

εδω μεσα που μερικοι κανουν κατι με recovery,η με το root οτι κατι γινεται η με κολληματα και βγαζουν την μπαταρια,γενικως δεν ξερω απο αυτα και δεν θελω να μπλεξω

Εαν δεν το σκαλισης εσυ,και το αφησεις οπως ερθει απο το εργοστασιο δεν θελει το παραμικρο φιλε μου.Εαν βεβαια εισαι κατσαβιδακιας,σαν πολλους απο εμας τοτε αρχιζεις και κανεις ολα αυτα που ανααιρεις.

σχετικα με το gps εχει χαρτες μεσα?θελει καποιο προγραμμα τι γινεται?

Android είναι, οπότε θα έχει google maps

σχετικα με το gps εχει χαρτες μεσα?θελει καποιο προγραμμα τι γινεται?

Υπρχουν πολλα προγραμματα που δουλευουν offline,οποτε και δεν υπαρχει χρεωει σε data,Igo-ndrive-syric κ.α.

Υπρχουν πολλα προγραμματα που δουλευουν offline,οποτε και δεν υπαρχει χρεωει σε data,Igo-ndrive-syric κ.α.

υπαρχουν στο τηλεφωνο ηδη η πρεπει να τα κατεβασω απο καπου...

υπαρχουν στο τηλεφωνο ηδη η πρεπει να τα κατεβασω απο καπου...

Δεν υπάρχουν στο τηλέφωνο. Είναι ξεχωριστά προγράμματα και χάρτες που τα βάζεις εσύ. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86

εχει καποιος να μου προτεινει προγραμμα που εχει βαλει και χρησιμοποει για gps?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα ηθελα καποιο χωρις να πρεπει να συνδεθω στο internet

εχει καποιος να μου προτεινει προγραμμα που εχει βαλει και χρησιμοποει για gps?

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα ηθελα καποιο χωρις να πρεπει να συνδεθω στο internet

Όλα αυτά είναι με χάρτες που βάζεις στο τηλέφωνο και δεν χρειάζονται internet για να δουλέψουν.

Προσωπικά είμαι fan του iGo. Στο topic για navigation θα μάθεις περισσότερα για να διαλέξεις ένα.

για όσους το έχουν, πως είναι η οθόνη στον ήλιο; βλέπεις να πληκτρολογήσεις άνετα; (στα σκοτεινά όλα τα τηλέφωνα είναι καλά...)

για όσους το έχουν, πως είναι η οθόνη στον ήλιο; βλέπεις να πληκτρολογήσεις άνετα; (στα σκοτεινά όλα τα τηλέφωνα είναι καλά...)

Με φωτεινότητα στο full φαίνεται μια χαρά και στον ήλιο.

\

έχει αισθητήρα φωτεινότητας;

Έχει αλλά αν το βάλεις στο αυτόματο δεν φωτίζει full. Αν το πας χειροκίνητα φωτίζει πιο πολύ.

Παρελαβα σημερα το δευτερο V965 που θα κρατησω για μενα (σαν πρωτο μεχρι να ερθει το Tronsmart TS7 και μετα σαν δευτερο.Ισως και σαν πρωτο θα δουμε...).Οπως το εχω ξαναπει,η συσκευασια απο το to2c εξαιρετικη,ηταν ολα μεσα και καλα προστατευμενα.Το κινητο παρα πολυ ομορφο,ελαφρυ,πολυ ποιοτικη κατασκευη και οτι πρεπει για χρηση με το ενα χερι.Η IPS οθονη του με ικανοποιησε απολυτα ενω το touch του ειναι απιστευτα ακριβες και ειδικα στην πληκτρολογηση.Πολυ γρηγορο και η 5αρα καμερα ξεπερναει σχεδον ολες τις 8αρες που εχω δει να φορανε πολλα οικονομικα ΜΤΚ6572 και 6582.Πολυ καλες φωτογραφιες.Το ηχειο του πεντακαθαρο στις κλησεις και τα ringtones ακουγονται πολυ δυνατα.Εχει led για τις ειδοποιησεις και αρκετους sensors.Δεν προλαβα να δοκιμασω GPS και Multitasking εντονο.Η μπαταρια του δε ικανοποιητικοτατη.Αναλογιζομενοι παντα το κοστος του το θεωρω εξαιρετικο (και για μενα το απολυτο) VFM smartphone αυτην την στιγμη.Αν ειχε και 1GB RAM πιστευω οτι θα ηταν αδιαμφισβητητα το απολυτο VFM. Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Σενα τηλ σβηνει η οθονη κ μετα δεν ανοιγει...οποτε δε μπορω να τερματισω κληση...καμμια ιδεα;κατι παιζει στο 965 με τον αισθητηρα..καμμια ρυθμιση που να μπορω να κανω;

Σενα τηλ σβηνει η οθονη κ μετα δεν ανοιγει...οποτε δε μπορω να τερματισω κληση...καμμια ιδεα;κατι παιζει στο 965 με τον αισθητηρα..καμμια ρυθμιση που να μπορω να κανω;

Εχεις καποιο screen protector φιλε επανω??

• The title was changed to ZTE V965