Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα έρθει φίλε Don, μην ανησυχείς!! Πάντα αργούν αυτοί...

Να το χαρείς το κινητάκι σου!!!:)

Μία ώρα αργότερα και ακόμα τίποτα .. Πήρα και στο κέντρο απ'όπου με κάλεσαν χθες και απλά μου είπαν πως θα με ενημερώσουν ... :mad:

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω το εκανα παραγγελια χθες μεσω μαγαζιου (δεν μπορουσα μεσω σαιτ της βοντα) και ειπαν θα με ειδοποιουσαν σημερα. τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειχαν πολλες παραγγελιες δεν ξερουν τι θα γινει και δεν εχουν ειδοποιηση καμμια απο τα κεντρικα. καλα κρασια μαλλον.

παιδιά διαβάζω σε άλλο forum, ακυρώνουν απλά τις παραγγελίες χωρίς καμία αντιπρόταση! τραγικοί.

η συνομιλία του παιδιού στο fb με τη Vodafone:

"

Chris

Καλησπέρα, θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την πορεία της παραγγελίας μου με αριθμό 11940ΧΧ; Η αγορά έχει γίνει από το eshop σας με πιστωτική κάρτα (Σάββατο 2/11/13) και με επιλογή για αποστολή στον χώρο μου. Ευχαριστώ.

Today

2:18pm

Vodafone Greece

Καλησπέρα Chris. Από τον έλεγχο που κάναμε φαίνεται να μην έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία και μάλιστα ήδη έχει γίνει αίτημα πίστωσης του ποσού.

2:22pm

Chris

Ορίστε; για πιο λόγο να γίνει πίστωση του ποσού από την στιγμή που η παραγγελία έγινε κανονικά και αγόρασα το προϊόν από το site σας; Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ στο ΙΝΚΑ για αρχή.

2:31pm

Vodafone Greece

Η παραγγελία δεν ολοκληρώθηκε και μάλιστα ενημερώθηκες για αυτό με σχετικό μήνυμα εκείνη τη στιγμή.

2:33pm

Chris

Η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικότατα μέσω του eshop σας, γι'αυτό έγινε και η χρέωση της πιστωτικής από την οποία έχετε αφαιρέσει το ποσό εδώ και 4 ημέρες. Πήρα κωδικό παραγγελίας κανονικότατα. ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ για οποιαδήποτε ακύρωση, ντροπή σας να ψεύδεστε.

"

Edited by GTherion

Πηγα απ το καταστημα μεσω του οποιου το παρηγγειλα μιλησα με τον ιδιο υπαλληλο και ζητησα να δω την εξελιξη της παραγγελιας και μου ειπε δε γινεται γιατι δε δουλευουν ετσι μου πε οτι εχει παραγγειλει καποια κοματια και περιμενει ενημερωση απο την αποθηκη, του ειπα οτι αφου εγινε παραγγελια στις 2 αρα ειμαι καλυμμενος και μου ειπε φυσικα (δε μου γεμισε το ματι, καταστημα vodafone-αλεξανδρος θεσ/νικη) σε περιπτωση που φαμε ακυρο παιδια προτεινω οργανωση και απαιτηση αντιπροσφορας συλλογικα (ισως ειμαι υπερβολικος τωρα συγγνωμη αλλα μου την εδωσε και ηθελα να τα πω) :)

Εγω παλι ελαβα αυτην την απαντηση:

Καλησπέρα Chris. Με τον έλεγχο που κάναμε δεν φαίνεται να ολοκληρώθηκε η παραγγελία σου.

Για την ακρίβεια έκανες προπαραγγελία και όχι ολοκληρωμένη παραγγελία.

Εκανα την διαφορα. Παιζει να μαι ο μονος που ελαβα τετοια δικαιολογια? Φαινεται βαρεθηκαν να γραφουν τα ιδια σε ολους!

Εν το μεταξυ ουτε καν να μου κανουν αντιπροταση!:lol: Θα ζητησω διευκρινισεις και αν δεν με καλυψουν, η καταγγελια στο ΙΝΚΑ ειναι μονοδρομος! Πλεον, απλα το διασκεδαζω!

@GTherion, μη γενικεύουμαι και βγάζουμε συμπεράσματα.

στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος έκανε κράτηση και πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.δεν την αγόρασε εκείνη τη στιγμή παρόλο που χρεώνουν. λάθος τους που χρεώνουν την πιστωτική εκείνη τη στιγμή χωρίς να ξέρουν αν θα παραλάβει σίγουρα κάποιος. λογικά είναι αυτοματοποιημένο σύστημα να χρεώνει αμέσως τις αγορές μέσω πιστωτικής. σαφώς και έπρεπε να υπάρχει διαφορετική διαδικασία με τις πιστωτικές και να μην χρεώνουν έτσι απλά.

Ας κοιτάξουν να κάνουν καμιά αντιπροσφορά της προκοπής και όχι τα lumia της πλάκας που ακούγονται, μήπως και γλιτώσουν τις καταγγελίες
http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

@GTherion, μη γενικεύουμαι και βγάζουμε συμπεράσματα.

στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άνθρωπος έκανε κράτηση και πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας.δεν την αγόρασε εκείνη τη στιγμή παρόλο που χρεώνουν. λάθος τους που χρεώνουν την πιστωτική εκείνη τη στιγμή χωρίς να ξέρουν αν θα παραλάβει σίγουρα κάποιος. λογικά είναι αυτοματοποιημένο σύστημα να χρεώνει αμέσως τις αγορές μέσω πιστωτικής. σαφώς και έπρεπε να υπάρχει διαφορετική διαδικασία με τις πιστωτικές και να μην χρεώνουν έτσι απλά.

Φίλε μου σοβαρά το λες τώρα αυτό; κανονικό eshop είναι της Vodafone με διαθεσιμότητα live από αποθήκες κλπ. Καμία κράτηση δεν έκανε, αγορά έκανε με χρέωση πιστωτικής. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

Κατι ακουσα οτι οι αντιπρωτασεις ειναι τα Lumia 820 στα 129 ευρω,και το lumia 920 με +100 ευρω.Αυτο εγραψε ενα παιδι στο facebook της Vodafone,η vodafone δεν εχει παρει θεση ακομα.

Φίλε μου σοβαρά το λες τώρα αυτό; κανονικό eshop είναι της Vodafone με διαθεσιμότητα live από αποθήκες κλπ. Καμία κράτηση δεν έκανε, αγορά έκανε με χρέωση πιστωτικής. Μη λέμε ό,τι θέλουμε.

δυστυχώς δε γίνεται έτσι στις περιπτώσεις αυτές. εκείνη τη στιγμή που έκανε την παραγγελία το σύστημα μπορεί να τον άφησε να πληρώσει παρόλο που ίσως δεν είχε απόθεμα ή τελικά να μην έφτανε .γι αυτό και μετά αφού τελικά δεν ήταν μέσα σε αυτούς που έφτανε το απόθεμα του πιστώνουν τα λεφτά πίσω. είναι γενικότερα τραγικό το όλο σύστημα με τις πιστωτικές.ΔΕΝ θα πρεπε να σε χρεώνουν μέχρι να δρομολογηθεί η αγορά σου.

Παιδιά και 'γω παρέλαβα σήμερα :cry:

Μετά από αυτά που διάβαζα για ακυρώσεις είχα αρχίσει και αγχωνόμουν, πάντως ακόμη και το τώρα το στατους της παραγγελίας είναι Εκκρεμεί

ΜΑΚΡΥΑ από windows phone!!!;)

Οχι απλά μακριά...να χρειάζεσαι τρεις πτήσεις υπερατλαντικές για να βρεθείτε...:p

Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι...

Λοιπόν οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Δείτε παρακάτω τη συνομιλία στο facebook φίλου μου με τη βόντα, που είχε παραγγείλει κανονικά online το κινητό με ύπαρξη διαθεσιμότητας. Οι άνθρωποι δεν τήρησαν καμία προτεραιότητα και αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι απατεώνες και μαγαζάκι της γειτονιάς.

''Andreas

3:33 μ.μ.

Andreas

Καλησπέρα σας,

Το Σάββατο 2/10/2013 αγόρασα online το κινητό τηλέφωνο Optimus G και θα ήθελα να με ενημερώσετε για το πότε θα το παραλάβω. Ο κωδικός παραγγελίας είναι: 119ΧΧΧΧ στο όνομα ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Περιμένω την απάντηση σας

Vodafone Greece

3:34 μ.μ.

Vodafone Greece

Καλησπέρα Andrea.

Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά.

Andreas

3:47 μ.μ.

Andreas Greece

Θα περιμένω το τηλεφώνημα σας και είμαι περίεργος να ακούσω ποια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων θα μου προτείνετε, διότι πιστεύω δεν έχετε αντίστοιχη συσκευή με το ίδιο λειτουργικό σύστημα σε αυτή την τιμή, απλά περιμένω ......... Επίσης αν ήθελα κάτι άλλο θα το είχα αγοράσει ήδη. Από την ανωτέρω απάντηση σας διακρίνω μία προχειρότητα και έλλειψη σοβαρότητας από την πλευρά της εταιρίας σας. Η παραγγελία έγινε κανονικά με ένδειξη ύπαρξης διαθεσιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τις ενέργειες σας και πολύ περισσότερο για τις πωλήσεις σας απλά μην κάνετε τέτοιες online προσφορές αφού όπως περίτρανα αποδείχθηκε δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε επιτυχώς. Το μόνο που έχετε καταφέρει είναι η δυσφήμηση της εταιρίας σας στα μάτια του Ελληνικού Λαού σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή οικονομικής και πολιτικής κρίσης.''

frastgr

Άκυρο και σε μένα. Η κατάσταση παραγγελίας λέει ότι εκκρεμή και φυσικά έχω κρατημένο και τον κωδικό παραγγελίας και τον κωδικό συνναλλαγής. (Ηλεκτρονική παραγγελία, παραλαβή από κατάστημα).

"Σύμφωνα με τον κωδικό που μας δίνεις, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τηλεφωνικά, για να σου προτείνουμε μια συσκευή ίδιων δυνατοτήτων στην ίδια τιμή φυσικά"

Εγώ ακόμα περιμένω τηλέφωνο να μου πουν τον κωδικό παραγγελίας μου... για να επιβεβαιώσω τελικά το τι γίνεται και αν είμαι από τους τυχερούς ή τους άτυχους.

Εν τω μεταξύ το μόνο ισάξιο κινητό που μπορούν να προτείνουν είναι το Xperia Z κι αυτό δεν έχει Ips οθόνη αλλά καλύτερη κάμερα. Δυστυχώς μας βλέπω να προτείνουν wp και να μένουμε με το... στο χέρι. Smartphone θέλουμε.

Πως γινεται καποιος με κωδικο 1194χχχ να περνει πριν απο καποιον μ κωδικο 1193χχχ ..........:confused::confused::confused: :mad::mad::mad:

Vodafone Greece:

"Καλησπέρα Chris. Με τον έλεγχο που κάναμε δεν φαίνεται να ολοκληρώθηκε η παραγγελία σου.

Για την ακρίβεια έκανες προπαραγγελία και όχι ολοκληρωμένη παραγγελία."

"Τι σημαινει αυτο? Εκανα την παραγγελια μου, αφου μου στειλατε mail επιβεβαιωσης αποθεματος!

Και μαλιστα εχω λαβει κανονικοτατα και μαιλ επιβεβαιωσης παραγγελιας! Δδν αναφερεται πουθενα κατι για προπαραγγελια. Ισα, ισα που με απολυτη σιγουρια, μου λετε οτι θα με παρει και καποιος τηλεφωνο να συνεννοηθουμε για τις λεπτομεριες."

Vodafone Greece

"Ο κωδικός παραγγελίας που πήρες αφορά την περίπτωση νέας διαθεσιμότητας της συσκευής. Δυστυχώς το απόθεμα για την συγκεκριμένη συσκευή εξαντλήθηκε."

"Μάλιστα. Άρα λοιπόν το λάθος είναι καθαρά δικό σας, διότι πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Αντιθέτως μάλιστα, γνωρίζω οτι ακόμη και άτομα που έχουν ήδη παραλάβει, έλαβαν ακριβώς το ίδιο μαιλ. Επίσης μαθαίνω οτι σκοπεύετε να κάνετε αντιπρόταση κινητού σε όσους δεν έλαβαν το optimus g. Εμένα όμως δεν μπαίνετε καν στον κόπο να μου κάνετε αυτή την εξυπηρέτηση. Είμαι συνδρομητής σας χρόνια και είναι η πρώτη φορά που τυγχάνω τέτοιου αντιεπαγγελματισμού, αφερεγγυότητας και παραπλάνησης απο μέρους σας. Λυπάμαι, αλλά μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ επί του θέματος είναι πλέον μονόδρομος. Είναι κρίμα να μας νομίζετε για αδαείς και κουτούς."

Vodafone Greece

"Ο κωδικός παραγγελίας που πήρες αφορά την περίπτωση νέας διαθεσιμότητας της συσκευής. Δυστυχώς το απόθεμα για την συγκεκριμένη συσκευή εξαντλήθηκε."

Δεν καταλαβα αυτη τη μπαρουφα, γιατι δεν εχουν counter στο eshop τους να κλεισει τη διαθεσιμοτητα μετα το αποθεμα που θα του ορισουν; Μιλαμε για το 2013...

Δεν καταλαβα αυτη τη μπαρουφα, γιατι δεν εχουν counter στο eshop τους να κλεισει τη διαθεσιμοτητα μετα το αποθεμα που θα του ορισουν; Μιλαμε για το 2013...

Αυτό ακριβώς! Δεν με απασχολεί καθόλου που δεν πήρα κινητό, ούε και θα χάσω τον ύπνο μου. Αυτό που με εξοργίζει είναι η συμπεριφόρα τους καθώς και οτι μας αντιμετωπίζουν σαν μωρά. Άκου λέει ο κωδικός αφορά την περίπτωση νέας διαθεσιμότητας. Ειλικρινά, τόσα χρόνια κάνω παραγγελίες απο online καταστήματα, τέτοιο πράγμα πρώτη φορά το ακούω.

Τις συγκεκριμένες απαντήσεις που σας τις δίνουν ; Στο fb ;

Εμένα στην παραγγελία γράφει από χθες πως στάλθηκε αλλά δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου από Vodafone.

Πάντως αν θα είμαι από τους τυχερούς που θα μου κατσει το G (γιατί τζοκερ είναι η όλη φάση) και είναι κανείς από Αθήνα που θα καταλήξει με 925 μπορούμε να κάνουμε και τράμπα.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Για το 925 θα ζητήσουν +100€

Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον από αυτούς που έβγαλαν αυτή τη φήμη

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG