Jump to content

Lenovo S960 Vibe X

spash
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά εμένα που έβαλα του Μπάμπη έχει παρα πολύ λαγκ και στις εφαρμογές και στις ρυθμίσεις μέσα όταν μπαίνω έχει λαγκ ! Να περάσω ξανά την Ρομ λέτε μήπως είναι καλύτερα! Γιατι βλέπω που λέτε οτι παει σφαίρα και τέτοια αλλά εμένα μου φαίνεται με την μαμά Ρομ πήγαινε πολύ καλυτερα

πριν βάλεις την rom έκανες wipe cashe και dalyik και factory reset?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φλάσαρα τη ρομ χωρίς να κάνω τα wipe και το factory reset και μέχρι χθες πήγαινε μια χαρά.

Απο χθές με το που πάω να ανοίξω τις επαφές κάνει force shut down την εφαρμογή.

Μήπως φταίει που δεν έκανα τα wipes?

Φλάσαρα τη ρομ χωρίς να κάνω τα wipe και το factory reset και μέχρι χθες πήγαινε μια χαρά.

Απο χθές με το που πάω να ανοίξω τις επαφές κάνει force shut down την εφαρμογή.

Μήπως φταίει που δεν έκανα τα wipes?

σιγουρα αυτο φταιει.η ρομ του χαραλαμπη δεν εχει bugs.

μπες στο recovery,κανε τα wipe και ενα factory reset και μετα φλασαρε την ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως το κανουμε αυτο το wipe που λες απο recovery? εξηγησε μας λιγο γτ θελω να ξαναφλασαρω την ρομ τοθ μπαμπη και θελω να την περασω καλα μην μου κανει μ@@ες παλι! γιατι και εμενα μερικες φορες μολις ανοιγω καμια εφαρμογη μου πεταει το μυνημα ''η εφαρμογη εχει σταματησει'' Edited by speroplas_1

πως το κανουμε αυτο το wipe που λες απο recovery? εξηγησε μας λιγο γτ θελω να ξαναφλασαρω την ρομ τοθ μπαμπη και θελω να την περασω καλα μην μου κανει μ@@ες παλι! γιατι και εμενα μερικες φορες μολις ανοιγω καμια εφαρμογη μου πεταει το μυνημα ''η εφαρμογη εχει σταματησει''

εγκατέστησε απο το google play την εφαρμογη mobileuncle tools.

ανοιξε την και πατησε "into recovery mode.

περιμενεις μεχρι να σε βαλει στο περιβαλλον του recovery.

1.πατας factory reset.

2.επιλεγειςadvanced wipe και τσεκαρεις dalyik cashe και cashe.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγκατέστησε απο το google play την εφαρμογη mobileuncle tools.

ανοιξε την και πατησε "into recovery mode.

περιμενεις μεχρι να σε βαλει στο περιβαλλον του recovery.

1.πατας factory reset.

2.επιλεγειςadvanced wipe και τσεκαρεις dalyik cashe και cashe.

Έχεις twrp πάνω εσύ φίλε?

Έχεις twrp πάνω εσύ φίλε?
ειμαι με το recovery που ειχε οταν το αγορασα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να ρωτησω τρια πραγματα. 1. Πως μπορω να βγαλω το icon decoration που με εχει εκνευρισει και 2. Πως μπορω να κανω τα παιχνιδια να μην luggαρουν. Εχω custom vibeui 2.0. Για τα lug στα παιχνιδια εχω δοκιμασει clean master και ολα αυτα χωρις αποτελεσμα. 3. Γιατι τα ελληνικα εμαφανιζονται στην μπαρα ειδοποιησεων με περιεργα γραμματα και πως μπορω να τα φτιαξω. Edited by Alexjohn

Γεια σας και απο μενα παιδια.Ειχα φερει σε μια φιλη μου το s960 και εκανε την ******* και εκανε το update.Φυσικα το κινητο γεμισε κινεζικα και το πηρα να της το φτιαξω.Πριν λιγο περασα την ρομ του Χαραλαμπη αφου πρωτα εκανα τα απαραιτητα wipes(για οποιον ενδιαφερεται στην recovery μπαινει με πατημενα συγχρονως τα volume-,volume+,power).Ολα οκ,με μια πρωτη ματια η ρομ ειναι πραγματικα αρκετα καλη.Της το εδωσα κατευθειαν γιατι δεν κρατιοταν,πιτσιρικα βλεπετε.Το μονο που ειδα ειναι οτι δεν εκανε αναβαθμιση τα binaries του supersu,καναδυο φορες που προσπαθησα να το κανω,μου εβγαζε η εγκατασταση απετυχε.Υπαρχει καμια λυση?

Γεια σας και απο μενα παιδια.Ειχα φερει σε μια φιλη μου το s960 και εκανε την ******* και εκανε το update.Φυσικα το κινητο γεμισε κινεζικα και το πηρα να της το φτιαξω.Πριν λιγο περασα την ρομ του Χαραλαμπη αφου πρωτα εκανα τα απαραιτητα wipes(για οποιον ενδιαφερεται στην recovery μπαινει με πατημενα συγχρονως τα volume-,volume+,power).Ολα οκ,με μια πρωτη ματια η ρομ ειναι πραγματικα αρκετα καλη.Της το εδωσα κατευθειαν γιατι δεν κρατιοταν,πιτσιρικα βλεπετε.Το μονο που ειδα ειναι οτι δεν εκανε αναβαθμιση τα binaries του supersu,καναδυο φορες που προσπαθησα να το κανω,μου εβγαζε η εγκατασταση απετυχε.Υπαρχει καμια λυση?

Αν θελεις οπωσδηποτε root κ δεν γινεται με το supersu που εχει μεσα κανε root με root genius

Παντως κ με το update που εκανε δεν εγινε κ τιποτα.Ολα φτιαχνοντουσαν.Κ τις κινεζιες θα εβγαζες κ θα ησουν οκ

Πως θα τις εβγαζα?Αφου μπηκε ρομ που ειχε μονο Κινεζικα και Αγγλικα.Δεν υπηρχε τπτ απo gapps,αντι για το play store ειχε μπει το Lenovo store.Πως θα φτιαχνοταν?Για να περασω την ρομ δεν εκανα πανω απο 10 κλικ και αλλα15 λεπτα απλα κοιτουσα το flash tools να φλασαρει.Για το ρουτ δεν καιγομαι,απλα με παραξενεψε που δεν εκανε αναβαθμιση τα binaries και λεω μηπως χρειαζεται κατι αλλο.

Θελω να ρωτησω τρια πραγματα. 1. Πως μπορω να βγαλω το icon decoration που με εχει εκνευρισει και 2. Πως μπορω να κανω τα παιχνιδια να μην luggαρουν. Εχω custom vibeui 2.0. Για τα lug στα παιχνιδια εχω δοκιμασει clean master και ολα αυτα χωρις αποτελεσμα. 3. Γιατι τα ελληνικα εμαφανιζονται στην μπαρα ειδοποιησεων με περιεργα γραμματα και πως μπορω να τα φτιαξω.
για να διορθωσεις την γραμματοσειρα στις ειδοποιησεις

πρεπει με εναν oot file manager να αντιγράψεις το roboto-regular.ttf από το system/fonts στο

themecenter/font! και μετα να πας στην εφαρμογη theme center αλλαγη γραμματοσειρας και να ορισεις την γραμματοσειρα που εβαλες.

η συσκευη σε πολυ απαιτητηκα 3d παιχνιδια λαγκάρει δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως μπορείτε να μου πείτε και για το icon decoration. Το ξέρω ότι είναι λίγο ασήμαντο αλλά εαν δεν σας κάνει κόπο προτείνετε μου και τίποτα γι'αυτό. Πάντως ευχαριστώ για τις άλλες απαντήσεις σας.

Εμφάνισε σε κανέναν πρόβλημα η μπροστινή κάμερα; Να μην λειτουργεί καθόλου δηλαδή...

Εγω με την 1507 st vibe κανενα προβλημα.Την εχω περιπου 4 μηνες

Παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις:

1 Εχω την rom του μπαρμπαλαμπη αλλα θα ήθελα να κανω unroot το τηλεφωνο.Ρωτησα τον μπαρμπαλαμπη στο androidrookies και μου ειπε οτι καλυτερα να μην την κανω γιατι μπορει μετα να πειραχτει το play storeκλπ.

2 πως μπορω να διαγράψω το lenovo id διοτι μου εμφανιζεται στα κινεζικκα

3 πως μπορω να βγαλω την κινεζικη εφαρμογη που εμφανιζει η καμερα μετα το update της

4 πως μπορω να βγαλω αυτο το μαυρο πραγμα που εμφανιζεται γυρω απο εφαρμογες που δεν ειναι lenovo πχ chrome υποτιθεται για να ταιριαξει με τις αλλες. Εχω vibeui 2.0 rom του μπαρμαλάμπι.:) Γενικα εαν μπορειτε δωστε μου καμια συμβουλη ωστε το τηλεφωνο να μοιαζει οσο το δυνατο περισσοτερο με τα official ευρωπαικα. Ευχαριστω πολυ

Edited by Alexjohn

• 2 weeks later...

Παιδιά άμα περάσω το zip για twrp και το zip για την ρομ μεσα στο κινητο και μετα με Μobileuncle tools να κάνω boot into recovery και να περάσω την ρομ απο εκεί.Γίνεται αυτό??

Ρωτάω διότι δεν μπορώ να περάσω τους drivers.Βέβαια στο DeviceManager όταν συνδέσω το κινητό (με checked το usb debbuging) μου βγάζει σαν άλλες συσκευές το S960.Αυτό σημαίνει ότι είναι οκ οι drivers?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Παιδιά άμα περάσω το zip για twrp και το zip για την ρομ μεσα στο κινητο και μετα με Μobileuncle tools να κάνω boot into recovery και να περάσω την ρομ απο εκεί.Γίνεται αυτό??

Ρωτάω διότι δεν μπορώ να περάσω τους drivers.Βέβαια στο DeviceManager όταν συνδέσω το κινητό (με checked το usb debbuging) μου βγάζει σαν άλλες συσκευές το S960.Αυτό σημαίνει ότι είναι οκ οι drivers?

Ποια ROM εχεις;Αν εχεις vibe που λογικα αυτη θα εχεις νομιζω δεν μπορεις να βαλεις custom recovery .Για τους drivers δες με κλειστο το τηλ πως το βλεπει.Λογικα δεν τους εχεις περασει.

Είχε την custom του minideal,και έκανε το update και τώρα δεν λειτουργούν τα google play services.

Mε κλειστό το κινητό δεν το βρήκε,εννοώ δεν μ έβγαλε το ΜΤ69XX preloader.

Ξέρει κανεις τι πρεπει να κάνω?

Είχε την custom του minideal,και έκανε το update και τώρα δεν λειτουργούν τα google play services.

Ξέρει κανεις τι πρεπει να κάνω?

Mε κλειστό το κινητό δεν το βρήκε,εννοώ δεν μ έβγαλε το ΜΤ69XX preloader.

Οποτε τωρα λογικα εχεις την 1507.Στο post 292 γραφω πως να βαλεις play store.Κανεις root με το root genius και μετα βαζεις play store.Αλλιως πρεπει να βαλεις τους drivers για να φλασαρεις με flash tool

Έκανα root από το κινητό με το Κingroot.Iσχύει η διαδικασία που περιγράφεις στο post 292?

Έκανα root από το κινητό με το Κingroot.Iσχύει η διαδικασία που περιγράφεις στο post 292?

Ισχυει ναι.Απλα επρεπε να κανεις root για να δουλεψει το root explorer.εγω ετσι το εχω κανει εδω και 4-5 μηνες χωρις κανενα προβλημα