paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Να πω πως και εμένα μου κάναν αντιπρόταση για το 820! Φυσικά το όχι και η απορία μου "Ποιό 820" ακολούθησαν... Ντάξει προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση αλλά να πεις ότι είναι συγκρίσιμα τα κινητά ή έστω android και τα 2. Αν ήθελα wp θα πήγαινα σε wp. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και με το όχι που τους είπες τελείωσε εκεί η ιστορία? Πότε στην έκαναν την αντιπρόταση? Πλέον ούτε αυτό είναι διαθέσιμο Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 τιποτα παιδες, ακυρακι στη βονταφον οσοι χρησιμοποιουν και όποτε παιρνουν για προσφορες τους ενημερωνουμε πως δεν ειμαστε ικανοποιημενοι και για ποιο λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι (βασικα παρελαβα κ εγω απο carrefour μακεδονια) σε οσους παρελαβαν παιζει κανα λογοτυπο πουθενα της βοντα οταν κανει boot το αναβεις on το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από το κατάστημα το οποίο είχα παραγγείλει τη συσκευή (μέσω καταστήματος έκανα παραγγελία) να με ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η παραγγελία του LG και μου έκανε την αντιπρόταση για το 820 στα ίδια χρήματα. Ουσιαστικά προσπάθησαν να μου δικαιολογηθούν ότι δεν είχαν απόθεμα τελικά και άλλα τέτοια, δεν θέλησα να συνεχίσω και πολύ την κουβέντα είναι η αλήθεια, και απλά θα περάσω από εκεί αύριο να πάρω πίσω την προκαταβολή που τους είχα αφήσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δυο φορες εχεις γραψει στο θεμα και τις δυο μεσα στην ειρωνια! τουλαχιστον σεβεσαι το ψωμι που παιρνεις απο την vodafone δεν εξηγειτε αλλιως :lol::lol::lol: Ναι.Τωρα θα μου δωσουν και μπονους!130 ΕΥΡΩ μπονους.Θα προλαβω λες να παρω καμμια κινηταρα με 130ευρω απο τις γνωστες εταιριες/βρωμες/δυσωδιες/κεραταδες/απατεωνες?μουχαχααχχαχ. Για να σοβαρευτουμε,wind εχω.Aπο vodafone εχω ξεκοψει εδω και χρονια.Αυτο που μου τη βαρεσε ειναι πως κανει μια εταιρια μια τρελη προσφορα.Παιρνουν 200 ατομα κινηταρα σχεδον τζαμπα ,και ειναι μες στην τρελη χαρα. Και μενουν 30 ψιλικατζηδες που ατυχησαν να λεν την εταιρια που εκανε την τρελη προσφορα κλεφτες και απατεωνες, και να εχουν ξεσηκωσει τον κοσμο, και γενικα να μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα.Ελεος.Οχι αλλο καρβουνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Ναι.Τωρα θα μου δωσουν και μπονους!130 ΕΥΡΩ μπονους.Θα προλαβω λες να παρω καμμια κινηταρα με 130ευρω απο τις γνωστες εταιριες/βρωμες/δυσωδιες/κεραταδες/απατεωνες?μουχαχααχχαχ. Για να σοβαρευτουμε,wind εχω.Aπο vodafone εχω ξεκοψει εδω και χρονια.Αυτο που μου τη βαρεσε ειναι πως κανει μια εταιρια μια τρελη προσφορα.Παιρνουν 200 ατομα κινηταρα σχεδον τζαμπα ,και ειναι μες στην τρελη χαρα. Και μενουν 30 ψιλικατζηδες που ατυχησαν να λεν την εταιρια που εκανε την τρελη προσφορα κλεφτες και απατεωνες, και να εχουν ξεσηκωσει τον κοσμο, και γενικα να μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα.Ελεος.Οχι αλλο καρβουνο. Από πότε κάποιος που προσπαθεί να επωφεληθεί μια προσφορά είναι ψιλικατζής? Και πως εκφράζεσαι έτσι για καποιους χωρίς να τους ξέρεις? Αν δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της κοροϊδίας ας σου το ξαναπώ... Πήραμε κωδικό παραγγελίας, η παραγγελία ολοκληρώθηκε κανονικά και κάποιοι άφησαν κ προκαταβολές... Το δούλεμα είναι το πρόβλημα,όχι οτι χάθηκε η προσφορά. Άρα κι εγώ με τη σειρά μου θεωρώ ψιλικατζή την vodafone και την κάθε εταιρία που προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο ξεστοκάροντας προϊόντα πψ lumia 820. Πάντως εσύ είσαι πολύ large... Edited November 7, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ είχα κάνει Σάββατο παραγγελία από κατάστημα και χθες με πήρε να μου πει πως δεν υπάρχει η συσκευή και κλασσικά μου πρότειναν το 820, μούφα για ακόμη μια φορά. δεν περίμενα κάτι καλύτερο από vodafone εδώ που τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ να δεχτώ οτι ήμουν απο τους τελευταίους και δεν πρόλαβα και δεν έβαλα σαν μλκς με αντικαταβολή ενώ το συνηθίζω. Την έχω ξεπεράσει την απώλεια του Lg Optimus G. :lol: Αλλά να αντιπροτείνουν ένα dumb phone σαν το 820 ως ισάξιο του Optimus G είναι κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Άρχισαν οι αντιπροτάσεις από τη βόντα με το lumia 820 στους πάντες, είτε παρήγγειλαν από κατάστημα είτε ηλεκτρονικά (με κωδικό κανονικά) και δεν παρέλαβαν τη συσκευή. Πήρανε τηλέφωνο πριν λίγο τον φίλο μου που είχε παραγγείλει κανονικά/ηλεκτρονικά βεβαίως και δεν δέχτηκε την αντιπρόταση και τους είπε ότι θέλει μόνο αυτό που παρήγγειλε και αν δεν το έχει η βόντα να το προμηθευτεί ξανά. Από τα επιχειρήματα του ήταν ότι σαφώς και δεν είναι ίδιων χαρακτηριστικών οι δύο συσκευές και το κυριότερο που δεν μπόρεσαν να αντικρούσουν ήταν ότι αν αυτός είχε αθετήσει τους όρους κάποιας συμφωνίας ή αγοράς μαζί τους προφανώς και θα πλήρωνε το ανάλογο τίμημα/ποινή, άρα και αυτοί με τη σειρά τους πρέπει να πληρώσουν το ανάλογο τίμημα. Επίσης τους είπε αν δεν ικανοποιηθεί η παραγγελία του άμεσα θα προβεί σε νομικές διαδικασίες και αυτοί του απάντησαν ότι θα ενημερώσουν το ανάλογο τμήμα και θα τον ξαναπάρουν τηλέφωνο. Απ' ότι κατάλαβα μόνο με πίεση και με τη μη αποδοχή των αντιπροτάσεων ίσως γίνει κάτι, αλλιώς πάει και πέρασε και άλλη μία πολυεθνική ασέλγησε εις βάρος των καταναλωτών χωρίς να γίνει τίποτα. Edited November 7, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Κι εμένα με πήραν πρίν λιγό να μου αντιπροτείνουν ένα 820. 3 μέρες τώρα δεν έβρισκαν κωδικό παραγγελίας αλλά φαίνεται οτι τελικά για αντιπρόταση βρήκαν οτι έχω παραγγείλει... Δεν πειράζει, ελάχιστοι θα προτιμήσουν το 820 και έτσι θα το ξαναβάλουν στο site τους. Μόνο το 920 θα δεχόμουν στα 129 ευρώ επειδή το θέλει ένας φίλος βιτσιόζος. Κατα τ άλλα εμ να πληρώσουμε, εμ να βρεθούμε με wp? Κι άντε το οτι το Optimus G είχε ειδική τιμή οκ το δέχομαι...είναι δυνατόν η αντιπρόταση να μην είναι android? Αν και το μόνο android της ίδιας κατηγορίας ήταν το Xperia Z. Αλλού διάβασα οτι σε κάποιον προτείνανε μετά από πίεση το 925 στα 229 ευρώ. Πολύ καλή τιμή για όσους θέλουν το κινητό, για τους λοιπούς αδιάφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maximosb Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εγώ θα τους πρότεινα να βγάλουν καμιά άλλη προσφορά πολύ δυνατή όπως έκαναν στο LG G, αλλά όργανωμένα, με αρκετά κομμάτια, μήπως και σταματήσει το κράξιμο...σαν διαφήμιση δεν θα τους κοστίσει τίποτα, σε σχέση με αυτά που χαλάνε για να βελτιώσουν το προφίλ τους... Κράξτε τον Εμπορικό της Vodafone, αυτός μόνο μπορεί να παίρνει τάτοιες αποφάσεις...για το g την πήρε Παρασκευή βράδυ...ΕΜΠΟΡΙΚΕ βγάλτε πάλι μια δυνατή προσφορά, όχι w phone... Και θα τα ξεχάσουμε όλα...άντε γιατί εάν πέσει το προφίλ, πέφτεις και από την θέση σου....:p Μην λυπάσαι το κονδύλη...σπρώξτα για θα πέσεις...η βλακεία έγινε... Παράθεση Πολιτισμένος είναι αυτός που φέρεται πολιτισμένα, όταν δεν το βλέπουν οι άλλοι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Μια από τα ίδια και σε μένα. Και ενώ είχα περάσει από το κατάστημα την τρίτη και μου είπαν ότι θα το πάρω (ήμουν και καλά από τους τυχερούς... Από την χαρά μου ο βλάχος άλλαξα και το avatar... Αφήστε με λίγο να το χαρώ, θα ξαναγυρίσω σε λίγες μέρες στο ταπεινό μου p 500), σήμερα μου είπαν ότι και σε σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 στο insomnia παντως γινεται χαμος. Μαζευονται ολη να κανουν ομαδικες καταγγελιες καθως επισης να στειλουν μηνυματα και στα καναλια! Ωραια περναμε :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 στο insomnia παντως γινεται χαμος. Μαζευονται ολη να κανουν ομαδικες καταγγελιες καθως επισης να στειλουν μηνυματα και στα καναλια! Ωραια περναμε :lol::lol: Εγω λεω να αρχισουν και τις ομαδικες αυτοκτωνιες. Ρε που παει αυτη η χωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως παιδιά, ένα είναι το σίγουρο .... , κάτι τέτοιες αντιδράσεις (δεν κρίνω αν είναι σωστές ή λάθος) βλέπουν οι εταιρείες και ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνουν ανάλογες προσφορές!! Φανταστείτε επίσης τι έχουν τραβήξει (ακούσει) οι υπάλληλοι της Voda σε καταστήματα/ αποθήκες / κέντρα εξυπηρέτησης / κτλ. Με τέτοιες κατάρες θ' αρχίσουν σε λίγο οι μπαταρίες των κινητών να σκάνε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως παιδιά, ένα είναι το σίγουρο .... , κάτι τέτοιες αντιδράσεις (δεν κρίνω αν είναι σωστές ή λάθος) βλέπουν οι εταιρείες και ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνουν ανάλογες προσφορές!! Φανταστείτε επίσης τι έχουν τραβήξει (ακούσει) οι υπάλληλοι της Voda σε καταστήματα/ αποθήκες / κέντρα εξυπηρέτησης / κτλ. Με τέτοιες κατάρες θ' αρχίσουν σε λίγο οι μπαταρίες των κινητών να σκάνε...:lol: :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_92 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Δεν με απασχολει που δεν εχω κινητο στα χερια μου, με απασχολει που μας κοροιδευουν και γι αυτο εκανα και την καταγγελια μου εκει που επρεπε. Απο κει και περα, δεν θα ασχοληθω και παραπανω. Τωρα το κατα ποσο θα ασχοληθει με το θεμα η Τρεμη, η Χουκλη και οι λοιποι, ειλικρινα δεν ξερω! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmania Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Επειδή πιστέυω πως όλοι μας έχουμε την περιέργεια να δούμε στο περίπου πόσες συσκευές lg optimus G συσκευές έδωσε η vodafone , είπα να δημιουργήσω αυτη την δημοσκόπηση . Το thread με την δημοσκοπηση την εχω ανεβασει σε γειτονικο site για να εχουμε και την ανεβαζω και εδω ,μηπως και αποκτησουμε μια πιο πληρη εικονα http://www.insomnia.gr/topic/505983-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-lg-optimus-g-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πάντως παιδιά, ένα είναι το σίγουρο .... , κάτι τέτοιες αντιδράσεις (δεν κρίνω αν είναι σωστές ή λάθος) βλέπουν οι εταιρείες και ΔΕΝ πρόκειται να ξανακάνουν ανάλογες προσφορές!! Φανταστείτε επίσης τι έχουν τραβήξει (ακούσει) οι υπάλληλοι της Voda σε καταστήματα/ αποθήκες / κέντρα εξυπηρέτησης / κτλ. Με τέτοιες κατάρες θ' αρχίσουν σε λίγο οι μπαταρίες των κινητών να σκάνε...:lol: Εδω το ειχα να το γραψω. :rolleyes: Ασχετως οτι εκανε λαθη η vodafone λογω του συστηματος της, τα οποια δεν επιτρεπονται για το ονομα της, εχει πεσει τοσο κραξιμο στην καλυτερη ever προσφορα τεχνολογιας. Καποιοι δικαιολογημενα διαμαρτυρονται (ηλεκτρονικες παραγγελιες) αλλα καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εδω το ειχα να το γραψω. :rolleyes: Ασχετως οτι εκανε λαθη η vodafone λογω του συστηματος της, τα οποια δεν επιτρεπονται για το ονομα της, εχει πεσει τοσο κραξιμο στην καλυτερη ever προσφορα τεχνολογιας. Καποιοι δικαιολογημενα διαμαρτυρονται (ηλεκτρονικες παραγγελιες) αλλα καποιοι αλλοι οχι και τοσο. Υπάρχουν και "λογικές" φωνές στο forum? :lol: Δεν λέω (σχεδόν) λογικό να νοιώθουν εξαπατημένοι όσοι έκαναν την παραγγελία τους και ξαφνικά τους γείωσε η Voda αλλά ρε παιδιά χειρότερα θα τα κάνετε τα πράγματα με φωνές και καταγγελίες. Θέλετε να δείξετε την ξενέρα σας με το όλο θέμα; Μποικοτάζ στους τύπους, φεύγετε από την εταιρία και όταν σας ρωτήσουν γιατί, τους λες τον λόγο. Το να κάνεις καταγγελίες σε ΙΝΚΑ, να δέρνεις τους πωλητές και να διαδηλώνεις έξω από τα καταστήματα της voda με πανό "Θέλω το Οptimus G που μου τάξατε", απλά ποτέ δεν θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά καμία από τις εταιρίες και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε για τα ληστρικά συμβόλαια που έχουν όλοι με γελοία προνόμια όπως τα ελάχιστα mb. Δηλαδή ρε παιδιά αυτός ο χαμός όπου και να διαβάσεις για μία συσκευή που λόγω τρελής ζήτησης δεν την πήραν όλοι όσοι έκανα δήλωση, είναι τραγικό. Σιγά την εξαπάτηση πια που έχετε χάσει και τον ύπνο σας! Κάθε μέρα σας εξαπατούν και δεν βγάζετε άχνα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Υπάρχουν και "λογικές" φωνές στο forum? :lol: Δεν λέω (σχεδόν) λογικό να νοιώθουν εξαπατημένοι όσοι έκαναν την παραγγελία τους και ξαφνικά τους γείωσε η Voda αλλά ρε παιδιά χειρότερα θα τα κάνετε τα πράγματα με φωνές και καταγγελίες. Θέλετε να δείξετε την ξενέρα σας με το όλο θέμα; Μποικοτάζ στους τύπους, φεύγετε από την εταιρία και όταν σας ρωτήσουν γιατί, τους λες τον λόγο. Το να κάνεις καταγγελίες σε ΙΝΚΑ, να δέρνεις τους πωλητές και να διαδηλώνεις έξω από τα καταστήματα της voda με πανό "Θέλω το Οptimus G που μου τάξατε", απλά ποτέ δεν θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά καμία από τις εταιρίες και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε για τα ληστρικά συμβόλαια που έχουν όλοι με γελοία προνόμια όπως τα ελάχιστα mb. Δηλαδή ρε παιδιά αυτός ο χαμός όπου και να διαβάσεις για μία συσκευή που λόγω τρελής ζήτησης δεν την πήραν όλοι όσοι έκανα δήλωση, είναι τραγικό. Σιγά την εξαπάτηση πια που έχετε χάσει και τον ύπνο σας! Κάθε μέρα σας εξαπατούν και δεν βγάζετε άχνα Αν είναι να χειρίζονται έτσι τις προσφορές να μην τις βγάζουν ποτέ και να κρατάνε τις συσκευές στα ράφια να τις κοιτάνε, κανένα πρόβλημα !!!!!!! Το να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι νόμοι της αγοράς δεν είναι σωστό εεεε; το να εξαπατούν τους καταναλωτές είναι σωστό; με τέτοιες προτάσεις και γνώμες σαν την παραπάνω ''τρέφονται'' οι εν' λόγω εταιρίες και κάνουν ότι κάνουν πάντα σε βάρος των καταναλωτών. Εάν εσύ δεν τηρούσες κάποιο συμβόλαιο θα σου έδινε άφεση αμαρτιών η βόντα; θα σε είχε ρίξει στα κάγκελα σε πληροφορώ, να ξέρεις οποιαδήποτε προσφορά δεν γίνεται για την ψυχή της μάνας τους κερδοσκοπικές εταιρίες είναι το έχουνε ψάξει και έχουν προβλέψει εκ των προτέρων τα ωφελήματα τους. Μην στηρίζουμε έτσι απλά τους τσάμπα μάγκες των πολυεθνικών κακό κάνουμε και όχι καλό. Να σημειώσω ότι δεν έχω σχέση με την προσφορά και είμαι ήδη κάτοχος της συσκευής αρκετό καιρό, την άποψη μου γράφω!!!!! Edited November 7, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Που κολλαει το συμβολαιο που λες μονο εσυ ξερεις. Ειναι το ιδιο να βαζεις την τζιφρα σου σε ενα χαρτι και το ιδιο να σημειωνουν τα στοιχεια σας σε ενα ποστ ιτ ή να συμπληρωνετε μια ηλεκτρονικη φορμα; :banghead: Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πως γινεται ο νεοελληνας να ειναι στα οπλα μονο σε ο, τι αφορα κατι τετοια σκηνικα; Και σου μιλαει ενα ατομο που εχει να βαλει καρτα (εστω και 5αρα) απο τον Αυγουστο και οταν με παιρνουν τηλεφωνο απολες τις εταιριες για προσφορες τρωνε το μπινελικι τους. Μονο χειροτερα κανετε τα πραγματα. Αν θες να δειξεις την δυσαρεσεσκεια σου σου ανεφερα και αλλον τροπο παραπανω. Οπως επισης και πολλα παιδια που τους πηραν για αντιπροταση υους εδειξαν δυσαρεσκεια. Το να φτανεις στα ακρα για κατι τοσο ασημαντο ειναι λιγο αφελες. Edited November 7, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 το να εξαπατούν τους καταναλωτές είναι σωστό;... Καλα ρε παιδια δεν σας εβαλαν και το πιστολι στο κροταφο για να αγορασετε το lumia 820. Αυτη ειναι η εξαπατηση; Για ονομα πια... Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλα ρε παιδια δεν σας εβαλαν και το πιστολι στο κροταφο για να αγορασετε το lumia 820. Αυτη ειναι η εξαπατηση; Για ονομα πια... Μαλλον εχουμε χασει την εννοια της λεξης εξαπατηση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts