Jump to content

Lenovo S650 VIBE

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή μάλλον θα το δώσω το τηλ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής;; πως μπορώ να σβήσω το λογαριασμό του Google απο το τηλέφωνο ώστε να μην έχει ο νέος κάτοχος (τις επαφές μου και τα σχετικά)

Πας εκει που λέει "Accounts" και διαγράφεις τον λογαριασμό Google.....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά επειδή μάλλον θα το δώσω το τηλ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το εξής;; πως μπορώ να σβήσω το λογαριασμό του Google απο το τηλέφωνο ώστε να μην έχει ο νέος κάτοχος (τις επαφές μου και τα σχετικά)

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...στο δικο μου ετσι εκανα για να σβηστουν τα παντα και να ειναι το κινητο ετσι οπως ηρθε την πρωτη μερα...δεν χανονται ελληνικα ουτε play store..(τουλαχιστον σε μενα δε χαθηκαν:lol: )

με αυτο

http://d-h.st/4me#.U4bc4NJdVOI

δουλευουν οκ οι 160 χαρακτηρες στα sms αλλα μονο για την πρωτη SIM

Ποια ρομ έχεις;

Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε ρομ που δεν έχει μέσα το mms.apk και δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το αρχείο.

Καμία καλή 4.4.2 έχει δοκιμάσει κανείς να μας προτείνει;

19 έγιναν οι ρομ στο needrom.

με αυτο

http://d-h.st/4me#.U4bc4NJdVOI

δουλευουν οκ οι 160 χαρακτηρες στα sms αλλα μονο για την πρωτη SIM

εγω το περασα, τηνεγκατεστησα και δουλευει μια χαρα...

βεβαια υπαρχουν τωρα 2 messaging appls, αλλα προς το παρον δουλευει...και μαλιστα, σε σχεση με την μανισια αναγνωριζει και ολα τα τηλ, ειτε με το προθεμα ειτε χωρις...

εχω s650_S123_131105

το θεμα ειναι αν μπορω να κανω φριζ με το τιτανιουμ την μανισια...νομιζω πως επειδη ειναι μεσα στην contacts manager appl, θα κανει φριζ και ολα τα αλλα, contacts, editing contacts...

παρ ολα αυτα, ειτε με αυτο ειτε με το handcent, συνεχιζω να βλεπω 2 φορες το ιδιο μνμ...οχι και στις 2 εφαρμογες, το handcent το παγωσα, αλλα μεσα στην ιδια εφαρμογη το βλεπω το ιδιο μνμ 2 φορες...

Edited by morrison100

Ποια ρομ έχεις;

Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε ρομ που δεν έχει μέσα το mms.apk και δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε το αρχείο.

Καμία καλή 4.4.2 έχει δοκιμάσει κανείς να μας προτείνει;

19 έγιναν οι ρομ στο needrom.

H τελευταία μαμισια dev είναι μια χαρά..

Εγω εχω την αρχικη οπως ηρθε απο το minideal δεν το εχω πειραξει καθολου

Τωρα μενει να βρουμε λυση να δουλευει και με τις 2 sim

Κάποιος που να έχει κατεβάσει το TWRP_v2.7.0.0_S650_CN.zip μπορεί να το βάλλει εδώ να το πάρουμε, εφόσον γίνεται βέβαια.

Πας εκει που λέει "Accounts" και διαγράφεις τον λογαριασμό Google.....

Πως το κανω αυτο??δεν εχει καποια επιλογη...το κρατησα και πατημενο τπτ...

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...στο δικο μου ετσι εκανα για να σβηστουν τα παντα και να ειναι το κινητο ετσι οπως ηρθε την πρωτη μερα...δεν χανονται ελληνικα ουτε play store..(τουλαχιστον σε μενα δε χαθηκαν:lol: )

Πως κανω επαναφορα??

Κάποιος που να έχει κατεβάσει το TWRP_v2.7.0.0_S650_CN.zip μπορεί να το βάλλει εδώ να το πάρουμε, εφόσον γίνεται βέβαια.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/62215589/TWRP_2_7_0_0.ZIP

Μου δειχνει γεματος ο χωρος αποθηκευσης του τηλεφωνου. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση για επεκταση?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μου δειχνει γεματος ο χωρος αποθηκευσης του τηλεφωνου. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση για επεκταση?

Πως τα κατάφερες;

Πως τα κατάφερες;

Βασικα το τηλεφωνο ειναι του κουμπαρου μου, δεν το εχω μπροστα μου τωρα, και πριν που ειμασταν μαζι μου το εδειξε και οντως ηταν γεματη η μνημη. Απλα αυτος δεν ασχολειται.

Τι επιλογες εχουμε τωρα?

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ξεκίνα καθαρίζοντας την cache

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Βασικα το τηλεφωνο ειναι του κουμπαρου μου, δεν το εχω μπροστα μου τωρα, και πριν που ειμασταν μαζι μου το εδειξε και οντως ηταν γεματη η μνημη. Απλα αυτος δεν ασχολειται.

Τι επιλογες εχουμε τωρα?

Πάρε πρώτα ένα backup..

Ευχαριστώ πολύ. Η αναβάθμιση από 2.6.3 γίνεται με την τοποθέτηση του αρχείου στην εξωτερική κάρτα και moblleuncle ή θέλει χρήση του Flash tool?

Ευχαριστώ πολύ. Η αναβάθμιση από 2.6.3 γίνεται με την τοποθέτηση του αρχείου στην εξωτερική κάρτα και moblleuncle ή θέλει χρήση του Flash tool?

Εγώ το εγκαθιστώ με flashtool.

Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν μπόρεσα να το κάνω αν και δοκίμασα και τους 2 τρόπους. Θα δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή και ίσως πετύχει. Και πάλι ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.

Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν μπόρεσα να το κάνω αν και δοκίμασα και τους 2 τρόπους. Θα δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή και ίσως πετύχει. Και πάλι ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.

Μήπως έχεις ROW διαμόρφωση; Ποιά ρομ χρησιμοποιείς;

Όχι την τελευταία 1421 cn dev έχω. Με το Flash tool δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα ως τώρα και το δοκίμασα τώρα αλλά δεν είδα να προχωρά η διαδικασία. Έβαλλα το αρχείο στην κάρτα και σκέτο το recovery.img κα zip αρχείο, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση.

Α ναι....αρχικά το zip αρχείο δεν το έβλεπε καν και μόνο όταν τον υποφάκελο TWRP 2.7 τον έκανα φάκελο έγινε ορατό.

Πρώτα πατάς firmware-upgrade και μετά κουμπώνεις το κινητό στο βύσμα χωρίς μπαταρία.

Εγώ την είχα πατήσει έτσι και ψαχνόμουν ώρα μέχρι να το βρω.

Τι επιλογες εχουμε τωρα?

Μηπως δεν εχει ορισει την καμερα να αποθηκευει στην καρτα sd?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg