Jump to content

Διαθεσιμότητα συσκευών LG

DonJuan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι.Τωρα θα μου δωσουν και μπονους!130 ΕΥΡΩ μπονους.Θα προλαβω λες να παρω καμμια κινηταρα με 130ευρω απο τις γνωστες εταιριες/βρωμες/δυσωδιες/κεραταδες/απατεωνες?μουχαχααχχαχ.

Για να σοβαρευτουμε,wind εχω.Aπο vodafone εχω ξεκοψει εδω και χρονια.Αυτο που μου τη βαρεσε ειναι πως κανει μια εταιρια μια τρελη προσφορα.Παιρνουν 200 ατομα κινηταρα σχεδον τζαμπα ,και ειναι μες στην τρελη χαρα. Και μενουν 30 ψιλικατζηδες που ατυχησαν να λεν την εταιρια που εκανε την τρελη προσφορα κλεφτες και απατεωνες, και να εχουν ξεσηκωσει τον κοσμο, και γενικα να μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα.Ελεος.Οχι αλλο καρβουνο.

Ε κανενα Lumia το παιρνεις ανετα με τα 130 που θα σου δωσουν! :lol::lol::lol: Εχεις εν μερη δικιο, οντως φοβερη προσφορα και φυσικα οποιος προλαβε προλαβε αλλα δεν ειναι 30 ατομα ειναι περισσοτεροι, εφοσον ειχαν να διαθεσουν 130 ευρω εγω δεν θα τους χαρακτηριζα ψιλικατζιδες τοσα ειχαν τοσα εδιναν... οσο για την vodafone δεν το χειριστηκε σωστα ειδικα το θεμα της αντιπροσφορας ηταν τουλαχιστον γελοιο.... Εννοειτε πως το θεμα εχει πλατιασει οσο δεν παει, οπως και να' χει ομως κανεις δεν σε υποχρεωνει να διαβαζεις το θεμα οποτε, προς τι το πρηξιμο... ;)

• Απαντήσεις 389
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που κολλαει το συμβολαιο που λες μονο εσυ ξερεις. Ειναι το ιδιο να βαζεις την τζιφρα σου σε ενα χαρτι και το ιδιο να σημειωνουν τα στοιχεια σας σε ενα ποστ ιτ ή να συμπληρωνετε μια ηλεκτρονικη φορμα; :banghead:

Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πως γινεται ο νεοελληνας να ειναι στα οπλα μονο σε ο, τι αφορα κατι τετοια σκηνικα;

Και σου μιλαει ενα ατομο που εχει να βαλει καρτα (εστω και 5αρα) απο τον Αυγουστο και οταν με παιρνουν τηλεφωνο απολες τις εταιριες για προσφορες τρωνε το μπινελικι τους.

Μονο χειροτερα κανετε τα πραγματα.

Αν θες να δειξεις την δυσαρεσεσκεια σου σου ανεφερα και αλλον τροπο παραπανω.

Οπως επισης και πολλα παιδια που τους πηραν για αντιπροταση υους εδειξαν δυσαρεσκεια. Το φτανεις στα ακρα για κατι τοσο ασημαντο ειναι λιγο αφελες.

Το συμβόλαιο είναι παράδειγμα άλλα είναι αντίστοιχο με την παραγγελία που γίνεται δέσμευση αγοράς και έχει την ίδια ισχύ. Να στο πω και αλλιώς σε οποιαδήποτε δέσμευση με την εταιρία είτε αφορά αγορά είτε οτιδήποτε αν είχες αθετήσει εσύ το λόγο σου δεν θα είχες τιμωρία/ποινή από την εταιρία σε οποιαδήποτε μορφή χρηματική ή όχι; θα είχες σίγουρα, εεε τώρα ας έχει την αντίστοιχη ποινή/τιμωρία και η βοντα για την παραπλάνηση των καταναλωτών και μη μου πεις δεν έγινε έτσι όταν το σύστημα δέχεται παραγγελίες με την ένδειξη ύπαρξης διαθεσιμότητας, ποιος κοροϊδεύει ποιον τώρα; τα μισά μάλλον τα καβάντζωσαν οι υπάλληλοι τους και λένε τώρα δεν έχουμε διαθεσιμότητα και προτείνουν το 820 αντί του G αν είναι δυνατόν με άσχετους έχουν να κάνουν; Η επίσημη βοντα γιατί δεν έκανε μία ανακοίνωση εξηγώντας το πρόβλημα τη Δευτέρα όταν διαπίστωσε το πρόβλημα έτσι ώστε να κατευνάσει τα πνεύματα; Απ' ότι κατάλαβες το ζήτημα δεν αφορά αυτή καθ' αυτή την προσφορά και το κινητό αλλά την όλη συμπεριφορά και τον χειρισμό από την πλευρά της εταιρίας, γι' αυτό είναι περισσότερο τσαντισμένοι αυτοί που παρήγγειλαν κανονικά και δεν παρέλαβαν.

frastgr

Καλα ρε παιδια δεν σας εβαλαν και το πιστολι στο κροταφο για να αγορασετε το lumia 820. Αυτη ειναι η εξαπατηση; Για ονομα πια...

Διάβασε καλύτερα τι γράφω και μετά απάντησε. Η εξαπάτηση αφορά τη συμπεριφορά και τον χειρισμό από τη βόντα όχι το lumia 820. Ενημερώσου πρώτα και μετά μίλησε, στο facebook η βόντα έστειλε προσωπικά μηνύματα στους ενδιαφερόμενους και τους είπε θα τους κάνει αντιπρόταση κινητού ΙΔΙΩΝ χαρακτηριστικών, το 820 είναι ίδιων χαρακτηριστικών; και στο κάτω-κάτω αν εσείς είστε τόσο large και συμπαθείτε τις πολυεθνικές και δεν σας νοιάζει τόσο γιατί ζορίζεστε περισσότερο από αυτούς που την πάτησαν με την προσφορά; η γνώμη μου είναι κάθετη ιδίως όσον αφορά τον εμπαιγμό των καταναλωτών σε καιρό οικονομικής κρίσης, ΟΠΟΙΟΣ φταίει να υποστεί και το ανάλογο κόστος όταν φταίει ο ίδιος και όχι να τα ρίχνει στους καταναλωτές.

frastgr

Ο,τι γραφεται αλλου για διαδηλωσεις κτλ γινεται με τη μορφη πλακας. Θα περιοριστουμε σε καταγγελια στο Ινκα οπως οφειλουμε να κανουμε σαν καταναλωτες. Περα απο καποιες περιπτωσεις που αρχισαν μπινελικια στο τηλεφωνο, οι περισσοτεροι αρνηθηκαμε ευγενικοτατα την αντιπροσφορα του Lumia 820 στην ιδια τιμη.

frastgr εγώ είμαι μαζί σου. Και φυσικά δεν παίρνει κανείς το μέρος της εταιρίας που τα έκανε σκ@τ@. Πραγματικά πιστεύω ότι το λιγότερο που έχει να κάνει μία εταιρία με το όνομα της βόνταφον και με τόσους συνδρομητές ήταν να βγει και να παραδεχτεί το λάθος της. Στο πρώτο μου ποστ έγραψα ότι είναι από την μία λογικό να νοιώθει ότι ξεγελάστηκε ο καταναλωτής αλλά από την άλλη είναι κατά την γνώμη μου ακραίες οι αντιδράσεις που διαβάζουμε τριγύρω. Πραγματικά τι πιστεύει ο καθένας που αναφέρεται στο ΙΝΚΑ. Οτι θα κάνει ντα τη βόνταφον; Θα νοιαστεί περαιτέρω η βόνταφον; Το πολύ πολύ να της γίνει μία "παρατήρηση" αν ποτέ ασχοληθεί. Και άντε εγώ σου λέω ότι κάτι γίνεται και τρώει και πρόστιμα για την "εξαπάτηση" και βάζουν και φυλακή τον CEO της βονταφον (το τραγικοποιώ επί σκοπού). Εσύ σαν καταναλωτής τι θα έχεις κερδίσει; Πέρα από την........ αξιοπρέπεια σου που φαντάζομαι για αυτήν γίνεται ο τόσος σαματάς εδώ μέσα. Θα πάρεις τη συσκευή που σου τάξανε; Θα πέσουν οι χρεώσεις στα συμβόλαια; Θα καλυτερέψει το σήμα της; Όχι. Δεν θα ξανακάνει καμία προσφορά φίλε μου. Έτσι ακόμα και αυτοί που παραλάβανε, αύριο μεθαύριο θα είναι και αυτοί ζημιωμένοι.. Πέρα από μένα και σένα που δεν προλάβαμε την προσφορά και δεν θα ξαναδούμε κάποια άλλη.

Και μιας και μίλησα για αξιοπρέπεια, πραγματικά θα ήθελα να δω πόσοι από αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους στα διάφορα φόρα, αν δουλεύανε στην βονταφον δεν θα κρατάγανε συσκευές για αυτούς, για τις κοπέλες τους, τους κολλητούς τους, τους μπατζανάκηδες κ.λ.π... Είμαι πολύ περίεργος....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασε καλύτερα τι γράφω και μετά απάντησε. Η εξαπάτηση αφορά τη συμπεριφορά και τον χειρισμό από τη βόντα όχι το lumia 820. Ενημερώσου πρώτα και μετά μίλησε, στο facebook η βόντα έστειλε προσωπικά μηνύματα στους ενδιαφερόμενους και τους είπε θα τους κάνει αντιπρόταση κινητού ΙΔΙΩΝ χαρακτηριστικών, το 820 είναι ίδιων χαρακτηριστικών; και στο κάτω-κάτω αν εσείς είστε τόσο large και συμπαθείτε τις πολυεθνικές και δεν σας νοιάζει τόσο γιατί ζορίζεστε περισσότερο από αυτούς που την πάτησαν με την προσφορά; η γνώμη μου είναι κάθετη ιδίως όσον αφορά τον εμπαιγμό των καταναλωτών σε καιρό οικονομικής κρίσης, ΟΠΟΙΟΣ φταίει να υποστεί και το ανάλογο κόστος όταν φταίει ο ίδιος και όχι να τα ρίχνει στους καταναλωτές.

Μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο εξαπατησης, οχι αστεια. :rolleyes:

Πραγματικά τι πιστεύει ο καθένας που αναφέρεται στο ΙΝΚΑ. Οτι θα κάνει ντα τη βόνταφον; Θα νοιαστεί περαιτέρω η βόνταφον; Το πολύ πολύ να της γίνει μία "παρατήρηση" αν ποτέ ασχοληθεί. Και άντε εγώ σου λέω ότι κάτι γίνεται και τρώει και πρόστιμα για την "εξαπάτηση" και βάζουν και φυλακή τον CEO της βονταφον (το τραγικοποιώ επί σκοπού). Εσύ σαν καταναλωτής τι θα έχεις κερδίσει; Πέρα από την........ αξιοπρέπεια σου που φαντάζομαι για αυτήν γίνεται ο τόσος σαματάς εδώ μέσα. Θα πάρεις τη συσκευή που σου τάξανε; Θα πέσουν οι χρεώσεις στα συμβόλαια; Θα καλυτερέψει το σήμα της; Όχι. Δεν θα ξανακάνει καμία προσφορά φίλε μου. Έτσι ακόμα και αυτοί που παραλάβανε, αύριο μεθαύριο θα είναι και αυτοί ζημιωμένοι.. Πέρα από μένα και σένα που δεν προλάβαμε την προσφορά και δεν θα ξαναδούμε κάποια άλλη.

Έτσι πίστευα κι εγώ μέχρι που έκανα καταγγελία (πρώτη μου φορά) για την κοροϊδία με τους σκληρούς δίσκους, έπεσε ένα προστιμο 12.000 ευρώ, φυσικά εγώ δεν πήρα τον δίσκο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα μου τον έδιναν ποτέ και από τότε βγάζουν μόνο πραγματικές προσφορές....Κι εγώ δεν το πίστευα, έλεγα ποιος θα ασχοληθεί...αλλά αυτό το ωχ αδερφέ μου δεν είναι που μας έχει φάει? Το θέμα επαναλαμβάνω γιατί κάποιοι δεν το καταλαβαίνετε δεν ήταν ότι χάθηκε η προσφορά αλλά η κοροϊδία. Προσωπικά χεστ@@@ αν πάρω το τηλέφωνό αλλά αν εσάς σας αρέσει να σας δουλεύουνε ε λοιπόν εμένα δεν μου αρέσει...Κι αν είναι να βγαίνουν οι προσφορές για να της καβατζώνουν οι υπάλληλοι, δεν χρειάζεται να τις βγάλουν παραέξω...ας το κάνουν μεταξύ τους...Στην τελική ίδια λεφτά θα στοιχίσει.

Edited by achillesgk

frastgr εγώ είμαι μαζί σου. Και φυσικά δεν παίρνει κανείς το μέρος της εταιρίας που τα έκανε σκ@τ@. Πραγματικά πιστεύω ότι το λιγότερο που έχει να κάνει μία εταιρία με το όνομα της βόνταφον και με τόσους συνδρομητές ήταν να βγει και να παραδεχτεί το λάθος της. Στο πρώτο μου ποστ έγραψα ότι είναι από την μία λογικό να νοιώθει ότι ξεγελάστηκε ο καταναλωτής αλλά από την άλλη είναι κατά την γνώμη μου ακραίες οι αντιδράσεις που διαβάζουμε τριγύρω. Πραγματικά τι πιστεύει ο καθένας που αναφέρεται στο ΙΝΚΑ. Οτι θα κάνει ντα τη βόνταφον; Θα νοιαστεί περαιτέρω η βόνταφον; Το πολύ πολύ να της γίνει μία "παρατήρηση" αν ποτέ ασχοληθεί. Και άντε εγώ σου λέω ότι κάτι γίνεται και τρώει και πρόστιμα για την "εξαπάτηση" και βάζουν και φυλακή τον CEO της βονταφον (το τραγικοποιώ επί σκοπού). Εσύ σαν καταναλωτής τι θα έχεις κερδίσει; Πέρα από την........ αξιοπρέπεια σου που φαντάζομαι για αυτήν γίνεται ο τόσος σαματάς εδώ μέσα. Θα πάρεις τη συσκευή που σου τάξανε; Θα πέσουν οι χρεώσεις στα συμβόλαια; Θα καλυτερέψει το σήμα της; Όχι. Δεν θα ξανακάνει καμία προσφορά φίλε μου. Έτσι ακόμα και αυτοί που παραλάβανε, αύριο μεθαύριο θα είναι και αυτοί ζημιωμένοι.. Πέρα από μένα και σένα που δεν προλάβαμε την προσφορά και δεν θα ξαναδούμε κάποια άλλη.

Και μιας και μίλησα για αξιοπρέπεια, πραγματικά θα ήθελα να δω πόσοι από αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους στα διάφορα φόρα, αν δουλεύανε στην βονταφον δεν θα κρατάγανε συσκευές για αυτούς, για τις κοπέλες τους, τους κολλητούς τους, τους μπατζανάκηδες κ.λ.π... Είμαι πολύ περίεργος....

γιατί μπλέκεις τόσα διαφορετικά πράγματα μαζί που δεν έχουν σχέση (σήμα,χρεώσεις κτλ) με το ζήτημα;

επειδή λοιπόν θα ξαναυπάρξουν προσφορές, είτε από τη vodafone είτε από αλλού(και δεν έχει καμία σχέση όσο κράξιμο ή καταγγελίες κτλ δεχτεί η εταιρία για το αν θα ξανακάνει προσφορές) το ζήτημα είναι την επόμενη φορά που θα ξανακάνει, να φροντίσει να τη διασφαλίσει και να την προωθήσει σωστά ώστε να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα. και αυτό θα είναι καλό και για μένα και για σένα και για τον οποιδήποτε.

δε μπορώ να μπώ στο τρυπάκι ενός " έμμεσου εκβιασμού"(ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ) του στυλ, αφού δεν θα βγάλεις άκρη μην τραβάς το ζήτημα μπας και ξανακάνει προσφορές στο μέλλον. 100 προσφορές να κάνει, αν δε γίνονται σωστά αυτές, τα ίδια θα γίνονται πάντα.με την ίδια λογική λοιπόν, όπως έγινε αυτό που έγινε με κάποιους, στην επόμενη προσφορά θα γίνει με σένα, στη μεθεπόμενη με άλλον κτλ. γιατί πρέπει να υπάρχει δλδ πάντα κάποιος ο οποίος να βρίσκεται θιγμένος επειδή οι εταιρίες δεν λειτουργούν όπως θα πρεπε σε ορισμένα θέματα;

ακραία και ανούσια αντίδραση θεωρώ μηνύματα ¨πάμε να φτιάξουμε σελίδα στο facebook να μαζευτούμε 1000 άτομα να κράξουμε".

Eυτυχώς που υπάρχουν μερικές λογικές φωνές εδώ μέσα (και στο insomnia) και δεν έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για κάποια πράγματα.

Έπαιξε η καλύτερη τεχνολογική προσφορά της δεκαετίας, κινητό στο 1/3 της τιμής και έγινε ο κακός χαμός. Αν υπήρχαν κομμάτια τώρα η μισή Ελλάδα θα είχε LG G.

Έλα όμως που ξεστόκαραν ένα EOL κινητό. Ε ντροπή τους να κάνουν τέτοια προσφορά και να μην προβλέψουν όλους εμάς που θέλαμε και απο 2,3 ο καθένας να καβατζώσουμε να ειδοποιήσει η Vodafone το εργοστάσιο να ξαναξεκινήσει την παραγωγή και να μας ικανοποιήσει.

Πέσαμε όλοι επάνω και καλά κάναμε, το σύστημα κλάταρε και πολύ λογικά και ο ανθρώπινος παράγοντας (καβατζάρει ο κάθε υπάλληλος) διέλυσε και άλλο τη διαδικασία.

Όποιοι πήρανε να τα χαρούνε, όσοι τα πήρανε για να βγάλουνε λεφτά να τους αυταναφλεγεί γιατί τα στέρησαν από τους άλλους που θα τα χρησιμοποιούσαν πραγματικά και όλοι υπόλοιποι που πήραμε το μακρύτερο να σταματήσουμε να κάνουμε σαν υστερικά κακομαθημένα. Η ζωή συνεχίζεται και όποιος ασχολείται με προσφορές ξέρει ότι η διαδικασία πάντα μπορεί να είναι δυσάρεστη αφού μπορεί στο τελευταίο σεκόντ να μείνεις στα κρύα του λουτρού.

Υ.Γ: Πάντως αν κάποιον τον πάρουνε τηλέφωνο για 820 και δε το θέλει ας τους πασάρει τον αριθμό μου γιατί εμένα και αυτή η πρόταση θα με ικανοποιούσε τα μάλα.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

@achillesgk: Δεν ξέρω τι είχε γίνει με τους σκληρούς. Είχαν διαθέσει μόνο μερικά κομμάτια και δεν τα έδωσαν; Έδωσαν λιγότερα; Δεν το γνωρίζω το θέμα. Όπως δεν γνωρίζω και την εταιρία που το έκανε αυτό. Είναι του ονόματος και του βεληνεκούς της Βόνταφον; Αν ναι, τα 12000 είναι αστείο ποσό αλλά τουλάχιστον τηρούν πλέον τις προσφορές όπως λες και αυτό είναι καλό.

@rizla7: Δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα των λεγόμενων μου. Το θέμα μου δεν είναι γιατί διαμαρτύρεστε αλλά γιατί διαμαρτύρεστε μόνο σε κάτι τέτοιο. Και τα θέματα που "μπλέκω" μια χαρά έχουν σχέση γιατί αφορούν την ίδια εταιρία αλλά και το καρτέλ! Αν εσένα σε νοιάζει μόνο η συσκευή που δεν πήρες και όχι όλα τα άλλα που πληρώνεις I rest my case. Αλλά δεν βλέπω να μιλάτε για άλλου είδους εξαπατήσεις που βιώνετε από τις ίδιες εταιρίες (και όχι μόνο) καθημερινά.

"ακραία και ανούσια αντίδραση θεωρώ μηνύματα ¨πάμε να φτιάξουμε σελίδα στο facebook να μαζευτούμε 1000 άτομα να κράξουμε". "

Αυτό ουσιαστικά είναι το 1/2 των λεγόμενων μου. :)

Τεσπά, αποχωρώ από το θέμα για να μην δημιουργούνται συγχύσεις. Απλά ήθελα να γράψω και μία όψη που μπορεί κάποιος να μην είχε σκεφτεί. Μπορείτε να συνεχίσετε με τους αφορισμούς ελπίζοντας να σας ακούσει κανένας. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eυτυχώς που υπάρχουν μερικές λογικές φωνές εδώ μέσα (και στο insomnia) και δεν έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για κάποια πράγματα.

Έπαιξε η καλύτερη τεχνολογική προσφορά της δεκαετίας, κινητό στο 1/3 της τιμής και έγινε ο κακός χαμός. Αν υπήρχαν κομμάτια τώρα η μισή Ελλάδα θα είχε LG G.

Έλα όμως που ξεστόκαραν ένα EOL κινητό. Ε ντροπή τους να κάνουν τέτοια προσφορά και να μην προβλέψουν όλους εμάς που θέλαμε και απο 2,3 ο καθένας να καβατζώσουμε να ειδοποιήσει η Vodafone το εργοστάσιο να ξαναξεκινήσει την παραγωγή και να μας ικανοποιήσει.

Πέσαμε όλοι επάνω και καλά κάναμε, το σύστημα κλάταρε και πολύ λογικά και ο ανθρώπινος παράγοντας (καβατζάρει ο κάθε υπάλληλος) διέλυσε και άλλο τη διαδικασία.

Όποιοι πήρανε να τα χαρούνε, όσοι τα πήρανε για να βγάλουνε λεφτά να τους αυταναφλεγεί γιατί τα στέρησαν από τους άλλους που θα τα χρησιμοποιούσαν πραγματικά και όλοι υπόλοιποι που πήραμε το μακρύτερο να σταματήσουμε να κάνουμε σαν υστερικά κακομαθημένα. Η ζωή συνεχίζεται και όποιος ασχολείται με προσφορές ξέρει ότι η διαδικασία πάντα μπορεί να είναι δυσάρεστη αφού μπορεί στο τελευταίο σεκόντ να μείνεις στα κρύα του λουτρού.

Υ.Γ: Πάντως αν κάποιον τον πάρουνε τηλέφωνο για 820 και δε το θέλει ας τους πασάρει τον αριθμό μου γιατί εμένα και αυτή η πρόταση θα με ικανοποιούσε τα μάλα.

...... :clap:

Μπράβο φίλε! Ίσως και το πιο λογικό σχόλιο που έχω διαβάσει στο θέμα εδώ!

@achillesgk: Δεν ξέρω τι είχε γίνει με τους σκληρούς. Είχαν διαθέσει μόνο μερικά κομμάτια και δεν τα έδωσαν; Έδωσαν λιγότερα; Δεν το γνωρίζω το θέμα. Όπως δεν γνωρίζω και την εταιρία που το έκανε αυτό. Είναι του ονόματος και του βεληνεκούς της Βόνταφον; Αν ναι, τα 12000 είναι αστείο ποσό αλλά τουλάχιστον τηρούν πλέον τις προσφορές όπως λες και αυτό είναι καλό.

Φυσικά είναι μεγάλη αλυσίδα που παρόλο που ο νόμος την καλύπτει λόγω ασυνήθιστα χαμηλής τιμής (47 ευρώ για 500gb αν θυμάμαι καλά) το έφαγε το προστιματάκι της. Μια, δυο, τρεις, τους πήρανε χαμπαρι. Δεν μπορεί να συμβαίνει συνέχεια το ίδιο πράγμα. Το 12.000 δεν είναι μεγάλο ποσό αλλά πόσο νομίζεις θα κόστιζε στη vodafone να καλύψει τη βλακεία της? Ας έδινε κάτι στο κόστος...πόσα άτομα ήταν? 50? 100? Πάλι πιο φθηνα θα της έβγαινε και θα ήταν και εντάξει με τους πελάτες της. Και καθαρά νομικά να το δεις, πέρα από τις ακραίες αντιδράσεις έχει κάνει αρκετές "παραβάσεις" τόσο ως προς την προσφορά όσο και προς την αντιπρόταση. Δεν ζητάω κινητό πάντως, ζητάω σεβασμό.

Σου παραθέτω ένα κομμάτι, τον επίλογο της τότε καταγγελίας:

"Το λάθος του συστήματος που επικαλούνται ισχύει για μια - δυο φορές όχι για κάθε τόσο,αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να είσαι σε θέση να λειτουργεί απρόσκοπτα.

Σκοπός μου είναι να αποφευχθούν τέτοιες τακτικές στο μέλλον (δεν επιθυμώ το προϊόν πλέον στην τιμή που το παρήγγειλα) και επειδή το συγκεκριμένο κατάστημα τις συνηθίζει αποφάσισα να κάνω κι εγώ καταγγελία."

@kostantinoslp, μα ακριβώς επειδή το θέμα μου δεν είναι η συσκευή, αλλά η νοοτροπία τους, τα γράφω αυτά. επίσης δε μπορείς να ξέρεις ο καθένας για τι άλλο έχει διαμαρτυρηθεί και πως, ώστε να βγάζεις γενικότερο συμπέρασμα. απλά εδώ μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα. άνοιξε ένα θέμα για εξαπατήσεις από εταιρείες γενικότερα και τι πρέπει να κάνουμε, να μιλάμε όσες ώρες θες:p.

όπως είπε και ο achillesgk και δεν καταλαβαίνουν πολλοί, το θέμα δεν είναι η συσκευή και το αν χάθηκε ή οχι αλλά η συμπεριφορά της εταιρείας.

Edited by rizla7

...... :clap:

Μπράβο φίλε! Ίσως και το πιο λογικό σχόλιο που έχω διαβάσει στο θέμα εδώ!

Εεε ναι όποιος είναι στην απέξω ή έχει λάβει τη συσκευή έτσι το βλέπει, ενώ όποιος ήταν εντάξει στην παραγγελία και δεν παρέλαβε και αντέδρασε είναι ο φταίχτης;!!!!:confused: Άραγε γιατί η χώρα αυτή πάει από το κακό στο χειρότερο;

Edited by frastgr
frastgr

Κάποιοι συνεχίζετε να τα βάζετε με τον Έλληνάρα που ήταν άπληστος στην προσφορά της δεκαετίας και ήθελε να πάρει 5. Σας πληροφορώ ότι όσοι παρήγγειλαν 5 τα πήρανε. Tα πιο πολλά άκυρα πέσανε σε παραγγελίες 1-2 κινητών. Και δεν σκέφτονται όλοι πως θα βγάλουν λεφτά. Επίσης κάποια καταστήματα σίγουρα για την παραγγελία πήρανε προκαταβολές...Αντί αυτού τους είπανε μια ότι θα παραλάβουν κανονικά, μετά ότι θα του έρθει αντιπρόταση με ίσων δυνατοτήτων κινητό και στον τέλος νταβατζηλίδικα lumia 820 και μέχρι τις 4 το απόγευμα....Οκ καλή προσφορά και το lumia αλλά επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι η προσφορά.

Εεε ναι όποιος είναι στην απέξω ή έχει λάβει τη συσκευή έτσι το βλέπει, ενώ όποιος ήταν εντάξει στην παραγγελία και δεν παρέλαβε και αντέδρασε είναι ο φταίχτης;!!!!:confused: Άραγε γιατί η χώρα αυτή πάει από το κακό στο χειρότερο;

Μα αυτό λένε τα παιδιά και γενικά αυτό κάνουμε στην ζωή μας, μας @@@@@ και λέμε ευχαριστώ!!!!

Όσοι δεν θέλετε να ασχοληθείτε ή δεν σας αφορά γιατί κάνετε σχόλια του τύπου "μην κάνετε έτσι κλπ" ??

Μια καταγγελία όσοι έχουν αριθμό παραγγελίας και τελείωσε το παραμύθι, να μην περάσει έτσι το και καλά λάθος τους!

Σιγά μην σκάσουμε αν δεν πάρουμε το τηλέφωνο, προσωπικά με ενοχλεί η κοροϊδία και τίποτα άλλο!

ΚΑΜΙΑ σχέση φίλε ! Αν ανατρέξεις αυτά που έχω πει θα καταλάβεις και ποιος είμαι!

Τέλος πάντων ο καθένας με την γνώμη του και είναι σεβαστή!! Αν θεωρούμε πως είμαι και γω ένα κομμάτι της κατάντιας της χώρας μας .... ναι είμαι!!!:lol:

Μια χαρά έφαγα το άκυρό μου, μια χαρά πριν κάτι ημέρες πλήρωσα τα ίδια λεφτά για Smart 3 ( τραβάς τα μαλλιά σου ή όχι ), μια χαρά ούτε για αντιπροσφορά δε με έχουν πάρει. Η χώρα πάντως δεν πάει από το κακό στο χειρότερο γιατί το eshop της βόντα δεν είχε την υποδομή να αντέξει 2 και 3 χιλιάδες παραγγελίες σε μια ώρα και να μην κλατάρει.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά λινκ για την καταγγελία;

http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html

χώρα πάντως δεν πάει από το κακό στο χειρότερο γιατί το eshop της βόντα δεν είχε την υποδομή να αντέξει 2 και 3 χιλιάδες παραγγελίες σε μια ώρα και να μην κλατάρει.

Εντάξει αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Αυτό που είναι εκενυριστικό είναι ο επιλεκτικός τρόπος που έγινε η προσφορά (προτεραιότητα σε όσους παρήγγειλαν με πιστωτική κτλ κτλ) και ο τρόπος που το διαχειρίστηκε η vodafone.

Κάποιοι συνεχίζετε να τα βάζετε με τον Έλληνάρα που ήταν άπληστος στην προσφορά της δεκαετίας και ήθελε να πάρει 5. Σας πληροφορώ ότι όσοι παρήγγειλαν 5 τα πήρανε. Tα πιο πολλά άκυρα πέσανε σε παραγγελίες 1-2 κινητών. Και δεν σκέφτονται όλοι πως θα βγάλουν λεφτά. Επίσης κάποια καταστήματα σίγουρα για την παραγγελία πήρανε προκαταβολές...Αντί αυτού τους είπανε μια ότι θα παραλάβουν κανονικά, μετά ότι θα του έρθει αντιπρόταση με ίσων δυνατοτήτων κινητό και στον τέλος νταβατζηλίδικα lumia 820 και μέχρι τις 4 το απόγευμα....Οκ καλή προσφορά και το lumia αλλά επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι η προσφορά.

Τωρα να αρχισουμε να γραφουμε ο,τι μας κατεβειι; Να γραψω και εγω οτι καποιοι επαιρναν σε 10-20αδες;

Το ειπαν ξεκαθαρα οτι οσοι ειχαν κανει παραγγελιες ανω του ενος τεμαχιου στα LG θα επαιρναν μονο μια συσκευη και το επιβεβαιωσαν καποια παιδια στο insomnia που δεν παρελαβαν τη 2η συσκευη. Μαλιστα ο ιδιος ο topic starter πηρε μονο τη μια απο τις δυο συσκευες LG. Αν καποιοι παρελαβαν παραπανω απλα θα ειχαν βαλει κανενα μπατζανακη τους. Αλλα δεν αποκλειεται να υπηρξε κανενα λαθος και να πηρε καποιος παραπανω απο μια. Να γραφουμε ομως ετσι ο,τι να ναι; Και το κραξιμο εχει τα ορια του.

Edited by runner70

Τωρα να αρχισουμε να γραφουμε ο,τι μας κατεβειι; Να γραψω και εγω οτι καποιοι επαιρναν σε 10-20αδες;

Το ειπαν ξεκαθαρα οτι οσοι ειχαν κανει παραγγελιες ανω του ενος τεμαχιου στα LG θα επαιρναν μονο μια συσκευη και το επιβεβαιωσαν καποια παιδια στο insomnia που δεν παρελαβαν τη 2η συσκευη. Μαλιστα ο ιδιος ο topic starter πηρε μονο τη μια απο τις δυο συσκευες LG. Αν καποιοι παρελαβαν παραπανω απλα θα ειχαν βαλει κανενα μπατζανακη τους. Αλλα δεν αποκλειεται να υπηρξε κανενα λθος και να πηρε καποιος παραπανω απο μια. Αλλα να γραφουμε ετσι ο,τι να ναι; Και το κραξιμο εχει τα ορια του.

Άμα είχαν κάνει ό, τι έλεγαν τώρα θα ήταν όλα εντάξει. Διάβασε ξανά τα post μου και αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρωτα..και ας δούμε ποιος γραφεί ό.τι να ναι. Το ότι πήραν κάποιοι 5 (που κάποιοι πήραν έστω για τον μπατζανακη) πήγαινε στο ότι καποιοι κατηγόρησαν τον Ελληνάρα και την απληστία του. Κι εγώ έχω πει ότι δεν σκέφτονται όλοι έτσι..

Edited by achillesgk

Άμα είχαν κάνει ό, τι έλεγαν τώρα θα ήταν όλα εντάξει. Διάβασε ξανά τα post μου και αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ρωτα..και ας δούμε ποιος γραφεί ό.τι να ναι. Το ότι πήραν κάποιοι 5 (που κάποιοι πήραν έστω για τον μπατζανακη) πήγαινε στο ότι καποιοι κατηγόρησαν τον Ελληνάρα και την απληστία του. Κι εγώ έχω πει ότι δεν σκέφτονται όλοι έτσι..

Εκαναν λαθη στις αποφασεις τους, υπαρχει προβλημα στο συστημα τους κ.λ.π. που δεν επιτρεπονται για τη vodafone αλλα μην παραπληροφορουμε πανω στο θυμο μας επειδη δεν ηταν ενταξει οπως θα επρεπε. Τι αλλο να διαβασω; Στο εγραψα με bold παραπανω.

Εγώ πάντως αν το είχα προλάβει δεν θα το έγραφα από τις κατάρες μονο που δεν έχουν φτάσει να ρίχνουν μερικοί...

Η εταιρία έβγαλε μια προσφορά για όσο είχε απόθεμα. Κάποιοι δεν πήραν γιατί δεν πρόλαβαν να κάνουν νωρίς αίτηση κοκ....μοιραία δεν θα το έπαιρναν όλοι μιας και η ζήτηση ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Πέρασαν τόσες μέρες κόψτε την κλάψα γιατί το τεντωσατε..... Ξαναλέω, αν εσείς παίρνατε την συσκευή αντί άλλων θα κάνατε την πάπια και δεν θα μιλούσατε για ανηθικότητες κοκ..... και παλιά με trophy, optimus 7, s1, s2 πάλι το ίδιο σκηνικό....

• The title was changed to Διαθεσιμότητα συσκευών LG